Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We hebben ons best gedaan om hem naar PSV te halen’

Laatste update:

Bart Ramselaar kan zaterdagavond zijn debuut maken voor PSV, want de van FC Utrecht overgenomen middenvelder is opgenomen in de selectie voor de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Phillip Cocu is blij dat hij over Ramselaar kan beschikken.

/

“We hebben ons best gedaan om hem naar PSV te halen, dus natuurlijk ben ik tevreden. Hij heeft vorig jaar laten zien een meer dan talentvolle speler te zijn. Bart heeft veel voetballend vermogen, is nog heel jong, het is een Nederlandse jongen en hij denkt goed na over zijn carrière. Dat past heel goed in onze visie en in onze manier van werken”, zo wordt de trainer geciteerd op de clubwebsite.

Cocu voegde eraan toe dat het niet makkelijk wordt om van PEC Zwolle te winnen. “Zwolle heeft opnieuw op knappe wijze een sterke selectie weten samen te stellen. Het is een heel talentvolle ploeg met veel voetballend vermogen. Daar doet de mindere start van het seizoen niets aan af. We moeten een betere dag hebben dan afgelopen zondag tegen AZ om daar te winnen.”

PSV heeft de sterkste selectie van Nederland, maar de kans is groot dat spelers als Jetro Willems, Jeroen Zoet, Andrés...

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 19 augustus 2016

Wat verwacht jij van PEC Zwolle - PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeker de sterkste selectie.
En met het huidige beleid van Ajax en psv ook in de toekomst de beste selectie

19 augustus 2016 om 15:56

Beste selectie? Met locadia op linksbuiten heb je nooit de beste selectie. Wanneer wordt Brands eens wakker en haalt hij lozano? Het enige dat ik me kan voorstellen is dat Cocu een ander systeem wilt gaan spelen, een 442 of een variant erop. Zeker nu ze 2 top middenvelders binnenhengelen, Cocu gaat echt geen 2 middenvelders die in de basis horen op de bank zetten.

19 augustus 2016 om 16:02

Locadia speelt alleen maar op LV bij gebrek aan beter.

Lestienne had daar eigelijk moeten staan maar kon door zeer trieste omstandigheden niet doen wat er van hem verwacht werdt. Totaal begrijpelijk en er valt hem niks te verwijten maar dat is wel de reden dat Locadia op links werdt opgesteld.

ik verwacht dat PSV nog een LV gaat halen en dan kan Locadia gaan banken of verhuurt worden, we hebben namelijk Siem die zo goed als zeker als standin van zijn broertje kan gaan spelen.

19 augustus 2016 om 16:20

2 top middenvelders.... Ik hoop dat ramselaar in de toekomst een top middenvelder wordt... en De jong (ik neem aan dat je die bedoeld) is al jaren geen top meer.

19 augustus 2016 om 17:58

Serge Gnabry halen voor LAM, beste speler op de olympische spelen en Arsenal gebruikt hem niet.meer.

20 augustus 2016 om 00:40

4-4-2
Guardado en hendriks Propper en de Jong op het middenveld. Ramselaar als invaller
Luuk met Locadia of pereiro in de spits.
Willems slingert hem eventueel wel voor van links

Blijft raar dat bijvoorbeeld Heerenveen nu 3 keer Ramselaar tegenkomt. En dat hij voor Utrecht al gescoord heeft tegen ze.

19 augustus 2016 om 16:06

ach, hij heeft toch ook geprobeerd om tegen PSV te scoren, zou dat in theorie dan een eigen doelpunt geweest zijn?

19 augustus 2016 om 16:25

Stel Ajax speelt de eerste ronde tegen Sparta en wint met 3-0. Een week later komt er -even overdreven gezegd- een oliesjeik bij Sparta die met miljarden strooit en Messi en Ronaldo haalt en ze moeten een paar weken later tegen PSV mét al die goede nieuwe spelers. Dat is toch pure competitievervalsing. Ja, ik weet het, het is overdreven, maar het gaat hier om het principe.

19 augustus 2016 om 18:04

Is zeker raar en in mijn ogen ook niet juist. Zelfde vlieger gaat op voor Psv, speelde de eerste wedstrijd nog tegen een enorm sterk Utrecht dat nu Ramselaar kwijt is en Haller en misschien zelfs nog meer spelers gaat verliezen. Concurrenten Ajax en Feyenoord komen gewoon tegen een veel zwakker Utrecht.

Het is dat je achter zal lopen op de rest van Europa als je de markt eerder sluit in Nederland, maar eigenlijk zouden we in heel europa de mark moeten sluiten voordat de eerste speelronde is begonnen. De eerste maand wordt er toch nauwelijks progressie geboekt (op transfers die al voor de opening van de periode beklonken zijn na) en in de laatste maand gaat het altijd mis.

Nog een goede buitenspeler, dan gaat het weer een leuk jaar worden!

Dit weekend zal PSV weinig te duchten hebben met het moeilijk scorende PEC Zwolle. Als PSV er minimaal 2 maakt is de buit voor 100% binnen.

Hopelijk kan hij de komende jaren doorgroeien naar een echte kerel op het middenveld. Hij moet echter wel echt wat aan zijn fysiek gaan doen.

19 augustus 2016 om 16:05

Fysiek is amper belangrijk voor een speler als hem (buiten uithoudingsvermogen dan natuurlijk). Isco ziet er ook uit als een slapjanus, maar het maakt hem wel veel wendbaarder. Zichtbaar gespierd zijn maakt je trager.

Mooi om zoveel Nederlandse sprlers bij Psv te zien. Gied beleid en Bart zal vooral voor het volgend seizoen van waarde zijn verwacht ik. Dit seizoen af en toe invallen en wennen aan het hogere niveau.

En nu nog een vleugelspeler erbij en wat overbodige spelers losen! En dan hopen dat niemand van de basis meer wordt weggekaapt. Dan kunnen we op naar nieuwe kampioenschap!

Ik heb zo een gevoel dat alla Guadrado Brands nog een fantastische linksbuiten uit de hoge hoed gaat toveren, laten we (psv fans) het hopen.

Hoe speelt trouwens mastour bij pec is het wat??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren