Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We beginnen aan een wapenwedloop, gaat PSG met hem echt beter spelen?’

Laatste update:

Jean-Michel Aulas ziet de mogelijke transfer van Kylian Mbappé naar Paris Saint-Germain afkeurend aan. De voorzitter van Olympique Lyon vraagt zich af in hoeverre PSG behoefte heeft aan de spits van AS Monaco en denkt dat de kooplust in Parijs negatief kan doorwerken op de gehele voetbalwereld.

PSG won zondag met 6-2 van Toulouse en maakte indruk met fraaie doelpunten en hoogstandjes van Neymar. "Kijk naar de wedstrijd van zondag. Is het nodig dat Mbappé naar PSG gaat? Is het goed voor de competitie en de financiële revolutie in het voetbal?", vraagt Aulas zich dinsdag af in gesprek met RMC. "Ik ben bang dat we aan een wapenwedloop beginnen. Dat is doelloos."

"Gaat PSG beter presteren met Mbappé? Als je alle beste spelers ter wereld zelf opeist, dan verdwijnt de concurrentie", voorspelt de preses tot slot. Dinsdagochtend meldde Sky Italia dat PSG 140 miljoen euro plus Lucas Moura reserveert voor Mbappé. Van een akkoord met AS Monaco is echter nog geen sprake; de club ontkent bij SFR dat PSG een officieel bod heeft uitgebracht.

Paris Saint-Germain heeft Kylian Mbappé nodig

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ze hebben toch cavani? dus waar heb je mbappe dan voor nodig?

22 augustus 2017 om 15:52

De ego van suikeroom Nasser Al-Khelaifi.

22 augustus 2017 om 16:29

Heeft niks met suikeroom te maken. Dit had Aulas voor zich moeten houden. Hij ging er wel mee akkoord om Lagazette te verkopen aan PSG. En doet hij heel hypocriet vind ik.

22 augustus 2017 om 16:37

Toen hadden ze Neymar natuurlijk nog niet voor een monsterbedrag aangetrokken... Klein verschilletje.

22 augustus 2017 om 16:14

Inderdaad en ook de vleugelspelers zijn niet de minste.

Dacht dat Mbappe wel een wijze gozer was, in het begin van de zomer las je nog dat hij wilde blijven.

22 augustus 2017 om 16:29

Tja, dat verandert nog al snel als een club je 18mio per jaar netto wilt betalen toch? Dan gaan zelfs de meest volwassen en wijze 18-jarigen enorm twijfelen. Zeker als je pap fan is van PSG en je die kant op duwt

22 augustus 2017 om 16:38

Als ik de media mag geloven is dat het laatste bod van PSG hoor. Bij 12mio was hij nog niet overtuigd. Overigens toch niet zo moeilijk te geloven als ze Neymar ook 30mio netto betalen?

Natuurlijk is Neymar vele malen beter en interessanter wat betreft marketing, maar voor hoe lang? Ik wil enkel aantonen dat ze gek genoeg zijn bij PSG om met zulke bedragen te gooien

22 augustus 2017 om 17:02

Dat is zeker moeilijk te geloven, dan zit ie meteen bij de 5 best betaalde spelers van Europa. Neymar verdient netto ook maar iets van 25 mln? 45 miljoen bruto x 0.55

Edit: Higuain is topverdiener van de Serie A met 7,7 netto, om het in perspectief te plaatsen. Als jongens als Verratti dan zien dat er daar een snotneus netto 18 verdient... geloof ik niks van. L'equipe of Marca zullen wel weer bezig zijn geweest.

22 augustus 2017 om 17:10

Ze zijn bereid het transferrecord niet enkel te verbreken maar meer dan te verdubbelen. Waarom zouden ze niet bereid zijn om het grootste talent ter wereld, die ook Frans is, een van de best betaalde spelers van Europa te maken? Alves betalen ze ook 12mio per jaar.

Naja de meeste sportmedia zitten er tegenwoordig vaker naast dan goed natuurlijk. Maar ik persoonlijk vind het niet zo moeilijk te geloven, ik acht PSG gek genoeg na deze zomer. Verder is het in de meeste gevallen normaal dat een speler 10-20procent van zijn aankoopsom betaald wordt per jaar. Maar we zullen het uiteindelijk wel zien natuurlijk, het is hoe dan ook niet mis wat PSG zulke jongens biedt, dat ie een stuk meer gaat verdienen dan de topverdiener van de Serie A lijkt me 100 procent zeker. Zo heeft PSG nu al 6 of 7 jongens rondlopen

22 augustus 2017 om 17:53

Omdat de Qatari dat verdubbeld hebben, niet PSG zelf. En 18 netto is dus wel 33 bruto he. Dat zijn zowat 2,5 Higuains of 3 Alves'en, klein verschilletje met de 12 van Alves

Mja, we zien wel als er een betrouwbare bron eens wat meldt.

Ook met deze soap ben ik wel klaar mee.
Die jongen wordt op zo'n jonge leeftijd nu al helemaal verpest

Mbappe zal wel vanaf de zijkant gaan spelen en wanneer Cavani absent is wegens een blessure of simpel weg even wat rust krijgt zal hij dienen als spits. Niet vergeten dat Guedes op huurbasis naar Valencia gaat, Lucas Moura weg gaat, Ben Arfa gaat vertrekken en ook Augustin al is verkocht. De spoeling voorin is best dun. Cavani, Draxler, Neymar en Di Maria zijn de 4 spelers die we op het moment hebben voor de 3 aanvallende posities. Daar moet zeker nog wat bijkomen. Of Mbappe daar de juiste speler voor is, moet nog blijken. Ik vind hem wel heel erg duur en op het moment zijn geld echt nog niet waard.

22 augustus 2017 om 17:30

Ik zou dan eerder voor een jong talent gaan. Misschien batshuayi proberen te halen als backup van cavani?

22 augustus 2017 om 17:47

Bats? Serieus? Hij heeft niks te zoeken bijeen club als PsG. Ook Chelsea is te groot voor hem.

22 augustus 2017 om 18:26

Technisch gezien is dit natuurlijk een jong talent, van de buitencategorie. Natuurlijk is het bedrag dat moet worden betaald absurd maar in principe is dit voor de komende 10 tot 15 jaar de spits van Frankrijk.

Ik hoop dat Madrid zich alsnog gaat melden tegen het einde van de zomer. Madrid kan en mag dat bod van PSG niet evenaren, maar als Mbappe om wat voor reden dan ook bijdraait en genoegen neemt met 6-7mio per jaar om bij zijn droomclub te kunnen spelen moet Madrid niet twijfelen. Ik denk dat Monaco nog steeds liever aan Madrid verkoopt dan aan Parijs dus 130mio plus een of meerdere spelers moet voldoende zijn. Dan denk ik aan Mayoral bijvoorbeeld, of Hakimi, Llorente, Tejero (evt met een terugkoopclausule). Dat zijn jongens met bakken talent die helaas nog niet veel uitzicht op speeltijd hebben bij Madrid. In mijn ogen zou ook Benzema plus 60miljoen een goede deal zijn, maar dat lijkt me niet realistisch.

Helemaal mee eens, wat een idioterie. Zou bijna zeggen dat he eigenlijk het beste is als Neymar en Mbappe (als 'ie komt) allebei straks invalide raken en niet meer kunnen voetballen, is die onzin van belachelijke bedragen ook weer afgelopen. 400 miljoen euro is dan mooi verdampt. Maar dit is natuurlijk gekscherend bedoelt, dus alle moraalridders kunnen weer terug op hun paard en verder galopperen :D

Dit doen de topclubs toch al jaren? Niets nieuws onder de zon.
Is het aantrekkelijk voor het voetbal? Nee niet bepaald!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren