Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wat er dan vanaf zondag met Rutten gebeurt, laat zich raden’

Laatste update:

Fred Rutten mag het reguliere seizoen weliswaar afmaken bij Feyenoord, maar mogelijk komt er komende zondag een voortijdig einde aan de al bijna afgelopen samenwerking. De trainer, wiens positie in de laatste week van de competitie zwaar onder druk staat, heeft van de directie dinsdag te horen gekregen dat hij zijn taken voorlopig niet hoeft over te dragen.

/

Volgens De Telegraaf is de laatste competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle cruciaal voor de continuïteit van Rutten. “Wat er bij een eventueel slecht resultaat tegen PEC Zwolle in de laatste competitiewedstrijd met hem gebeurt, laat zich raden”, zo verzekert de scribent, die het spelen van de nacompetitie onder Rutten als ‘een kansloze missie’ omschrijft. De kans is groot dat Giovanni van Bronckhorst in dat geval al als opvolger van Rutten naar voren worden geschoven.

Als Feyenoord als vierde eindigt, moet het zich via de play-offs zien te plaatsen voor Europees voetbal. Hierin is Vitesse vermoedelijk opnieuw één van de tegenstanders: de club uit Arnhem was maandagavond met 1-4 te sterk voor de Rotterdammers. Ook in de spelersgroep groeit de frustratie over de prestaties én het optreden van Rutten, die eerder al liet weten dat hij na dit seizoen vertrekt uit De Kuip. Dit kalenderjaar won Feyenoord slechts twee uitduels.

Het Algemeen Dagblad schrijft woensdag dat er dinsdag na de training een gesprek gepland stond tussen Martin van Geel en een delegatie van de spelersgroep. Daarin zou de technisch directeur hebben gepeild of Rutten nog voldoende vertrouwen geniet binnen de selectie. "Dat is er vooralsnog nog wel, zij het met komma's en kanttekeningen", zo weet de krant.

Denk jij dat Feyenoord als derde eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Typisch dit.
Waarom wachten op nog een slecht resultaat?
Bij het volgende slechte resultaat sta je waarschijnlijk minstens 4e.
En dit is nogwel de laatste kans om 3e te eindigen!
Wat is er toch mis met het beleidt van Feyenoord?
Laat die man lekker thuis, beter voor beide partijen.

13 mei 2015 om 07:59

En als Gio faalt dan in de strijd om plek 3? Fijn, zo'n valse start voor een beginnend trainer.

13 mei 2015 om 08:17

Grote kans dat dat ook een verhaallijn kan zijn.
Maar zoals ik ook tegen meneer hier onder zal zeggen is dat de spelers geen geloof meer hebben in de trainer.
Dit drukt de prestaties van de ploeg zelf.
En hoe fout of hoe zielig dat ook klinkt is dat wel de realiteit.

13 mei 2015 om 08:00

En als Gio trainer is spelen ze Vitesse zeker van de mat met 4-0?

13 mei 2015 om 08:13

Dat is niet wat ik zeg.
Mocht je opgelet hebben is het naar verluid dat de spelers de trainer al hebben opgegeven.
Dit drukt de prestaties ook.

13 mei 2015 om 08:38

@ meneerbaard87

Ow maar dan is het niet alleen de schuld van de trainer dus. Als de spelers hem niet moeten dan is het slecht van de spelers om de hele club te benadelen door niet goed genoeg je best te doen om toch die 3e plaats veilig te stellen. Als de spelers het niet zien zitten en ze gooien het er zelf met de pet na dan ligt de fout bij hunzelf en niet bij de trainer om slechter te spelen en dus pakken ze zichzelf ermee. De trainer gaat toch dit seizoen weg dus kunnen ze het beter het beste van maken zodat de start met de nieuwe trainer eenvoudiger is straks.

13 mei 2015 om 08:19

Als van Broncknorst volgend jaar 3e staat, vliegt die er dan ook uit?
Ruttten moest het doen met beertje Colargol en nu wordt die club topscoorder misschien geschorst. Deze vechtersbaas(?) die voor de doelpunten moest zorgen krijgt een nieuw contract van V Geel en Rutten wordt uitgekotst.

13 mei 2015 om 08:42

Wie wilde er zo graag zingen dan?
Wat je zegt sluit in zijn totaal niet aan op wat ik vertel.
Rutten heeft zelf aangegeven niet verder te willen met Feyenoord en dat al voor de EL wedstrijdt tegen Roma, omdat naar eigen zeggen zijn filosofie niet aansluit bij die van de club.
Rutten wordt niet uitgekotst dat probeer jij er naar te maken wanneer je dat helemaal niet terug kan vinden in geen van mijn reacties.
Erg jammer.
Het is feit dat hij er al sinds de winterstop niet meer bij is met zijn hoofd en dat is ook zichtbaar geweest in sommige wedstrijden en ook in sommige wedstrijden hebben we kunnen zien dat de spelers er met de pet naar gegooid hebben.
Niemand is hier de schuldige.
Het is alsof je een pleister langzaam verwijdert wanneer de pijn korter is als je hem er ineens vanaf rukt.
Ook als je had opgelet is er genoeg animo vanuit het buitenland voor deze doepuntenmachine/vechetersbaas/absoluut geen feyenoord waardige speler in karakter en voetbal.
We willen vechters op het veld, niet in de catacombe om welke reden dan ook.

13 mei 2015 om 09:17

Van Bronckhorst zal niet zo dom zijn om halverwege het seizoen te gaan mekkeren dat ie geen nieuwe spelers mag halen en dat ie het maximale uit z'n selectie heeft gehaald. Niet zo gek dat het bergafwaarts gaat sinds Rutten dit allemaal aan het bazelen was, Geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel, dat is zijn probleem.

Prima trainer verder, want tot die tijd was Feyenoord misschien wel de best spelende ploeg in Nederland dit seizoen maar als communicator en motivator is ie finaal door de mand gevallen en had de directie na z'n aankondiging hem subiet de laan uit moeten sturen want per saldo is Feyenoord misschien straks er wel minder aan toe dan aan het begin van het seizoen.

13 mei 2015 om 09:19

Rutten wordt gewoon afgevallen door van Geel sinds hij niet wil verlengen. Dat heeft zijn weerslag op de spelers Het huidige scenario is precies wat Rutten voor volgend jaar verwacht met een 1 jarig contract. Eruit vliegen aan het einde als hij 3e staat.
Voor dit seizoen had geen enkele andere trainer die Feyenoord benaderd heeft zin, niemand durfde het aan. Van Bronckhorst had net verlengt met slechts 1 jaar als assistent. Voor komend seizoen was het idem. De kans op ontslag met een 1 jarige verbintenis is levens groot.
Van Bronckhorst krijgt een 2 jarig contract en zit niet op de schopstoel

13 mei 2015 om 10:14

We praten niet over volgend jaar.
We praten over nu en zijn beslissing en de beslissing van van Geel om het door te laten etteren.
We praten hier over Rutten niet Gio en ik ga niet nog een discussie verder over een geheel ander punt.
Er is verder niets te zeggen dan dat Rutten tijdens de winterstop allang de laan uitgestuurd had moeten worden.
Lijkt me dat je dat zelf ook wel begrijpt als je derectie was van een voetbalclub als Feyenoord of ieder ander in de hooste klasse rond de wereld.
Als er iemand word afgevallen is het wel de club, door de beslissing om niet meer te willen maar wel te blijven.

13 mei 2015 om 11:33

Rutten kreeg een 1 jarig voorstel en van Bronckhorst een 2 jarig.
Als je Rutten niet goed genoeg vind doe je hem helemaal geen aanbieding en van Bronckhorst heeft nog helemaal niks laten zien.
Dan is het toch overduidelijk hoe de wind in Rotterdam waait. Rutten is niet gek
Sinds van Bronckhorst heeft getekend wint Feyenoord geen wedstrijd meer. Op die manier wordt het volgend jaar beter.

13 mei 2015 om 09:32

Je gaat toch niet vlak voor de beslissings wedstrijd en evt play offs van coach wisselen??? Blijkbaar heb je geen ervaring met het trainersvak, anders zou je niet zo iets doms zeggen.

13 mei 2015 om 10:05

Je zou niet zoiets doms zeggen als je alle reacties zou lezen.
Rutten had bij de winterstop al weg gestuurd moeten worden, wanneer hij aangaf dat hij niet meer wilde.
Blijf jij lekker alleen bij Manu.
Met een persoon die als jij van wal steekt ga ik niet eens in duscussie

13 mei 2015 om 17:12

@ meneerbaard87

Jullie zouden eens jullie eigen spelers er van langs moeten geven, het is toch te bezopen voor woorden dat spelers van Feyenoord al jaren niet in staat zijn om een fatsoenlijke motivatie/inzet te kunnen opbrengen voor dit soort belangrijke wedstrijden.

Voor van Bronckhorst lijkt mij dit nou ook niet ideaal, wat nou als Feyenoord play-offs moet spelen en die onverhoopt ook nog eens verliest ? Dan is van Bronckhorst al beschadigd voordat hij zijn eigen stempel op de ploeg kon drukken. Het zou volstrekt idioot zijn als Rutten nu ontslagen zou worden en al helemaal als de spelersgroep voor de tweede keer in korte tijd in opstand komt tegen de trainer. In de hoop om hun eigen lamlendige wedstrijd instelling buiten beschouwing te laten bij de supporters.

"blijf jij lekker alleen bij Manu."

Aldus de persoon die zelf ook een United logo bij zijn favoriete clubs heeft staan. Wie weet is hij net zoals jou naast een United supporter ook een Feyenoord supporter, zo ie zo vind ik het maar een zwak argument om te gebruiken wanneer iemand iets zegt wat niet in jouw straatje ligt.

Ik vind persoonlijk dat ze Rutten al te lang hebben laten zitten! Rutten presteert al weken dramatisch en helpt Feyenoord steeds meer de afgrond in. Laat Gio het gewoon afmaken en alvast IETS neerzetten voor komend seizoen. Het seizoen is toch al verloren!

13 mei 2015 om 08:08

Alsof Gio in deze paar dagen even een heel ander systeem neerzet. Rutten had na de wedstrijd Feyenoord - Rome moeten opstappen. Nu heeft het geen nut meer.

13 mei 2015 om 08:08

Hij staat derde, volgens mij werd Koeman ook derde, terwijl hij 'topspelers' en een veelscorende spits had.

13 mei 2015 om 08:13

Twee keer 2e en 1 keer gedeeld 2e maar minder doelsaldo.

13 mei 2015 om 08:21

Dus 3de.

13 mei 2015 om 11:30

Daarnaast kon koeman zijn 3e en 2e plekken noot verzilveren en kwalificeerde zich nooit voor een Europees hoofdtoernooi. Rutten daarentegen overwinterd gelijk.

13 mei 2015 om 08:42

Rutten staat niet op het veld. De spelers zijn dramatisch. Niet gek na het vertrek van De Vrij, Pelle en BMI. Dit is echter een poos verbloemt omdat Vermeer een goede periode kende.

13 mei 2015 om 09:24

Onzin, op die zeperd na tegen Vitesse was Feyenoord elke topwedstrijd in de Eredivisie de betere ploeg maar vergat het zichzelf te belonen. Toen Fredj z'n vertrekwens aankonidge was Feyenoord de ploeg met de meeste doelkansen, minste kansen tegen enhet meeste balbezit. Kortom, alleen het vertrek van Pelle is hard aangekomen aangezien Feyenoord doelpuntenmakers mist en degene die het vorig seizoen wel deden (immers, Boetius) krijgen of geen vertrouwen of spelen in het huidige systeem verder onder de maat.

Overigens, Vermeer doet het statistisch minder dan Mulder vorig seizoen dus zijn inbreng vind ik juist ernstig overschat.

13 mei 2015 om 12:45

Wat heeft Rutten wezenlijk anders gedaan dan sinds hij heeft besloten dat hij zich aan zijn contract van 1 jaar zou houden?

13 mei 2015 om 17:20

@ voetbalchick

Wat moet hij nu dan neerzetten volgens jou ? De spelers van Feyenoord hebben al jaren de grootste moeite om de motivatie uit zichzelf te halen wanneer dit soort belangrijke wedstrijden gespeeld moeten worden. Als die basis motivatie van hunzelf al ontbreekt moet je als club juist niet het risico nemen om van Bronckhorst met dit mentaal slappe zooitje op te zadelen. De kans is levensgroot dat van Bronckhorst voor het beginnen van het nieuwe seizoen al beschadigd is.

Overigens zien we dit probleem in het hele Nederlandse voetbal, het word eens tijd dat spelers aangepakt worden door hun werkgevers. Het is onvoorstelbaar hoe vaak spelers niet in staat zijn om voor (belangrijke) wedstrijden voldoende motivatie uit zichzelf kunnen halen om fatsoenlijk een wedstrijd in te gaan met voldoende motivatie/scherpte zoals het een "professional" zou moeten betamen.

Ik zie feyenoord niet winnen van pec en dat kan dus betekenen dat ze nog 5de kunnen worden. Aangezien ik denk dat vitesse en az wel winnen. Ik hoop natuurlijk dat vitesse nummer 3 word. Maar dat is wel heel lastig.

Die hele voorhoede speelt als een natte krant, middenveld kan geen bal spelen naar het juiste shirtje over grotere afstand dan een meter en vermeer heeft zn ajax vorm weer te pakken. Kortom, zelfs van gaal zou hier niks mee kunnen.

Het bestuur had al veel eerder moeten ingrijpen. Rutten is na de bekendmaking van zijn vertrek een ware zuurpruim gebleken wat natuurlijk negatief doorwerkt. Nu wegsturen heeft weinig zin meer alhoewel het niet slechter kan dan op dit moment. Er staat geen "team" meer op het veld en dat is toch de basis bij een club als Feyenoord.

Dus het feit dat Feyenoord Psv van het veld blaasde en iedereen de polonaise liep, dat lag natuurlijk aan de spelers en voornamelijk Achabar, maar na een wanvertoning tegen Vitesse thuis is het vertrouwen in Rutten direct weg? Leg mij dit oppertunisme eens even uit ..

13 mei 2015 om 10:25

Maar Rutten liet het echter niet zo staan zoals het tegen PSV stond.

Je vergeet trouwens de wanvertoning tegen Gae. Er was namelijk niets aan de hand geweest als je die wedstrijd had gewonnen.

Man o man, eerst onder Been, nou weer Rutten. Ga eens voetballen, leg er wat passie in stelletje achterbakse nietsnutten!

13 mei 2015 om 17:02

@ Kapelle26

Helemaal mee eens, het is ook te idioot voor woorden dat het erop lijkt dat voor de tweede keer in korte tijd dat de spelersgroep wel een handje wilt meewerken om van de trainer af te komen. Waarschijnlijk in de hoop dat hun eigen beroerde wedstrijdinstelling buiten beschouwing word gelaten (helaas zien we dit probleem ook bij andere Nederlandse clubs). Het is denk ik ook 1 van de redenen waarom het tegenwoordig voor Feyenoord zo moeilijk is om een trainer te vinden.

Persoonlijk vind ik het echt te idioot voor woorden dat zogenaamde full profs altijd maar hun motivatie uit een trainer moeten halen, en helemaal wanneer dit soort belangrijke wedstrijden voor de supporters en de club op stapel staan. De meeste hedendaagse voetballers worden op alle gebieden veel te veel gepamperd waardoor de echte topsport mentaliteit word aangetast. klagen over hun trainers kunnen ze wel, maar wanneer je ze confronteert dat motivatie/inzet voornamelijk in eerste instantie uit jezelf moet komen staan ze je schaapachtig aan te kijken. Om vervolgens na een paar seconden van "uhhh" dan te antwoorden dat ze niet weten waarom ze niet scherp/gemotiveerd aan een wedstrijd begonnen. Helemaal lachwekkend word het wanneer ze dan ook nog eens met droge ogen beweren dat ze echt beseffen wat erop het spel staat.

Voor van Bronckhorst lijkt het mij ook niet ideaal om nu al in te stappen. Mocht Feyenoord play-offs moeten spelen en die onverhoopt ook nog verliest begint hij al beschadigd aan het volgende seizoen.

Ha nou als je ooit bewijs nodig hebt dat de nominaties voor beste coach te vroeg plaatsvinden is dit het wel.

Streppel haalt het eerste rijtje met een promovendus, Van der Looi wint de beker, Bosz kan zowaar nog derde worden met het geteisterde Vitesse en ze hebben allemaal hun meerdere moeten erkennen in Rutten, die straks nog vóór de prijs wordt uitgereikt op straat staat.

edit: excuus Bosz is wel genomineerd.

Onbegrijpelijk dat de media massaal om het hoofd van Rutten vragen, ondanks zijn 3e plek en eindelijk plaatsing voor een Europees hoofdtoernooi + overwinteren.
En dezelfde media schande spreekt dat ze bij twente van schreuder af willen, ondanks dat schreuder sinds hij 3 seizoenen geleden begon de club in een sportieve en financiële vrije val heeft gebracht die zijn weerga niet kent.

Het eventueel vroegtijdig ontslaan van Rutten lijkt mij geen goed idee, want wat nu als van Bronckhorst er ook niet in slaagt in de play-offs te winnen ? Dan begint hij toch al enig sinds beschadigd aan het volgende seizoen ?

Eerlijk gezegd denk ik niet dat de trainer het mankement van Feyenoord is, het grote mankement van Feyenoord is in mijn ogen meer de instelling van de spelers (iets wat ook niet goed zit bij veel andere spelers van andere Nederlandse clubs). De spelers van Feyenoord hebben al jaren de grootste moeite om scherp aan de alles beslissende wedstrijden te beginnen, er valt heus wel wat op te merken aan zijn opstellingen; maar als de spelers voor zulke belangrijke wedstrijden niet de motivatie uit zichzelf kunnen halen houdt het gewoon op.

Daarom vind ik het belachelijk dat nu de trainer als kop van jut gebruikt word, de spelers moeten eens ben zij zichzelf ten raden gaan. Goed, het zal niet de eerste keer zijn van de spelersgroep van Feyenoord dat ze een handje meehelpen om van de trainer af te komen zodat hun beroerde wedstrijd mentaliteit buiten beschouwing word gelaten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren