Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We hoeven met Feyenoord van niemand te verliezen in eigen huis’

Laatste update:

Feyenoord maakte dit seizoen nog geen sterke indruk in De Kuip, het stadion dat voorheen werd gezien als onneembare vesting. Zondag waren de Rotterdammers eindelijk weer bij de les, door eenvoudig af te rekenen met een tam FC Groningen: 4-0. Aanvoerder Jordy Clasie wil de stijgende lijn nu doortrekken.

/

“We moeten van De Kuip weer de onneembare vesting maken die het altijd is geweest”, zegt Clasie tegen De Telegraaf. “We hoeven van niemand te verliezen in eigen huis. Nu is het zaak dat we de stijgende lijn vasthouden. We hebben nu drie wedstrijden op rij gewonnen, dan groeit het vertrouwen.”

Trainer Fred Rutten is zeer te spreken over het spel van zijn ploeg. De 4-0 vond de coach zelfs nog een magere uitslag. “Uiteindelijk hadden we misschien nog meer doelpunten moeten maken dan we vandaag hebben gedaan. Na rust hielp de rode kaart (Johan Kappelhof, red.) bij FC Groningen ons natuurlijk om de score uit te breiden tot een mooie uitslag”, aldus Rutten via de officiële kanalen.

Zie jij Feyenoord als titelkandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook in uitwedstrijden hoeven ze van niemand te verliezen. Die klinkende 0-4 overwinning bij GAE gevolgd door die bevochten overwinning met aardig goed spel tegen Stanard kwamen op het juiste moment. Je ziet Feyenoord voetballend elke week groeien. Gunstig dat men nu even kan bijtanken en daarna weer een thuiswedstrijd speelt tegen Heracles. Als die ook gewonnen wordt kom je als Feyenoord toch in een positieve flow die je Europees gezien dan echt een vervolg kunt geven tegen de zwakste tegenstander in de poule.

Dit team moet echt mee kunnen doen voor een Eredivisie top 3 plek, ze hebben een geweldig middenveld en door de ontwikkeling van Manu nu ook op de vleugels keuze zat. In de breedte en voetballend gezien is dit Feyenoord echt beter dan vorig seizoen hoor.

5 oktober 2014 om 17:28

Denk ook dat Kazim heel wat criticasters de mond kan snoeren. Feyenoord heeft er een neusje voor om dit soort sprookjes waar te maken.

5 oktober 2014 om 17:32

Wellicht, maar dan moet het wel stukke beter. Momenteel is Kazim nog niet zo geweldig en gaat er nog veel mis. Oké tegen GAE maakt hij een geweldig doelpunt en vandaag creëert hij de kans zelf en schiet hij hem vervolgens goed in. Maar in feite moet hij er vandaag nog een maken en speelde hij tegen Luik als een natte krant.
Kortom, hij kan wel wat, maar het moet allemaal nog stukke beter.

Feyenoord, een broedplek voor afgeschreven spitsen ?

5 oktober 2014 om 17:38

We zijn inderdaad net een sociale instelling aan het worden. Ik denk dat Van Geel zich eens af moet gaan vragen of hij hier geen salaris voor in kan houden

5 oktober 2014 om 17:44

Haha volgend jaar zeefuik of sigthorson eens proberen fan weten we het zeker

Feyenoord is voetballend al weken op dreef. Het heeft echter nog niet de punten opgeleverd die men eigenlijk qua veldspel wel verdiende. Zo zie je maar weer dat het vertrek van een topspits (pelle) niet altijd negatief hoeft te zijn. Voetballend zijn ze er op vooruit gegaan.

Echt van die feyenoord supporters die op ja stemmen, serieus plaats 3/4 is hoogst haalbare en horen ze thuis.

5 oktober 2014 om 17:45

Op basis van wat ik schat alleen psv en ajax hoger en ook die clubs laten punten zat liggen en nee ik denk niet dat we kampioen worden hoor

5 oktober 2014 om 18:06

Ik denk dat we uiteindelijknet geen kampioen worden maar titelkandidaat zijn we wel.
Al zal het meer als outsider dan als topfavoriet zijn.
Daar kan je in deze poll echter geen onderscheid in maken.

5 oktober 2014 om 18:18

Voetballend overtuigend de baas over ajax in de Kuip en beter dan Twente in Enschede, waar zouden die dan moeten eindigen? plekje 5-7?

5 oktober 2014 om 22:09

Dat roep jij al 3 jaar lang...

nu staat alles pas goed sinds deze week, denk dat we nu thuis zeker niet veel punten meer gaan laten liggen. Zeker in de eredivisie, Europees wordt het lastiger maar heb er vertrouwen in! de hand van Rutten is zeker zichtbaar.

Tjongejonge, wat legt die Immers hier al die Feyenoordsupporters het zwijgen op. 2 Assists, een goal en gewoon weer op zijn Immers gesleurd en geknokt. Hopelijk voor hem krijgt hij een keer het krediet wat hij verdient.

5 oktober 2014 om 20:56

Op het niveau van Eredivisie kan hij perfect mee. Maar zodra we buiten de landsgrenzen komen, zie je dat hij in alles veel tekort komt. Die handelingssnelheid heeft ie niet, en dat kun je nu net niet gebruiken juist in de as.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren