Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We hebben nu vijf keer op rij niet gewonnen, dat is gewoon slecht’

Laatste update:

Na vijf wedstrijden stond sc Heerenveen keurig vierde in de competitie, maar daarna kwam de klad erin bij de Friezen. Uit de laatste zeven wedstrijden haalde de club slechts zeven punten: zaterdag eindigde de ontmoeting met Go Ahead Eagles in 2-2 nadat de bezoekers eerst een 0-2 voorsprong hadden genomen. Ondanks de comeback viel er weinig te lachen voor Heerenveen.

/

“Hier hadden wij vooraf natuurlijk niet voor getekend”, stelde aanvoerder Marten de Roon na afloop balend in gesprek met FOX Sports. “Achteraf mag je na 0-2 misschien niet klagen met een punt. We zijn in deze wedstrijd geslacht op de counter. Maar we hebben nu vijf keer op rij niet gewonnen. Dat is gewoon slecht. Zo komen we niet verder”, aldus de middenvelder.

Ook bij Go Ahead was men niet erg blij. Bij rust stond het nog rooskleurig 0-2, maar uiteindelijk restte slechts een punt. Doelpuntenmaker Marnix Kolder had er meer van gehoopt en vond dat zijn team de zege ook wel toe kwam. “We hebben echter verzuimd om het goed uit te spelen. SC Heerenveen gaf achterin veel ruimte weg. Daar hadden we beter van moeten profiteren. In plaats van dat we weglopen naar 1-3 of 1-4 valt de gelijkmaker ongelukkig. Zonde.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Te weinig kwaliteit / effectiviteit voorin. Slagveer is de zwakste schakel in het elftal en Larsson is nog niet fit hij zwerft teveel.

Daarnaast zijn we op het middenveld ook te afhankelijk van Sinkgraven m.b.t de creativiteit, als hij een slechte dag heeft zoals vandaag dan zijn we afhankelijk van vd Berg en de Roon, dat zijn beide goede spelers maar hebben de creativiteit van een stapel stenen.

9 november 2014 om 02:21

+1 Ben het helemaal met je eens. Slagveer moet meer laten zien, van Larsson verwacht ik in de toekomst wel meer. Hij komt nu net terug van een blessure, dus deze wedstrijd kan je hem niet op beoordelen.

Sinkgraven heeft deze wedstrijd niet veel laten zien, dan is het inderdaad spijtig om te zien dat de rest van het team weinig kan creëren.

Het positieve na vandaag is dat er nog veel rek in deze selectie zit, maar daar was helaas vandaag niks van te zien. Maar ik heb nog wel goede hoop dat Heerenveen het de komende tijd beter gaat doen, we hebben namelijk wel spelers die het verschil kunnen gaan maken. Het komt er alleen te weinig uit.

Overigens vind ik dat Heerenveen niet afhankelijk moet zijn van een Van den Berg, hij brengt natuurlijk wel gif in de wedstrijd, maar hij gecamoufleerd eigenlijk meer de tekortkomingen van zijn medespelers.

9 november 2014 om 13:57

Ik vind inderdaad dat ze te weinig creativiteit op het middenveld hebben lopen, Sinkgraven is echt een pareltje maar met vd Berg en de Roon heb je toch meer werkers.

Tegen betere teams snap ik dat je met die 2 gaat voetballen, maar tegen respectievelijk GAE kun je wel met 2 creatieve middenvelders spelen vind ik. Loopt er niet nog een middenvelder met veel potentie rond bij de beloftes?

9 november 2014 om 15:55

Thorsby & Chacon maar dan houdt het al snel op. Als je de geruchten mag geloven wordt er wel een creatieve middenvelder aangetrokken deze winter maar wie dat is..

Heerenveen moet maar eens goed naar de videobeelden gaan kijken en uitzoeken hoe het kan dat de Eagles vier keer in een wedstrijd totaal ongehinderd door kunnen lopen.

Het is wel duidelijk dat Heeenveen een matige verdediging heeft. Ze hebben niet alleen de laatste vijf wedstrijden niet gewonnen, maar ook nog eens gemiddeld twee doelpunten per wedstrijd tegen. Heerenveen leunt gewoon veel te veel op de kwaliteiten van Sinkgraven. Voor de rest stelt het gewoon niet zo heel veel voor.

9 november 2014 om 09:22

Het zou me niets verrassen als men in Heerenveen smacht naar de volgende transferperiode, want het lijkt me overduidelijk dat ze een ervaren verdediger nodig hebben. Anders zou dit nog wel eens een heel lang jaar kunnen worden voor de fans.

Kolder doet zn naam eer aan

9 november 2014 om 10:44

Vertel

Begin van het seizoen na 5 wedstrijden de minst gepasseerde defensie en nu zo klungelen bij elke standaard situatie en counter. Wat een wereld van verschil. Van Aken is de laatste tijd niet echt in vorm en van mij mag Otigba hem wel vervangen in de basis.
Pak 10 willekeurige mensen van de tribune en 9 zijn er nog beter dan Slagveer. Die jongen kan alleen maar rennen. Waarom niet de kans geven aan een Pelle van Amersfoort. Dan maar een linksbenige speler op de rechter flank, de voorzetten van Slagveer komen toch al niet aan.

9 november 2014 om 12:06

Eens met je over beide spelers. Maar gooi aub ook Marten er lekker uit voorlopig. Man wat loopt die tegen zichzelf te voetballen. Zet lekker Thorsby op die plek of desnoods Chacon.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren