Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Waanzinnige financiële afspraken tussen Benzema en nieuwe club lekken uit

Laatste update:

Karim Benzema gaat zijn loopbaan vervolgen bij Al-Ittihad, zo weten diverse Spaanse media zeker. De Franse topspits en Real Madrid maakten zondag bekend na dit seizoen uit elkaar te gaan en dat heeft alles te maken met het duizelingwekkende aanbod dat de club uit Saudi-Arabië heeft gedaan. Naar verluidt gaat Benzema in twee jaar tweehonderd miljoen euro netto verdienen.

Vertegenwoordigers van Al-Ittihad zouden in Madrid al tot overeenstemming zijn gekomen met Benzema, die dinsdag in een persconferentie afscheid zal nemen van de aanhang van Real. Spaanse media verwachten dat Coco een dag later officieel gepresenteerd zal worden door de kampioen van Saudi-Arabië. Het tweejarige contract dat Benzema zal ondertekenen bevat volgens AS niet alleen afspraken over het verdienen van tweehonderd miljoen euro netto over twee jaar, maar ook over een bonus.

Die bonus kan de Fransman verdienen als hij boegbeeld wil zijn voor het WK-bid dat de Saudi's willen indienen voor 2030. Hoe hoog dat bedrag is, is niet bekendgemaakt. De oliestaat doet er alles aan om het WK over zeven jaar te mogen organiseren en hoopt dat niet alleen Benzema, maar ook Cristiano Ronaldo en Lionel Messi mee willen helpen. De Portugees speelt al in Saudi-Arabië, bij Al-Nassr, en Messi wordt begeerd door Al-Hilal.

Benzema zal zondagavond tijdens de laatste competitiewedstrijd van het seizoen in LaLiga voor de laatste keer in actie komen voor Real. De thuiswedstrijd tegen Athletic Club zal volledig in het teken staan van de afscheid van de aanvaller, die in totaal tot 648 wedstrijden voor de Koninklijke gaat komen. In al die wedstrijden maakte hij vooralsnog 353 doelpunten, maar daar zou zondagavond dus nog verandering in kunnen komen. Benzema mocht als speler van Real ook vijf keer de Champions League omhoog houden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Groot gelijk heeft hij, meer dan een decennium in de Europese top gespeeld. Nu lekker containers aan geld binnen harken in het midden oosten.

4 juni 2023 om 20:30

18 miljoen euro ongeveer per jaar bij real madrid is ook containers vol geld lol. Maar idd lekker naar saudi. Als moslim is dat ook mooi voor benzema. Vlakbij mekka waar die vaak heen gaat.

dikke prima joh, lekker wat geld vangen.
die gekke saudis helemaal in de war, denken serieus dat ze op deze manier hun league aantrekkelijk kunnen maken bij het grote publiek ofzo...

1 grote show, de fifa zal er ook wel intrappen, en die mannetjes het wk in 2030 ofzo geven.

4 juni 2023 om 16:28

Ik denk gewoon dat de sheiks het allemaal voor de lol doen. Soort van Ultimate Team, maar dan in het echt. Ik denk oprecht dat het ze allemaal niet boeit of er mensen kijken of dat ze helemaal geen interesse hebben in om hun competitie naar een hoger niveau te gaan tillen.

Clubs zijn gewoon speeltjes

4 juni 2023 om 16:36

Ach, doen ze in de VS toch ook. Uitgerangeerde voetballers halen voor een hoop geld. Kijkt alsnog geen hond naar, en die krijgen het WK 2026. Dan mag Saudi-Arabie van mij best die van 2030 krijgen, ik zie het verschil niet..

4 juni 2023 om 16:50

De rechtstreekse inmenging van de staat vind ik wel een verschil. Want die clubs in Saoedi-Arabië die betalen echt niet uit zichzelf zo een bedragen.

4 juni 2023 om 18:31

@Martijn R: dan weet jij niet hoe het Amerikaanse systeem daar in elkaar zit. En daar zitten in de VS de stadion altijd helemaal vol. Saudi-Arabië is een land die totaal andere standaarden hanteert als het om normen en waarden gaat. Ook Lierse z’n comment is nogal steekhoudend. Maar ja, jij ziet het verschil niet….

4 juni 2023 om 18:59

Ieder land heeft een ander systeem maar dat neemt niet weg dat die weg de VS echt verrot is. Als donker persoon zou ik daar nooit willen wonen puur uit angst voor de politie. Saudi Arabië zal ook zijn slechte kanten hebben maar in vergelijking met de VS is het niets.

5 juni 2023 om 20:59

Over 10 jaar zijn we er misschien allemaal in getrapt. Dan spelen alle toppers in Saudi Arabia. Met veel geld kan je gekke dingen bereiken

4 juni 2023 om 16:01

Voetballers spelen vaak echt en alleen voor zichzelf. Waar een speler 20 jaar terug dacht ik ga afbouwen in Italië, Duitsland, of zelfs Engeland (toen het echt grote geld er nog niet was) strooien ze nu met geld in landen waar je normaal nooit wil komen. De charme is er wel van af.

4 juni 2023 om 16:15

Zelfs als je echt alleen voor jezelf speelt. Je bent jarenlang actief geweest in de top, heb miljoenen en miljoenen verdiend. Word je dan echt blij van 2 jaar afbouwen in de woestijn? Is geld dan zo enorm belangrijk zelfs als je er al zoveel van hebt?

4 juni 2023 om 16:31

Deze jongen kan in twee jaar tijd nogmaals verdienen wat hij tot nu toe in zijn hele carrière heeft verdient, waardoor hij zijn hele familie voor de komende drie generaties financieel veilig voetbalt.

Ik snap het wel.

4 juni 2023 om 16:56

Dat heeft hij allang gedaan. Op een gegeven moment kun je dus stellen dat het nooit genoeg is. Maar simpel zat, als hij er gelukkig van wordt, prima lekker doen.

4 juni 2023 om 17:59

Nooit gehoord van lifestyle inflation? Des te meer dat je verdient, des te harder je uitgaven stijgen.

Als je leuk verdient ga je geen economy class meer reizen, maar first class. Heb je dat gereisd ga je niet meer terug naar economy. Als je enorm veel verdient ga je private jets huren, waarna je nooit meer first class gaat vliegen.

Waar voor de gewone mens 200m een niet te beseffen bedrag is, is het voor mensen die al 200m hebben gewoontjes. Er zijn huizen die meer kosten, wat als je 2 huizen van 10m wil? Da’s 10% van je networth. Als je 400m hebt zit dat toch net iets lekkerder.

And so it goes on and on…

5 juni 2023 om 21:02

Nu verdient ie honderden miljoenen, zou het hetzelfde gedaan hebben

Zo zonde voor het voetbal. Hij kon nog nog wel een jaar of 2 mee op het hoogste niveau.

4 juni 2023 om 16:02

Volledig mee eens. De liefhebber verliest hier van de miljardairs uit het droge Oosten.

4 juni 2023 om 16:07

Alsof jullie niet hetzelfde gedaan hadden. Altijd mensen hier die het beyer zouden doen. 200 miljoen netto dat heeft hij waarschijnlijk in zijn hele carrière niet eens verdiend.

4 juni 2023 om 16:19

Niemand hier zegt het beter te doen. Ze geven aan dat het zonde is voor het voetbal.

Die Arabieren zijn zo gek als maar kan, zou die voor 50 miljoen netto niet daar gaan spelen?

Zeg daar maar eens nee tegen. 200 miljoen . Het is jammer dat hij Madrid verlaat maar wel begrijpelijk . Maar Mag hopen dat het wk naar Spanje - Marokko - Portugal gaat. Lekker in de buurt en 3 mooie gekke voetbal landen .
Wie volgt naar s Arabië ramos ? Busquets ? Mane?

4 juni 2023 om 15:59

Messi!

Waarom snapt iedereen deze keuze hier om daar heel veel geld te verdienen? Alsof hij bij Real Madrid voor een hongerloon heeft moeten voetballen… Hij is allang multimiljonair. Ik snap werkelijk niets van dit soort beslissingen en vind het een zware afbreuk op een geweldige carrière. Eindig je carrière bij Madrid of doe een stapje terug naar je geliefde Lyon. Maar goed, ga je zakken nog maar dieper vullen met geld wat je niet nodig hebt en je niet opkrijgt. Prachtig voorbeeld voor de jeugd

Verdiend! La Liga en CL legende. Binnen het veld altijd op en top professioneel. Ronaldo mag in zn handjes knijpen dat Benzema ok vond in dienst van hem te spelen.

Als je nou een beetje ballen hebt dan zeg je "Prima, ik verdien 200 miljoen en 150 miljoen gaan naar organisaties die de mensenrechten situatie in Saudie Arabië onder de aandacht brengen. Benieuwd of de Saudische hh dan nog zo blij zijn...
Niet dat ik denk dat we een topvoetballer hebben die zich daar ook maar ene reet van aantrekt. Maar ik mag dromen toch...

Spaanse media verwachten dat Coco een dag later officieel gepresenteerd zal worden

Coco? Zo heb ik nog nooit iemand naar Benz weten verwijzen.

Lekker, let maar op als het zo doorgaat zien we Haaland en Mbappe in Arabie.

Stel Sjeik doet aanbod op Haaland 300 miljoen per jaar.
Wat zou hij doen ?

De wereldbeker voor clubs zou echt veel betekenen daar.

Mijn god wat een bedrag zeg. Ze hebben er wel veel geld voor over om een wk te mogen organiseren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren