Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig Feyenoord-huurling Nelson staat terecht in opmerkelijke strafzaak

Laatste update:

Arsenal-aanvaller Reiss Nelson moet in september voor de rechter verschijnen nadat zijn hond een massagetherapeut zou hebben aangevallen, zo meldt GOAL. Tiago, de hond van de voormalig Feyenoord-huurling, heeft volgens de berichtgeving masseur Saied Motaali aangevallen tijdens een bezoek bij de speler thuis. De aanval leidde tot verwondingen bij de masseur, die later aangifte deed tegen Nelson.

Nelson ontkende de aanklacht op 31 oktober vorig jaar en kreeg onvoorwaardelijke borgtocht in afwachting van zijn proces op 4 september 2023. Een strafrechtelijke aanklacht wegens het niet onder controle houden van een hond kan hondenbezitters in Groot-Brittanië, afhankelijk van het incident, een ongelimiteerde boete of een gevangenisstraf van maximaal zes maanden (of beide) opleveren. De uitkomst van het proces tegen de aanvaller van Arsenal valt nog te bezien.

Nelson heeft een beperkte rol gespeeld in het tot nog toe succesvolle seizoen van the Gunners. Zijn impact was echter enorm. In elf competitieduels was hij goed voor drie assists en evenzoveel doelpunten. Vorige maand toonde hij zijn waarde door als invaller tegen AFC Bournemouth (3-2) diep in blessuretijd de winnende treffer te maken, waardoor Arsenal koploper in de Premier League bleef.

De voormalig jeugdinternational van Engeland staat sinds 2015 onder contract bij Arsenal. Nelson raakte in 2021 in het Emirates Stadium op een zijspoor en kreeg vervolgens afgelopen seizoen de kans om zich op huurbasis bij Feyenoord te laten zien. In Rotterdam was Nelson in 32 officiële duels goed voor vier doelpunten en zeven assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je ziet om wat voor hond het gaat kan ik mij bijna niet voorstellen dat hij echt schade heeft gedaan.
Kan hooguit je in je enkel bijten, is geen pitbull ofzo.

Als je geen hond kan opvoeden neem er dan geen, geen enkele hond is vals geboren. Nu wordt dat beestje weer ingeslapen omdat meneertje Nelson niet weet wat die doet.

8 april 2023 om 13:31

"geen enkele hond is vals geboren."
Doubt [x]

Er is een reden dat bepaalde hondensoorten, inclusief de soort waar Nelson's hond toe behoort, op een lijst staan van dusdanig gevaarlijk dat ze geweerd worden door bepaalde landen.

8 april 2023 om 13:51

Nog steeds bullshit. Als je een hond gewoon normaal en adequaat opvoed is hij niet vals.

8 april 2023 om 14:01

Je kan opvoeden wat je wilt, sommige honden gaan nog steeds mensen aanvallen omdat ze specifiek voor dat soort doeleinden zijn gefokt. Maakt niet uit hoe lief ze zijn tegen hun eigenaren.

8 april 2023 om 14:53

TheRoscoe heeft gelijk. Je kan niet met Martin Gaus praktijken generaties van bepaalde diersoorten die zo ver doorgefokt corrigeren. Meneer Nelson had beter een labrador kunnen nemen.

8 april 2023 om 14:37

Wat je zegt is niet waar. In uitgebreid neurologische zijn bij honden zijn ook gewoon hersen afwijkingen gevonden die duiden op gedragsstoornissen.

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.

Als Nelson als verkoper bij de MediaMarkt had gewerkt had dit verhaal absoluut geen staartje gekregen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren