Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Waarom zou ik de Britse kranten lezen? Het boeit me niet wat ze schrijven’

Laatste update:

Victor Lindelöf verruilde Benfica afgelopen zomer voor Manchester United, maar kent geen vliegende start in Engeland. Tot dusver speelde de Zweed vier wedstrijden in het shirt van the Red Devils, maar hij maakte nog geen minuut in de Premier League. Lindelöf sprak met manager José Mourinho over zijn situatie.

“Dat gesprek blijft tussen ons, maar we praten geregeld en er is een goede dialoog”, zegt Lindelöf in gesprek met het Zweedse Expressen. De verdediger is niet zo’n fan van de Britse media, die geregeld speculeren over zijn situatie. “Waarom zou ik de Britse kranten lezen? Het boeit me niet wat ze schrijven. Ik weet dus ook niet wat ze schrijven.”

“Ik voel geen stress, ik zit bij een van de grootste clubs ter wereld. Het is logisch dat er veel concurrentie is. Het heeft tijd nodig, dat is niet erg”, stelt de verdediger, die zich momenteel met de Zweedse ploeg voorbereidt op de wedstrijden tegen Luxemburg en Nederland. De Zweden hebben op dit moment de beste papieren om op de tweede plaats in de kwalificatiegroep te eindigen.

Snap jij dat Victor Lindelöf (nog) niet speelt bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je geen stress voelt ben je niet gezond of kan je je afvragen of voetbal wel de juiste sport voor je is. Als je de kranten niet durft te lezen kan je niet met kritiek omgaan en sta je er dus ook niet voor open om jezelf te verbeteren. Dit soort spelers zullen snel vertrekken bij Man Utd.

6 oktober 2017 om 08:50

Haha als je de kranten niet durft te lezen, dan kun je niet met kritiek omgaan.... En als je geen stress voelt ben je niet gezond.... Ik zit in de trein en iedereen kijkt mij aan omdat ik hardop aan het lachen ben. Hij geeft aan dat het hem niet boeit wat er in de Britse kranten staat. En terecht, heb je wel eens een Britse krant gelezen? Als je als voetballer daar een scheet laat, schrijven zij dat je anusk*** hebt. En omdat hij in deze situatie geen stress voelt, zegt dat voor jou direct dat hij niet gezond is... Alsof Zlatan gestresst raakt van even op de bank zitten. Maar goed, ik kom door jou tenminste wel lachend op mijn werk aan, dus dank voor deze opmerkingen.

6 oktober 2017 om 08:57

Ja maar als je goed speelt dan zullen de kranten lovend over je zijn, dan laat je je dat verhaal dagelijks voorlezen voor het slapengaan en hang je dat artikel ingelijst op in de woonkamer. De media is gewoon een weerspiegeling van hoe de supporters denken en daar moet hij zijn kracht proberen uit te halen. Je wil toch niet elke keer uitgefloten worden? En nauurlijk moet je stressen en bang zijn dat je je plek kwijtraakt. Nu vergelijk je hem met Zlatan maar dat kan niet. Zlatan is wereldklasse.

6 oktober 2017 om 09:05

Ik lees ook steeds vaker dat spelers niet meer kijken naar media of bijv geen berichten meer lezen op VZ bijv. Ik denk dat Wazebey wel een punt heeft. Tuurlijk moet je sommige berichten met een korreltje zout nemen, maar voetbal is voor de fans, en de fans lezen de mediaberichten en worden mede gecreerd door fans. Kortom helemaal doen alsof je niets meer leest of iets, dan geef je niet om de fans van je club imo.

6 oktober 2017 om 09:05

Ik begrijp die keuze heel goed om geen Engels kranten te lezen. Meest ongeloofwaardige kranten ter wereld. Zijn enkel uit op sensatie en wroeging. Halve waarheden die vaak dan ook nog eens in het midden ligt. Gelukkig voor deze uitgevers bestaan er heel veel domme mensen die zulke kranten als waarheid aannemen.

6 oktober 2017 om 09:11

@wazebey, de media een weerspiegeling van hoe de supporters denken? Heb je de Britse tabloids wel eens gelezen? Ik denk niet dat de supporters zich dagelijks bezig houden met hoe groot bijvoorbeeld de borsten van de vriendin van de rechtsback van Hull City is. Ben totaal niet eens met eigenlijk alles wat je hier zegt, maar omdat er een goede dosis humor zit in je posts wil ik je bij deze de duim van de dag geven.. :-)

6 oktober 2017 om 09:43

@Wazebey: 1. Lindelof zegt letterlijk dat het hem niet boeit wat de kranten schrijven. Dus of het positief is of negatief, het maakt hem niet uit. Ook positieve verhalen leest hij niet. Waar jij vandaan haalt uit dit stuk dat hij de positieve verhalen laat voorlezen en ophangt in zijn kamer, is mij een raadsel. 2. Ik maak de vergelijking met Zlatan omdat jij stelt dat je niet gezond bent als je geen stress hebt. Het gaat mij niet om het niveau van Zlatan, maar omdat het een ijskonijn is die ook geen stress heeft. Maar die vergelijking kwam niet over. Daarom even het volgende over het stressniveau van Lindelof. De oorzaak van het niet hebben van stress benoemt Lindelof in hetzelfde artikel. Namelijk uit gesprekken met Mourinho blijkt dat hij een plan met Lindelof heeft. Lindelof voelt hierdoor vertrouwen en heeft daarom geen stress over zijn situatie. Is deze zo duidelijk?

6 oktober 2017 om 09:48

@FrankRami: je redenatie kan ik tot op zekere hoogte volgen. De fans lezen de mediaberichten. Je zou dus kunnen stellen dat als een voetballer nooit in de media verschijnt, hij lak heeft aan de fans. Maar als jij stelt dat de mediaberichten er voor de fans zijn en een voetballer zegt ze niet te lezen, wat is daar mis mee. Getuige het interview voldoet Lindelof gewoon aan zijn 'plicht' om de media te woord te staan en zo mediaberichten voor zijn fans te creëeren. Laat het mij gerust weten als ik dit verkeerd interpreteer.

6 oktober 2017 om 09:55

@FrankRami
Je haalt twee dingen door elkaar, voetbal is voor de fans, kranten zijn er niet voor de fans. De speler heeft gelijk, Engelse kranten hebben er geen enkel probleem mee om onzin te publiceren en mensen kapot te maken dus het is niet zo gek dit niet te willen lezen.

6 oktober 2017 om 09:56

@ktb84, ik doel er gewoon meer op dat de media een weerspiegeling is van wat mensen van je vinden. Heel vaak zal je dat met een korreltje zout moeten nemen, maar er zullen genoeg goede analisten tussen zitten, en los daarvan wil je toch wel weten hoe de fans over je denken en wat jou beeld naar buiten toe is. Helemaal doen alsof alle media onzin is, dat vind ik net te ver gaan. Ik denk dat je gewoon een goede balans moet vinden tussen het geven om berichten, als bij wijze van Jaap Stam in de media iets zegt over Victor, dan zou het niet verkeerd zijn om dat te lezen toch? Het is zijn recht om het niet te doen, maar ik vind het niet heel proffesioneel.

6 oktober 2017 om 11:11

@FrankRami: bedankt voor de toelichting. Ik ben het alleen niet met je eens, maar dat geeft niet. Overigens zegt Lindelof alleen dat hij specifiek de Britse kranten niet leest. Misschien spelt hij wel trouw alle naar het Zweeds vertaalde artikelen op Zweedse websites en kranten uit. Je kunt daar niet de conclusie uit trekken dat hij zich helemaal afsluit van de media. Wat dat betreft vind ik dat je te snel een conclusie getrokken hebt.

Edit:
Ik zie dat jij het over voetballers en media in het algemeen hebt en ik het over Lindelof en Britse kranten. We zitten dus officieel langs elkaar heen te praten haha. Excuses voor het misverstand.

Een tijdje geleden stond er al een artikel op vz waarin Mourinho al duidelijk aangaf dat hij Lindelof in bescherming neemt door hem rustig te brengen bij United en te laten wennen aan de Premier League. Logisch dus ook dat Lindelof zich geen zorgen maakt, aangezien er gewoon een "plan" voor hem ligt om stapsgewijs in de basis te komen.

Financieel gezien zou ik ook geen stress voelen, die hypotheek kan hij wel betalen. Echter dat je op sportief gebied geen druk voelt vind ik een aparte uitspraak. Interessant of hij ooit mee gaat doen aan een penalty serie, dan moet hij dus wel scoren. En wellicht ligt er nog een mooie dartcarriere in het verschiet na zijn voetbalcarriere. Ik geloof best dat er aardig wat druk op je staat als je een dubbel moet gooien met 60000 schreeuwende mensen in je nek. We gaan het zien!

6 oktober 2017 om 11:35

Geen stress voelen en geen druk voelen zijn twee totaal andere dingen. Als hij gestresst zou raken van een paar weken bankzitten, zou hij mentaal niet in orde zijn.

Ik zou niet weten welke concurrentie. Je haalt hem voor 35 miljoen en je laat hem tot dusver alleen maar in de Champions League spelen en 1 wedstrijd in de Premier League volgensmij. Waarom heb je 'm dan in godsnaam gehaald? En hij is topfit dat is nog het raarste van alles. Een verdediger van de kwaliteiten van Lindelof hoeft dit niet te pikken , en zeker niet als Phil Jones op jou plek staat.

Mourinho gaat hem "rustig brengen" oftwel, hij is wat minder goed dan verwacht. Als je goed genoeg bent, hoef je ook niet te wennen. Gewoon een miskoop, kan gebeuren.

6 oktober 2017 om 10:46

Was Mkhitaryan dan ook een miskoop?

6 oktober 2017 om 10:57

Vind je dat die het zo goed doet dan?

6 oktober 2017 om 11:26

Heb je hem wel zien spelen dan? Misschien is de eindpass wat minder maar draagt enorm bij aan het spel wat ze spelen bij United.

6 oktober 2017 om 13:54

Ja die speelt gewoon erg degelijk nu ja. Bovendien al 5 assists gegeven ook in de PL dit jaar dus z'n eindpass wordt ook steeds beter.

Dit siert Mourinho toch wel, gezien zijn imago zou je denken dat hij hem meteen voor de leeuwen gooit

Tot nu toe ben ik niet onder de indruk van Lindelöf. Komt bij mij over als een totale panieksverdediger met steeds weer een slechte timing. Heb hem niet gevolgd bij Benfica en weet ook niet waar z'n sterke punten liggen, maar misschien is het voor nu beter om op de bank plaats te nemen voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren