Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'We hebben tegen PSV gespeeld zoals zij tegen Man United speelden'

Laatste update:

Heracles Almelo staat fier bovenaan in de Eredivisie en dankt dat aan een razend knappe thuisoverwinning op PSV. In de eerste twintig minuten van het duel met de landskampioen leek het er echter geen moment op dat de Tukkers tot een stunt in staat zouden zijn. Heracles knokte zich echter terug en boog de vroeg opgelopen 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong. “Wij speelden een beetje zoals zij tegen Manchester United speelden, dat heeft prima uitgepakt”, zei matchwinner Thomas Bruns na afloop.

/

Heracles besloot om de mouwen op te stropen en joeg PSV gaandeweg de eerste helft steeds vaker en sneller op. Daar hadden de bezoekers uit Eindhoven het lastig mee. “Wij beginnen een beetje te slap. Na een kwartiertje zijn we de duels aangegaan, dat is het verschil met het begin”, aldus Bruns voor de camera van FOX Sports. “We weten dat zij dinsdag een zware wedstrijd hebben gespeeld, ze hebben bijna allemaal negentig minuten in de benen.”

Coach John Stegeman was vooral bijzonder trots op zijn elftal. De matige start kon hem na afloop gestolen worden. “Dit is heel erg gaaf. Ik had dit niet durven dromen”, zei hij. Niet alleen de comeback, maar ook de wijze waarop de 2-1 werd verdedigd stemde hem zeer tevreden. “We hebben heel goed verdedigd. Dat onze achterhoede de topspelers van PSV heeft kunnen tegenhouden maakt me trots.”

Zie jij PSV nog kampioen worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe kan je hier nou wel ooit een touw aan vast knopen als voetballiefhebber

19 september 2015 om 23:23

Ik heb me erbij neergelegd dit jaar. Teams die normaal winnen verliezen veel dit jaar! Me unibetjes zijn ook een ramp.

Ontopic: ik gun het Heracles wel! Een ploeg die altijd leuk voetbal speelt, elke thuiswedstrijd een vil stadion met een mooie sfeer.

19 september 2015 om 23:25

Psv had afgelopen dinsdag veel geluk en nu niet.
Psv is veel te afhankelijk van 1 of 2 spelers. Verder gewoon middelmaat.
Moreno vieze schopper. Bah!

19 september 2015 om 23:27

De nieuwe aankopen waren toch zo goed?
Brands werd de hemel ingeprezen. Maar tot nu toe B spelers. Moreno diep rood.
Vieze speler zeg!

20 september 2015 om 00:10

PSV heeft geluk dat ze de Jong hebben. Ook vanavond weer hij kan ze er zo makkelijk inleggen. Maar naar de 0-1 hebben ze weinig gecreëerd en was Heracles de betere.

We moeten die overwinning van Psv ook gewoon niet overdrijven. Psv had de mazzel dat ze zeer effectief met hun kansen omgingen en dat Narsingh scoorde met het hoofd was ook een 1 malig incident want dat doet hij normaal gesproken nooit. Verder was Manchester voetballend gezien gewoon heer en meester in Eindhoven maar hebben ze verzuimd om meer goals te maken.

20 september 2015 om 00:50

Heer en meester? Welke wedstrijd heb jij gezien dan dinsdag? Beide ploegen hadden hun fases, maar er werd niet gedomineerd door united, terwijl dat wel zou moeten met hun begroting en hun aankopen.

20 september 2015 om 01:14

het is fijn voor het Nederlandse voetbal dat psv punten heeft gepakt tegen Manu, maar laten we wel eerlijk zijn. United was inderdaad heer en meester.
De hele wedstrijd was PSV in de verdediging gedrukt door United en wist met het nodige geluk te winnen tegen de verhoudingen in. United had veel pech in de aanval waar psv heel veel geluk in hun spaarzame counters had en Moreno nooit had moeten kunnen scoren door de rode kaart die hij had moeten krijgen.

Alle lof voor Heracles! Vorig seizoen speelden zij onder deze trainer, uitgezonderd de eerste 8 (?) wedstrijden, uitstekend voetbal. Op DIT moment staan zij terecht op de 1e plaats.
Van de wedstrijd heb ik werkelijk genoten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren