Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Wat deze prijs voor mij betekent? Geen idee en dat maakt me geen bal uit'

Laatste update:
/

Barcelona maakte zaterdag de favorietenrol waar en klopte Juventus, met 3-1. De vijfde Champions League-zege in de historie is daarmee een feit voor de Catalanen, die zich in de afgelopen negen jaar al drie keer eerder tot sterkste van Europa kroonden. Voor doelman Marc-André ter Stegen gold dat niet: hij veroverde pas zijn eerste grote prijs. De Duitser bleef er opvallend nuchter onder.

"Wat deze titel voor mij betekent? Geen idee, en dat maakt me ook geen bal uit", zei hij na afloop. "We hebben fantastisch voetbal laten zien. Deze titel is dan ook verdiend. Dit jaar zijn veel van mijn dromen uitgekomen. Het is gewoon schitterend om hier te staan." Ploeggenoot Javier Mascherano kon dat beamen. "We hebben wat lastige momenten gekend dit seizoen, maar hebben het toch geflikt. Dit is bijvoorbeeld waarom Luis Suárez hierheen is gekomen. Hij is een topspeler en een fijn mens. Ik ben blij voor hem."

De Uruguayaan tekende voor de belangrijke tweede goal en zette Barcelona daarmee opnieuw op voorsprong. De vroege 1-0 kwam op naam van Ivan Rakitic. "Ik hoop niet dat dit ophoudt", zei de afgelopen zomer van Sevilla overgenomen Kroaat. "Volgend jaar gaan er nog heel wat prijzen volgen", verkondigde de middenvelder, die de treffer opdroeg aan zijn vrouw en dochter. "Dit is ongetwijfeld de belangrijkste goal in mijn carrière."

Marc-André ter Stegen moet volgend jaar alle duels gaan keepen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ter Stegan, een fantastische keeper die werkelijk perfect bij barca past. Voor komende jaren zit barca wel goed het hem

7 juni 2015 om 10:13

Gisteren vond ik hem niet sterk. Voor hetzelfde geld kopt Pogba die corner binnen waar hij weifelend optreedt of valt die bal die hij tegen Iniesta's hoofd aan bokst binnen. Die bal moet hij gewoon vangen.

7 juni 2015 om 10:24

Bij corners was het gisteren bij heel Barcelona veel minder dan gedurende het seizoen. Ook Piqué en Mascherano waren veel minder. Toch zenuwen lijkt me.

Zodra hij weer compleet de mentaliteit krijgt die hij bij Gladbach had, is hij daarin ook een meester.

7 juni 2015 om 10:42

Ik weet niet of het zenuwen waren. Een kopduel verliezen van Pogba of Bonucci kan nu eenmaal gebeuren toch? Natuurlijk mag het eigenlijk niet, maar zag je hoog Pogba kwam toen hij het over kopte? Als dat een goal was, was het de fout van Ter Stegen en niet van de verdediger.

Even stoer doen hoor: het maakt me geen bal uit! Tuurlijk wel, je eerste grote prijzen en meneer is al immuun geworden voor de roem.

7 juni 2015 om 09:58

Sommige mensen geven nu eenmaal niks om het winnen van prijzen. Die zien iedere wedstrijd als hetzelfde en gelijk hebben ze. Je moet in de finale hetzelfde doen als in de kwartfinale, namelijk winnen en je uiterste best doen. Dat die jeugdspelers en de derde keeper compleet uit hun dak gaan vind ik vreemder dan iemand die niet zoveel om een beker geeft.

7 juni 2015 om 10:01

Dat je de finale als een andere gewone wedstrijd kan ik snappen, maar dat je niks om die prijs geeft niet. Het mooie aan de sport is toch de wil om prijzen te winnen?

7 juni 2015 om 10:06

Het mooie aan voetbal talent is dat je iets kan waarmee je miljoenen mensen kan vermaken. Desnoods zijn het er maar een paar duizend in een stadion, maar die mensen hebben wel hun zuurverdiende geld betaald om jou te zien schitteren. Dat zou voor voetballers veel belangrijker moeten zijn dan zo'n beker in mijn ogen.

7 juni 2015 om 10:11

Het maakt hem op het moment dat de vraag gesteld wordt, even niet uit, dat hij geen idee heeft wat deze prijs in zijn emotie voor hem betekend en waar hij het gevoel een plaats moet geven. Daarachter aan zegt hij dat een droom is uitgekomen en dat het schitterend is er te staan.
Hij zegt nergens, dat deze eerste grote prijs normaal voor hem is of doet voorkomen immuun te zijn voor roem. Daar is weinig stoer aan.

7 juni 2015 om 10:42

Waarom zouden derde keepers en wissels niet mogen juichen? Dit zijn vaak ook fans van het team he. Denk je nou echt dat een Sandro had verwacht dat hij zou spelen en hij daarom niet uit zijn dak zou gaan wanneer er gescoord wordt?

7 juni 2015 om 12:26

@JefkeDelen. Nee het mooie aan sport is jezelf ontwikkelen en een uitdaging zoeken in wat je doet. Dat heeft niet veel met prijzen winnen te maken. Neem als voorbeeld Southampton die het doel hebben gesteld EV te halen.

7 juni 2015 om 12:32

Het mooie aan sport is prijzen winnen en daardoor jezelf onderscheiden (in mijn optiek).

Maar ik denk dat we gewoon hier tegen 2 verschillende visies zitten dus gaan we er niet uitkomen.

7 juni 2015 om 13:29

Zeker Jefkedelen en voor iedereen is het inderdaad anders wat sport betekent.

7 juni 2015 om 10:01

Je hebt het niet goed begrepen zo te zien. Hij weet niet wat het betekent en dat feit maakt hem niet uit. Kan ik me overigens wel voorstellen. Op zo'n vraag zijn anders alleen wat cliché-antwoorden mogelijk.

Wat man deze man meevoetballen zeg. Legt ze overal neer. Heel nuttig in de opbouw waarbij hij vaak de backs wegstuurd. Als pure lijnkeeper vind ik hem echter nog geen wereldtop.

Goede keeper, ontwikkelt zich en wordt nog steeds beter... maar als we na deze wedstrijd over een keeper moeten praten, dan is het Buffon, levende legende die man. Ik ben blij voor Barca, maar wat had ik het Buffon gegund zeg!

Vond het gister wel jammer dat hij op zo'n kinderachtige manier ging tijdrekken. Als je bij een club als Barcelona speelt, zou je nooit hoeven tijd te rekken, zeker niet als keeper

7 juni 2015 om 10:57

Als ik er de Champions League mee kon winnen, zou ik er geen seconde over na hoeven denken. Niet als doelman van FC Oss, niet als doelman van Barca.

7 juni 2015 om 20:14

Het was ook erg, erg jammer om te zien hoe dat gedaan werd.
Ik begrijp bepaalde spelers wel, maar zie dat ook liever niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren