Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Voormalig Ajacied wekt interesse Man City en mag hopen op toptransfer'

Laatste update:

Toby Alderweireld speelt bij het Belgische elftal al samen met Vincent Kompany en kan dat binnenkort wellicht ook bij Manchester City gaan doen. De verdediger wordt door Atlético Madrid verhuurd aan Southampton en doet het daar zo goed, dat hij door City wordt gezien als een mogelijke aanwinst voor de aankomende transferperiode. Dat claimt de Daily Mail.

/

De 25-jarige Alderweireld speelde dit seizoen zestien competitiewedstrijden voor Southampton, maar staat sinds 11 januari buitenspel met een hamstringblessure. De Belg heeft echter al voldoende indruk gemaakt om op het scoutingslijstje van City te verschijnen. Mogelijk maakt Alderweireld, die in de zomer van 2013 van Ajax naar Atlético ging, na dit seizoen dus wel een fraaie transfer.

Southampton heeft volgens de berichtgeving een optie tot koop in het huurcontract laten opnemen en kan Alderweireld voor ruim negen miljoen euro contracteren, maar er wordt ook geschreven dat Atlético voor twee miljoen euro afscheid kan nemen van deze optie, waardoor het de verdediger aan de hoogste bieder zou kunnen verkopen. Het contract van Alderweireld in het Vicente Calderón loopt nog tot de zomer van 2017 door.

Toby Alderweireld zou een aanwinst zijn voor Manchester City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk niet dat het slim is voor hem om naar een dergelijke club als Manchester City te gaan aangezien gegarandeerd is dat hij op de bank plaats zal nemen. Zeker nu ze ook Mangala hebben. Misschien eerder iets voor Manchester United?

19 februari 2015 om 18:40

Alsof Toby ook maar enigszins dat niveau aankan.

19 februari 2015 om 18:49

Mangala haalt het niveau wat ie bij Porto haalde niet bij City. Tot nu toe heeft hij niks toegevoegd. Demichelis staat meestal in de basis en hem moet Alderweireld wel uit de basis kunnen spelen.

19 februari 2015 om 18:53

Demichelis is beter dan alderweireld

19 februari 2015 om 18:56

Mangala is een goede verdediger, die voor een topclub veel te veel fouten maakt. Weinig concentratie vermogen, maar af en toe zie je de potentie naar boven komen. Hij voegt trouwens snelheid toe aan de verdediging.

Overigens speelt City met een hoge verdedigingslijn en geven ze extreem veel ruimte weg achterin. Ik denk dat dat dus een grote rol speelt in waarom Mangala moeite heeft bij City. Het vraagt heel erg veel van de verdedigers. In sommige situaties is elke fout een tegendoelpunt.

19 februari 2015 om 20:01

@zwaailicht.
Maar Demichelis is ook niet meer de jongste

Lijkt me een mooie ploeg voor Toby alleen denk ik dat mangala ook een grote wordt, dus ik zou als ik hem was lekker bij Southampton blijven als die kans er is

Wat moeten wij ermee? We hebben Demichellis al als reserve. En hopelijk Nastasic volgend jaar naast Kompany in de basis. Mangala is er ook nog. Wat ik persoonlijk een zeer matige speler vind. Na zijn geweldige debuut tegen Chelsea. Is hij het spoor volledig bijster.

19 februari 2015 om 18:56

Een matige speler en hoe oud is demicheles? Lijkt me bruikbare aankoop

19 februari 2015 om 20:06

@ Ledenis

Wanneer Nastasic aardig presteert bij Schalke, waar ik vanuit ga. Dan gaat Schalke zeker de optie tot koop lichten in het contract. Daarnaast word Demicheles alweer een stuk ouder en heeft Mangala voorlopig de grootste moeite om enigzins een acceptabel niveau aan te tikken.

Al met al gaat het dan hard met je Cv's...

19 februari 2015 om 20:27

Demi gaat nog makkelijk mee. Indien er een nieuwe cv moet worden gehaald. Dan zijn er wel betere opties dan Alderweireld. Denk aan Subotic , Miranda of Marquinhos om er paar op te noemen.

20 februari 2015 om 02:16

Wij?

Van gaal moet Alderweireld naar United halen. Dan doen ze in 1 klap weer mee om de titel volgend jaar. Uitstekende verdediger. Ik ben altijd fan van zijn spel geweest. Tactisch en positioneel heel goed en daarbij komt nog zijn kracht en een uitstekende trap.

Ziet niemand het anders dan ik, maar lijkt het niet dat de rust van Fonté instappende verdedigers als Aldeweireld, Yoshida (iets mindere mate) en Lovren doen laten schitteren? Voor mij krijgt Fonté de credits, die zich probleemloos aanpast aan al 3 verdedigers.

Voor mij krijgt Fonté de credits

19 februari 2015 om 22:16

Kijk, jij snap het, fantastische verdediger zie fonte

Altijd al geweten dat Alderweireld een topverdediger in spe was. Alle azijnpissers op VZ die de Nederlandse competitie naar beneden halen ten spijt, als je een beetje kijk op het spelletje hebt kon je zien aankomen dat Toby er zou komen. Verdedigend heel sterk, koppend goed, goeie passing en een gevaarlijk schot. Bovendien zit er een goeie kop op. Vond het ook erg jammer dat hij Ajax verliet, net als Vertonghen. Twee topbelgen die bij Ajax naar een niveau zijn gegroeid waarmee ze alleen nog maar een toppodium nodig hadden om de echte topclubs in zich te laten interesseren. Dat gebeurt nu. Trots dat deze mannen bij Ajax zijn uitgegroeid tot de spelers die ze nu zijn. En misschien een teken voor al die mensen die denigrerend doen over hetgeen onze eredivisie te bieden heeft. We kunnen de toppers niet houden, dat is waar. Maar toppers in spe zullen er altijd blijven.

Mooi voor die jongen, deze interesse. Een stap omhoog kan hij zeker aan en ook voor het Belgische elftal goed nieuws.

19 februari 2015 om 21:03

Ik weet niet of je vorig jaar naar hem hebt gekeken....maar ik ben blij dat die voorlopig nog even weg is bij Atletico

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren