Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Watford laat vaste basisklant Amrabat terugkeren naar LaLiga

Laatste update:

Nordin Amrabat vervolgt zijn loopbaan in Spanje. De Marokkaans international verlaat Watford op huurbasis voor Leganés. Het is niet voor het eerst dat Amrabat aan de slag gaat in LaLiga; eerder stond hij al twee seizoenen onder contract bij Málaga.

De dertigjarige Amrabat stond de vorige twee seizoenen onder contract bij Watford en mocht zich vorig seizoen vaste basisspeler noemen. Dit seizoen miste hij nog geen minuut bij the Hornets. Desondanks heeft de club uit de Premier League besloten hem tijdelijk te laten vertrekken.

De ex-speler van onder meer Almere City, VVV-Venlo, PSV en Galatasaray werkte vrijdagavond nog een WK-kwalificatiewedstrijd af met Marokko. Mali werd met 6-0 verslagen en Amrabat werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald. Na de interlandperiode meldt hij zich bij zijn nieuwe club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit valt me ook vies tegen van hem hij kan niet wennen aan de snelheid in de Engelse competitie denk ik waren der geen betere clubs geintresseerd in hem uit Spanje? Leganes niet echt een club waar je snel op zit te wachten denk ik als hem zijnde of het moet echt uit de hand zijn gelopen bij Watford dat die over stag is gegaan ik zou liever blijven dan maar inval beurten.

2 september 2017 om 01:00

Hij is basisspeler hoezo invalbeurten??

2 september 2017 om 01:16

Misschien wil hij geen rechtsback worden bij watford

2 september 2017 om 01:43

Er staat nog in de tekst dat hij geen minuut gemist heeft haha? Hoe bedoel je inval beurten, Ook vorig seizoen altijd in de basis. Zelfs de titel zegt het haha? Dus snap niet wat je bedoeld met invalbeurten en niet wennen aan de Engelse competitie

2 september 2017 om 01:47

@ _Damirovic_ Leganes speelt Watford van de mat

2 september 2017 om 02:43

Klopt helemaal. Goede en een leuke ploeg. Szymanowski is een lekker voetballertje hoor!!

Opmerkelijke transfer van Amrabat. Hij deed het prima daar bij Watford in de Premier League. Ik ben ervan overtuigd dat hij het ook een stapje lager bij Leganes aan de verwachtingen zal voldoen.

2 september 2017 om 01:27

Van een rechterrij team in de PL naar een rechterrij team in La Liga is een stap achteruit? Ik zie maar 1 verandering en dat is veel beter weer

2 september 2017 om 01:33

Ik durf mijn handen ervoor in het vuur te steken dat Leganes beter voetbalt dan Watford. Bij Watford krijgen ze de bal nauwelijks 4 keer naar elkaar toegespeeld bij wijze van spreken.

2 september 2017 om 13:04

Tsja tegenwoordig word er veel gedacht, dat als ergens meer betaald wordt, het niveau daar automatisch ook beter is, dan op de plekken waar minder betaald wordt.

Maar waarom reageert iedereen alsof hij op zoek was naar een transfer? Niemand die in de basis staat zegt zelf: "Laat mij maar opnieuw de concurrentie winnen bij een andere club" op huurbasis. Kan dus aan de club liggen? Spelers mogen meer krediet krijgen van zogenaamde voetbalvolgers (hier), wat een gezeur.

Opvallend moeilijk te verklaren transfer. Zelf denk ik dat Amrabat beter geschikt is voor het Spaanse voetbal. Zeker Watford is geen ploeg waar erg veel raffinament in zit. Bij Malaga heeft hij een goede reputatie opgebouwd hoopt dat hij dit seizoen het goed gaat doen.

Vreemde transfer. Watford ziet er (bijna) geen veld voor terug op deze manier en Amrabat gaat van basis in de PL naar middenmoot in Spanje. Denk overigens wel dat hij erg geschikt is voor het Spaanse voetbal. Goede transfer voor Leganes lijkt me!

Hoorde anders vrij vernietigende commentaren van Engelse Watford watchers.. kansloze missie voor hem dit jaar. Lijkt nog wel wat wellicht maar denk dat ze er daar anders over denken.
Grappige was wel dat ik dezelfde discussie een Sporting Lissabon watcher helemaal uithaalde naar Zeegelaar... enorm blij dat ze m hebben kunnen verkopen voor zoveel geld. Geen echte back maar dat wisten we hier al een tijdje natuurlijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren