Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We gaven een cadeautje weg en Ajax pakte het uit’

Laatste update:

Heracles Almelo kon zondag geen punten pakken tegen Ajax (0-2). Trainer John Stegeman is van mening dat zijn spelers nog aan elkaar moeten wennen. Ook werd er volgens de oefenmeester te veel onnodig balverlies geleden.

/

“'In het algemeen roep je dan tegen Ajax de problemen over jezelf af. Maar er was niet gek veel aan de hand en dan geven we een cadeautje weg. En dat pakken ze uit”, zegt Stegeman tegen FOX Sports.

Stegeman doelt op een actie van Tim Breukers, die Davy Klaassen onbedoeld in staat stelde te scoren. Breukers zelf legt uit dat hij de bal heel laat zag, waardoor hij hem verkeerd raakte. “Dat mag mij niet overkomen, simpel.”

Verdiende Heracles Almelo een punt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
18 september 2016 om 21:56

En de scheids gaf Ajax nog een cadeautje bij 0-0 door geen penalty te geven bij die handsbal. Zijn armen waren duidelijk niet langs zijn lichaam, was dus 100% strafschop!

18 september 2016 om 22:02

Hij draaide zijn arm wel weg. Onzin dus.

18 september 2016 om 22:14

Het was wel degelijk een penalty, net als Ajax er een had moeten hebben vorige week. Hinderlijk (dus duidelijk van richting veranderd) hands in de 16 is altijd een penalty. Hand langs het lichaam of niet, dat heeft invloed op wel of geen kaart en wel of geen opzet op de kleur van de kaart.

18 september 2016 om 22:18

Je praat onzin, criterium is onnatuurlijke beweging of niet, was het niet.

19 september 2016 om 01:24

De arm was op een natuurlijke positie, vanaf die afstand blijft het lastig voor een scheidsrechter.
Stond Dijks 1 of 2 meter verder dan had hij hem heus wel gegeven.

19 september 2016 om 01:26

Hands is in principe altijd hands ja, echter moet de bal dusdanig van richting worden veranderd, en moet de hand op een niet natuurlijke beweging maken wil je er een terechte pingel voor geven.

19 september 2016 om 03:46

Dat klopt.

Jongens het was gewoon een cadeau wat Klaassen kreeg en weer juichen of jhe van een topclub wint. Dit Ajax is middelmaat en word 110% geen kampioen dit jaar vooral als je Klaassen op 10 houdt en Gudelje met poep in de broek over het veld shokt, Tegen Heracles hadden ze weer zo moeilijk en Bosz houd maar koppig aan dit middenbveld, Lachen word het nog dit seizoen.

19 september 2016 om 09:44

En toch is Klaasen op dit moment topscorer van de Eredivisie en staat Ajax gelijk met PSV (dus die zijn ook middelmaat?). Ik ben het er mee eens dat het niet lekker draait op dit moment, maar als ze de punten eerst maar pakken komt de rest daarna wel. Ik heb het gevoel dat een deel van de spelers zo gewend is aan het spel van de Boer dat ze Bosz een beetje tegenwerken. Daarnaast is Veltman gewoon geen Back en zakt Dijks er dit jaar ook doorheen.
Daarnaast wil ik wel eens een middenveld zien met Riedewald, Klaasen en Ziyech. Ben erg benieuwd of dat werkt, of dat het te licht is en overlopen wordt. Maar dan krijg je in ieder geval wel meer voetbal. Dan Traore lekker rechtsbuiten zetten en Cassiere en Dolberg afwisselen in de spits. Traore is meer een man van actie en staat dan niet waar hij als spits hoort te staan als de bal er komt. Vind het een goede speler, maar absoluut geen spits.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren