Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VVV-Venlo heeft geduld en haalt ‘beste rechtsback van Serie B’

Laatste update:

Tobias Pachonik heeft zich aan VVV-Venlo verbonden. De 24-jarige Duitse verdediger heeft een contract ondertekend dat hem voor drie jaar aan de club verbindt. Hij komt over van Carpi, dat afgelopen seizoen uitkwam in de Italiaanse Serie B.

Pachonik werd afgelopen seizoen nog uitgeroepen tot beste rechtsback van het op een na hoogste niveau in Italië. De verdediger, die bij voorkeur rechtsback speelt, maakte zijn profdebuut bij 1. FC Nurnberg. Via Stuttgarter Kickers en Schalke 04 kwam hij in 2017 bij Carpi terecht, waar hij de afgelopen seizoenen een vaste waarde was.

Pachonik is verheugd dat de overgang eindelijk officieel is: “De club en ik waren al snel tot overeenstemming gekomen, maar er moesten nog wat andere zaken afgehandeld worden. Dat is gelukkig allemaal geregeld en vanaf nu kan ik me volledig richten op mijn nieuwe team. Ik kijk ernaar uit om in de Eredivisie mijn kwaliteiten te laten zien.”

Technisch manager Stan Valckx had vanaf begin het volste vertrouwen. “Sommige zaken gaan snel, andere duren wat langer. Maar ik heb me geen moment zorgen gemaakt over de komst van Pachonik. Met deze ervaren rechtsback is onze verdediging compleet.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

toch altijd verrassend de spelers die vvv haalt

12 juli 2019 om 02:14

Absoluut. Wij proberen nu al tijden een reserve rechtsback van feyenoord te krijgen en vvv haalt zo de beste rechtsback van de serie b binnen. Knap staaltje werk!

Toch niet slecht! Als beste rechtsback van de Serie B kon die vast ook een stap naar de Serie A maken! Wat hoop ik zo dat Vvv Venlo een stapje kan maken richting de subtop zoals Heerenveen, Almelo en Groningen!

Ieder jaar doen ze het goed! Een mooi nieuw stadion zou ze zeker een nog stabielere club maken.

12 juli 2019 om 01:26

Vind de Koel persoonlijk heel uniek. Gooi dan meer stoelen op die stukken gras tussen tribunes en je hebt een aardig stadion hoor (mits gevuld)!

12 juli 2019 om 13:36

Is al allemaal in volle gang, zijn het stadion in stappen aan het verbouwen nu zodat er over 6 jaar een gerenoveerd stadion staat (zoek even op masterplan de koel op google onder afbeeldingen) krijg je een beetje een idee hoe dst eruit komt te zien

Volgens mij werd hij ook met PSV in verband gebracht vorig jaar. Knap gedaan van VVV.

Hele knappe transfer van VVV-Venlo. Ik kan me niet voorstellen dat de beste rechtsback van de Serie B geen versterking zou zijn voor alle middenmotors of lager in de Eredivisie. Af en toe weten ze toch vriend en vijand te verrassen met de transfers die ze maken, respect!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren