Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vrouw Thiago Silva gaat nog tijdens duel los op Instagram na horen van kritiek

Laatste update:

Belle Silva was zaterdag niet gediend van kritiek op Thiago Silva tijdens de pijnlijke en verrassende 1-4 nederlaag van Chelsea tegen stadsgenoot Brentford. De vrouw van de centrale verdediger sprak nog tijdens de Londense derby vanuit een VIP-box en op Instagram Stories haar afschuw uit over de manier waarop er werd gesproken over de inmiddels 37-jarige Braziliaan.

Belle Silva vraagt aan het begin van het filmpje hoe ze toeschouwers uitspreekt in het Engels, waarna ze aan haar verhaal begint. "Kijkers, ik zit hier in mijn box op Stamford Bridge en hoor de commentator zeggen dat Thiago niet voldoende aanvalt. Heb wat respect voor Thiago Silva, want hij keerde gisteren (vrijdag, red.) pas terug nadat hij voor de Braziliaanse ploeg had gespeeld. Thiago Silva is 37 jaar oud maar speelt als iemand van pas 20. Wat meer respect voor hem is dus op zijn plaats. Hij is geen machine, dus doe een beetje rustig aan, relax", zo besluit de verontwaardigde Belle Silva.

Belle Silva kwam vorig jaar april ook al in het nieuws nadat ze stevige kritiek uitte op Timo Werner, die in het Champions League-duel tussen Real Madrid en Chelsea (1-1) een grote kans verprutste. "Dit is echt Karma, jongens", foeterde de vrouw van Thiago Silva tijdens de Europese ontmoeting in Madrid "Bij elk team waar mijn man speelt is er wel een spits die kans na kans mist. Nu deze Werner weer, of hoe hij ook mag heten." In een tweede video die verscheen op Instagram Stories ging Belle Silva vrolijk verder. "We hebben een doelpunt nodig, we moeten winnen. Maar mijn aanvallers willen maar niet scoren. Ik weet echt niet waar het aan ligt." De opvallende berichten op Instagram werden korte tijd later verwijderd.

Belle Silva was duidelijk niet gediend van de kritiek op haar man Thiago Silva tijdens Chelsea-Brentford.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha voetballers moeten dit gedrag echt gaan verbieden.

3 april 2022 om 14:37

Wat is dat toch met die spelersvrouwen die zich op Instagram met het voetbal bemoeien tegenwoordig? Je gaat dan als Thiago Silva in dit geval toch direct thuis aan tafel om uit te leggen dat ze zichzelf en hem compleet voor schut zet? Alsof je moeder met je meegaat naar werk om te vertellen wat ze ervan vindt. Ondertussen wel maximaal profiteren van het voetbalbestaan van de partners. Compleet kansloos naar mijn idee.

Medelijden met thiago, want waarschijnlijk ligt hij er zelf geen seconde wakker van wat er over hem gezegd wordt, maar komt zn vrouw even boeiend doen! Niemand staat hier langer dan 4 minuten bij stil, maar door de actie van zn vrouw wel

Vind dit toch altijd een beetje sneu, een voetbalvrouw (of zus, of moeder of wat dan ook) die dan de speler gaat lopen verdedigen. Kan me niet voorstellen dat (in dit geval) Thiago Silva daar nou heel erg blij van wordt...

3 april 2022 om 13:59

Olie

Exact, helemaal omdat je zelf bekend bent omdat je de vrouw of zus of vader van bent...

Werkelijk niemand zou anders kijken of luisteren naar die posts.

3 april 2022 om 14:39

Ik hoop voor VZ dat er ooit nog een voetbal variant van Lavar Ball komt. Hoe die man zijn zoons in de spotlights heeft gezet. Marketing genius is die man.

3 april 2022 om 14:44

Lamelo en Lonzo ball spelen best goed nu, dus het heeft toch wel redelijk uitgepakt dat hij ze naar Litouwen had gestuurd. Beetje aandachtszieke paps, maar zijn zoons, op Liangelo na, zijn wel bepalende spelers voor de Hornets en Bulls. Voornamelijk Lonzo is knap terechtgekomen nadat die best flopte bij de Lakers.

3 april 2022 om 15:05

Lonzo Ball ging niet naar Litouwen. Dat waren alleen Lamelo en Liangelo en dat heeft ook niet zo goed uitgepakt. ze hebben er maar een halfjaar gezeten.

Ik ben wel blij dat hij het gratis collegesysteem zo heeft bekritiseerd en hij met zijn eigen competitie kwam.

3 april 2022 om 15:21

Ah ik dacht dat Lonzo ook naar Litouwen ging. Voor Lamelo heeft het toch wel redelijk uitgepakt, ondanks dat hij maar een halfjaar heeft gespeeld? Want hij moest al spelen tegen spelers die al stukken fysieker en ouder was dan hij, tenminste, dat was een beetje het verhaal wat ik las. Niet dat ik de Litouwse basketbal competitie had gevolgd haha.

3 april 2022 om 15:39

Ze hebben weinig gespeeld, Lavar Ball kreeg om die reden ruzie met de coach Papa Ball vond dat de coach beide gewoon veel minuten moest geven en dat het dan wel zou gaan draaien. Het was natuurlijk schandalig dat ze zo weinig speelden

Overigens vond Lamelo het afschuwelijk, zijn tijd in Litouwen. Het klonk meer als het heeft me gevormd maar was wel kut.

Een zeer betrokken vrouw. Ik ben het met haar eens. Niet een die alleen naar het saldo op de bankrekening kijkt. Fantastisch. Steun je partner te allen tijde
Bij Ajax wordt er zo krampachtig gedaan over spelers die terugkeren uit Zuid en Midden Amerika. Niet doen!. Je hebt voor deze spelers gekozen dan weet je het van te voren.

3 april 2022 om 14:02

Wat heeft dat laatste ermee te maken? Of dacht je omdat het VZ zelf niet gelukt was om een link met Ajax in de titel te bedenken dat jij dat dan moet doen?

Dit bericht gaat over een vrouw die tijdens de wedstrijd het nodig vind om op sm haar mening te geven over haar voetballende man. Dus elke link naar Ajax is totaal overbodig en niet relevant.

Als voetballer zou ik niet vrolijk worden van een partner die zo denkt te moeten reageren.

Ik vind dit zo’n vervelende vrouw.. Dat hysterische gedoe omdat er iemand wat zegt over Silva.. Als hij niet fit is, want hij is 37 en heeft met Brazilië gespeeld, dan moet Tuchel besluiten om hem niet op te stellen, hij moet dat zelf aankaarten bij Tuchel of gewoon de keuze maken om niet meer voor Brazilië te spelen als zijn lichaam dat niet aan kan. Ik vind het sowieso raar dat Chelsea het accepteert dat ze Silva praktisch na iedere interlandperiode 2 wedstrijden niet optimaal kunnen gebruiken omdat meneer de halve wereld over moet vliegen om een vriendschappelijke interland te spelen.. Ook Silva zakte gisteren door de ondergrens en dan is het terecht dat er hele goede kritiek op hem is! Het was een complete wanprestatie!

3 april 2022 om 14:56

Hij zat op de bank bij Brazilie, daar wordt je wel moe van ja..

3 april 2022 om 15:24

Hij heeft al last van het reizen.. Moet je nagaan.. De beste man is 37, dan zul je toch echt keuzes moeten gaan maken

Wel schattig dat zijn vrouw dit doet, dan kun je hun relatie wel een goeie relatie noemen. als je vrouw het niet voor je op weet te nemen na kritiek weetje hoelaat het is.

3 april 2022 om 14:47

Alleen moet je wel weten dat je als voetbalvrouw je man redelijk voor schut zet door dit soort reacties de wereld in te slingeren. Het is goed bedoeld, daar niet van. En het is niet zo dat Thiago Silva voor het eerst kritiek krijgt, die gast speelt al zo lang voor de Europese top, dus een beetje apart dat zijn vrouw voor hem opkomt.

3 april 2022 om 14:49

Ik vind het juist funny zulke vrouwen die dit doen. je moet er denk ik van houden of niet.

God je zou maar zo'n partner hebben. Dit is al de 2e of 3e keer ook dit seizoen. Deze valt dan nog mee na ivm dat hysterisch gedoe eerder dit seizoen. Zegt zo'n vent dan echt niet "schatje dit helpt niemand en je zet ons beide gewoon voor lul, hou er maar mee op"?

Dat je voor je kerel op komt als vrouw zijnde prima maar dit gaat even te ver hoor, heeft ze geen eigen leven naast dat van haar man.

3 april 2022 om 16:59

Ze heeft vast wel een eigen leven Mitch, maar misschien voelt ze zichzelf ook aangesproken.

3 april 2022 om 23:22

Haha, misschien was zijn vermoeidheid wel haar schuld

4 april 2022 om 10:38

Die kans is groot idd :P

Dus mevrouw mag zelf wel kritiek uiten maar ontvangen, ho maar. Hou dan zelf ook je smoel dicht.

Hoe word je voor lul gezet door je eigen vrouw, zo dus…..

Moet wel eerlijk zeggen, in dit geval vond ik het eerder aandoenlijk dan vervelend.
Ze brengt het verhaal vrij rustig en zonder hysterisch te raken. Kan de zus van Ronaldo nog wat van leren.

Ze heeft ergens ook een punt. Maar zei ze nou echt "thiago is a woman"?

3 april 2022 om 16:56

Human…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren