Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wat als het na 90 minuten gelijk staat in de bekerfinale tussen Ajax en PSV?

Laatste update:

Zondag 30 april staat de 104e editie van de KNVB Bekerfinale op het programma. Voor Ajax en PSV is het de laatste kans om het seizoen af te sluiten met een prijs. De Amsterdammers zullen na de kansloze 3-0 nederlaag van vorig weekend gebrand zijn om revanche te nemen op de ploeg van Ruud van Nistelrooij.

Voor de Eindhovenaren zou het een volgende mogelijkheid kunnen zijn om een tik uit te delen aan het team van John Heitinga. De belangen voor beide clubs zijn dus groot, maar wat gebeurt er bij een gelijkspel aan het einde van de reguliere speeltijd?

In de halve finale van het bekertoernooi wist PSV met 1-2 af te rekenen met de stuntploeg van SV Spakenburg, dat na het uitschakelen van respectievelijk FC Groningen en FC Utrecht het hoofd moest buigen voor de ploeg uit de Lichtstad. Voor Ajax stond de derde Klassieker van het jaar op het programma, eentje die met 1-2 werd gewonnen maar werd ontsierd door het aanstekerincident omtrent Davy Klaassen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De finale van de TOTO KNVB Beker wordt zondagavond om 18.00 uur afgewerkt in De Kuip in Rotterdam. Bij een gelijke stand na negentig minuten zal een verlenging van twee keer een kwartier volgen. Mocht na afloop van deze verlening wederom een gelijke stand op het bord staan, dan zullen strafschoppen beslissen wie er met de dennenappel vandoor gaat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren