Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Wanhopige Sneijder biedt zichzelf nu ook aan bij AC Milan'

Laatste update:

Als we de Italiaanse media mogen geloven, wil Wesley Sneijder per se terugkeren naar Milaan. Vorige week werd al beweerd dat de middenvelder de telefoon had gepakt en Roberto Mancini had gebeld, om hem te vragen of hij weer voor Internazionale kon gaan spelen. Inter lijkt de pijlen echter te richten op andere spelers en daarom probeert Sneijder nu bij AC Milan binnen te komen.

/

Volgens Mediaset heeft Sneijder zichzelf inmiddels aangeboden bij Milan, dat in de persoon van Vincenzo Montella net een nieuwe hoofdtrainer heeft aangesteld. Sneijder wil vertrekken bij Galatasaray, nadat hij recent kritiek uitte op het beleid van de club. Hij kreeg daar een boete voor en bovendien zou hij met het oog op de begroting salaris moeten inleveren.

Beweerd wordt dat Sneijder zich ook niet meer veilig voelt in Istanbul en dat hij daarom zo snel mogelijk wil vertrekken. Volgens de geruchten hoopt hij nu dus op een transfer naar AC Milan, dat een teleurstellend seizoen achter de rug heeft, maar de ambitie heeft om terug te keren naar de top. Sneijder zou daar dus graag bij willen helpen.

De 32-jarige Sneijder speelde tussen de zomer van 2009 en januari 2013 voor Internazionale en was onder José Mourinho ontzettend succesvol bij de club. Hij heeft er nu drieënhalf jaar op zitten bij Galatasaray, waar zijn contract nog twee jaar doorloopt.

Wesley Sneijder zou een aanwinst zijn voor AC Milan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een aankoop zou dit voor Milan zijn. Zie het eerlijk gezegd niet snel gebeuren maar hopen mag altijd

3 juli 2016 om 20:20

Niet naar Ajax toe komen he beste kleine man? Amsterdam heeft jou gemaakt tot de speler die jij bent, maar als je nu niet terug komt hoef je nooit meer terug te komen. Misselijk makend ventje, jouw club heeft jou nu het hardst nodig..

3 juli 2016 om 20:27

Wat is dit voor belachelijke reactie, wesley belooft de club tenminste nooit beloofd dat hij terug komt, om het vervolgens niet te doen. Wesley wil ook helemaal niet komen, dat is zijn goed recht, maar dat afbranden van je slaat echt helemaal nergens op.

3 juli 2016 om 20:44

Altijd welkom bij Ajax!

3 juli 2016 om 20:50

En dan is Sneijder het misselijkmakende mannetje??? Misschien dat bord voor je kop wisselen voor een spiegel! Sneijder is een speler die nooit heeft gezegd terug te komen en altijd heeft gezegd dat hij wel ziet hoe het loopt en dat niets zeker is. Ik zou ook niet naar de Eredivisie terug komen als ik de kwaliteiten had om in een grotere competitie te spelen.

ON: Zie het niet zo snel gebeuren aangezien er met 2 jarig contract ook nog wel een leuke smak geld verwacht zal worden en Milan is nou niet de club die in deze tijd spelers, waar niets aan verdiend kan worden, moet halen. Zou hem graag in de PL zien, welke club dan ook. Maar Sneijder moet imo wel stoppen met die bal overal op te halen en wat dieper blijven spelen, dna komt hij veel beter tot zijn recht. Een andere middenvelder kan ook passes geven

3 juli 2016 om 21:00

@insane, jij bent een misselijk makend ventje op dit forum.
Wat een reactie zeg.

3 juli 2016 om 21:15

Haha en dan heeft ie een afbeelding van Real Madrid. Echte supporter ben jij. Sneijder kan naar veel clubs dan gaat hij echt niet voor een zak knikkers en een pakje kauwgomballen naar Ajax omdat jij er zo belachelijk over denkt.

3 juli 2016 om 21:31

Waarom zou je naar Ajax gaan waar je elk jaar EL speelt en af en toe 6 potjes CL voor de lol. En voor de rest drama weer klimaat en minder salaris

4 juli 2016 om 00:38

Domme reactie. Hij is niet verplicht om terug te keren naar de Eredivisie.

Nou Wesley, als Yolanthe nee zegt, blijft het nee!

3 juli 2016 om 19:13

Dat ze Manchester niet zou zien zitten is nog tot daar aan toe maar Milaan is toch wel een walhalla voor zo'n dame.

Blijkt dat Sneijder een boete krijgt van anderhalf miljoen euro ofzo ? En dat omdat hij vorig seizoen 11 gele kaarten heeft gehad... Mocht het waar zijn is het belachelijk natuurlijk.

Het comedy bestuur van Gala wilt Sneijdertje wegpesten denk ik omdat ze het niet kunnen verantwoorden aan de fans om hem direct 'weg' te doen.

Al met al, Sneijder is een topspeler en ben blij als hij weg is van onze rivaal.

3 juli 2016 om 22:27

Lees jij de tekst wel? Er staat niks over kaarten, er staat dat hij een boete kreeg doordat hij kritiek uitte op het bestuur...

Zou hem graag in de BPL zien. Bij de betere middenmoter? Is over zijn top, maar kan ons nog wel wat mooie dingen tonen.

3 juli 2016 om 19:42

Middenmoter? Sneijder is over zijn top ja, maar ik vind hem nog steeds een betere speler dan bijvoorbeeld Oscar. Ook Manchester United heeft naar mijn mening geen aanvallende middenvelder die net zo goed is als Sneijder. Dus ondanks dat Sneijder over zijn top is, is hij nog steeds te goed voor een middenmoter.

3 juli 2016 om 19:56

Sneijder verkiezen boven een Oscar, veel verstand zal jij niet hebben. Oscar kan nog jaren mee en kan nog enorm veel groeien. Sneijder is op zijn retour en past bij clubs als Everton ofzo

3 juli 2016 om 20:09

Oscar kan inderdaad jaren mee, maar ik betwijfel of hij ooit zo goed als Sneijder zal worden. Dus heel vreemd is het toch niet als ik Sneijder een basisplek wil geven ipv Oscar? Of moet Oscar spelen puur omdat hij jonger is?

3 juli 2016 om 20:47

Nee maar wel omdat Oscar sneller, fitter technischer is.

3 juli 2016 om 22:17

Betere middenmoter, ja. Ik denk eerder zoals Bpreal aan een club als Everton. Als hij hoger wil spelen zal hij zich bij een invallersstatus moeten neerleggen.

Yolanthe staat te popelen Italië het land van de mode. En AC haalt weer eens een grote naam een win-win situatie

Ik denk dat Sneijder prima bij AC Milan past. Het is fantastisch voor hem maar ook voor het NL voetbal als hij daar z'n laatste kunstje laat zien. Maar goed, eerst kijken wat hier waar van is.

Terugkomen naar Ajax vind ik ook prima hoor.

3 juli 2016 om 19:52

Hier weer een Ajaxied die Ajax erbij betrekt.

Ik snap dat niet, waarom wordt er bijna bij elke suptopspeler Ajax betrokken?

Ondertussen horen Ajaxieden toch te weten dat ze nooit dit soort spelers gaan halen. Sneijder kent geen clubliefde en zal ook niet bij Ajax gaan spelen. Punt.

3 juli 2016 om 20:02

Ok dus omdat jij punt zegt mag niemand hopen of Ajax noemen? Doe eens normaal. De kans dat hij naar Ajax komt is klein maar als hij echt wil vertrekken en er komt geen andere club dan weet je het nooit. Dromen mag altijd. Punt.

3 juli 2016 om 20:41

Het is bij iedere topic wel raak dat ajax erbij word gehaald. Alsof ajax zijn salaris kan betalen. Je weet dat het nu onmogelijk is dus waarom iedere topic weer ajax ajax ajax? Het is ook gewoon lachwekkend. Wanneer ze naar turkije komen zijn ze over the hill en zodra ze weggaan dan is het opeens weer een topspeler die nog mee kan in de top. Sommigen hier maken zich compleet belachelijk.

3 juli 2016 om 20:46

Zeker wel clubliefde bij Sneijder....zelfs voor zn ouwe amateurclub.

3 juli 2016 om 23:31

Soms leveren spelers salaris in om terug te komen.

3 juli 2016 om 23:42

1. Het is Ajacied.
2. Wesley Sneijder is ook een Ajacied. Hij heeft 16 jaar bij Ajax gespeeld. Van 1991 tot en met 2007. Hij is nu 32, dat betekent dat hij in tegenstelling tot al die andere clubs hij de helft van zijn leven bij Ajax speelde. Ajax betekent logischerwijs veel meer voor hem dan al die andere clubs die passeerden. Voor Ajacieden betekent Sneijder ook veel meer dan een passant die 2 of 3 jaar in ons mooie shirt spelen. Dus ja, bij een respectabele leeftijd van 32 en het eventueel niet meer halen van een absolute topclub, betrek ik Ajax bij een topic over het aanstaande vertrek van Sneijder bij zijn huidige club. Nu kan Ajax ook nog daadwerkelijk iets met hem.
3. Misschien moet je jezelf iets minder laten kennen Haagsekoerd. Dat ik moet uitleggen dat we Wesley prima terug willen en dat ook tonen, dat is toch best raar? Ben je misschien jaloers dat dergelijke grote spelers terug zouden kunnen keren naar Ajax?

Let op dit is de Italiaanse media. Als het de Turkse media was, had ik het niet een twee drie gelooft.

Maar wel grappig, Gala dacht dat ze van Sneijder een cultheld konden maken maar ze slaan de plank volledig mis. Sneijder is net als elke andere speler. Puur voor het geld.

Een Alex een Hagi komen niet zo snel meer op aarde. Helaas.

3 juli 2016 om 21:27

Alsof Alex en Hagi voor hun liefde voor Turkije in de superlig kwamen spelen. De twee die jij opnoemt zijn geen mindere geldwolven dan Sneijder.

4 juli 2016 om 14:29

Ik denk dat je mijn reactie volledig verkeerd begrijpt, Alex kwam natuurlijk voor het geld. Maar eenmaal zijn liefde daar te hebben gevonden wilde hij echt niet weg. Alex kreeg zijn kinderen in Turkije en liet ze nota bene het Turkse volkslied meezingen.

Sneijder kreeg ook een kindje in Turkije, maar die gaat hij nooit Turks opvoeden.
Sneijder is een echte geldwolf, verdient hij minder dan wilt hij zo snel mogelijk ergens anders heen en dat was dus echt niet met Alex het geval.

3 juli 2016 om 22:41

Jij slaat de plank volledig mis. Sneijder is al een cultheld voor iedere Galatasaray supporter. Dat heeft hij te danken aan de belangrijke goals wat hij heeft gescoord. Bovendien is de rivaal pesten ook iets wat credits verdient. Het huidige bestuur wil Sneijder weg pesten. Maar wat ze niet weten is dat de supporters dan het bestuur weg treitert.

Zoals Riekerink al aangaf komt Sneijder volgende week trainen. Kijk al die hyena's in de media chaos verspreiden, typische anti - Galatasaray campaigne zoals altijd tzz.

3 juli 2016 om 20:42

Ja want zulke berichten komen alleen over galatasaray of niet?

3 juli 2016 om 20:59

Jullie zijn in de zelfde shit als ons qua financiën, maar geen kat die daarover spreekt bijna. Kijk gewoon voor de grap naar de Facebook groep van Fanatik als voorbeeld.

Vandaag is het 3 temmuz, maar je ziet alleen maar pro - fener uitspraken op fanatik, trainingen die gedeeld worden etc, een beetje naar beneden scrollen en het is Sneijder crisis bij Gs, speler A is te dik, B heeft ruzie met C bij Gs...

3 juli 2016 om 21:14

Wat een onzin zeg. Gister nog was op het nieuws dat fernandao boete heeft gekregen omdat hij te zwaar was.

3 juli 2016 om 21:56

Marlos, je noemt nu 1 bron op. Je moet wel weten dat ook de kranten zo hun voorkeur hebben. De ene is pro Fener, de andere pro Gs. Niet doen alsof Galatasaray altijd de slachtoffer is. Daarbij komt ook het feit dat kranten dat schrijven wat het meeste verkoopt bruurtje

Klinkt als: "mag ik alstublieft bij jullie spelen? Ah toe..."

3 juli 2016 om 21:02

Wat heeft Sneijder nu te zoeken bij een Italiaanse middenmotor, kan die evengoed naar Engeland gaan, of als we bepaalde media mogen geloven gaat ie naar China voor 27.000.000m

3 juli 2016 om 21:06

Sneijder is Passé. Hij had niet naar Turkije moeten gaan. Maarja .. geld doet gekke dingen met mensen.

3 juli 2016 om 21:19

Bij Inter speelde hij een anderhalf jaar niet. Door naar Gs te komen heeft hij zich fit hersteld en was hij een belangrijke sleutelspeler op't WK voor jullie.

Een speler is niet passé, techniek verleer je niet, zeker Sneijder niet. Ik denk dat hij buiten een Özil of Silva een van de beste is in de Bpl, hij kan zeker basis staan bij een Man Und, zeker nu met Mourinho.

Sneijder moet gewoon eens in de spiegel kijken en zich afvragen waarom niemand hem wil hebben. Denk hierbij aan zijn kwaliteit, mentaliteit en salariseisen. Kortom weggegooid geld, hij is niet in staat om iets toe te voegen bij een team dat cl speelt of wil gaan spelen

5 juli 2016 om 05:35

Juventus stonn anders nog 6 maanden geleden aan de deur hoor. Ik denk dat Sneijder nog voor veel clubs van waarde kan zijn. En ook denk ik stiekem dat hij wel degelijk vertrekt deze zomer.

Zou mooi zijn als hij uiteindelijk terug keert naar AJAX. Altijd welkom.

Hoewel ik hoop dat Mourinho Sneijder nog een keer belangrijk wil maken in een team van absolute top, vind ik wel dat Sneijder deze situatie aan zichzelf te danken heeft. Dan doel ik uiteraard niet op zijn kritiek op het beleid van Galatasaray en de belachelijke boete die hij hiervoor kreeg, maar op zijn carrièrekeuzes. Heel bewust koos de Utrechter op 28-jarige leeftijd al voor een stapje lager. 28! Dan ben je op je best en met zijn kwaliteiten had Sneijder de lijnen kunnen uitzetten bij elke willekeurige Europese topclub. Hij had de kans om Liverpool bij de hand te nemen voor een herleving van oude successen, maar koos voor de poen aan Istanbul. Als je nu dan met jezelf moet lopen leuren op je 32e om nog op een respectabele niveau aan de bak te komen - met nota bene slechts een transferwaarde van 7,5 miljoen - is dat een beetje sneu en kun je je afvragen of je op deze leeftijd niet wat hoger had kunnen staan qua status.

Sowieso valt de carrièredrift van onze grote voetballers me tegen. Van der Vaart is clublood aan de slag bij de NOS op dezelfde leeftijd. Van Persie koos ook voor de centen in plaats van een mooie subtopper in Engeland of Duitsland en Nigel de Jong is vreemd genoeg al in de bedenkelijke competitie van de VS aan de slag. Als je dan ziet waar gerespecteerde internationals van Italie, Spanje en Duitsland op hun leeftijd nog voetballen in de herfst van hun carrière...

Hij kan ook gewoon naar Utrecht komen.

Gelijk heeft hij met het oog op veiligheid.
Je hebt vrouw en kind en je zou maar net op de verkeerde plek lopen, Turkije is op dit moment not the place to be.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren