Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Vitesse voltooit ultieme comeback voor finaleplek tegen AZ

Zondag, 22 mei 2022 om 20:38Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 20:49

Vitesse heeft zich zondagavond geplaatst voor de finale van de play-offs om een Europees ticket. De ploeg van trainer Thomas Letsch was in eigen huis na verlenging met 3-0 te sterk voor FC Utrecht en boog daarmee de 3-1 nederlaag uit het heenduel om. Twee schitterende goals van Million Manhoef en Sondre Tronstad stonden aan de basis van de zege. Nikolai Baden Frederiksen voltrok het vonnis in de verlenging en kon niet veel later inrukken met een indirecte rode kaart. Vitesse neemt het in de finale op tegen AZ, dat eerder op de dag met 2-0 te sterk was voor sc Heerenveen (4-3 over twee duels). Donderdag is GelreDome het decor voor de eerste finalewedstrijd, waarna de return op zondag plaatsvindt in het AFAS Stadion.

Utrecht was afgelopen donderdag heer en meester, maar liet Vitesse mede door een late tegentreffer in leven. Opvallende afwezige bij de Domstedelingen was Adam Maher. De middenvelder zat niet bij de selectie. Patrick Vroegh zag zijn doelpunt in Stadion Galgenwaard beloond worden met een basisplaats. Vitesse speelde met de intentie om snel de leiding te grijpen en daarmee de aanzet te geven tot een comeback, maar verder dan een ogenschijnlijk gevaarlijke situatie voor Loïs Openda kwam de ploeg van Letsch niet in het eerste kwartier. Halverwege de eerste helft zag de Belg een treffer worden afgekeurd wegens een duwfout.

Aan de andere kant was Othman Boussaid gevaarlijk. De buitenspeler stoomde op richting het doel van Jeroen Houwen, maar kon op het laatste moment worden afgestopt door Riechedly Bazoer. Op slag van rust kwam Vitesse alsnog terecht op voorsprong. Na een afgeslagen vrije trap van Eli Dasa kwam de bal terecht bij Manhoef, die controleerde op de knie en met links uithaalde in de rechterkruising: 1-0. Ook in de tweede helft was Vitesse de gevaarlijkste ploeg. Openda probeerde het vanuit een lastige hoek, maar zag zijn harde schot gestopt worden door Eric Oelschlägel. Twee minuten later was Tronstad wel trefzeker. De middenvelder controleerde een ingooi met de borst en schoot verwoestend raak: 2-0.

Het was aan Oelschlägel te danken dat Utrecht niet snel na de 2-0 een derde tegentreffer incasseerde. De Duitser weerhield Manhoef van scoren. De volledig vrijstaande Openda werd daarbij over het hoofd gezien door de Vitessenaar. Utrecht liet zich bij vlagen wel zien in de tweede helft. Een schot van de ingevallen Pontus Almqvist miste kracht en een poging van Sander van de Streek ging huizenhoog over. Ook in de slotfase waren er over en weer kansen. Utrecht probeerde iets te forceren met het inbrengen van Henk Veerman, maar moest toezien hoe Tronstad bijna aan het langste eind trok. De Noor werd afgestopt door Oelschlägel.

Doordat uitgoals niet meer dubbel tellen moest een verlenging de beslissing brengen. Het was Vitesse dat de marge al snel naar drie tilde, toen Frederiksen met links kon afronden op aangeven van Matús Bero. Het was voor de aanvaller pas zijn eerste doelpunt van het kalenderjaar. In de eerste seizoenshelft kwam hij tot zeven treffers in de Eredivisie. Diezelfde Frederiksen had diep in de tweede helft van de verlenging de mogelijkheid om het duel definitief in het slot te gooien, maar trof ditmaal de bovenkant van de lat. Utrecht kwam er behoudens een kopbal van Joris van Overeem niet meer aan te pas en zag een abrupt einde komen aan de profcarrière van Willem Janssen.


Poll

Wie grijpt het Europese ticket?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

82 reacties (laatste reactie door vitessegek)

Misschien mooie treffers maar het voetbal - met name van Fc Utrecht - was niet om aan te zien. Kijk je eerst naar de Premier Leage en schakel je over dan doet het gewoon pijn aan je ogen.

22 mei 2022 om 20:50

Misschien moet je ook niet Liverpool/manchester City niveau verwachten. Die hebben 20-30 keer het budget van Vitesse en Utrecht....

22 mei 2022 om 21:22

Snap deels je punt echter een budget zegt niet alles hè, als we zo redeneren had Ajax ook met meer punten verschil kampioen moeten worden.

22 mei 2022 om 21:26

kijk maar even het doelsaldo... verschil is toch super groot met de rest?

22 mei 2022 om 22:10

Dat hadden ze objectief gezien ook.

"En we zwaaien met z'n allen naar Vites, en we zwaaien met z'n allen naar Vites". Verdiend door hoor, en geweldig gestreden voor de verandering.

22 mei 2022 om 20:58

Verdiend? Vitesse was ook niet om aan te zien en als de grens gewoon oplet was er niet eens een verlenging. Deze wedstrijd was een doorn in het oog van iedereen die van voetbal houdt.

23 mei 2022 om 21:55

@thadan

Doet het pijn? Kan een doorn in het oog zijn voor je maar voor de supporters zelf was het geweldig en ook heel goed voor te stellen.

22 mei 2022 om 23:07

Beter gevoetbald maar sorry wat een afgang het vitesse publiek. Stadion was amper gevuld. Daarom hoop ik dat az doorgaat.

22 mei 2022 om 23:16

Je hoopt dat AZ doorgaat omdat ons stadion leeg is. AZ. Waarbij er 2000 minder man zaten tegen Heerenveen met een betere tussenstand en een beter tijdstip dan bij Vitesse tegen Utrecht.

22 mei 2022 om 23:28

Wedstrijd viel onder ‘hoog risico’ vanwege eerdere vuurwerkincidenten. Was dus geen losse verkoop, en alleen mogelijk voor seizoenskaarthouders.

23 mei 2022 om 22:01

Tjah Utrechtmestad Als de kindertjes zich beter hadden gedragen van beide kanten dan was het misschien anders geweest en was het stadion voller. En het gedrag van Utrecht na de wedstrijd buiten het stadion laat ook maar weer eens zien waarom die regels er zijn gekomen. Verloren,oke het is klote...maar veranderen doe je er niks aan dus gewoon weer terug die bus in en er is niks aan de hand verder. Dat er weer ME aan te pas moet komen omdat een stel onverlaten het nodig vinden om de hekken te slopen en uit te breken bij het uitvak maakt het er niet beter op of wel?

AZ en Vitesse gaan dus uitmaken wie Europa ingaat. Belooft een mooie strijd te worden. Blij dat FC Utrecht in ieder geval niet van de partij is.

22 mei 2022 om 20:57

Idem. Deze twee clubs verdienen het by far het meest. Ook al had ik Heerenveen er graag gezien 😉

22 mei 2022 om 21:15

Kan me voorstellen dat je blij bent. AZ heeft meestal geen raad tegen fc Utrecht.

Moker, maar dan ook moker rot was dit seizoen. Hopelijk komen we sterker terug. Ben ook blij dat het voor ons voorbij is. Hoop overigens dat Vitesse nog een keer zal schijnen tegen reteketeteket.

22 mei 2022 om 21:24

Maar ook gewoon omdat Utrecht geen potten gaat breken Europees, Vitesse en AZ zie ik daar wel toe in staat.

22 mei 2022 om 21:34

We hebben 5-1 (of 5-2 oid) van Utrecht gewonnen nog dit seizoen. Het is puur dat ze Europees slecht presteren

22 mei 2022 om 21:56

En al helemaal niet met betonvoetbal van Fraser komend seizoen

22 mei 2022 om 22:01

Gelukkig heeft AZ nooit blamages gehad europees 😂😂

23 mei 2022 om 14:29

Sorry hoor, maar FC Utrecht heeft een best dure ploeg en gaan er vrij kansloos af tegen Vitesse in de playoffs, leggen het af tegen een ploeg die net de helft van het spelersbudget van Utrecht hebben en eindigen op plaats 7 met een straatlengte achterstand op een niet bepaald indrukwekkend AZ. Ik denk niet dat het heel verstandig is om een AZ-supporter proberen terecht te wijzen.

22 mei 2022 om 23:07

Ik mag toch hopen AZ. Niets tegen Vitesse uiteraard en ik gun het ze van harte, maar gezien het seizoen en de mogelijkheden verdient AZ de ticket in subjectieve zin. Objectief gezien kan het twee kanten op, al verwacht ik geen problemen als AZ gewoon op komt dagen.

23 mei 2022 om 00:08

Over het algemeen heeft Vitesse best wel een matig seizoen gedraaid in de competitie.
De wedstrijden die leuk waren zijn op één hand te tellen. Voetbal was niet denderend, en weer veel verloren van de kleintjes. Dus als AZ over twee wedstrijden beter is kan ik daar prima mee leven. Als ik even kijk naar AZ - Heerenveen lijkt AZ wat makkelijker te voetballen dan Vitesse. Ook is AZ typisch zo'n tegenstander die Vitesse niet ligt.
Maar goed we gaan het zien.

23 mei 2022 om 14:26

Het gaat mij meer om het perspectief. AZ zit financieel aardig in elkaar en die gaan ongetwijfeld versterken deze zomer. Vitesse daarentegen verliest een groot deel van z'n basiself en heeft geen geld om dat zomaar even te vervangen. De kans dat Vitesse terugvalt, is best reeel. Daar gaat het mij vooral om.

23 mei 2022 om 02:20

Gelukkig bewijst @uutrecht, precies het punt wat jij wilde maken, arrogante supporterters bij Utrecht, maar pottenbreken doen ze niet aan, veel succes, moge het een mooie wedstrijd worden! Groetjes een Vitesse supporter .

Ik weet niet wie slechter was onze spelers of de heren uit Zeist. We kunnen lekker op vakantie en hopelijk staat er volgend seizoen een nieuwe groep want deze prutsers zijn het Utrecht shirt niet waard. Vitesse fans gefeliciteerd

23 mei 2022 om 02:21

Sportief! Daar houden we van, hopen dat het volgend jaar beter wordt, en hopelijk een mooie strijd tussen onze clubs!

Zo, dat viel niet mee. Veerman, vd Maarel, verschrikkelijk slecht ingevallen. En hoeveel kansen heeft Vitesse onbenut gelaten op het einde.

Gefeliciteerd Vitesse supporters. Wat was het weer slecht. Wel aan aantal dubieuze beslissingen tegen. Doelend op geen rood, ingooi tegen terwijl die mee was en een vrije trap tegen wat geen vrije trap bij de 1-0.

Maar op basis van vandaag volledig terecht, de term los zand is een understatement.

Word tijd voor een grote schoonmaak

22 mei 2022 om 20:46

Eerste helft van de vorige wedstrijd had Higler zijn kaarten thuisgelaten terwijl Utrecht toen makkelijk 4-5x geel had kunnen hebben. En vandaag ook 1-2 keer een mogelijke penalty voor Vitesse.

De scheidsrechters waren niet partijdig, maar zijn gewoon flut. Vitesse en Utrecht zijn ongeveer even vaak beiden benadeeld over beide wedstrijden gezien.

22 mei 2022 om 20:50

Ik ben het er mee eens dat het beide flut is maar rood is rood. Geen geel zeg ik nog oke, maar als een VAR niet ingrijpt. Dan vraag ik mij af waarom er in godsnaam een VAR is.

We hadden het gewoon niet moeten weggeven, maar we hebben er ook niks te zoeken .

Nogmaals gefeliciteerd, de fouten van de scheids ten opzichte van Vitesse leverde geen doelpunten op. De scheids heeft gewoon de uitslag bepaald in mijn ogen. Misschien door een gekleurde bril hoor.

Maar ben blij dat het seizoen over is.

22 mei 2022 om 21:35

Elk jaar een grote schoonmaak bij Utrecht. Aan het begin van het seizoen is iedereen weer zo enthousiast over de selectie.

23 mei 2022 om 02:23

Sportief!

Nou dit typeert het seizoen. Schandalig optreden vandaag en een schandalig slecht seizoen. Om je kapot voor te schamen. Dit Utrecht heeft ook niks te zoeken in Europa. Komende zomer moet deze selectie grondig gerenoveerd worden. Ben blij dat we de komende maanden even niet naar deze slappe hap hoeven te kijken.

Nu maar hopen dat AZ dit Vitesse pakt want dat stelt ook weinig voor.

22 mei 2022 om 20:52

Zit hoog zeker? Als Vitesse in vorm is en in de wedstrijd zit, is het erg mooi om naar te kijken. Europees ook echt boven hun niveau uitgestegen. Maar prima!

23 mei 2022 om 02:25

Zit je diep he? Is lastig te accepteren dat de laatste jaren Utrecht niet het niveau van een Vitesse (directe concurrent) of een AZ(Geen concurrentie meer te noemen) veel hoger ligt?

Geen idee wat er zal gebeuren in de finale. Vitesse speelde ook vandaag niet supergoed, maar ze hebben gedaan wat nodig is. AZ was ook nou niet echt van je-het, twee teams die niet in vorm zijn of gewoon op zijn.

Wat een flutscheidsen in beide wedstrijden overigens - beide teams zijn er af en toe genadig van af gekomen met beslissingen. Lindhout was vandaag minder slecht dan zijn college Higler eerder, maar... pfft....

Gefeliciteerd Vitesse fans! Niet om aan te gluren vandaag zeg, Vitesse verdiend gewonnen. Neemt niet weg dat de scheids ook wel even naar specsavers mag zeg.

Toch knap hoe Utrecht het altijd voor elkaar krijgt om selecties samen te stellen waarbij je voor geen enkele speler naar het stadion zou gaan! Enig lichtpuntje is Timber die ze kwijt gaan raken. Dramatisch seizoen weer en aub nooit meer in de mond nemen dat de top-3 aangevallen gaat worden!

22 mei 2022 om 20:52

Ik ben wel gecharmeerd van van der Kust ook en Douvikas maar die laatste krijgt totaal geen aanvoer. En als Almquist dan komt die dat kan verzorgen gaat Douvikas eruit.

22 mei 2022 om 21:20

Vreemde reactie die je hier plaatst, klopt geen hout van. Utrecht heeft altijd spelers gehad, op een paar buitenkansje na, die geen mooi voetbal vertoonden. Voetballer als Mols, Vd Gun, asare, kuyt, mulenge, etc etc, waren vechters die enigszins diepgang hadden in het spel. Wat er de afgelopen twee seizoenen gebeurd is, is te danken aan Hake en de samenhang van de ploeg. Individueel hebben we teveel kneuzen in de ploeg die niet willen vechten op het veld, iets wat juist enorm gewaardeerd wordt in Utrecht. Ik ben echter wel positief gestemd voor het aankomende seizoen. Met wat mooie, gerichte aankopen hoop ik dat we weer gaan schijnen.

22 mei 2022 om 21:56

Die “vechtmentaliteit” oftewel het gebrek aan een echte visie is wellicht de reden dat clubs als AZ, Twente en Vitesse het doorgaans beter doen dan Utrecht. Ik vind het echt een gebrek aan visie en ambitie om tevreden te zijn met een paar “vechters” (zeer matige spelers als VD Streek/Marel, Gustafson etc) en af en toe een keer puntjes afsnoepen van Ajax. Die verachtelijke “niet lullen maar poetsen mentaliteit” (en dus niet gericht op een voetballende speelstijl) had Feyenoord ook, maar wordt nu eindelijk doorbroken door top coach Slot, die een goede speelstijl probeert te implementeren bij Feyenoord. Tip voor Utrecht om goed door te selecteren en een coach aan te stellen die een cultuurverandering doorvoert…

22 mei 2022 om 21:39

Ik vind Maher écht een topspeler. Timber is ook heel goed

22 mei 2022 om 21:47

Een van de redenen dat Utrecht na februari zo tegen viel is dat Maher meer met z'n hoofd bij de uitgang zat dan bij de selectie. Dus hoewel je qua kwaliteit gelinkt hebt over hem is het bij de mentaliteit de grootste teleurstelling

Waar heb ik in hemelsnaam naar gekeken. Wat een ellende zeg.
Dat was het natuurlijk wel vaker dit seizoen als Utrecht supporter. Maar na vorige week had ik nog wel een beetje hoop. En dan vandaag weer zoooo slecht.
Ondanks de slechte beslissingen van deze scheids, lag het echt volledig aan Utrecht zelf, met als dieptepunt Henk veerman (Het buitenkansje van onze Td)

Aan de andere kant, de jongens hebben nu wel lekker vakantie. En hoeven niet weer heel vroeg te beginnen. Goed doorselecteren nu.
En niet voor de buitenkansjes gaan, maar gewoon echt een paar gerichte aankopen.

Gefeliciteerd Vitesse !

Jongens wat waren wij ineens weer slecht, stel je voor dat je hiermee Europa in zou moeten.
Denk dat het AZ gaat worden. Voor ons is het einde seizoen, lekker gewerkt jongens.

Volgende seizoen Fraser, kijken of hij ze weer op niveau kan krijgen. Willem Bedankt.

Hoop dat Vitesse die plek pakt dan. Dat verdienen ze wel na hun Europese prestaties van dit seizoen.

22 mei 2022 om 21:02

Eh, we zullen redelijk wat opbouwtijd nodig hebben. Plus ongetwijfeld een hele soap rondom Oylf en mogelijke nieuwe eigenaren, plus Letsch die misschien weg gaat.

Conference League volgend seizoen zou leuk zijn, maar ik weet niet of we goed in staat zullen zijn in de voorrondes prestaties te leveren.

22 mei 2022 om 22:01

Letsch mag van mij ook wel weg. Ben vaak verbaasd over tactiek en wissels. Klinkt misschien iets te negatief maar gun hem verder ook een mooie stap (er schijnt interesse te zijn vanuit Bundesliga)

Gefeliciteerd aan de Vitesse fans. Utrecht liet maar weer zijn ware kwaliteit zien... als het er echt omgaat geven ze niet thuis.

AZ-Vitesse als finale playoff zoals wel verwacht eigenlijk. Het is te hopen dat AZ het ticket via de play-off pakt daar Vitesse maar mijn mening volgend jaar met de 021 komt te spelen in de Eredivisie daar er zoveel spelers weggaan en er totaal geen geld is voor nieuwe spelers. Aan de andere kant zou ik het mooi vinden als AZ ernaast pist daar ze zichzelf als top 3 club zien

Volgens mij heb ik nog niemand over Willempie Jansen zien praten, maar wat zal deze man NIET gemist worden op de Nederlandse velden. Wat een verschrikking. Gatverdamme.

22 mei 2022 om 22:02

Haha, ja helemaal mee eens!

Twee ploegen die het naar mijn idee ook veel meer verdiend hebben op basis van hun prestaties in de Eredivisie maar vooral ook niet te vergeten in Europa om zich nogmaals te kunnen kwalificeren.

Aan de ene kant klote aan de andere kant heel blij dat het seizoen voor bij is en dat de bezem er door heen gaat. Grootste nadeel wellicht als het nou Utrecht Vitesse of AZ is als je kijkt naar de laatste maanden hebben ze alle 3 niet veel te zoeken in Europa. Dat gezegd hebbende wie de winnaar ook moge zijn hopelijk doen ze Nederland goed.

Voor iedereen fijne avond en voor alle mede Utrechters. Forza Utrecht en op naar volgend seizoen

Wat was het uitvak triest zeg. Alleen maar negativiteit, heb ze verder niet horen aanmoedigen. Na de wedstrijd het eigen team uitfluiten en stoeltjes afbreken en gooien. Echt heel triest…

Kan iemand mij nou eens duidelijk maken wie de eerste keeper van Utrecht is? Niet dat ik FC Utrecht op de voet volg, maar ik heb de indruk dat er daar een gigantische keeperscarrousel gaande is, al jaren. Eerst was Ruiter de onbetwiste eerste keeper, die raakte geblesseerd en toen kwam Jensen erin en hoorde je nooit meer wat van Ruiter. Jensen deed het meer dan verdienstelijk, maar werd na een korte afwezigheid ook ineens ingeruild voor Paes, tussendoor was plotseling Tijmen Nijhuis even eerste keeper en die werd ook net zo snel als dat ie kwam weer afgevoerd om Oelschagel in te zetten. Toen kwam ineens Paes weer terug en in de winterstop werd die ineens weer ingeruild voor De Keijzer. Voor mijn gevoel allemaal op niets gebaseerd.

Als dat symbool staat voor het algehele beleid bij Utrecht snap ik waarom het ze nooit lukt om de top 3 aan te vallen wat ze zo graag zouden willen.

23 mei 2022 om 06:54

voor iemand die het niet volgt weet je de namen wel erg goed en de volgorde ook nog eens helemaal correct, ruiter ging/wilde weg en ging naar engeland, jensen hebben ze vuil behandeld en dat lag toen aan de trainer die het niet hem zag, over paes en nijhuis waren ze niet helemaal te vrede maaktte te veel cruciale fouten, de keijzer deed het verdienstelijk de laatste tijd maar is nu zwaar geblesseerd en wordt dus gewoon nu vervangen door de 2e keeper.

Merkwaardig dat de VAR niet ingreep, of volgens NOS 'niet in mocht grijpen', om het terugdraaien van Trondstadts goal niet te adviseren. Die kwam in balbezit na een onterechte ingooi voor Vitesse, wat de scheidsrechter over het hoofd zag. Als daar vervolgens, omdat Vitesse hem ook snel nam, een goal uit komt lijkt me dat toch een 'clear and obvious mistake?'

23 mei 2022 om 02:29

Ja en zullen we het dan nog even hebben over het penalty moment? Precies ja, dan zwijgt het volk erover, altijd ten nadele van Vitesse he...

23 mei 2022 om 03:33

Omdat bij een doelpunt de VAR nooit verder terug mag kijken als de laatste spelhervatting (en een ingooi is een spelhervatting). Of die spelhervatting zelf dus terecht is, zit er nooit bij, aangezien dat vooraf ging. Dit is omdat op het moment dat het spel (met goedkeuring van de scheidsrechter uiteraard) hervat is, alles dat daarvoor gebeurde vast staat. Als de VAR iets wil bekijken moet hij dat dus ook aangeven aan de scheidsrechter voordat het spel hervat is, anders kan het niet meer.
Die regel was er zelfs voor de VAR al. Zolang het spel niet hervat is, mag de scheidsrechter nog terugkomen op een beslissing (of het nu een andere kleur kaart is, of geen kaart, of een vrije trap wel/niet), maar als eenmaal hervat is, mag dat niet meer.

Overigens laat je wel één ding achterwege in je verhaal: waarom de bal via een Vitesse-speler uit ging. Een speler van Utrecht miste namelijk de bal en schoot tegen de voet van een Vitessespeler aan en daardoor ging de bal via die voet over de lijn. Je hebt dus gelijk dat het geen ingooi had moeten zijn, maar dit was volgens de regels dan een vrije trap voor Vitesse (want bal niet geraakt en tegenstander wel). Die had Vitesse dan net zo goed snel kunnen nemen en uit kunnen scoren. Dat het dus in het nadeel was van Utrecht is dus ook niet het geval.

ten eerste van harte aan alle vitesse fans, meer dan verdiend gewonnen, maar er blijft bij mij wel een vieze nasmaak aan de deze wedstrijd over, met een goede scheids had het in ieder geval anders gelopen. eerste goal valt uit een vrije trap wat geen vrije trap is, maar ja daar mag de var niks over zeggen, dan de overtreding waar vaker wel dan geen rood voor wordt gegeven, en dan de ingooi die eigenlijk voor utrecht had moeten zijn waar de 2-0 uit valt, maar ook hier mag de var niet over oordelen. maar goed vitesse verdiend gewonnen en veel succes tegen az, utrecht kan mooi op vakantie, en hopen dat volgend seizoen wat beter voetbal op de mat wordt gelegd.

Heeft zich prachtig hersteld afgelopen jaar en het zou geen doorn in het vlees zijn als-ie blijft, maar ik zou hem nu verkopen. Hij is nu 26 en staat als ik de geruchten moet geloven in de belangstelling van zo'n drie clubs waaronder Benfica. Nu kun je er nog een leuk prijsje voor terugkrijgen en de man is absoluut vervangbaar; die Vinicius Souza waar PSV belangstelling voor heeft dicht ik meer kwaliteiten, talent en potentie toe.

Overigens denk ik dat PSV ook deze behoudswens, net als bij Gakpo en Sangaré, voor de buhne loslaat in de media. Beetje hard to get spelen. In hun carrieres is het volstrekt logisch dat ze, nu er zoveel gaat veranderen bij PSV en zelf op een zeker persoonlijk hoogtepunt zijn, hun benen ergens anders onder tafel willen schuiven komend seizoen. Is ook prima. Verkopen en herinvesteren om op meerdere posities door te kunnen selecteren en meer kwaliteit aan te brengen.

Hopelijk wint AZ. Met dreigende leegloop bij Vitesse zal het moeilijk worden voor ze om een Europees waardig team op poten te zetten.

23 mei 2022 om 12:25

Speculeren heet dat. Eerst maar eens zien wat ervoor terugkomt. Bij AZ zullen ook wel weer de nodige spelers vertrekken na dit seizoen (waarschijnlijk Karlsson/Wijndal)?

23 mei 2022 om 15:29

Speculeren? Vitesse heeft ook geen geld om degelijke vervangers te halen. Maakt het wel lastig. + Bazoer, Doekhi en Dasa gaan gratis weg. Openda terug naar Belgie, Ghobo, Gribic, Rasmussen allemaal terug.
Als AZ Karlsson en Wijndal samen voor een totaal van +/- 25 miljoen verkoopt en ze halen een goede linksbuiten voor enkele miljoenen, een linksback hebben ze al met Mees de Wit dan hebben ze meer kans op een Europees waardig elftal dan Vitesse

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
15.NEC12-3
16.FC Utrecht12-11
18.Vitesse8-22
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
K. KozłowskiMiddenvelder130
M. van GinkelMiddenvelder134
S. HamulićAanvaller130
E. RoomKeeper140
M. ManhoefAanvaller134
C. ArcusVerdediger140
E. CornelisseVerdediger120
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

Nederland
356 fans
Middenvelder, 30 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren