Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vitesse is een aparte club vanwege hun connectie met Chelsea’

Laatste update:

Vitesse speelt donderdag in het kader van de voorronde van de Europa League tegen Southampton. De Arnhemmers komen dus een oude bekende tegen, want Southampton-manager Ronald Koeman was in het verleden de eindverantwoordelijke in Arnhem. Koeman weet desondanks niet goed wat hij moet verwachten van zijn ex-werkgever.

/

Vitesse is volgens Koeman ‘een aparte club’. “Vanwege hun connectie met Chelsea wisselen ze elk jaar van spelers. Ze zijn nu alweer een hoop goede spelers kwijtgeraakt”, tekent Voetbal International op. Vitesse nam afscheid van onder anderen Bertrand Traoré, Marko Vejinovic, Jan-Arie van der Heijden en Davy Pröpper.

Koeman wijst op het feit dat Vitesse ‘normaal gesproken’ jonge en talentvolle spelers van Chelsea ervoor terug haalt, maar dat het team daardoor tijd nodig heeft om een eenheid te worden. De oefenmeester zegt voorts dat hij een open wedstrijd verwacht, omdat Vitesse een ploeg is die altijd wil voetballen.

Denk je dat Vitesse kan stunten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gezien de vrij eenvoudige overwinningen van Southampton tegen Groningen en Feyenoord zie ik Vitesse ook weinig kans maken. Jammer voor het Nederlandse voetbal dat ze gelijk een van de lastigere tegenstanders treffen die ze konden loten.

29 juli 2015 om 16:08

Vitesse is heel wat beter dan de feyenoord en groningen die jij hebt gezien.

29 juli 2015 om 16:12

Ha-ha

29 juli 2015 om 16:15

Veel beter? Welke spelers die het vorig jaar gedaan hebben voor Vitesse zijn er nog?

29 juli 2015 om 16:19

Acvitesse,

Van der Heijden weg, Vejinovic weg, Propper weg.. Traore weg..

Ik hoop op een gelijkspel. Vitesse is volgens mij ongeslagen in de voorbereiding en heeft tegen Dundee en Rizespor de 0 gehouden. Nu is Southampton natuurlijk van een ander kaliber, maar ik hoop op een 0 - 0.

29 juli 2015 om 16:19

Jij hebt duidelijk niet naar de vriendschappelijke wedstrijden van ons gekeken.

29 juli 2015 om 16:49

Word gewoon nulletje of 4 voor Southampton

29 juli 2015 om 16:49

Laat de Feyenoorders maar lachen, Ajax en PSV gaan uitmaken wie er kampioen wordt,daaronder een lijstje met AZ,Feyenoord,Vitesse, Groningen,Heerenveen, Twente die 3e kunnen worden. Feit is dar Feyenoord geen Zyech,Vako, Rusnak heeft lopen. Een creatieve speler op het middenveld. Laten we over de aanval van Feyenoord maar niet hebben. Verdedigend is het overal matig. Elke kneus scoort hier in Nederland.

29 juli 2015 om 18:00

Dus jij denkt dat Vitesse het Southampton lastig gaat maken ofzo?

29 juli 2015 om 18:06

Lastiger dan Feyenoord en Groningen het deden,maar we vliegen er wel uit. Denk dat PSV en Ajax ook niet opgewassen zijn tegen Southampton. Vind Vitesse sel beter dan Feyenoord. Heb Feyenoord gezien tegen VVV en Southampton, maar vitesse tegen Praag en Dundee. Praag de ploeg die Feyenoord wegspeelde en gisteren met het zelfde elftal uit bij Moskou 2-2 speelde. Vitesse is nu al beter in vorm dan Feyenoord, en kwalitatief doen ze niks voor elkaar onder.

29 juli 2015 om 18:14

Ik ga er vanuit dat je bedoelt dat Vitesse wel beter spel laat zien dan een Feyenoord in de voorbereiding. Wat compleet logisch is natuurlijk, maar helaas telt dit ook voor Southampton. Al zullen beide teams ook tevreden zijn met 0-0 denk ik zo.

Ik denk dat Vitesse echt wel kans heeft.
Natuurlijk is Southampton de favoriet maar, Vitesse is niet kansloos.

29 juli 2015 om 18:24

"Van ons" zegt-ie dan. Als Vitesse goed loopt is het "ons", verliezen ze een paar keer, is het gelijk weer "zij". Altijd mooi om te lezen


On: ik acht Vitesse niet 100% kansloos maar ze moeten niet denken, in tegenstelling tot anderen, "dat ze beter zijn dan Feyenoord en FC Groningen bij elkaar", alleen maar omdat ze een stel goede oefenpotjes hebben gespeeld tegen Schotse en Turkse middenmoters. Ik denk morgen een 3-1 en volgende week een 1-2. Dan mag Vitesse nog trots zijn.

29 juli 2015 om 18:41

Ten eerste ik spreek altijd over ons als het gaat om mijn club, ten tweede het gaat ons er niet om dat we hebben gewonnen maar hoe wij hebben gespeeld. Als je tegen de sterkste elf van sparta praag een goed resultaat haalt kun je goed voetballen.

29 juli 2015 om 18:42

Hij denkt dat niet net als ik idd Vitesse is geen Feyenoord of Groningen.
Vitesse gaat de Saints echt lastig maken.
Dit Vitesse is al duidelijk beter dan van afgelopen seiz.

29 juli 2015 om 18:51

Dat is dan jammer voor Feyenoord, maar het heeft vrij weinig te maken met wat Vitesse wel of niet kan tegen Southampton. Daarom irriteert het me dat we nu een hele Vitesse-Feyenoord issue wordt omdat een Vitesse-fan boos wordt omdat iemand suggereert dat Vitesse, net als Feyenoord en Groningen, kansloos is tegen Southampton.

29 juli 2015 om 19:10

@arnhemmer
Je zei dat Feyenoord geen creatieve middenvelder heeft rondlopen. Feyenoord heeft deze zomer juist twee creatieve middenvelders gehaald. Vejinovic is een creatieve controlerende middenvelder en Gutafson (ofzoiets), die een creatieve 8/10 is.

29 juli 2015 om 19:20

Lol vejnovic komt nog geen pion langs, moet het meer van zijn schot en passing hebben.

30 juli 2015 om 07:24

Dan heb je vejinovic nog nooit zien spelen. Hij heeft een prima rush en een aardige passeerbeweging. Met sleegers en schuurman heb je genoeg creativiteit rondlopen

30 juli 2015 om 07:26

Onmogelijk om te zeggen. Hebben nog geen tegenstand van formaat gehad. Wordt een koude kermis. Kwaliteitsverschil is enorm.

30 juli 2015 om 20:02

Ook Achahbar kan op het middenveld spelen, en is creatief.

31 juli 2015 om 08:06

Ik heb het gisteren gezien en ik kan je niet helemaal gelijk geven. Op alle fronten zijn ze afgetroefd! Dus heel wat beter dan Feyenoord en Groningen valt wel mee dacht ik zo.

31 juli 2015 om 13:47

Ze zijn koelbloediger met kansen.
Pynalty,is een vraag zwaar gestraf,maar ja zo heb je tegen en zo heb je mee.
Maar op alle fronten?,ik weet niet wat voor wedstrijd je hebt gezien.
Maar ja het is geen schande.
Ik heb buiten de uitslag een mooie dag gehad in Southampton.
Hoe Vitesse tegen De Saint speelde,zie ik de aankomend seiz.vol vertrouwen te gemoed.

wat ik wel komsch vind trouwens is dat in het artikel wordt gewezen op de connectie tussen vitesse en chelsea en dat dit zorgt voor vele wisselingen in de selectie elk jaar, maar dat er spelers worden genoemd die op troaré na geen enkele connectie met chelsea hebben. vorig seizoen was enkel traoré belangrijk voor vitesse die was gehuurd vanuit chelsea toch? de andere wisselingen hebben vooral te maken met eigen doorverkoop (pröpper, vejinovic) en contractverloop (van der heijden). het is dus maar afwachten of de huidige huurspelers van chelsea wel vaste basisplekken zullen krijgen of juist voor de breedte zijn.

hoe dan ook hoop ik dat vitesse het geweldig gaat doen egen southampton. ik zelf begin meer sympathie voor vitesse te krijgen. de hoeveelheid stront dat eroverheen is gegaan is in mijn ogen niet meer terecht. inmiddels is toch wel bewezen dat ze er elk jaar weer staan en dat de club stabiel de visie doorzet.

mijn succeswens aan de vitessesupporters bij deze. hopelijk het tweede nederlandse succesje (na ajax vanavond).

29 juli 2015 om 16:11

Daar drink ik op. Wij als vitesse supporters hopen op een leuke wedstrijd en diep van binnen hopen wij op een stuntje van ons clubje.

29 juli 2015 om 16:34

Het mooiste is voor ons supporters maakt het geen donder meer uit wat andere clubsupporters van ons denken en schrijven. We hebben goede spelers er voor terug gekregen. Propper zat eraan te komen alleen snap ik niets van de stap om in de eredivisie te blijven Veijnovic hebben we nu een huur speler voor en voor Van der Heijden van de Werf. In de spits mis je Traore maar dat geeft ruimte voor andere om zich te bewijzen. Tja moet nog een jaartje of 2 wachten officieel met drinken maar proost. Op een goed resultaat van Ajax en Vitesse

29 juli 2015 om 16:42

Wallace heeft ook veel gespeeld en was gehuurd van Chelsea, dus dat maakt twee.

Verder ben ik helemaal met je eens.

Toen de connectie tussen Vitesse en Chelsea zich voor het eerst opende, was ik zeer sceptisch. Zou Vitesse niet teveel een handelshuis worden? Zouden er niet teveel huurlingen komen? Maar nu we een paar jaar verder zijn vind ik het eigenlijk wel leuk. Het heeft de Eredivisie een paar goede spelers opgeleverd, zoals Piazon en Traoré en elk jaar krijgt Vitesse uiteindelijk toch weer een sterk team bij elkaar en lijken ze niet echt aan kwaliteit in te leveren door het verlies van de huurlingen.

Het enige jammere is natuurlijk Van Ginkel, want die heeft flink wat onnodig stilgestaan in zijn ontwikkeling.

29 juli 2015 om 18:05

Wallace raakte al vrij snel zijn basisplaats kwijt aan Diks.

Dat supporters dit soort dingen roepen kan ik nog inkomen.. Ik weet ook niet alles van andere clubs dus dat je dan geloofd wat in de media komt ahjaa..

Maar als trainer vd tegenstander komt dit wat dom over! We hadden vorig seizoen 1 Chelseaspeler in de basis en speelde vrijwel met allemaal spelers die er het seizoen daarvoor ook nog waren. De spelers die vertrokken zijn, zijn vertrokken omdat ze uitblonken en weggekocht zijn. Daar zijn spelers voor terug gehaald.

Word een makkie voor Koeman.

kom aan Vitesse!! ik hoop dat ze morgen een goede dag hebben!

Dat eenheid gedoe ook elke keer als Vitesse spelers huurt... Al een paar jaar huren ze spelers van Chelsea en die gaan weer terug en elke jaar staat er weer een prima team. Hebben elk jaar individueel een paar goede spelers en als team zijn ze een van de beste van de Eredivisie. Hoop dat ze kunnen verassen.

29 juli 2015 om 16:25

Heeft Vitesse wel eens tegen Chelsea gespeeld in de voorbereidingen?

29 juli 2015 om 16:28

Ja vorig jaar ik vond vitesse ongeloofelijk sterk spelen, met als uitblinker labyad.

29 juli 2015 om 16:30

Morgen een jaar terug werd het 1-3 voor Chelsea in het Gelredome (salah, Fabregas, Matic en Djurdjevic)

29 juli 2015 om 16:31

Nee hoezo?

Lees hierboven toch van wel. Wist daar niks van, mijn fout

Hun connectie? Is Vitesse behalve apart ook nog eens meervoud?

vitesse wisselt niet meer spelers na een seizoen dan een gemiddelde nederlandse eredivisie club alleen vitesse heeft natuurlijk als onderdeel daarvan de huurlingen van chelsea en dit wordt meteen gehyped daardoor.
verder klopt het wel dat het tijd nodig heeft voordat de selectie met de nieuwe spelers weer ingespeeld is en dat southampton te vroeg komt helaas maar dat hebben de meeste clubs

Mensen hier hebben gelijk al een oordeel over Vitesse. Ze hebben spelers verloren maar er ook een paar erbij, misschien pakt het allemaal goed uit. Natuurlijk is Southampton de favoriet maar wie weet hoe dit Vitesse is. Geef ze de voordeel van je twijfel, ze kunnen het nooit slechter dan Groningen en Feyenoord doen.

Vitesse is volgens Koeman ‘een aparte club.
Toch benieuwd wat voor elftal Vitesse tegen Southampton en in de competitie brengt.
Het is voor Peter Bosz toch elk seizoen een hele klus om elftal op de been te brengen.

Vervelende loting voor Vitesse natuurlijk. Normaal gesproken is dit gewoon einde verhaal, alhoewel ik natuurlijk op een stunt hoop.

Overigens treffen de Nederlandse ploegen het de laatste jaren niet. Wordt vaak tegen kwalitatief sterke teams geloot, waarbij het ook heel anders had gekund.

Kom op vitesse moeilijk maar ja als je kijkt naar de vorm van vitesse is het best wel positief

Voor van der Heijden was Vitesse al een vervanger aan het zoeken omdat zij hem verdedigend en in de omschakeling te zwak vonden. Vejinovic werd aan het eind van het seizoen gepasseerd omdat hij minder en minder ging presteren. Ook daar vond men het niet erg dat hij verkocht kon worden. Daarnaast zijn er naast de huurlingen ook enkele nieuwe spelers aangetrokken. Op de trainingen is nu al te zien dat het niveau van Vitesse al weer hoger ligt dan vorig seizoen. Verder is bijna de gehele selectie al vanaf het begin van de voorbereiding bij elkaar. Ook hebben ze enkel tegen profs gespeeld en niets verloren. Defensief zijn ze er op vooruitgegaan en ook qua middenveld zijn ze niet minder dan vorig jaar. Daarnaast zijn er aanvallend meer opties en zeker spelers die makkelijk scoren. De reactie van Clasie is iets realistischer, die verwacht een lastige wedstrijd. Het is nog maar kort geleden dat Vitesse zijn Feyenoord makkelijk aan de kant schoof in de Kuip. Ik verwacht morgen iig een spectaculaire wedstrijd.

Vitesse is kansloos, Southampton maakt gehakt van Vitesse.

Vitesse gaat stunten ik denk dat ze door gaan 100 euri erop al.

ben er bang voor maar laten we hopen op het beste, belgie is ons nu al voorbij en ons beste jaar valt weg aankomend seizoen. Als ajax de tweede voorronde haalt, zijn ze dan geplaatst? Las gister van wel maar dacht zelf van niet?

Vitesse gaat een zware pot tegemoet. Maar de bal is rond dus laten we hopen dat wij eens de gelukkige zijn.
Een keer scoren zou leuk zijn. Forza Vitesse

"koeman is een aparte trainer" haalde destijds Bob Peeters voor 15 miljoen naar Arnhem, werd een root fiasco en Koeman stapte weer op 1 van zijn treintjes naar elders. Vitesse met Peeters achterlatend!

29 juli 2015 om 22:30

Je vergeet ook nog eens het halen van Pothuizen. Hij werd voor hoofdprijs gehaald en mocht na de winterstop vertrekken naar Twente voor weinig.....

Ook zeg Koeman dat alles met jonge spelers wordt opgevuld maar ja we krijgen in nederland niet het geld wat in england aan televisiegelden.

Maar ach hoop op een mooi pot voetbal en dat vitesse kan laten zien hoe goed ze kunnen voetballen.

En daar gaat de telegraaf weer.. Er moet gewoon weer een negatief artikeltje in de krant waarin wordt benadrukt dat vitesse elke zomer veel wisselingen heeft en waarin negatief voor de 1000ste keer critisch wordt gewezen naar de samenwerking met Chelsea..
Ten eerste: iedere nl club heeft te maken met die wisselingen..
Ten tweede: als er nou een club is met elkseizoen een ander team dan is t de afgelopen jaren Southampton geweest.
Ten derde: vorige zomer is er nauwelijks een wisseling geweest in de basis.
Ten vierde: het lijstje in dit artikel genoemde wisselingen bevat slechts 1 Chelsea speler.. Hoe bedoel je zoeken...
Andere vz lezers, je kunt het ermee eens zijn of niet de samenwerking met Chelsea daarvoor alle respect en volgens mij heeft ieder hier al 100x z'n mening over gegeven. maar inmiddels worden we toch een beetje gestoord van die discussie of niet? Kansloze media die elke keer weer loopt te wroeten suggestieve artikelen plaatst...

On: het is geen schande als je van Southampton verliest. Dat geldt voor iedere nl club. We moeten blij zijn als er een resultaat Gehaald wordt zodat het volgende week in arnhem nog ergens om gaat, en hopen dat je aan voetballen toekomt zonder naïeve fouten...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren