Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Meer dan een flirt: Milan had al twee ontmoetingen met beoogde nieuwe coach’

Laatste update:

Julen Lopetegui lijkt de belangrijkste kandidaat om de nieuwe trainer te worden van AC Milan, zo schrijft Corriere dello Sport. Er zijn recent twee ontmoetingen geweest tussen de Spanjaard en de Italiaanse topclub, maar van een concreet voorstel is nog geen sprake.

Begin februari kwamen vanuit Spanje de eerste geruchten over de interesse van Milan in Lopetegui. Nu blijkt er echter meer aan de hand te zijn dan een simpele flirt.

Milan en Lopetegui zouden elkaar namelijk niet één, maar twee keer hebben ontmoet. Beide partijen lijken langzaam dichterbij te komen, al hebben de bazen van de Rossoneri nog geen contractvoorstel gedaan.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Mocht Milan besluiten om Stefano Pioli de laan uit te sturen na dit seizoen, dan heeft het er alle schijn van dat Lopetegui aan het roer komt te staan.

Na dienstverbanden bij de Spaanse nationale ploeg en Real Madrid tekende Lopetegui in de zomer van 2019 een contract bij Sevilla, de club waarmee hij later de Europa League zou winnen ten koste van Internazionale.

Meest recentelijk stond hij aan het roer bij Wolverhampton Wanderers. Ondanks goede prestaties besloot Lopetegui vorig jaar augustus plots te stoppen na onenigheid met de clubleiding van the Wolves.

Bij Milan wacht de dankbare taak om vanaf volgend seizoen weer mee te strijden om de prijzen. Met een achterstand van veertien punten moet de landstitel dit seizoen aan stadgenoot een artsrivaal Internazionale worden gelaten. Milan is nog wel actief in de Europa League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pak snel je biezen als je iets wilt winnen dat is de slechtste trainer die er is. Overal waar hij moest presteren lukte het niet….

Deze man bakt er helemaal niks van, maar heeft wel een prachtige cv opgebouwd. Heeft bij mooie clubs gewerkt en nu staat Milan bij hem op de stoep, zijn zaakwaarnemer moet wel erg goed zijn.

Haal dan een Thiago Motta ofzo. Deze man gaat Milan echt niet verder helpen dan Pioli.

Sowieso doet Pioli het ook weer niet zo slecht toch? Heeft vooral achterin te maken gehad met veel blessures, maar staat wel gewoon netjes tweede.

13 april 2024 om 11:10



Doet het prima, maar je wil ook een keer een stapje verder zetten toch? Je blijft van Inter verliezen door zelfde tactische fouten en een ploeg als Roma die Inter kopieert wint ook makkelijk van Milan. Maar dan moet je inderdaad niet aankomen met Lopetegui.

13 april 2024 om 11:46

Ik vind eigenlijk vooral de selectie gewoon niet goed genoeg. Een paar absolute toppers voor Serie-A begrippen maar kerels als Calabria, de back ups voor Tomori en Kalulu en eigenlijk dat hele middenveld zijn eigenlijk te zwak vind ik.

En de grote ster Leao vind ik niet iemand waar je elk seizoen gewoon op kan rekenen.

Wat hoop ik dat dit niet waar is. Wat mij betreft moet Pioli gewoon blijven, doet het ook gewoon uitstekend. Zijn hier en daar misschien wel bepaalde dingen die beter moeten, maar Pioli presteert al een paar jaar uitstekend en heeft AC Milan in 2022 de eerste landstitel sinds jaren bezorgd.

Als AC Milan Pioli wilt vervangen om de volgende stap te zetten, snap ik dat. Maar je kan hem ook niet zomaar aan de kant schuiven en al helemaal niet ten koste van iemand als Lopetegui. Dan ga je er juist op achteruit. Als ze hem vervangen, moet het voor iemand zoals Motta en zou ik misschien zelfs Gasperini polsen. Verricht ook al jarenlang geweldig werk bij Atalanta Bergamo, misschien dat hij nu na al die jaren toe is aan een nieuwe uitdaging. Al zal hij daar misschien vanwege zijn leeftijd, 66-jaar, minder happig om zijn.

13 april 2024 om 11:21

Inderdaad, van mij mag Pioli ook blijven.
Mensen bij Milan doen net of ie er niks van bakt, maar staat gewoon netjes 2e met een superieur inter boven zich.
Als ze hem dan toch vervangen, dan inderdaad voor een motta, gasperini, de zerbi, Conte, zoiets maar niet voor deze lopetegui

Heb hem nergens anders zien opduiken bij andere bronnen dus zo spannend zal het niet zijn en eventuele ontslag Pioli gaat samen of hij wel of niet de EL finale haalt. Mits hij het haalt, wat niet ondenkbaar is (of uitgeschakeld wordt door Leverkusen wat ook geen schande is) dan blijft hij. Maar hij doet het niet slecht. Sterker nog, statistieken laten zien dat dit jaar zijn beste jaar is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren