Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We moeten de Spanjaarden laten zien dat dit Brazilië is’

Laatste update:

De finale van de Confederations Cup gaat tussen Brazilië en Spanje. Zeker voor spelers als Dani Alves, Marcelo en Neymar is het een bijzondere wedstrijd: zij komen bij tegenstander Spanje een groot aantal (toekomstige) ploeggenoten tegen. Eerstgenoemde is niet bang voor de beste landenploeg van de voorbije jaren.

/

“Om een grote kampioen te zijn, moet je geloven dat je de beste bent”, zegt Alves in gesprek met de Braziliaanse media. “Als je dat niet bent, moet je doen laten geloven dat je het wel bent. Als we te nederig zijn krijgen we binnen tien minuten twee of drie doelpunten tegen. Wij spelen dus, dus we moeten Spanje laten zien dat dit Brazilië is.”

“Ik hoop dat het team er klaar voor is om op een hoog niveau te spelen, want we komen in actie tegen de beste nationale ploeg ter wereld”, vervolgt de verdediger van Barcelona. “De finale wordt een waar spektakel om naar te kijken, dus ik hoop dat we de Braziliaanse fans kunnen laten juichen.”

Denk je dat Brazilië is opgewassen tegen Spanje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd hoe het duo Paulinho en Gustavo zich staande gaan houden tegenover dat sterke middenveld van Spanje. In de vorige wedstrijden konden zij niet veel aanvoer geven aan spelers als Oscar, Hulk en Neymar. Mede doordat ze veel verdedigend werk moeten doen en ook de plaats van Marcelo en Dani Alves moeten overnemen wanneer die twee opkomen. Nu tegen Spanje zal dat alleen moeilijker worden voor Paulinho en Gustavo.

30 juni 2013 om 14:37

Het scheelt dat Spanje niet vaak buitenom gaat maar juist door het midden. Dan hoef je minder rekening te houden met de backpositie bezetten.

Als je kijkt naar hoe ze de laatste wedstrijden hebben gespeeld, denk ik dat Brazilie gaat winnen.
Alleen brazilie zijn meer individuen dan een echt team, Spanje daar in tegen is wel een echt team.

Echt zo van Fast and the Furious deel 5:

"this is Brazil!"
_______
Brazilië moet hier gewoon winnen. Ze zijn in Brazilië, dus ze moeten winnen, maar het gaat heel lastig worden tegen Spanje.

30 juni 2013 om 13:40

Haha dacht ik ook aan.

Alonso moet dan die grote agent voorstellen en Dani Ales Vin Diesel: This is Brazilll!!

30 juni 2013 om 13:51

Als er een braziliaan vin diesel moet spelen dan is het hulk wel!

30 juni 2013 om 13:57

Torres is Brian lol.

30 juni 2013 om 15:12

Nu hebben jullie me dat stukje op youtube laten opzoeken haha. Die grote agent lijkt verdomd veel op Anelka niet?

This is Sparta! Ohnee Brazilië!

Het wordt zwaar voor Brazilië, ze zijn niet in topvorm en hebben mij niet erg overtuigd dit toernooi.

Hat zal moeilijk worden, wan ik denk dat ze Spanje niet 90 minuten onder druk kunnen zetten en hele tijd ahter de bal blijven gaan, hoge concentratie is dus van groot belang.

Het wordt smullen vanavond, natuurlijk wel erg jammer dat de wedstrijd om 24:00 begint.

Dit Brazilië heeft veel zelfvertrouwen, dat is niet erg. Maar ze weten zelf ook wel als Spanje bepaalde tactische dingen goed uitvoert ze eigenlijk kansloos zijn. Ze hadden het al hartstikke moeilijk tegen Uruguay (met alle respect), maar dat kwam omdat Uruguay alle inspeellijnen van de verdedigers naar de creatieve mensen (neymar bijv.) dichtliep. Paulinho is niet zo creatief, er moet echt een type Kaka ofzo op dat middenveld komen te staan. Anders gaat het in de opbouw mis en wanneer ze dan Neymar inspelen (wat heel erg veel gebeurt) onderschept Spanje de bal en kunnen zij hun tiki-taka uitvoeren. Dus Scolari moet hierop echt is verzinnen, want anders kan het nog vervelend worden voor Brazilië vanavond.

30 juni 2013 om 15:50

Scolari moet gewoon eens lucas moura de kans geven!

30 juni 2013 om 15:53

100% me je eens, die Hulk presteert niks. En doet in het veld ook niks, Lucas Moura doet het veel beter en is ook nog eens sneller.

In mijn ogen is spanje de enigste ploeg die als een kampioen heeft gespeeld dit conferderationcup en ik denk dat als spanje in goede vorm is brazilie het onmogelijk kan winnen.
Overigens wil ik ook zeggen dat ik echt heb genoten van dit conferderation cup veel mooie wedstrijden gezien veel mooie goals en ik hoop dat de finale een mooie slot word. Zelfs de late tijdstippen van wedstrijden vond ik prettig lekker in de nacht een wedstrijd kijken en daarna slapen heerlijk!

Ik hoop dat ze het kunnen waarmaken, eigenlijk vind ik het belangrijker dat het team in zijn geheel vanavond exeleert. Want qua spel moet echt veel beter, maar goed ik ga van het positieve uit en zeg een zwaar bevochten 2-1 overwinning voor Verde-amarela

30 juni 2013 om 13:48

Vanavond is de wedstrijd om de 3de plek heh; Italië - Uruguay. Morgen is Brazilië - Spanje.

Ik hoop iig op eindelijk weer wat 'joga-bonito-samba-ronaldinho-voetbal' van Brazilië en wie er zal winnen maakt mij in principe weinig uit.

30 juni 2013 om 15:41

Dan zal ik - als ik jou was - nog maar even goed in de TV gids kijken, want Spanje tegen Brazilië is toch echt vanavond om 00:00 Nederlandse tijd.

30 juni 2013 om 16:50

Dat is dus morgen om 0000 1 juli en niet vandaag.

Het is een wonder dat dit Brazilië in de finale staat, als ik zo'n ploeg zie dan krijg ik echt vertrouwen in het NL elftal. Ik verwacht geen makkelijk duel voor Spanje, puur omdat ik hen ook licht vind tegenvallen, maar nog altijd stukken beter dan dit middelmatige Brazilië.

30 juni 2013 om 13:48

Vertrouwen in het NL elftal?
Ze gaan met 80 procent van het A elftal naar het ek en verliezen.
NL heeft ook een lange weg te gaan.

30 juni 2013 om 13:52

Tsja, wel eens gehoord van Cor Pot....stelde zijn B team op tegen Spanje, verloor en het vertrouwen was weg. Maar vergeet niet dat de beste spelers (van Persie, Robben) er niet bij waren. Dat zijn onze allerbeste, bovendien....wij hebben een piepjong team, en een jaar verder scheelt bij zo'n team veel. Kansloos lijkt het.....maar let op!

30 juni 2013 om 14:00

Je moet me niet begrijpen maar van persie speelt slecht voor oranje.
En Robben is dan ook al 30.
Maar je weet maar nooit, vind dat oranje een matige verdediging heeft.

30 juni 2013 om 15:51

Van Persie speelt niet slecht voor Oranje, hij scoort alleen te weinig. Hij creeërt echter genoeg kansen voor de mensen om hem heen.

Ben het verder wel met je eens!

zo jammer dat ramos en pique niet mee doen.. kan ze de kop kosten vanavond...

30 juni 2013 om 14:14

spierklachten na de 120 minuten van donderdag!

30 juni 2013 om 14:24

Kun je zien dat Spanje geen waardige opvolgers heeft, de kwaliteit is stukken minder

30 juni 2013 om 14:49

Spanje heeft over het geheel misschien niet overal goede opvolgers. Maar alleen al van die middenvelders die ze ter beschikking hebben, is er genoeg spelersmateriaal om zelfs twee super team mee te maken.
Iniesta
Xavi
Fabregas
Xabi Alonso
David Silva
Javi Martinez
Mata
Cazorla
Isco
Thiago

Zoveel klasse en keuze hebben ze op het middenveld, je zou bijna met een 3-6-1 opstelling willen spelen.
Helaas geldt dit voor de andere linies in mindere mate...

Dit word een variant van de afgelopen EK Final
Ik denk wel dat Neymar Arbeloa dol gaat draaien en kan niet wachten om Iniesta/navas tegen alves te zien

nee maar zonder gekkigheid die spanjaarden staan er als het moet en dit word een oprollertje

Dit gaat echt denk ik de leukste wedstrijd in jaren worden, verwacht penals want brazilie thuis is sterk maja spanje die uit speelt is ook sterk

Brazilië maakt zeker een goede kans om te winnen. Het thuisvoordeel en het feit dat Spanje 120 minuten heeft moeten spelen tegen Italië geven de Brazilianen wel de nodige voordelen. Hopelijk wordt het een mooie wedstrijd, waar Neymar weer mooie dingen laat zien en niet zoals tegen Uruguay waar hij een paar vervelende trekjes toonde.

In mijn ogen is Spanje een veel en veel beter voetballand momenteel. Daarom denk ik ook dat Spanje probleemloos gaat winnen van dit Brazil. Het wordt 0-2.

Het valt mij op dat Brazilie elke keer als ze een Confederations Cup winnen dat ze er niks van bakken op het WK.

30 juni 2013 om 17:16

Haha klopt. In 1992 wonnen ze niet , maar wonnen WK 1994. In 1997 wonnen ze de cup , maar verloren finale WK 1998 , in 2001 verloren ze , maar wonnen WK 2002 , in 2005 kampioen , verloren ze WK 2006 , zelfde in 2009 , maar verloren ook 2010.

Ik hoop dat Spanje wint; de enige prijs die ze nog moeten hebben..

Ik hoop dat Bernard gaat spelen in plaats van Oscar. Oscar heeft een goede, maar vermoeiende seizoen achter de rug gehad. Je ziet ook dat hij op het veld niet meer zo fit is als bij Chelsea. Bernard daarintegen heeft ook een topseizoen gehad bij Atletico Mineiro en werd ook niet overschaduwd door Ronaldinho, hij heeft zichzelf in de kijken gespeeld. Daarom heeft Dortmund en Shaktar intresse in hem en is hij opgeroepen voor het nationale elftal.

Denk dat de publiek een grote rol zal spelen vandaag. We hebben het hele toernooi kunnen zien hoe ze het Spanje misgunnen. Dit kan wel een grote rol gaan spelen, maar Spanje zal zich ondans dat mkkelijk staande moeten houden tegen deze Brazilië. Het middenveld zal totaal overlopen worden..

En ondanks alles mis ik ronaldinho

Wordt een lastige wedstrijd voor Brazilië, zoals Alves ook al zegt tegen het beste nationale team ter wereld. Heb Spanje en Brazilië beide in actie gezien op dit toernooi. Bij Brazilië heeft bijna elke speler een passeeractie en spat het talent er vanaf, maar het moet ook een team vormen en spelen met op een manier waar een gedachte achter zit, dat heb ik dit toernooi veel te weinig gezien bij Brazilië.
Vaak is het een beetje oppertunistisch voetbal waarbij iemand eerst zijn directe tegenstander uitspeelt en dan proberen ze om die man-meer situatie uit te spelen.

Vind het verdedigingsduo wel vaak te nonchalant over komen, vooral David Luiz denkt er vaak te makkelijk over en dat gaat tegen een topteam als Spanje gegarandeerd afgestraft worden. De backs Dani Alves en Marcelo zijn natuurlijk wel lastig te passeren en hebben energie voor 2, samen voor 4 ..
Fred heeft mij ook positief verrast dit toernooi, qua naam is het niet echt een topper maar hij pikt zijn goaltjes wel gewoon mee.

Spanje speelt natuurlijk al jaren met elkaar en veranderd ook niet van haar speelwijze. Veel beweeglijke spelers en het balletje rond laten gaan, dan loeren op de steekpass. Italië kon het Spanje lang lastig maken maar de goal van Spanje hing tegen het einde van de wedstrijd toch wel een tijdje in de lucht. Torres is ook weer in vorm gelukkig, hopen dat hij zijn goede lijn in de finale door kan trekken.

Beetje jammer alleen dat deze wedstrijd pas om 00.00 gespeeld wordt, ik neem hem wel op en denk kijk ik hem morgenavond nog wel een keer terug.

Gelukkig maak jij hele mooie zinnen met al die hoofdletters en vraagtekens he

Ben benieuwd naar de opstellingen vnv. Vooral van Spanje. De spelers zullen toch wel moe zijn, het is hopen dat David Villa speelt, echt de beste spits van Spanje!

Hoop op de volgende:

Casillas
Azpiqueta-piqué-ramos-alba

Xavi-busquets-iniesta

J. Navas-david Villa-silva

Sub: Valdes, Arbeloa, Martinez, Fabregas, Mata, Pedro en Torres

(opstelling icoontje lukt niet ivm reclame eronder)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren