Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voor het eerst twee Nederlandse spelers genoemd bij Royal Antwerp

Laatste update:

De kans is aanwezig dat de Nederlandse enclave bij Royal Antwerp FC verder zal worden uitgebreid in aanloop naar het nieuwe seizoen. De NOS krijgt van enkele Belgische journalisten namen doorgespeeld van Nederlandse spelers die mogelijk kiezen voor de club waar Mark van Bommel aan een nieuw avontuur begint, sportief directeur Marc Overmars over het aan- en verkoopbeleid gaat en Andries Ulderink als assistent-trainer zal gaan fungeren.

"Quinten Timber van FC Utrecht wordt ook hier genoemd", verwijst Hannes van Gael van de Gazet van Antwerpen naar de middenvelder die ook al is genoemd bij Ajax en PSV. "Gheysens (Paul Gheysens, eigenaar van Antwerp, red.) kickt op dat soort spelers, die later veel kunnen gaan opbrengen." Frank Dekeyser van Het Laatste Nieuws schuift een andere Nederlander naar voren: "Micky van de Ven. Van Bommel kent hem van Wolfsburg en de verdediging kan wel verjonging gebruiken. De verwachting is dat Marc Overmars niet direct met miljoenen gaat smijten, maar slim investeert."

Dekeyser ziet de in maart aangestelde Overmars voorlopig vooral in de schaduw werken bij Antwerp. "Dat doet hij zonder zich al te veel te profileren, ook intern niet. Hij is vroeg op de club, praat elke dag met de technische staf en de scouting, maar laat hen ook vrij." Een van de eerste wapenfeiten van Overmars is het binnenhalen van Van Bommel. "Hij heeft nog niet veel bewezen als trainer, maar het feit dat Overmars hem naar hier haalt, geeft hem extra krediet", aldus Van Gael. "Overmars heeft sportief gezien een geweldig cv. Als hij in Van Bommel gelooft, dan zullen de fans dat ook doen."

Dominik van Landeghem, woordvoerder van de Federatie van Antwerp Supportersclubs, ziet de komst van Van Bommel ook wel zitten. "Van Bommel had als speler een carrière waar je een boek over kunt schrijven. Als trainer heeft hij nog niet veel bewezen. Maar als Overmars vertrouwen in hem heeft... " Van Landeghem hoopt dat de voormalig Ajax-directeur Antwerp naar de Belgische top kan brengen. "Als je Overmars aantrekt, dan is dat niet om op de automatische piloot door te gaan. De landstitel is voor volgend jaar misschien nog iets te snel, maar het seizoen daarop zeker niet."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Overmars is een legende. Ajax gaat een groots directeur missen. Respect.

21 mei 2022 om 11:10

Hij is bewezen goed in het realiseren van transfers. Verder heeft hij van zijn directeurschap een puinhoop gemaakt en is daarom noodgedwongen bij Ajax vertrokken en bij het veel kleinere Antwerp terecht gekomen. Dus om hem nou groots en legende te noemen gaat mij vee te ver. Het is meer een soort Ihatarren: veel talent dat hij zelf verprutst en daarom de absolute top niet haalt.

21 mei 2022 om 11:18

Hij is wellicht wel de beste technisch directeur van Ajax allertijden. Ihatarren heeft nog niks laten zien. Onzin dus.

Daarnaast heeft hij geen puinhoop gemaakt, maar is hij een menselijke fout begaan die hij heeft betaald met het aftreden van zijn positie. Je hebt geen respect voor een van de hoofdrolspelers in de heropstanding van Ajax als een van de grote clubs in europa. Bijzonder dat in jouw ogen een paar dickpics zulk succes doen overschaduwen.

21 mei 2022 om 11:35

Wat een onzin zeg. Er was genoeg interesse in Overmars. Door een stomme fout, moet hij nu een treetje lager zijn werk uitvoeren. Straks als er weer rust is in zijn omgeving kan hij weer een mooie stap omhoog maken, denk dat Arsenal vanzelf wel weer voorbij komt. (en dan neemt hij die stap wel, wat hij bij Ajax niet heeft gedaan omdat hij daar een band mee had)

21 mei 2022 om 13:06

Nuanceren. Hij is nog niet dood hoor. Als hij het bij Antwerp ook zo goed gaat doen als bij Ajax het geval was dan staan de echte topclubs weer bij hem aan de deur.

21 mei 2022 om 13:10

Als je het succes van een directeur enkel afmeet aan de contracten die hij tekende dan heb je gelijk. Een directeur doet echter veel meer dan dat, hij geeft leiding aan een groep medewerkers en is het boegbeeld van een organisatie. In beide heeft hij opzichtig gefaald en mogelijk zelfs strafbare feiten gepleegd. Dan ben je in mijn ogen geen succesvolle directeur. Maar hey, ieder zn mening.

21 mei 2022 om 13:18

Haha het gedrag van Overmars is natuurlijk geen domme fout. Hij heeft stelselmatig vrouwen lastiggevallen op de werkvloer en daarbuiten. Dat is gewoon ziek.

21 mei 2022 om 15:00

Overmars was bij Ajax dan ook geen directeur maar technisch directeur, dat is een kleine nuance nuanceman....

21 mei 2022 om 16:51

Overmars was een prima technisch directeur voor Ajax. Hij had van mij mogen blijven.
Maar als je dickpicks stuurt ben je echt wel wat ziek in je hoofd op bepaald gebied toch?? Hij had direct excuses aan moeten bieden. Maar ik denk dat hij bij Ajax niet meer met opgeheven hoofd door de gang zou kunnen lopen en altijd een bepaalde naam zou houden. Dus misschien toch voor hemzelf beter om daar voorlopig niet te werken. Wellicht in de toekomst weer.

22 mei 2022 om 10:21

Wat was dat dan die strafbare feit conform de wet ?

Ben wel benieuwd erna aangezien er en geen aanklacht en een dickpik gestuurd was dus geef eens door de strafbare feiten ?!!

21 mei 2022 om 12:01

Ik weet nou nog steeds niet precies wat overmars gedaan heeft 😂 als het echt alleen om een dickpick ging had ik hem lekker laten zitten bij Ajax, hij heeft met zijn zaken instinct Ajax toch weer echt groot gemaakt de laatste jaren.

21 mei 2022 om 12:23

Iedereen verdient een tweede kans! Ook Marc Overmars. Hij heeft sorry gezegd, hup en door.

21 mei 2022 om 12:31

Overmars heeft Ajax in een kwaad daglicht gezet met zijn misdragingingen. En niet alleen Overmars. De hele clubcultuur is afgegleden naar een bedenkelijk niveau.

21 mei 2022 om 12:47

@Pluto. Ik denk dat jij meer jaloers bent. De cultuur van een club wordt niet door een man verpest! Juist de club heeft laten zien korte metten te maken met grensoverschrijdend gedrag. Mijns inziens het bewijs dat Ajax een goede cultuur heeft en woke is

21 mei 2022 om 14:13

Hij heeft 1 (belangrijk) onderdeel heel goed gedaan: de transfers. Verdere onderdelen als communicatie, leiden van zijn afdeling, een vertrouwenspersoon voor zijn medewerkers zijn, zijn allemaal onderdelen waar hij zwaar gefaald heeft. Legende? Denk het niet.

Van Gael...
Spreek je dat uit als van Gaal of van Geel..?

Overmars zal vast wel weten wat die doet.
En Timber is een prima speler voor Antwerpen.

21 mei 2022 om 11:42

Aangezien het artikel over Overmars gaat dacht ik eerder aan Geil ipv Gaal/Geel

21 mei 2022 om 12:25

Het grappige is dan nog dat in bepaalde delen van de Provincie Antwerpen het effectief zo wordt uitgesproken.

21 mei 2022 om 12:41

Ae wordt uitgesproken als een dubbele A. Bij Nederlandse achternamen komt het nog maar weinig voor, maar in België best veel nog.

21 mei 2022 om 12:47

Van Gayl denk ik

21 mei 2022 om 14:15

Timber gaat natuurlijk nooit naar Antwerp.

21 mei 2022 om 15:37

Hoezo dan?

Timber zou echt mooi zijn, maar verwacht niet dat ie Utrecht verlaat voor Antwerp, maar wie weet. Van de Ven is zeker haalbaar en een groot talent, zou een mooie aankoop zijn.

De verwachtingen zijn wel erg hoog. Bij Ajax heeft hij natuurlijk goed werk geleverd en hier krijgt ie een goede basis met het vertrouwen en geld. Als hij zich hier bewijst met goede aanstellingen, slimme aankopen en net zo goed onderhandeld als bij Ajax, dan is z'n naam definitief gevestigd. Ik gun hem het wel!

21 mei 2022 om 12:14

Antwerp wil natuurlijk de top in België bestormen. Wat heeft vd Ven laten zien, om gekocht te worden? Zal miljoenen kosten, maar geen idee of hij niveau van Belgische top aankan. Laatste seizoen bij Volendam was het speler die niet echt uitblonk. Ook zijn transfer te danken aan Raiola en v Bommel.

Loopt er in Belgie geen talent rond? Ik zie weer allemaal Nederlandse namen voorbij komen

21 mei 2022 om 12:16

2 spelers toch maar? Timber zou daar topspeler worden en vd Ven grote gok. Zie Timber niet snel gaan, met interesse van PSV en Ajax.

21 mei 2022 om 13:03

De grootste talenten verkassen naar de Grote Vijf en daar maakte tot voor kort Antwerp geen deel van uit. Ze zijn nog een relatief nieuw gezicht in Eerste Klasse alhoewel ze op super korte termijn gegroeid zijn als club. Antwerp heeft inmiddels Standard Luik z'n plek ingenomen in de Grote Vijf. Dat vertaalde zich ook in o.a. een transfer van Standard-talent Balikwisha die voor zo'n 4 miljoen de overstap maakte naar Antwerp. Aan de andere kant verkoos Antwerp-sterkhouder Juklerã¸d Racing Genk boven een verblijf in Antwerpen. M.a.w. het is een welles-nietes-geval betreft Antwerp als Belgische topclub. De een ziet hen als een topclub en de andere ziet hen als een opkomende club. Naar mijn mening was Antwerp jarenlang een slapende reus in Tweede Klasse en als promovendus. Gezien hun positieve ontwikkelingen omtrent stadion, achterban, spelerskern, Europese en nationale prestaties en financiã«n beschouw ik hen als een Belgische topclub.

Het aantrekken van Overmars zal alleen maar zorgen dat Antwerp nog meer groeit. Antwerp zou zomaar de directe concurrent kunnen worden van Club de komende jaren.

Van de Ven lijkt me huur te zijn. Ik kan me niet voorstellen dat Wolfsburg hem nu al weer wil verkopen. Als hij verhuurd mag worden moet Arnesen ook heel snel actie ondernemen. Goede vervanger voor Senesi

21 mei 2022 om 12:17

Zou vd Ven niet gehaald zijn op advies van v Bommel (en Raiola). Zou Wolfsburg echt interesse in hem hadden, als zij niet voor v Bommel waren gegaan. Vond hem bij Volendam al niet heel bijzonder.

Jammer dat John en Brands, Timber niet al gewoon binnen hebben. het zou een gemiste kans zijn op een echte topper. als we Timber mislopen...

21 mei 2022 om 12:20

Lampen,

Ik betwijfel of Timber echt naar hoger niveau kan als middenvelder voor Ajax of PSV.
Verwacht als rechtsback ala Mazzroui dat hij veel verder kan komen.

Dus niet echt speler die PSV verder kan helpen als middenvelder. Jongens als Mahar (en Ramselaar) waren stuk verder toen zij naar PSV gegaan waren.

Jammer dat hij geen rechtsback wil zijn. Had bij Ajax graag de 2 Timbers in de verdediging willen zien.

Wel geinig dat men Timber een goeie keus vinden voor Antwerp. Ze weten overduidelijk niet wie er in de selectie lopen die op zijn positie spelen: Nainggolan, Verstraete, Dwomoh, Yussuf en Gerkens zijn allemaal box-to-box middenvelders die op de positie spelen van Timber. Dus waar zou die moeten spelen?

21 mei 2022 om 11:41

Geldt dat niet voor al die namen ? Of gaan ze met 5 box to box middenvelders spelen

21 mei 2022 om 12:02

Haha dat bedoel ik, Timber zou dus redelijk overbodig zijn. En Van Bommel kennende, gaat hij alleen met twee verdedigende/controlerende box-to-box middenvelders spelen (4-2-3-1 speelt hij altijd volgens mij). Dus tja, succes met dat. Daarnaast ben ik wel benieuwd hoe Van Bommel met types zoals Dwomoh en Nainggolan omgaat. Zijn niet de meest makkelijke types. Edit: Priske speelde trouwens met 3 box-to-box middenvelders, dus vandaar dat die er redelijk wat in de selectie heeft lopen. Want Haroun hoort ook eigenlijk bij dat lijstje, maar die loopt uit zijn contract. En beste man is ook 36 jaar (wordt 37), dus is het nog de vraag als die volgend seizoen ook nog uberhaupt speelt bij Antwerp of dat ze hem nog een 1-jarig contract aanbieden.

21 mei 2022 om 12:48

Heb je gelijk in, Mark is wel van het inbouwen van zekerheid centraal. (dus 2 controlerend) Daarbij speelt hij meestal met een loper op 10, dus wellicht kan hij ze nog allemaal gebruiken ook. Het is ook inderdaad hopen dat hij weer niet hetzelfde te werk gaat als bij zijn vorige werkgevers. Dus ook taken uitbesteden aan de rest van zijn staf en niet langer tegen de schenen aan schoppen van de meer gearriveerde spelers. Hij kan beter een band opbouwen met de 2/3 leiders binnen de groep, dan volgt de rest meestal vanzelf.

Slim investeren lijkt me Timber nu niet. Die zal de hoofdprijs kosten en zal waarschijnlijk er voor een heel groot veelvoud doorverkocht gaan worden. En als Ajax en PSV serieus werk van hem gaan maken dan zal een stap van Utrecht naar Antwerp niet heel logisch zijn. Denk nu ook niet eerlijk gezegd.

Mo Ihatarren komt binnenkort ook wel voorbij - goed met van Bommel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren