Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We grapten er al over dat het Southampton wel zou worden’

Laatste update:

Vitesse neemt het in de derde voorronde voor de Europa League op tegen het Southampton van Ronald Koeman. Voor Vitesse-trainer Peter Bosz en consorten was de club uit de Premier League mogelijk de zwaarste tegenstander die er getroffen kon worden.

/

“Het is een zware tegenstander”, bevestigt Bosz via de officiële kanalen van Vitesse. “Ik heb niet gezien wie we hadden kunnen loten, maar het is een club uit de Premier League. Dat wordt een heel mooie uitdaging.” Southampton gaat op trainingskamp in Nederland en komt in actie tegen FC Groningen en Feyenoord.

“Dat is een voordeel voor ons, het biedt mogelijkheden om ze te bekijken”, weet Bosz. Keeper Eloy Room spreekt van een mooie loting. “Het is een grote club. We grapten er al over dat het Southampton wel zou worden”, glimlacht de sluitpost.


Maakt Vitesse een kans tegen Southampton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie wedstrijd, mooie loting, maar wordt een hele lastige.

17 juli 2015 om 19:08

Klote loting. Er moeten zoveel mogelijk punten worden binnen gehaald dit jaar en dit kunnen we niet gebruiken. Gemiddelde is waar het om gaat en met 2 clubs die 0/1 punt(en) binnen halen schieten we geen hol op. Leuk affiche maar dan houdt t ook op

Room grapte over Southampton, Koeman over een Nederlandse club. Dat is maar eens een bewijs dat grappen vaak een gigantische kern van waarheid bevatten...

Maar voor Vitesse is dit natuurlijk de zwaarst denkbare loting. Vitesse is nu toch wel de club waar ik het meest voor vrees, Europees gezien dan.

17 juli 2015 om 17:38

Nee, want de loting is puur toevallig. En beide grappenmakers zijn te verklaren; Southampton de lastigste tegenstander en Koeman komt uit Nederland. Nogal logisch dat zulke teksten dan volgen. Dus je kletst echt faliekant uit je nek en verkracht het gezegde, haha. Dit is totaal geen bewijs dat grappen een kern van waarheid bevatten, maar stom toeval. Of toeval al dan niet bestaat wordt me wat te zweverig.

17 juli 2015 om 17:42

Dat je hier serieus op in gaat zegt eigenlijk al genoeg. On: ik vind dit juist een fantastische loting. Prachtig affiche!

17 juli 2015 om 17:46

Prachtig affiche en prachtig geen punten. Denk eens een stap verder. The best of the rest in Nederland, eigenlijk de nummer vier, komt gewoon niet aan de bak in Europa door deze loting. Geen punten. Weer zakken. Straks een ploeg in de Europa league en verder niks. Nou, dan gaan we lekker door a la Oezbekistan of zo. Het wordt genant. Dus deze loting is helemaal niet leuk. Met je mooie affiche.

17 juli 2015 om 17:47

Wat zegt het trouwens dat ik er serieus op in ga? Het staat er vrij serieus. Al zal dat na jouw voorzetje natuurlijk ontkend worden.

17 juli 2015 om 18:02

Wat lul jij jou dom. Voor Vitesse supporters is dit ook een schitterend affiche. Het is leuk om je te meten met een premier league club waar nederlanders spelen en een Pelle en Tadic bijvoorbeeld. Ook is het erg gaaf om naar het stadion van Southampton te reizen en daar de wedstrijd te zien, toch veel leuker dan ergens te moeten spelen in zuid Estland ofzo. Daarentegen boeit het mij minder dat er punten verloren gaan voor Europees tickets. Dat zou een leuke bijkomstigheid zijn, maar nieg meer dan dat. Het is dus wel degelijk een schitterend affiche.

17 juli 2015 om 18:08

En wat boeit jou die Europese tickets dan? Of denk je soms dat NEC nu volgend jaar een ticket gaat mislopen ofzo? Net terug uit de Juup en gelijk praatjes komen maken.

17 juli 2015 om 18:13

Praatjes maken? Natuurlijk boeit het Europese ticket. Verder ga ik eigenlijk helemaal niet met je in discussie. Want jij bent degene die maar wat lult. Je speelt toch liever de groepsfase mee met een complete selectie dan twee potjes?

17 juli 2015 om 18:22

Oké wat boeit jou het Europees ticket dan? Alsof NEC gaat strijden voor een Europees ticket dit seizoen?

17 juli 2015 om 18:28

Zonde trouwens dat NEC niet tegen Southampton kon spelen,
Ik ben er vrij zeker van dat NEC wel echt een hele goede kans zou hebben gehad om door te gaan met al die topspelers.

17 juli 2015 om 18:38

Als Vitesse supporter moet ik zeggen dat ik liever twee nietszeggende tegenstanders heb, dan er hoogstwaarschijnlijk meteen uit te vliegen. vind het veel mooier om in de groepsfase te zitten (waar Vitesse als ongeplaatste club sowieso tegenstanders van niveau/naam Southampton tegen zou komen). Daarnaast kan je dan meer Europese wedstrijden meepakken als fan, hebben spelers meer wedstrijden op niveau waardoor ze zich sneller ontwikkelen, heeft Nederland meer punten voor de coëfficiëntenranking en houdt Vitesse er financieel waarschijnlijk meer aan over..

17 juli 2015 om 18:38

Zo negatief over het resultaat. Laten we eerst maar eens aftrappen en dan zullen we wel zien.

17 juli 2015 om 19:38

Ik snap dat het voor niet Vitesse supporters een ongunstige loting is als je je druk maakt om de punten. Voor mij is het pracht loting. Nu al zin in tripje naar Southampton

17 juli 2015 om 21:35

Tsja, hoe je het ook went of keert. De bal is rond. Southampton is ook pas net begonnen aan de voorbereiding. Ik geef ons een kleine kans.

17 juli 2015 om 23:56

Gaat om het nl voetbal in geheel is belangrijk dat we punten halen!

17 juli 2015 om 18:17

Zwaarste loting denk ik niet. Dortmund zat ook in die pot, net als een hele rits andere zware tegenstanders uit de sterkste competities van Europa.

Vitesse heeft het volledig aan zichzelf te wijten dat het niet geplaatst is, door een wanprestatie te leveren tegen Petrolul in 2014. Lettterlijk één gelijk spelletje in de thuiswedstrijd had ervoor gezorgd dat Vitesse geplaatst was geweest. En Nederland gaat hier als geheel voor bloeden. Over twee-drie seizoenen hebben we zoveel plaatsen ingeleverd dat de landskampioen zich zal moeten kwalificeren voor de CL.

17 juli 2015 om 18:41

Heeft de landskampioen ook aan mee gewerkt. Was toch ook zielig om te zien.

17 juli 2015 om 18:42

Tsja, Petrolul... de selectie was weliswaar niet compleet, maar dat was echt een blamage, zeg! Alleen vraag ik me af op basis waarvan Southampton in pot 1 zit. Die hebben de afgelopen vijf jaar toch geen Europees voetbal gespeeld?

17 juli 2015 om 19:03

@adviseur: Je krijgt als club je eigen coefficient plus 20 van de gewogen coefficient van je land, vandaar.

@pepio: je klets uit je nek

17 juli 2015 om 22:59

Toch was het zielig. En dan nog denken dat ze Barcelona pijn doen.

Wel de mooiste uitwedstrijd natuurlijk.

Een leuke loting? Een klote loting? Nederlandse clubs gaan tegenwoordig europa in onder het motto: als het maar leuk is. Maar wat is er nou leuk aan om in augustus al klaar te zijn? Strijd je daar het hele seizoen voor?

17 juli 2015 om 17:40

Helemaal met je eens. Alleen de loting van Ajax biedt i.m.o. echt perspectief en die moeten dan nog een ronde. In wezen is het allemaal best wel weer ruk.

17 juli 2015 om 17:40

Precies, Southampton in de groepsfase was leuk geweest. Nu is het gewoon klote. Vitesse gaat er waarschijnlijk twee keer dik af. Zeker met het nieuwe nog niet ingespeelde vreemdelingen legioen.

17 juli 2015 om 17:50

Tegen wie is ajax geloot dan?

17 juli 2015 om 18:20

Rapid Wien, de nr. 2 van Oostenrijk.

17 juli 2015 om 21:25

Als Clasie en Pelle opgesteld worden heeft Vitesse zeker kans.

18 juli 2015 om 02:39

Ja en dan te bedenken dat dat hun beste spelers zijn, lol.

18 juli 2015 om 03:16

Dat zijn hun beste spelers helemaal niet, Clasie heeft niks bewezen in de Premier League en Pelle heeft geen knikker geraakt na de winterstop. De beste spelers van Soton zijn Mane, Fonte, Jay Rodriguez en Wanyama.

17 juli 2015 om 17:59

Ach we hadden ook Rubin Kazan kunnen loten, dan heb je alsnog een zware wedstrijd en geen leuke uitwedstrijd. Nu hebben we tenminste nog een geweldige uitwedstrijd.

bestaat ook nog iets als voetbal is voor supporters en supporters van vitesse hebben nu een leuke uitwedstrijd voor de boeg ipv in de bus richting wit rusland.

17 juli 2015 om 18:00

Nou geef mij maar 3 minder leuke uitwedstrijden inplaats van 1 leuke uitwedstrijd in de voorrondes.

17 juli 2015 om 18:04

Helemaal mee eens! Ik heb er echt schijt aan dat we punten verliezen voor Europa. Ik vind het juist supergaaf dat we tegen een Premier League club kunnen spelen! Beter idd dan een vaag Oostblok land waar het -10 is ofzo..

Leuke Wedstrijd, maar ik denk zelf dat juist Koeman niet zo blij is met deze loting. Vitesse kan je in de underdog positie manoeuvreren. Southampton is aan een stand verplicht door te gaan, maar er zijn vaker verrassingen geweest in voetbal. Vooral in het begin van het seizoen wanneer de team nog niet geheel ingespeeld zijn en er veel nieuwe gezichten zijn in de selectie.

17 juli 2015 om 18:19

Ja mee eens, maar Koeman heeft de selectie al aardig rond en Vitesse is ieder jaar tot 31 augustus afwachten. Verder zijn natuurlijk Propper, Vejinovic, Traore, Van der Heijden weg en daarmee je hele as. Wat betreft de wijzigingen heb je niet echt het voordeel. Underdog positie klopt.

17 juli 2015 om 18:41

Vitesse heeft de selectie op 1 plek na ook al rond, dus weet niet waar je heen wil met je verhaal van 31 augustus.
Zowel Southampton als Vitesse zijn hun sterkhouders kwijt, maar uiteraard is Southampton op papier gewoon beter, zo simpel is het.

17 juli 2015 om 18:54

Jij weet echt totaal niet waar je over praat. Hou dan ook gewoon je mond. Zegt eigenlijk al genoeg dat je zoveel reageert op Vitesse topics. Vitesse heeft dit seizoen juist de selectie al heel vroeg zo goed als afgerond. Dat er minder kwaliteit is dan vorig seizoen is logisch, hier heeft nagenoeg elke Nederlandse club last van. Maak jij je nou maar druk over je eigen club die zullen het al zwaar genoeg krijgen.

Met het elftal wat Vitesse vorig jaar had hadden ze wel kans gemaakt maar ik ken t elftal niet zo goed wat er nu staat dus nee geef ze helaas weinig kans mjah wie weet zit er een stuntje in. De spelers van Southampton hebben ook weinig europese ervaring wat dat betreft

dit is iig een betere loting dan de vorige, petrolul als ik me niet me vergis, wat een afgang was dat zeg, dan kun je beter van deze tegenstander verliezen

Laten we nu niet doen alsof Southampton een onneembare vesting is. Engelse clubs hebben het altijd moeilijk met de Nederlandse speelstijl.

17 juli 2015 om 18:44

Alleen Southampton speelt volgens de Nederlandse stijl...

Vitesse heeft veel meer europese ervaring, is dan ook in het voordeel

Alle grappen bleken vandaag te berusten op de realiteit. Koeman maakte eerder op de dag ook al een grap dat Southampton weer naar Nederland zou moeten.

Zou als Vitesse fan sowieso meegaan naar Engeland. Lijkt mij een fantastische awayday!

Southampton is tenminste een club die Vitesse serieus gaat nemen. Misschien spelen ze dan wat beter dan tegen Petrolul.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren