Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'We hebben telefoontjes en vragen gehad, maar het ligt bij Real Madrid'

Laatste update:

René Ramos, broer en zaakwaarnemer van Real Madrid-verdediger Sergio Ramos, wil niet uitsluiten dat het deze zomer tot een transfer komt bij zijn broer. Ramos is chagrijnig dat Real bepaalde beloften omtrent contractverlenging niet is nagekomen en nog steeds wacht de Spanjaard op betere voorwaarden in zijn overeenkomst. Daarnaast is de relatie met José Mourinho broos.

/

In december vorig jaar nam Ramos in de wedstrijd tegen Athletic Bilbao een strafschop. Opmerkelijk, aangezien Cristiano Ronaldo aangewezen was als de penaltynemer. Mourinho zat vanwege een schorsing op de tribune en kon zijn ogen niet geloven. De Portugees wil dat zijn regels strikt worden nageleefd en kon de actie van de verdediger, die overigens wel gewoon scoorde, niet waarderen. Ook een rode kaart van Ramos tegen Barcelona viel in zeer slechte aarde.

Die vertroebelde verstandshouding bleef borrelen binnen Real; nu is daar Ramos' onvrede over het uitblijven van een beter salaris daar bovenop gekomen. Broer René laat in Spaanse media weten dat een vertrek bij de Koninklijke niet ondenkbaar is. “Sergio verdient een betere behandeling van Real, voor al het werk dat hij heeft gedaan en vanwege zijn kwaliteiten. Het is niet meer dan normaal dat zijn talent wordt erkend door buitenlandse clubs.”

De 25-jarige Ramos werd zes jaar geleden voor de enorme som van 27 miljoen euro aangekocht van Sevilla. Hij speelde sindsdien bijna tweehonderd competitieduels voor Real en nog vele beker- en Champions League-wedstrijden. Bovendien heeft hij al het respectabele aantal van 77 interlands achter zijn naam staan. Zijn broer benadrukt echter dat er ook leven buiten Spanje is. “We hebben telefoontjes en vragen naar hem gehad. Maar het ligt in de handen van Real.”

Bij welke grote buitenlandse club zou Sergio Ramos passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Real moet nu echt niet zo dom zijn om Ramos te laten gaan.
Deze jongen heeft een erg sterk jaar achter de rug,waar hij nog eens bewees dat hij wel degelijk een wereldtopper is.
Hij heeft het Ek,wk,pd,cdr al gewonnen,enkel de CL ontbreekt,maardat zal niet al te lang meer duren.
Nee,ramos moet echt blijven!

Wat maakt het trouwens uit dat Ramos de penalty nam?ronaldo gunde hem een doelpunt,dus dat duid gewoon op een goeie teamsfeer,ik begrijp Mou hier niet helemaal.

26 juni 2011 om 12:25

Hij heeft het wel erg moeilijk gehad in voornamelijk de classico's. Ik herinner me vooral de afstraffing van 5-0 nog goed, waar meneer Ramos als een kleuter stond te verdedigen. Voor de rest een prima verdediger.. het viel me alleen tegen dat hij niet echt super speelde in de klassiekers.

26 juni 2011 om 12:41

Dat klopt inderdaad. Bij vrijwel elke tegengoal in de eerste El Clásico was Ramos wel betrokken en dan niet positief.

Ramos is een uitstekende speler. Iemand met zoveel kwaliteit is moeilijk te vinden.
Mourinho wil gewoon maicon hebben en daarom wordt er zo moeilijk gedaan bij ramos.

Sergio heeft duidelijk aangegeven voordat hij op vakantie ging, dat hij zeker bij Real zou blijven. Real zal uiteindelijk toch wel een verbeterd contract geven, ze doen alleen heel lang over zoals ze bij Pepe en Pipita hebben gedaan. Zijn broer probeert logischerwijs druk te leggen op Real, zodat ze sneller moeten handelen.

ramos is wel vervangbaar maar wel een goede speler, denk dat City wel wat voor hem is

26 juni 2011 om 12:34

City heeft Richards al op de plek van Ramos staan, dus denk niet dat ze hem willen halen als hij niet voor een klein prijsje weg mag..

26 juni 2011 om 12:36

Maar als Ramos komt kan hij de 1e man worden en dan kan Richards op een andere plek spelen of op de bank gaan zitten. Als stand inn

27 juni 2011 om 00:02

@gummibear:
Ramos kan beter op een andere positie dan gaan spelen. Ramos is centraal achterin ook goed. naar mijn mening kan hij daar verder uitgroeien als aan de zijkanten.

Als Ramos echt niet goed word behandelt vind ik dat Real hem gewoon goed moet behandelen. Ramos een fantastische speler die veel voor waarde is. Hij heeft voor ons veel gezorgt in de verdediging, maar ook in de aanval. Als we achter kwamen wie zorgde voor ons dat we terugkwamen, Sergio Ramos. Sevilla enzovoort!. Ramos moet gewoon blijven, want hij is iemand met Real clubliefde. 2de aanvoerde niks aan de hand.

Sergio ramos is echt wel beter als Maicon. Snap waarom de Real Madrid gewoon toekijkt hoe Jose de club en alle respect die daar ooit was is aan het vernielen. Sergio Ramos is samen met Casillas het gezicht van dit Real. Maar Ramos heeft een contract tot 2016, dus waarom is er zoveel haast???

Dit lijkt mij meer op bluffen. Deze taal in de media gooien en daardoor hopen dat Real juist met een aanbod en meer geld komt.
Op zich niks mis mee dat ze dit zo doen,als Real zelf er niet mee komt dan maar zo.

Goede speler met wat nare trekjes.

Raar dat het incident van de strafschop wordt gebruikt als argument. Een week later maakten Mourinho en Ramos daar nog een 'grap' over in een duel voor Unicef. Voetbalzone maakt het allemaal weer spannender dan het is. Hij sluit een transfer niet uit..

Nee, maar hij sluit ook niet uit dat hij blijft en het is logisch dat zijn zaakwaarnemer dit zegt, maar Ramos is gewoon dik tevreden bij Real Madrid. Zei vorig maand nog dat hij een contract voor het leven blind zou tekenen mocht Madrid hem het aanbieden.

“and what more can I ask for than to be with the best club in the world, in a fantastic city and with my family close by? I love it here and if they offer to renew my contract for life, I’d jump at the chance,” the defender was quoted as saying.

En Mourinho is misschien niet een fan van hem als rechtsback, maar wel als centrale verdediger. Op die positie is die sowieso top 3 van de wereld. Heb hem nog nooit een slechte wedstrijd op die positie zien spelen. Overigens is Ramos ook nog eens een aankoop van Peréz en Spaans. Nou we weten allemaal wel dat hoe Peréz denkt over zijn (dure) aankopen.

Ben ook benieuwt waar dit vandaan komt. Kan het nergens anders vinden in de Spaanse media.

26 juni 2011 om 12:26

Dit zegt hij gewoon om een beter contract te krijgen voor zijn broer en cliënt. Gewoon Real onder druk zetten, Ramos gaat nergens heen.

Ramos geeft al zeker twee jaar aan dat hij een contract voor het leven wilt.

Haha ik vind hem ook geweldig als centrale verdediger, maar geen slechte wedstrijd? Ik herinner me er nog één tegen Barcelona.

26 juni 2011 om 12:43

Helemaal met eens, behalve dan, zoals Raulvilla terecht zegt, het gedeelte over nooit een slechte wedstrijd. Ik zag Ramos toch wel als een van hoofdschuldige van de 5-0. Natuurlijk faalde het team gezamenlijk, maar Ramos was wel echt direct bij elke goal negatief betrokken.

26 juni 2011 om 12:53

Maar bij die wedstrijd stond hij rechtsback en was het gewoon collectief falen van het team. Centraal heb ik hem vrijwel nooit echt slecht zien spelen. Zal vast wel een wedstrijd tussen zitten, maar daar is hij echt een beest. Dit jaar nog rechtsback, maar nadat Carvalho is uitgeblust moet Ramos zijn plek overnemen en die Fransman die van Pepe.

Dan heb je echt een monster verdediging (indien die gozert uiteraard zo door blijft groeien) en als we dan een trainer hebben die ballen heeft (dus hopelijk wint Mourinho dit jaar alles en vertrekt die dan), kunnen we Carvajal gewoon op de rechtsback zetten.

26 juni 2011 om 13:05

Ik doelde op de wedstrijd tegen Barca toen hij centraal stond in, pfff welk jaar was het nou.

Volgens mij 2006-2007, Ronaldinho tikte hem helemaal scheel.

26 juni 2011 om 14:35

Mijn fout, sorry! Weer te snel gelezen xd

26 juni 2011 om 14:42

@ Raulvilla

Ramos was inderdaad te verwijten bij die 0-2 en 0-3, maar ik denk niet dat er op dat moment nog een verdediger was die de destijds beste voetballer ter wereld kon bijhouden. Ronaldinho was toen gewoon een gevalletje apart

26 juni 2011 om 15:11

Daar heb je zeker gelijk in, dat was ook misschien de enige echt slechte wedstrijd van Ramos centraal.

Dit seizoen heeft hij er niet zo heel vaak gestaan. Maar hoe goed was hij in de Copa finale samen met Carvalho centraal? Pff geweldig.

26 juni 2011 om 12:56

Hij heeft wel meerdere slechte wedstrijden op die positie gespeeld hoor! Twee keer tegen Barcelona was hij bedroevend, en ook de partij uit tegen Getafe was hij verantwoordelijk voor 2 tegendoelpunten (hoewel die partij nog wel gewonnen werd. Ten slotte niet te vergeten de nederlaag met 1-0 tegen Osasuna was Ramos waarschijnlijk de slechtste man op het veld.

Dat hij tot de 3 beste centrumverdedigers van de wereld behoort is natuurlijk waanzinnige onzin. Alleen in Engeland lopen er al minstens 5 betere rond. Tel daarbij op dat Pique en Thiago Silva (milan) vele malen beter zijn en hij valt al bijna uit de top-10.

Hopelijk blijft hij wel bij Real, het is een icoon voor die club die zowel de hoogtijdagen als de mindere tijden heeft meegemaakt. Zeker een bijzonder waardevolle speler voor Real en voor het Spaanse nationale team.

26 juni 2011 om 13:21

Twee keer tegen Barcelona? Welke twee keer? En tegen Getafe stond hij naast Albiol die vreselijk uit vorm is. En tegen Osasuna stond hij rechtsback. Echt leren lezen. Ik heb het over zijn wedstrijden als centrale verdediger. Die 5-0 stond hij rechtsback als je die bedoeld en verder speelde hij in de Copa del Rey gruwelijk goed. Thuis in de CL ook totdat Pepe er werd afgestuurd.

En na dit seizoen mag je Pique niet eens in de top vijf noemen. Goh, wat is die gast afgezakt zeg.

26 juni 2011 om 18:00

Ben ik niet met je eens. Tegen Getafe stond Albiol inderdaad als een 12 jarig jongetje te verdedigen, maar Ramos heeft volgens mij niet 1x rugdekking gegeven waardoor de toch beperkte vleugelspelers van Getafe ontzettend veel gevaar konden stichten. Tegen Barcelona vond ik hem in de 5-0 bizar slecht en toen speelde hij niet echt als rechtsback, want hij stond toen op Villa te spelen die hangend vanaf links kwam (barcelona speelde zonder centrumspits). Villa scoorde toen ook nog 1 of 2 keer als ik me niet vergis, waarvan ik me 1 goal kan herinneren die zeker aan Ramos te wijten was.

Pique is zeker teruggezakt tov vorig seizoen, maar nog altijd vind ik hem sterker als centrale verdediger dan Ramos. Daarbij vind ik zowel Pepe als Carvalho meer kwaliteiten hebben als centrale verdedigers. Maar goed, dat is een mening, wat buiten kijf staat is dat hij natuurlijk niet tot de beste 5 verdedigers van de wereld behoort.

Geef hem vooral zijn zin, echt waar! dit kan een cultheld worden in Madrid(als hij dat al neit is)! Echter moet je hem niet misbruiken als rb, vind hem daar maar matig! opkomend is ie wel goed, maar een fatsoenlijke voorzet komt er vaak niet uit en dan verwaarloosd hij zn verdedigende taken! Gewoon in het centrum waarin hij wel eens doorschuift lijkt mij ideaal.
Al vind ik het wel weer jammer dat het om salaris gaat, kom op... je verdiend miljoenen en dan wil je er nog 1 bij, beetje minder mag ook wel! al moeten beloftes wel nagekomen worden

“sergio verdient een betere behandeling van Real, voor al het werk dat hij heeft gedaan en vanwege zijn kwaliteiten.''

Me dunkt dat zijn salaris ruimschoots voorziet in de compensatie voor het werk dat hij verricht. Wat een onzin om te veronderstellen dat een speler, die miljoenen per jaar verdient, ook nog eens in de watten gelegd moet worden. Hij moet zijn werk doen en daar hoort ook het luisteren naar de baas (coach) bij. Ramos is altijd een temspeler geweest en ik denk dat zijn broer nu woorden in de mond neemt, die door de speler zelf niet gesproken zouden worden. Typisch een gevalletje van ''eens kijken of we nog meer geld kunnen verdienen''. Maar ga nou niet een fluwelen behandeling eisen voor het werk. Die behandeling kun je thuis wel krijgen.

Vind het heel apart dat Mourinho boos werd op het feit dat Ronaldo hem de penalty gunde. Hij flikte het tevens ook bij Benzema. Dan denk ik de sfeer zit er lekker in, maar Mourinho streeft naar perfectie en dit vind ik dan ook overdreven. Trouwens die penalty van Ramos was goed ingeschoten.
Hoop niet dat Ramos vertrekt. Ik vind dat Ramos bij Real hoort net als Casillas. Misschien als back is hij niet zo sterk, maar vind hem als centrale verdediger ongelofelijk sterk. En Carvalho word ook ouder en Pepe die heeft soms kortsluiting. Albiol vind ik maar niks en dan heb je nog Garay wat ik wel een talent vind en helemaal niet zo slecht is.

Ramos is de oplossing voor Chelsea kan zowel rechtsback als centraal. Liever meer geld voor Ramos dan V/d Wiel voor minder.

ze kunnen hem echt niet laten gaan het is echt een wereldtopper !
jose mag best een beetje normaal doen ! hij scoorde toch ?
wie wilt hij anders daar hebben ? maicon? die man is 30 mensen !

77 interlands op je 25!!! Als dat zo doorgaat word deze man toch gewoon recordhouder aller tijden voor La Furia Roja? Of vergeet ik iemand?

Verder begrijp ik niet dat Real hem nog geen verhoging aanbied, toch één van de beste backs van de wereld en zo dik zijn die niet gezaaid. Als ,ze denken dat Marcelo en Fábio Coentrão beter zijn... Tja. Oftewel hou je hem als vaste back, oftwel schuif je hem naar het centrum. Daar kan hij zeker uit de voeten! Geweldige speler, enkel zijn doods trap op Messi kon mij niet zo bekoren, buiten dat.. geweldige back met meer techniek dan de meeste vleugel aanvallers. En een topper in wording indien hij centraal word uitgespeeld.

Cassilas
Coentrao
Ramos
Pepe
Marcelo
Lass
Xabi
Di Maria
Ozil
Ronaldo
Benz/Hig
26 juni 2011 om 12:43

Ben het helemaal met je eens alleen zou ik di Maria op links zette en Ronaldo rechts. Ronaldo kan van beide kanten komen maar di Maria is toch haast stijf links. Daarnaast zo ik op de plaats van Lass Khedira of Sahin zetten omdat Lass mischien vertrekt en gewoon niet zo goed is als Sahin of Khedira.

26 juni 2011 om 14:22

Sahin op de bank ? Maar natuurlijk.

26 juni 2011 om 16:57

Coentrao is linksback of linshalf!! Desnoods linksbuiten, maar rechts?
En Lass ipv Sahin??

Het zou echt ontzettend dom zijn Ramos te verpatsen! Hij is een van de sterkhouders van Real.
Een geweldige back, met zowel verdedigend en met name aanvallend goed op de vleugels, daarnaast kan hij ook nog centraal spelen, ( na mijn inzien nog beter)

Maar denk ( hoop) dat hij zijn gehele carriere bij Madrid blijft, hier hoort hij thuis!

Het lijkt me niet verstandig hem te verkopen. Ben niet de grootste fan van hem maar wie zou er als vervanger zijn? Mourinho is natuurlijk fan van Maicon maar hij is als ik me niet vergis vijf jaar ouder. Daarnaast zou het zo kunnen dat hij minder sterk speelt in de Spaanse competitie dan in de Italiaanse. Bovendien kan Ramos ook centraal spelen en is dat handig gezien Carvalho en Pepe niet de jongsten meer zijn. Ik zeg niet dat ze achteruit gaan maar over drie jaar is het niet onaannemelijk dat het afgelopen is met die twee. Kan Coentrão ook op rechts spelen?

Ik weet niet of we er teveel van moeten geloven maar het lijkt me dat het geen stap vooruit zou zijn voor Real. Hij is een van de langst zittende spelers daar, een van de persoonlijkheden binnen het team geworden. Misschien wat subjectief maar ik mag hem niet zo (voor zover je daar als toeschouwer van kun spreken). Hij pakt veel kaarten en is een heethoofd. Als hoogtepunt de slotfase in november in Camp Nou.

Mocht een andere club hem willen ophalen dan zit je toch aan Chelsea te denken. Dacht dat Ivanovic niet meer lekker zat en wat ouder wordt. Ook Terry is niet de jongste meer. Ook Arsenal zou hij goed kunnen helpen maar goed, die geven toch niet genoeg geld uit voor een dergelijke transfer. Liverpool zou kunnen proberen een gooi te doen naar hem maar ik weet niet of Ramos dat aantrekkelijk vindt. Liverpool is historisch prachtig maar ik kan me voorstellen dat een Ramos liever naar een team gaat dat er direct staat voor de prijzen. United lijkt me voorzien met de gebroeders Silva. Bij City kan alles. Wellicht een ruil met Maicon? Zou een goede zaak zijn voor Inter en Mourinho is dan ook weer blij (als de geruchten kloppen). Ik noem hierboven wel de Engelse clubs maar wil daar nog wel de kanttekening bij zetten dat ze in Engeland, met oog op de 6-5 regeling, bezig zijn te 'verengelsen' en daarom wellicht niet geïnteresseerd zullen zijn in spelers met een andere nationaliteit.

Tot slot, mocht het waar zijn allemaal dan wil ik nog even kort wat zeggen over Mourinho. Het zou betekenen dat deze passant al gauw de tweede persoonlijkheid binnen de club eruit werkt. Na Valdano zou ook Ramos slachtoffer worden van o.a. de persoonlijke voorkeuren en moeilijke persoonlijkheid van Mourinho. Wellicht is het een strategisch goede zet van hem op de korte termijn, maar ik denk dat weinig Merengues erop zitten te wachten om zo iemand te verliezen.

Ben benieuwd hoe het afloopt en wat ervan waar is. Denk dat het hoe dan ook een verzwakking zou betekenen, zeker omdat het centrum ouder wordt en ik niet 1,2,3 een geschikte vervanger zie rondlopen die centraal en op rechts uit de voeten kan.

Ligt het aan mij of heeft Ramos sinds de komst van Mourinho een andere taak op het veld ? Vroeger zag ik hem de achterlijn halen en een voorzet geven nu is het zo saai om het te zien spelen hij blijft altijd op eigen helft hangen en er is geen lef meer in zijn spel, hij passeert geen tegenstanders meer.

Ik denk dat het komt omdat Marcelo meer met aanvallen bezig is, en daarom blijft hangen zodat er op de counter van de tegenpartij wel verdedigers staan.

Sorry maar als Mourinho hem verkoopt hoort hij voor mij niet meer bij de top van coaches kan me niet schelen oevaak hij de Cl dan wint. Het valt me op dat hij helemaal niet zo'n gerichte aankopen doet ik bedoel hij heeft Lass Khedira en Xabi en dan haalt hij nog Sahin. hij heeft Marcelo en Ramos en hij gaat achter Coentrau aan. hij heeft Benzema en Higuain en de geruchten gaan rond dat ze achter Aguero aan zitten. Hij heeft Ronaldo en di Maria en dan zijn er weer geuchten dat Neymar er heen gaat. Eigenlijk heeft Real gewoon al een top team. In principe zijn ze kwalitatief niet eens zoveel mionder dan Barca mischien wel gelijk zelfs, alleen is Barca nog meer een team omdat de kern er al jaren staat. Dus Mourinho laat de kern lekker staan in plaatst van na een seizoen zonder Cl zoveel te verandern.

Ze moeten mischien een cv halen want met Pepe heb je altijd kans dat hij geschorst wordt dan heb je toch een back up nodig als Varane.

Ramos blijft gewoon bij Real denk ik, Real laat hem echt niet gaan, hij is de beste verdediger daar en de op een na beste van Spanje. Als je die niet wilt behouden, dan is er toch iets mis...

Ik zie Ramos natuurlijk liever bij Real blijven, maar als ik Ramos zou zijn zou een overgang naar Engeland mij zeker kunnen interesseren. Hij is trouwens een speler die gemakkelijk zou kunnen integreren in de PL. Mourinho is een uitstekende coach, maar het valt me op hij minder Ramos' prestaties zijn onder Mourinho.

Tuurlijk blijft ramos bij realmadrid

Ramos probeerd gewoon een beter salaris tekrijgen en probeert alles tegrijpen wat mogelijk is.

Hij ziet dat er vele jongens in het team veel meer verdienen dan hem en dat wil hij ook.

Maar ramos zal real zeker niet verlaten en real zal hem zeker niet laten gaan

Hij blijft gewoon bij Real hij wilt gewoon een beter contract en dats alles hij is een belangrijke speler in de ploeg die aanvallend van de backposities sterk is en verdedigend ook sterk is en zelfs centraal kan gaan spelen dus hem weg laten gaan is wel jammer maar dat zal niet gebeuren .

die normaal
hij behoort tot de wereldtop
zo'n jonge laat je toch niet gaan

Mourinho is gek als ie Ramos laat gaan.. 2 klasse beter als Maicon die der uit werd gerent door Bale.
Prima verdediger zowel centraal als rechtsback. De enige slechte wedstrijd van hem dit seizoen is die 5-0 afstraffing. Hij stond toen echt slecht te verdedigen en op het laatst haalde die nog Messi even onderuit. Maar Ramos hoort echt tot de top5 beste verdedigers.

27 juni 2011 om 01:31

Dat had een reden Maicon was niet fit hij had een blesure ,maar hij moest spelen van Benitez een fitte Maicon kom je niet voorbij .ook tegen Twente had hij een blesure toen werd hij er ook uitgerend door Chadli

Ik denk toch wel dat real nog wat in de verdediging mag investeren want pepe en carvalho worden steeds minder en ik vind marcelo aanvallend wel sterk maar verdedigend kan het nog een stuk beter.

Nou Milan sla alsjeblieft je slag. Deze man zou de perfecte aanwinst zijn voor de verdediging. Zambrotta is oud en zeker niet meer zo goed als vroeger en deze man is jonger, EU paspoort en ook nog een verbetering ten opzichte van Zambrotta.

26 juni 2011 om 18:26

Ik snap dat je graag wilt dat ze Ramos aantrekken echt een geweldige verdediger. Ik snap alleen niet hoezo je hem vergelijkt met Zambarotta rechts back is Abate en links staat nu Taiwo centraal heb je Mexes en Thiago Silva staan dus waarom vergelijk je hem met Zambarotta? Den dat Milan moet investeren in de middeveld. daar staan ze gewoon het minst sterk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren