Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We moesten binnen 24 uur een nieuwe hoofdtrainer zien te vinden’

Laatste update:

De voorbereiding op het seizoen 2014/15 was een dag oud, toen Antonio Conte besloot op te stappen bij Juventus. De club werd verrast door het besluit van zijn succestrainer, maar handelde vervolgens snel en stelde Massimiliano Allegri aan als zijn opvolger. Zes maanden later staat Juventus bovenaan in de Serie A en verloor het pas eenmaal in de competitie. De directie spreekt dan ook van een geslaagde zet na Contes afscheid.

/

“Allegri heeft de critici doen verstommen. We moesten in de zomer binnen 24 uur een nieuwe hoofdtrainer zien te vinden en Allegri erfde bovendien een team, dat door een ander was samengesteld. De groep had weliswaar recent succes meegemaakt, maar Allegri is er wel in geslaagd alles uit de solide basis en de aanwezige professionaliteit te halen”, zegt directeur Giuseppe Marotta van la Vecchia Signora goedkeurend.

“Ik geeft Allegri en Juventus een acht voor de eerste seizoenshelft. Een vierde Scudetto op rij is vanzelfsprekend een absolute must, maar ik denk dat we daarnaast ook bij machte zijn om de kwartfinales te bereiken in de Champions League. Wat we in januari zullen doen? We gaan er een verdediger bij halen, al weet ik niet of het een centrale verdediger zal zijn of iemand voor op de vleugel”, aldus Marotta.

Denk jij dat Juventus landskampioen wordt, dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja het is altijd moeilijk om bovenaan te staan als je veruit de beste selectie van de competitie hebt.

27 december 2014 om 23:56

Mwa, Roma heeft ook een geweldige selectie hoor.

28 december 2014 om 00:13

Roma heeft wel een goede selectie maar niet van het niveau Juventus. Roma heeft zelden spelers die gelinkt worden aan de andere Europese topclubs terwijl Juventus dat wel heeft.

28 december 2014 om 00:51

Jawel hoor.. strootman, pjanic, destro, ect

28 december 2014 om 01:14

Hoe vaak hoor je dat een van de spelers die je hebt opgenoemd in verband wordt gebracht met een club als Real, Bayern of Barca. Bijna nooit. Terwijl je vaak hoort dat spelers als Vidal en Pogba daar wel mee in verband worden gebracht.

28 december 2014 om 09:33

Pjanic,totti,de Rossi,benatia werden gelinkt aan de Spaanse top, Destro, Strootman aan de Engelse top (subtop/arsenal). Daarnaast zou Nainggolan in deze huidige vorm bij elke topclub in de basis staan, beste verdedigende middenvelder van de wereld (naar mijn mening met afstand zelfs)

28 december 2014 om 10:39

@juvetino yaya toure is velen malen beter!

27 december 2014 om 23:58

Allegri teert nu nog op het succes van Conte, net als in het begin bij Milan. Je kan hem pas beoordelen nadat hij wat meer dingen naar zijn hand heeft gezet. Bij Milan ging dat niet goed...

Centrale verdediger is harder nodig. Voor 2 plekken hebben we 4 man, alleen is Barzagli ook niet meer de jongste en bovendien blessuregevoelig. Een Mussachio of Munoz zou al mooi zijn.

28 december 2014 om 02:13

Een Mussachio is ook wel toe aan een stap hogerop, ben benieuwd of hij kan aanhaken bij het niveau van Juve. Zou een goede aankoop kunnen zijn, relatief goedkoop ook.

28 december 2014 om 08:00

Ik dacht dat ze Schar wilden halen, goede aankoop lijkt me dat!

Prima start van Allegri ook al was er heel veel commentaar op hem.
Tot nu toe prima prestaties afgelegd, alhoewel de beker natuurlijk wel gewonnen had moeten worden.
In de Champions League nog wel wat geluk gehad met de salon-remise, maar wel gewoon door zoals Juve dat ook hoort te doen.
Een Conte waardige opvolger en van mij mag hij voorlopig zeker nog blijven. De landstitel binnenslepen is daarvoor natuurlijk een pré.

Soms is een frisse wind nodig om de wat verstoppend raken uitlaten weer vrij te maken. Het voetbal in het eerste jaar van Conte was om van te smullen, maar vervolgens zorgden blessures en hoger wordende belangen ervoor dat er meer zekerheid moest worden ingebouwd en dus minder risico's werden genomen. Nieuwe spelers kreeg Conte niet, in ieder geval niet voor het budget dat hij wilde, dus zelf kon il Mister niet voor een nieuwe wind zorgen, dat had hij zelf ook wel door denk ik.

De komst van Allegri heeft de club op veel gebieden goed gedaan. Een vervanger van Conte zou ik hem niet noemen, want die laatste is vrij uniek. Allegri heeft onderhand wel een speelstijl meer van zijn eigen in het team weten te krijgen en het vertrouwen van de fans weten te veroveren. Zo gelukkig was ik namelijk eerst ook niet over zijn komst, maar het voordeel van de twijfel heeft hij gekregen en ook juist beantwoord de afgelopen maanden.

Wat betreft mogelijke aankopen: Die linkervleugel is nog steeds een zorgenkindje, dat is het al enkele jaren. Een nieuwe linker (vleugel)back is wel iets waar naar uitgekeken moet worden. Asamoah en Padoin zijn namelijk slechts gelegenheidsbacks en Evra weet bij lange na nog niet te overtuigen. Met de geruchten dat Kwadwo ook nog eens naar Chelsea zou kunnen vertrekken, wordt die nood alleen maar hoger. Wat betreft centrale verdedigers: Caceres, Barzagli en Marrone zullen binnenkort terugkeren. Een tijdelijke back-up vind ik persoonlijk dan ook niet nodig. Bovendien kun je in de zomer ook nog altijd Rugani erbij halen (al zie ik die liever nog een extra seizoenetje verhuurd worden) of Sorensen eindelijk weer eens een kans geven in het team (ik heb nog steeds vertrouwen in die jongen). Wel moet er uitgekeken worden naar een lange-termijn oplossing. Kerels als Rolando passen totaal niet in dat plaatje.
Aangezien Giovinco lijkt weg gewerkt te worden uit de ploeg, Tevez meer en meer aan Boca wordt gelinkt en Coman meer een vleugelaanvaller is, zou ik ook nog wel graag een echte trequartista zien komen. De rechtervleugel lijkt voor de toekomst goed bezet met Berardi en ons ware pareltje Luca Clemenza uit de jeugd (al heb ik die een half jaar niet meer gevolgd).

28 december 2014 om 00:18

Juve moet inderdaad een linksback halen maar wat juve ook moet halen is iemand met creativiteit iemand als Eriksen zou wel een mooie aankoop zijn, Het is jammer dat Isco zo opgebloeid is anders was hij ook een mooie aankoop geweest. Kagawa was bijvoorbeeld ook wel een goeie aankoop voor juve geweest.

28 december 2014 om 00:39

Isco leek inderdaad voor een schappelijke prijs op te halen bij Real enkele maanden terug. Enorm veel rust heeft die jongen in zijn spel. Jammer dat Ancelotti dat ook begint te merken, in het begin was hij namelijk slechts een wisselspeler. Misschien als Real per se opeens Vidal moet hebben, kan Isco gedeeltelijk als wisselgeld worden gezien, maar dat zijn slechts "als" - scenario's. Van Kagawa heb ik een beetje het idee dat hij zijn kans op de top heeft laten liggen, maar misschien dat hij nog een nieuwe adem vindt. Van Kovacic ben ik ook wel gecharmeerd, maar helaas zit die bij het zwarte-blauwe gedeelte van Milaan, dus dat lijkt een utopie.

Ideale linksback zou Rodriguez van Wolfsburg zijn, maar die is volgens mij behoorlijk duur. Bovendien zit zowat de gehele Europese top achter hem aan. Marotta moet dan echt wonderen kunnen verrichten, wel hij hem binnenhalen.

28 december 2014 om 01:16

Jaa dat is inderdaad erg jammer.. Kovacic ben ik ook een fan van maar die speelt bij inter dus onmogelijk helaas, Rodriquez zou inderdaad echt een top aankoop zijn, Want wat erg belangrijk is is dat die voetballend ook heel goed is. Ik vind het wel weer tijd dat juve is een wat groter bedrag uitgeeft voor echte kwaliteit. Juve had vind ik dan die 20 miljoen voor Morata ook veel beter aan iets anders kunnen uitgeven.

28 december 2014 om 01:48

Zou Darmian geen goede back zijn voor Juventus. Heeft op het WK laten zien dat hij een hele goede back is! Hoe dat hij het nu bij Torino?

28 december 2014 om 03:16

Uhm... Ik vrees dat het nogal gevoelig ligt daar. Als hij van Torino naar Juventus verhuist, kan hij zo ongeveer 45 bakstenen door de ruit van zijn auto verwachten, 1.200 dreigbrieven, 500 aanstekers op zijn hoofd tijdens de wedstrijd tegen Torino enz. Nee, even serieus, dit ligt echt heel gevoelig. Het zou qua kwaliteit zeker een optie zijn, maar ik denk gewoon niet dat dit gaat gebeuren.

28 december 2014 om 09:36

Ach Ogbonna flikte het ook en lijkt ook niet veel hinder te ondervinden. Ik hoop dat Darmian naar Juve komt! gewoon een geweldige back die bij een topclub hoort.

Het is toch ongelooflijk dat een club die kan beschikken over een middenveld met Pirlo, Pogba en Vidal europees niet veel verder kan komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren