Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We kijken niet naar Chelsea, we willen de titel en kijken naar onszelf’

Laatste update:

Manchester City had in de Premier League sinds de jaarwisseling niet meer gewonnen, maar woensdag werd Stoke City met 1-4 verslagen. Met name na de onderbreking speelden the Citizens uitstekend. Aanvoerder Vincent Kompany denkt dat zijn ploeg nog altijd kampioen kan worden, al is de achterstand op lijstaanvoerder Chelsea liefst zeven punten.

/

Chelsea leek punten te gaan verspelen tegen Everton, maar maakte vlak voor het eindsignaal toch nog de bevrijdende 1-0. “Het geloof verdwijnt nooit. De ervaringen uit het verleden moeten ons vertrouwen geven dat het nog kan. Wij kijken niet naar Chelsea, we richten ons op onszelf. In deze vorm kunnen we een mooie reeks uitslagen neerzetten, dat hebben we nodig”, aldus Kompany in de Engelse media.

Ook ploeggenoot Pablo Zabaleta denkt aan het kampioenschap. “Als we zo spelen als tegen Stoke City, dan hebben we een kans om Chelsea te achterhalen. Chelsea moet nog wat punten laten liggen, maar wij moeten het zelf doen. Wij geven nooit op, zo simpel is het. Denk aan 2012: toen stonden we acht punten achter op Manchester United.”

Denk je dat Manchester City nog kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je kampioen wilt worden moet je wel zeker naar Chelsea gaan kijken!!!

12 februari 2015 om 17:55

het is een cliche, maar gisteren werd weer eens bewezen dat Chelsea "het geluk van de kampioen" heeft. Een domme rode kaart voor de tegenstander in de 90e minuut en meteen daarna de 1 - 0.

nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen maar het team onder mourinio speelt leuker perfect samengesteld team ik vindt city teveel gericht is op aguero als gaat om goals maken

12 februari 2015 om 18:07

Aguero is geblesseerd afgehaakt in een hele belangrijke maand.. City kan gewoon geen punten meer verspelen. Nog een keer verliezen en het is 10 punten. Als je in maart gaat met 10 punten achterstand op de koploper dan ja....

12 februari 2015 om 18:22

klopt dat is de reden waarom ze bony hebben gehaald maar die is wel een paar klasse minder

12 februari 2015 om 18:07

Aguero is geblesseerd afgehaakt in een hele belangrijke maand.. City kan gewoon geen punten meer verspelen. Nog een keer verliezen en het is 10 punten. Als je in maart gaat met 10 punten achterstand op de koploper dan ja....

Bony moet ik ook maar ff zien dat die zich snel gaat aanpassen bij Manchester city
bij een team als city heb je minder kansen omje te bewijzen dan bij swansea!

Het kan natuurlijk nog steeds, maar ik geloof er niet in dat Man City nog kampioen speelt. Ik zie Chelsea niet zo snel puntverlies lijden, zeker geen 7 punten meer.

pelligrini moet een type reus gaan halen, of reus zelf. maar ja die hadden ze deze winter al moeten halen want de vleugels zijn niet de sterkste.

en een bom van een cm want fernando daar wordt je niet vrolijk van.

12 februari 2015 om 22:39

Yaya toure en fernandinho is goed genoeg lijkt me...

13 februari 2015 om 10:38

Lizoke heeft gelijk. Al het gevaar bij City komt van de centrale posities en de rechterkant. De linkerkant is alleen gevaarlijk als Kolarov speelt, maar toch mis ik het gevaar van links. Reus zou de perfecte aankoop zijn. Maar helaas zijn spelers van topkwaliteit schaars of niet haalbaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren