Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wanda Nara krijgt wind van voren: ‘Wat gaat er mis in je hoofd?’

Laatste update:

Voordat Wanda Nara een relatie kreeg met Mauro Icardi was zij getrouwd met Maxi López en de twee hebben samen drie kinderen. De huidige spits van Crotone heeft maandag via een statement op zijn social media-kanalen hard uitgehaald naar zijn ex vanwege haar beslissing om Parijs, waar Icardi momenteel speelt voor Paris Saint-Germain, te verlaten voor Italië, waar hij een huis heeft. López is niet te spreken over de gang van zaken, zo maakt hij duidelijk via het statement.

“Ik wil graag weten onder welke voorwaarden je tijdens een wereldwijde pandemie de quarantaine hebt gebroken”, vraagt de 35-jarige aanvaller zich af. Nara, Icardi en de kinderen hadden zich in eerste instantie verschanst in Parijs, maar besloten onlangs om terug te keren naar Italië en daar de ontwikkelingen rondom het coronavirus af te wachten.

“De hele wereld heeft je verzocht om niet te reizen en nu heb je onze kinderen blootgesteld aan een trip naar een ander land. Je bent naar het epicentrum van de besmetting in Italië gegaan zonder ook maar na te denken over de consequenties? Wat gaat er op dit soort momenten mis in je hoofd?”, gaat López verder. “Het belangrijkste in de wereld op dit moment is de gezondheid van onze kinderen. Ik ben woedend vanwege je gebrek aan besef.”

“Als je dit niet voor jezelf kunt doen, doe het dan in ieder geval voor hen. Je bent vandaag de dag de moeder van vijf baby’s (Nara en Icardi hebben samen ook nog twee dochters, red.), maar dat lijk je maar niet door te krijgen”, sluit hij af. López en Nara waren tussen 2008 en 2013 met elkaar getrouwd, waarna zij een relatie begon met Icardi, die destijds samenspeelde met haar voormalige echtgenoot. Deze beslissing deed in Italië veel stof opwaaien en is nog steeds regelmatig onderwerp van gesprek.

Snap jij de woede bij Maxi López?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap de woede, maar waarom moet dat via Social Media?

30 maart 2020 om 12:55

Omdat sommige mensen afhankelijk zijn van aandacht. Nu het voetbal stil ligt, moet er op een andere manier aandacht gegenereerd worden. Dat soort mensen blijf ik maar triest vinden.

30 maart 2020 om 13:18

Reputatie schade aanbrengen denk ik.

30 maart 2020 om 13:26

Om haar te beschadigen natuurlijk. Waarschijnlijk luister ze niet of neemt ze niet op.

30 maart 2020 om 13:36

Omdat Wanda namelijk ook alles via de media en social media doet.hij heeft 100% gelijk dat hij boos is en ook onverantwoord om nu juist deze trip te maken.zelf zou ik dit niet via social media doen, maar ja bij Wanda snap ik het dan ergens wel weer.

Kan je dit niet 'gewoon' via je advocaten spelen als je haar niet meer spreekt of wilt spreken? Tuurlijk heeft ie helemaal gelijk, maar nu lijk je net een klein kind die het via deze weg wil doen om zoveel mogelijk likes te halen.

30 maart 2020 om 13:31

Hij heeft het recht om te spreken of dat nou via social media is of zijn advocaat bepaalt ie toch lekker zelf? Noem je hem een klein kind terwijl dat ex wijf van hem zijn 3 kids naar het corona epicentrum meeneemt om ''de ontwikkelingen'' af te wachten. Nou dan ben je niet helemaal goed wijs en groot gelijk dat hij daar iets publiekelijk over zegt.

30 maart 2020 om 13:38

Dat recht heeft ie ja, maar om dat publiekelijk te doen is natuurlijk noet wijs. De kinderen zijn misschien te jong om dat via de media mee te krijgen maar ze zullen het nooit waarderen wanneer ze erachter komen hoe de ene ouder de ander publieklijk heeft zitten afkraken.

30 maart 2020 om 13:44

Ik geef toch ook aan dat hij gelijk heeft, ik vind het alleen kinderachtig om dat via deze weg kenbaar te maken, maar misschien ben ik te oud om te begrijpen dat social media HET platform is om dit te doen.

30 maart 2020 om 13:49

Namen en shamen die handel. Mensen die zo dom zijn daar valt niet mee te praten en dat hij geen zin heeft in advocaten gelul snap ik ook wel. Hij geeft gewoon zijn mening en dat mag hij doen, en in de 21ste eeuw doen we dat vaker via social media dan in het echt, wen er maar vast aan. Of welkom in de 21ste eeuw zou ik zeggen oldie

30 maart 2020 om 13:57

Dankje! Wat een warm welkom. Men kan tegenwoordig niet meer normaal een gesprek voeren en moet dit direct op social media. Mijn mening blijft echter onveranderd en blijkbaar ben ik van de oude stempel dat men gewoon even tegen elkaar moet praten ipv over elkaar. Zo los je geen problemen op, je creëert er nog meer.

30 maart 2020 om 15:49

Isco24 ik ben ook van de oude stempel denk ik. Hyves met glitters was awesome maar daar blijft het ook bij, FB gaat nog maar de rest snap ik ook niets van. Echter vind ik dit juist wel lekker wat Maxi hier doet, helemaal aangezien deze onmeunige prostituee zelf niets anders doet, wat ik ervan begrijp. En zoals je zelf al zegt: hij heeft groot gelijk. Ik zou woedend zijn als ik hem was. Als je woedend bent op iemand wil je diegene zo hard mogelijk pakken en dat doe je in dit geval ultiem door social media waar ze enorm actief is. Tel daarbij op dat ze een reputatie hoog te houden heeft (buiten de reputatie van slet) en deze beschadigt Maxi hier juist door social media. Ik vind het wel menselijk. Niet chique net zoals zijn ex, niet slim want er zijn kinderen in het spel, niet erg volwassen maar wel menselijk en begrijpelijk als je het mij vraagt.

31 maart 2020 om 05:42

klopt want in de 21ste eeuw zij mensen vooral met zich zelf bezig. wil iedereen de grootste mond hebben en weet iedereen het beter. ze durven alleen geen leiding te nemen, beslissing te maken of iets recht in iemand zijn gezicht te zeggen poe poe wat goed....

Hij heeft gelijk, maar het is totaal niet nodig om het via social media te spelen. Dat moddergooien op zo'n groot platform als social media is nou ook niet bepaald van positieve invloed op de kinderen. Los dat gewoon lekker binnenskamers op...

30 maart 2020 om 14:12

Absoluut, alleen zijn voetballers nou eenmaal over het algemeen niet de slimste personen. Daarnaast speelt die Wanda wel alles via de media/social media, dus ik kan ook nog wel enigszins begrijpen dat het lastig is om daar 'boven' te blijven staan op een gegeven moment.

Ik vind die wanda maar een raar wijfke. Zo onverantwoordelijk en gwn een geldwolf. Als je op dit moment ergens niet hoort te zijn is dat italie wel samen met spanje. Bizar! Ook echt triest dat icardi met de vrouw van zijn teamgenoot aan de haak was gegaan en het aller ergste vind ik ook dat hij dit gedaan heeft voor een snol -.-

30 maart 2020 om 15:42

Onverantwoordelijk en een geldwolf zeker en nog een beoefenaar van het oudste beroep ter wereld ook.

30 maart 2020 om 23:12

Ach ja. Icardi vond dat wijfje belangrijker dan een interland carrière. Die spoelde hij door de plee met die aktie. Leverde hem de hoon van messi op en dan is het snel klaar.

Okee gelijk heeft hij, maar Maxi Lopez verliest het argument de seconde dat hij deze online zet. Dit houd je, juist om je kinderen te beschermen, privã©.

30 maart 2020 om 14:11

@binny. Jij en ik zijn het daar over eens inderdaad, alleen ik kan ook wel begrijpen dat het voor Maxi Lopez moeilijk is. Wanda Nara gooit namelijk zelf ook alles in de media en social media, onder andere kritiek/statements over Maxi Lopez. Op een gegeven moment gaat het dan lastig worden om niet toe te geven en het zelf niet via de media/social media te spelen. Desondanks is het niet slim, maar hey, hoeveel voetballers doen nou wel slimme dingen over het algemeen?

Hup Maxi Lopez. Ben al anti-Nara/Icardi sinds dag één. We moeten wat in deze sombere voetballoze tijden, beetje boulevard nieuws. Lekker smullen.

Wat ik begrijp gooien beide ouders hun vuile was op de sociale media dus gaan mijn gedachten alleen naar de kinderen. Het is een fluitje van een cent om kinderen op deze wereld te zetten, maar te weinig "volwassenen" denken zeker tijdens en na scheidingen aan hun kinderen. Die kiezen niet voor twee ouders die niet normaal kunnen gedragen...

Het is weer eens zover , lekker shownieuws produceren. Ik waag ervan, maar stiekem toch wel grappig die sensatie in tijden als deze.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren