Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Goals & Gossip: Maxi López zal in vuistje lachen na scheiding Icardi

Laatste update:

Hate it or love it, maar het privéleven van de voetballers en hun WAGs is de guilty pleasure van menig liefhebber van het spelletje. Voetbalzone staat uiteraard in het teken van het voetbalnieuws, maar heeft in Goals & Gossip speciale aandacht voor de handel en wandel van de sterren ver buiten de krijtlijnen.

Wanda Nara en Mauro Icardi gaan scheiden. Eerstgenoemde onthulde donderdag op een Instagram Story dat er een einde is gekomen aan een bijna negenjarig huwelijk tussen de twee. "Het is erg pijnlijk op dit moment, maar gegeven mijn bekendheid en de speculaties in de media die er gaan komen is het beter om van mij te horen", schrijft Nara. "Ik heb niets te verklaren en ik wil ook geen details over deze scheiding kwijt. Snap alsjeblieft dat dat niet alleen voor mij is, maar ook voor onze kinderen."

Het huwelijk tussen Nara en Icardi is een van de bekendere in de voetbalwereld. Nara was voordat ze een relatie met de huidig spits van Galatasaray kreeg getrouwd met Maxi López, en hij en Icardi waren enkele jaren teamgenoten bij Sampdoria. Vlak nadat Icardi de overstap naar Internazionale maakte, lekte echter uit dat de achtvoudig Argentijns international een relatie had met Nara. Kort daarop vroeg zij een scheiding met López aan. De liefdesdriehoek maakte veel los in de Argentijnse en Italiaanse tabloids; zelfs wijlen Diego Maradona had er zo zijn mening over.

In mei 2014 hertrouwde Nara met Icardi. Even daarvoor moest haar oude echtgenoot bij haar nieuwe op bezoek in de Serie A. López weigerde de hand van Icardi te schudden voorafgaand aan de 4-0 nederlaag, waardoor het duel door de pers gedoopt werd tot 'de Wanda-derby'. Twee jaar later herhaalde de geschiedenis zich, toen López – inmiddels namens Torino – wederom weigerde Icardi's hand te schudden. De breuk van Nara en Icardi zou in dat verband met hoongelach ontvangen kunnen worden in huize López. Nara en Icardi kregen samen twee kinderen, Francesca (7) en Isabella (5).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren