Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Voordat ik naar België kwam, was ik enkel ‘de broer van’ Eden Hazard’

Laatste update:

Borussia Mönchengladbach neemt het woensdagavond op eigen veld op tegen Manchester City en Thorgan Hazard kan zich dan weer even laten zien bij de mensen die de Premier League volgen. De 22-jarige aanvallende middenvelder stond drie jaar onder contract bij Chelsea, maar brak er niet door.

/

De enkelvoudig A-international van België maakte er zelfs nooit zijn officiële debuut in het eerste elftal. “Ik wist dat het als broer van Eden moeilijk zou zijn bij Chelsea. Het is daarom ook dat ik maar één maand ben gebleven op Stamford Bridge. Ik wil mijn eigen weg gaan”, zegt de jongere Hazard in een interview met the Times.

“Voordat ik naar België kwam, was ik enkel ‘de broer van’. Hier heb ik mezelf kunnen tonen. Daarna hebben ze me nooit meer bestempeld als de kleine broer van Eden”, aldus Hazard, die twee keer werd verhuurd en in februari definitief naar Mönchengladbach vertrok.

Is Borussia Mönchengladbach het plafond voor Thorgan Hazard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor hem dat hij nu tegen een Engelse ploeg speelt. Maar ik verwacht op de flanken Johnson en Herrmann en in de aanval Stindl en Raffael. Speelde de laatste tijd niet echt goed (ook al deed het hele elftal dat) maar misschien mag hij invallen!

30 september 2015 om 18:35

Weet jij of hahn nog speelt vond het altijd wel een goed speler

30 september 2015 om 19:26

Hahn mag vaak invallen. Maar ook al loopt het nu weer bij Gladbach speelt hij nog niet echt goed. Viel de laatste keer zelfs erg tegen. Als hij in vorm is is hij zeker een fantastische speler, maar die vorm zoekt hij nog.

Wel knap dat hij het nog zover heeft gebracht als broertje van. Duidelijk dat Thorgan veel minder talent heeft dan zn bbroer.

Verder best een prima speler natuurlijk anders speel je niet bij bmg.

Thorgan Hazard is een erg goede speler. Bij Zulte-Waregem was hij echt geweldig. Ik kijk niet vaak naar Borussia Mönchengladbach maar ik heb begrepen dat hij daar niet altijd verzekerd is van een basisplaats. Erg jammer, want hij heeft veel potentie. Ik weet niet of hij het in zich heeft om de absolute top te bereiken, maar ik denk dat hij in de toekomst van grote waarde kan zijn voor subtoppers in grote competities.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren