Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Waarheen is nog niet duidelijk, maar hij vertrekt in januari bij Barcelona’

Laatste update:

De wegen van Arda Turan en Barcelona scheiden volgende maand zeer waarschijnlijk. Het management van de Turkse middenvelder erkent dat zijn cliënt in de winter uit het Camp Nou vertrekt, met de Premier League als mogelijke bestemming. Arda is de enige speler uit de A-selectie die deze voetbaljaargang nog geen enkele minuut voor het team van Ernesto Valverde heeft gespeeld.

"Waarheen? Het is op dit moment nog niet duidelijk waar Arda heengaat, maar hij zal in januari bij Barcelona vertrekken", zo stelt Ahmet Bulut. "We zijn met drie à vier clubs uit Spanje, Italië en Engeland in gesprek. Er is geen enkel contact met Galatasaray. Over vijftien dagen hakken we de knoop door."

Arsenal wordt al langer met Arda in verband gebracht. Engelse en Spaanse media stellen dat de Turk in januari als wisselgeld zal dienen in een eventuele deal tussen de clubs inzake Mesut Özil. Ook Liverpool wordt als mogelijke bestemming genoemd, daar Barcelona naar verluidt nog steeds concrete interesse in Philippe Coutinho heeft.

Arda kwam in de zomer van 2015 over van Atlético Madrid, al was hij pas een half jaar later speelgerechtigd. Onder Luis Enrique was hij niet verzekerd van een basisplaats, maar kwam hij desondanks toch tot 15 treffers in 55 officiële duels. De dertigjarige Arda ondertekende destijds een contract voor vijf seizoenen, met een transferclausule van 120 miljoen euro.

Barcelona had Arda Turan nooit moeten kopen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arda moes nooit na barca gaan was de ster van a madrid

3 december 2017 om 00:09

Dit dus. Bij Barcelona was het toch onmogelijk en was een geweldige speler bij Atletico. Denk dat hij dat ook denkt.

hij was gewoon een goede speler op linksbuiten toen hij neymar moest vervangen

3 december 2017 om 11:43

Frappant dat mensen hier zo achter Arda staan. Hij, en enkel hij alleen, heeft zijn eigen ruiten ingegooid bij Barcelona. Hij is een dik betaalde topsporter en daar mag je toch op zijn minst van verwachten dat die fit zijn. Hij kampt al maanden met zijn gewicht, dan kan er toch niet blijven met de vinger gewezen worden naar Barcelona? Geweldige voetballer, maar als je het niet kan opbrengen om fysiek topfit te worden, dan heb je niets te zoeken bij Barcelona of een andere absolute topploeg.

Doe mij maar Arda ipv Delefoue of Alcacer. 2 gasten met een iq van 70 ?80? Hij deed het prima op linksbuiten positie. Misschien heeft hij het zelf verpest door te actief te zijn op social media en dat hij een journalist heeft geslagen/bedreigd. Hoe dan ook, ik mag Arda ook niet, maar zijn cijfers zijn niet verkeerd.

3 december 2017 om 01:53

Je mag Arda ook niet? Is een sympathieke gozer. Die keer met journalist was zeker niet goed te praten, maar die gast wordt altijd al door de Turkse media kapot gemaakt terwijl hij gewoon altijd 100% geeft.

3 december 2017 om 07:17

Haha wtf! IQ is ook echt belangrijk ja, zolang je die ballen er maar inknalt

Deze man had inderdaad gewoon bij Atleti moeten blijven, mooie ploeg en hij was daar prima op zijn plaats. Vechten, met schoenen gooien en kebab bakken voor zijn teamgenoten (saul of Godin zei ooit dat ie geniale kebab maakte en ze als team vaker bij hem gingen eten)

Zonde.

Spijtig dat hij niet geslaagd is bij barcelona, was bij Atletico gewoon een sterspeler met heerlijke acties. Past gewoon niet in ons systeem, ik hoop hem terug te zien uitblinken bij zijn volgende club! Superturk

Die is wel in een behoorlijk tempo kapot gemaakt. In 2 jaar tijd 2x een half jaar niet spelen

Ik vraag me af of hij een team in de PL echt beter maakt. Had mij goed op zijn plaats geleken in Turkije. Barcelona heeft in Turan (net als in Mathieu, Vermaelen en nu ook Paulinho) gewoon een speler gehaald op een te late leeftijd voor teveel geld en voor een te hoog salaris. Meerdere slechte investeringen dus per speler aangezien ze door hun salaris moeilijk te verkopen zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren