Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We hebben een bod van vijftig miljoen euro van West Ham afgeslagen’

Laatste update:

Alexandre Lacazette zei anderhalve week geleden dat hij deze zomer waarschijnlijk niet bij Olympique Lyon vertrekt en dat hij het er goed naar zijn zin heeft, maar de aanvaller had wel degelijk een transfer kunnen maken. West Ham United ging namelijk heel ver voor de 25-jarige Fransman.

/

Voorzitter Jean-Michel Aulas verklapte in juli dat hij een bod van veertig miljoen van the Hammers had afgeslagen en voegt daar maandagavond aan toe dat hij ook een tweede voorstel naar de prullenmand heeft verwezen. “We hebben een bod van vijftig miljoen van West Ham op Lacazette afgeslagen. Ze weigerden vervolgens om meer te bieden.”

“Ik was bereid om aanbiedingen van vijftig, zestig en zeventig miljoen af te slaan omdat dat betekent dat we sterk staan en het ons financieel kunnen veroorloven om dat te doen. Ik hoop dat ik de komende jaren ook nog dergelijke aanbiedingen kan afwijzen”, aldus Aulas op radiostation SFR Sport. Arsenal haalde het met een bod van 35 miljoen ook niet.

Denk jij dat Alexandre Lacazette deze zomer nog een transfer maakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ja dan snap ik wenger wel, 80 miljoen van lacazette is ook teveel van het goede.

29 augustus 2016 om 23:14

Weten we niet. Als Arsenal 55 bood hadden Lacazette en zijn entourage allicht druk gezet op het bestuur en die willen niet met een ontevreden speler achterblijven. Al heeft hij inderdaad een contract waar hij zich aan moet houden en is die voorzitter wel in staat om dat te weigeren.

Hadden ze die 35 nou eens op Batshuayi geboden.. Ach ja, we zullen zien hoe Perez het doet.

Ah joh waarom ook niet we hebben geld zat in de BPL. Echt niet meer normaal hoeveel geld wij tegenwoordig kunnen uitgeven

dat west ham united 50 miljoen voor een speler over zou hebben had ik nooit aan zien komen. dan je hoeveel impact de tv-rechten hebben op een competitie. die engelse clubs blijven maar met geld smijten.

overigens was dit voor west ham echt een topaankoop geweest. maar ik weet niet of lacazette überhaupt naar west ham zou willen, met alle respect tegenover de club.

29 augustus 2016 om 23:34

Vroeg of laat komt dat geld ook weer bij Nederlandse clubs terecht. Ook de kleinere landen in Europa profiteren er op den duur van.

30 augustus 2016 om 00:10

Dat is zeker waar. Maar op dit moment merken wij daar nog niks van. En daar is het Nederlandse voetbal nu toch echt flink de dupe van.

30 augustus 2016 om 00:45

Zie Milik. ManU-Juve-Napoli-Ajax

Geweldig nieuws natuurlijk dat we Lacazette nog zeker een jaar binnen kunnen houden. Verwacht echt niet meer dat er een club is die een duizelingwekkend bedrag op tafel legt de komende dagen om hem als nog binnen te halen.

Veruit onze belangrijkste speler en alweer lekker op dreef dit seizoen met 6 goals in 3 wedstrijden. Ook iemand die geen amok maakt om een transfer te forceren. Zit lekker op z'n plek en speelt in de Champions League!

Mooi om te zien dat die gewoon blijft, Met alle respect West Ham is een goede club maar het is natuurlijk dat Lyon mindere jaren kent, Normaal was dit een stap achteruit. Verder kan die ook makkelijk in de top terecht, Dus ben hier blij mee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren