Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vrees voor baan Mourinho: ‘Er zijn grote afscheidingen zichtbaar’

Laatste update:

Manchester United verloor zondag met 3-2 van Brighton & Hove Albion, waardoor de kritiek op manager José Mourinho weer is toegenomen. Ian Wright, voormalig spits van onder meer Arsenal en de nationale ploeg van Engeland, vreest het ergste voor de fans van the Red Devils: “Ed Woodward is ongelukkig, Mourinho is ongelukkig en de spelers zijn ongelukkig”, constateert Wright.

“Iemand moet op den duur iets toegeven bij Manchester United”, vervolgt Wright bij de BBC. “Als dit zo doorgaat, en het maakt niet uit hoeveel geld ze er tegenaan gooien, dan gaan ze het niet redden. Ik zie geen andere resultaat dan dat José Mourinho waarschijnlijk zijn baan gaat verliezen, als dit zo doorgaat met Manchester United.”

Chris Sutton, voormalig aanvaller van onder meer Chelsea, stelt vast dat de spelers van Manchester United niet spelen voor Mourinho. “Er zijn grote afscheidingen zichtbaar. Ze lijken totaal niet gecommitteerd aan de manager of aan het doel. Ze zijn alleen Manchester United bij naam. Het ergste is nog dat het leek alsof het geen off-day was en dat het vaker gaat gebeuren.”

Mourinho was na afloop niet blij met het vertoonde spel. “We zijn gestraft voor de fouten die we gemaakt hebben. Dat is voor mij het verhaal van de wedstrijd. We hebben op cruciale momenten ongelofelijke fouten gemaakt. We hebben een goede trainingsweek gehad en ik had verwacht dat de ploeg als collectief vandaag beter zou zijn. Als je zulke simpele fouten maakt, is het bijna onmogelijk een wedstrijd te winnen."

Verwacht jij dat José Mourinho het hele seizoen manager van Manchester United blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar wie moet het dan voor ze gaan opruimen? Conte?

20 augustus 2018 om 22:27

Helemaal niemand. United moet Mourinho zijn contract laten uit dienen. Dat respect verdient hij op zijn minst van onze club. Hij heeft Manchester United weer op de kaart gezet en we hebben de Europa League gewonnen. De kranten en analisten zijn gewoon aan het stoken er is niks gaande tussen Mourinho en de selectie. Allemaal onzin. In Mourinho we trust!

20 augustus 2018 om 22:42

Jij ben zeker voor Liverpool of city of niet? Leuk geprobeerd.die respect verdiende hij misschien bij Chelsea maar niet bij United.weg er mee

20 augustus 2018 om 22:48

Als iemand dat niet verdient is het Mourinho! Wel mooi dat de fans het zouden vrezen vokgens dit artikel. Het zou namelijk een zege zijn.

20 augustus 2018 om 22:52

Op de kaart gezet? Wat moet United nou met de EL. Zelfs Gerrard zei destijds dat hij liever 4d wordt dan de EL wint.

20 augustus 2018 om 22:58

Ja dat zei Gerard wel, maar dat meende hij absoluut niet. Deed gewoon popi jopie met die uitspraak.

20 augustus 2018 om 23:00

Ontsla die man en stel een vervanger tot de kerst. Stel vervolgens Zidane aan en verkoop Sanches, Pogba, Lindelof, Young, Mata, Fellaini en geef die opbrengsten + 150mio aan Zidane als transferbudget. Alleen dan doet United weer mee volgend jaar

20 augustus 2018 om 23:24

Wat heeft Zidane nou daadwerkelijk bewezen? Zeker op het gebied van het opbouwen van een team.

Verder is het onzin om Pogba te verkopen. Sanchez idem. Dat is je reinste kapitaalvernietiging. De overige spelers zijn sowieso niet bijzonder veel waard.

20 augustus 2018 om 23:38

In welke vorm heeft Mourinho United op de kaart gezet dan?
De minachting naar de club is alsmaar groter geworden, tevens ook het volledige imago is afgebrokkeld..

Overal waar United voor stond heeft hij compleet weggevaagd, al was die lijn gedeeltelijk al ingezet nadag Ferguson vertrok..
Hypocriet fans van United die hem destijds bij Chelsea altijd uitjoelde en vonden dat die Beton voetbal speelde, waren dezelfde fans die dachten dat zij de Messias binnen hadden gehaald..

21 augustus 2018 om 00:06

Op de kaart gezet? Zesde en tweede geworden, paar B prijsjes, kansloos verloren van Sevilla in de CL, amusement waarde 0,0 bij wedstrijden van United. Het is echt beschamend om ze te zien draven, want voetbal zit er niet in. Nee, Mourinho heeft gefaald in combinatie met de slechte aankopen die ze doen.

21 augustus 2018 om 06:52

Zidane... wat heeft Zidane nu gedaan. Zidane heeft t geluk gehad 3x de CL te winnen. Waarin je totaal niet zijn hand in zag. Tatisch bakte hij er niks van. Als hij achter stond wist hij niet wat hij moest doen. Het was maar dat hij een cr7 en een ramos in zijn team had met nog een paar top spelers. Maar Zidane heb ik op coachings gebied nooit wat geniaals zien doen. Het zelfde als L. Enrique zeg maar. Alleen dan net wat erger.

21 augustus 2018 om 09:02

Jij ben achterlijk man. Noem je 3x CL winnen achter elkaar geluk ? Weet jij trouwens wat is betekend geluk ?

21 augustus 2018 om 14:21

Zidane is juist een coach die bijna altijd de perfecte wissels toepaste. En tactiek zat er zeker wel in anders kan je niet zoveel prijzen pakken in ongeveer 3 jaar tijd. De twee backs hebben bijvoorbeeld een heel groot aandeel gehad op de speelwijze die Zidane hanteerde. Wat ik ook zo grappig vind, is dat iedereen Ronaldo de krediet geeft wanneer men Zidane wilt bekritiseren en vice versa, beetje triest.

20 augustus 2018 om 22:48

Ik vindt Blanc geen gek alternatief

20 augustus 2018 om 22:49

Zidane?

20 augustus 2018 om 23:19

Wenger natuurlijk!

Is Zidane niet beschikbaar?

20 augustus 2018 om 22:25

Mourinho is uiteindelijk de lachende persoon .die krijgt dan een heel flinke ontslagpremie.

20 augustus 2018 om 22:28

Al was Zidane beschikbaar, tippen aan Mourinho zal die nooit.

20 augustus 2018 om 22:44

? Zidane heeft 3 champions leauge in 2.5 jaar

20 augustus 2018 om 22:47

Zinedine Zidane vertrok bij Real Madrid als één van de meest succesvolle clubcoaches ooit. In de tweeënhalf jaar dat de Fransman bij Real op de bank zat, won hij negen hoofdprijzen. En is daarnaast een stuk jonger.

21 augustus 2018 om 10:38

Mourinho is met afstand de meest overschatte coach ter wereld. De man doet niets bijzonders. Iedereen kan doen wat hij doet. Hij kiest de makkelijkste (en daarmee dus ook de lelijkste) manier om successen te boeken met peperdure selecties. Mourinho is een succesvolle trainer, geen goede. Dat zijn twee hele verschillende dingen. Elke trainer die zijn team ook maar een klein beetje leert voetballen (en dat is bijna elke trainer op deze wereld) is een betere trainer dan Mourinho. Zidane hoort daar dus overduidelijk ook bij.

Tsja, welke manager zou het bij United wel op de rit kunnen krijgen. De spelersgroep bulkt nu ook niet van de kwaliteit. Vechten voor een champions league plaats lijkt mij het hoogst haalbare.

20 augustus 2018 om 22:27

Zo slecht is de spelersgroep van Manchester United niet hoor. Ik denk dat de selectie van Man U, mits in vorm, niet onderdoet voor Chelsea, Arsenal en Tottenham.

20 augustus 2018 om 22:29

De selectie van United doet absoluut onder voor die van Chelsea en eigenlijk ook wel een beetje die van Spurs. Met Arsenal hebben we een gelijkwaardige selectie. Mourinho moet gewoon de tijd krijgen en hopelijk krijgt ie het op de rit

20 augustus 2018 om 22:33

Mourinho heeft genoeg de tijd gekregen. Er zit geen enkel verbetering in het spel van Manchester United sinds zijn komst. Daarnaast heeft Chelsea echt niet een veel beter selectie dan Manchester. Minstens gelijkwaardig.

20 augustus 2018 om 22:37

Minstens gelijkwaardig? Het middenveld Kovacic, Kante, Jorginho wil jij vergelijken met ons middenveld? Laten we vooral niet beginnen over die Hazard die daar speelt. Ik vind het ongelooflijk dat je dit zegt. Het is echt pijnlijk om toe te geven voor mij omdat we Chelsea natuurlijk haten. Maar je moet gewoon eerlijk zijn.

20 augustus 2018 om 22:43

Kom op man Lukaku, Rashford, Martial, Sanchez, Pogba, Matic, Fred, Herrera, Valencia, Bailey en De Gea zijn echt geen koekenbakkers. Dit zijn allemaal enorm goede spelers, mits in vorm. Natuurlijk heeft Manchester United geen selectie als die van City maar nogmaals heeft Man U gewoon een sterk selectie. Dat Mourinho daar geen gebruik maakt is wat anders. In de breedte is Chelsea wel sterker, dat moet ik toegeven, maar de basis is minstens gelijkwaardig.

20 augustus 2018 om 22:55

Haten? Dat valt toch wel mee. Chelsea United is toch niet zo'n bittere concurrentie. Liverpool en sinds kort City of vroeger Leeds, zou ik eerder noemen.

20 augustus 2018 om 22:56

De flanken bij Chelsea zijn (veel sterker), het middenveld van hun is sterker. De backs zijn beter (Alonso en Azpi) en de centrale verdedigers zijn gelijkwaardig. United heeft alleen een betere keeper en een betere spits. Dat zien alle United fans ook. In de breedte en op de bank zijn zij inderdaad ook nog sterker zoals je zegt. Als je alle spelers gewoon 1 op 1 met elkaar vergelijkt kom je op de logische conclusie dat zij betere spelers hebben.

20 augustus 2018 om 23:19

Flanken zijn veel beter? Je doet nu alsof Martial, Rasfhord, Sanchez en in mindere mate Lingard een stel amateurs zijn. De flanken zijn echt niet minder? Idem dito voor de andere posities die je opnoemt. Alleen over het middenveld kan ik je gelijk geven. Maar ook die is ook niet overdreven beter. Maarja laten we het maar hier op houden. Ieder heeft zijn eigen mening over een selectie.

21 augustus 2018 om 00:05

Ik respecteer je mening hoor daar niet van Sergio4Ramos. Maar vind je Sanchez en Martial echt in de buurt komen van Hazard en Willian?

21 augustus 2018 om 00:50

Sanchez en Martial in vorm is gelijk aan een Hazard en Willian in vorm. Hazard net iets beter dan Sanchez en Martial net dat extra in vergelijking met Willian. Daarnaast is Martial ook nog een aantal jaren jonger dan Willian. Genoeg groeipotentieel

En hier komen ze nu pas mee in Manchester? Sinds Mourinho is gekomen, is Man U geen haar beter geworden. Ja misschien kwalitatief maar dat heeft niet voor beter voetbal/resultaat gezorgd. Zou Moyes of Van Gaal het slechter doen met zo een selectie? Ik denk het niet. Mourinho zijn strategie is inmiddels al
achterhaald. Bestuur van Man U zal zich uiteraard achter de oren krabben nu, want wie is er beschikbaar? Conte lijkt mij niet een goede match aangezien hij Chelsea net zo lelijk liet spelen. Enige persoon die in mijn gedachte opkomt is Zidane, maar of die wil?

21 augustus 2018 om 09:06

Geloof mij Mourinho is gewoon heel slecht coach geworden sorry om te zeggen, maar hoe kan je niet presenteren met zo selectie kijk wat voor spellers hij heeft. Hahah hij is echt grappen maker die man.

21 augustus 2018 om 10:46

Misschien moet hij weer overstappen op zijn FC Porto voetbal

Zou een stunt zijn als Wenger het over zou nemen van Mourinho.

Wat een onrust. Denk dat ze beter tot november kunnen wachten.

Alleen Zidane kan ons redden!

Zidane was perfect voor Real omdat hij zich ondergeschikt maakt, en een Ronaldo niet gaat vertellen hoe hij moet lopen. Zo werkte Del Bosque ook. Bij Real is dit de beste manier om te coachen, omdat daar bizar goede voetballers lopen die het allemaal al wel weten. Van die haantjes als Benitez en Van Gaal gaan daar op hun bek.

United heeft geen heel geweldige selectie naar mijn mening, er lopen veel matige spelers rond. Matig voor waar United hoort te staan (wereldtop). Maar Mourinho haalt er met zijn afbraakvoetbal en ziekelijke angst om tegengoals te krijgen wel te weinig uit.

De club moet opgeschoond worden, voetballers als Fellaini, Young, Martial etc moeten weg. Daar moet weer wereldtop staan. Mbappe, Griezmann, Kane dat soort jongens in de aanval. Misschien een type Thiago of Isco voor het middenveld. En de backs zijn een probleem, een Raphael Guerrero vind ik mits fit goed. Dat gaat geld kosten, maar de club heeft die middelen. United kan misschien niet mee met City en Psg, maar zit daar wel direct onder. Het heeft onder LvG Mou volgens mij bijkans een miljard uitgegeven aan best wel matige spelers. Pogba snap ik wel, is op zich een topspeler alleen ik denk dat Mourinho hem misbruikt. Hij moet in zo'n rol spelen als hij bij Frankrijk doet, niet de geforceerde recordaankoop uithangen.

Het heeft al veel te Lang geduurd met die J.M hij moet zo snel mogelijk vervangen worden door...
.... ja zeg het maar !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren