Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gewezen toptalent van Barcelona gaat avontuur aan in Brazilië

Laatste update:

Maxi López heeft een nieuwe club gevonden. De 34-jarige aanvaller doorloopt maandag de medische keuring bij Vasco da Gama en als er geen problemen aan het licht komen, tekent hij een contract tot nieuwjaarsdag 2020 in Rio de Janeiro.

López speelde vorig seizoen voor Udinese en kwam in dienst van die club tot zes doelpunten en drie assists in 29 wedstrijden. Daarvoor verdedigde de voormalig jeugdinternational van Argentinië de kleuren van Torino, Chievo, Catania, Sampdoria, AC Milan, FK Moskou, Grêmio, Barcelona, Real Mallorca en River Plate.

López, die bijnamen draagt als ‘De Blonde’ en ‘Het Gouden Kip’, stond voorheen te boek als een groot talent. Met River Plate won hij drie keer de Torneo Clausura en daarop vertrok hij voor 6,2 miljoen euro naar Barcelona, als vervanger van de geblesseerde Henrik Larsson. Bij zijn debuut in de Champions League scoorde hij als invaller tegen Chelsea.

López liet hierna echter weinig meer zien in het Camp Nou. Hij scoorde enkel nog tegen Zamora in de Copa del Rey en vertrok na negentien wedstrijden, drie assists en dus twee treffers. Met Barcelona won hij wel twee landstitels, de Champions League en de Supercopa.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja..Met zo een goede vriend als Icardi heb je geen vijand nodig...
Nooit meer gepresteerd sinds Icardi zijn vrouw inpikten. .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren