Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Vitesse en Schalke 04 zitten nu wel op één lijn en kunnen zakendoen'

Laatste update:

Anthony Annan komt in het seizoen 2012/13 mogelijk opnieuw uit voor Vitesse. Vorig jaar huurden de Arnhemmers hem een seizoen lang van Schalke 04, maar aan het einde van de jaargang kwamen de twee clubs er samen niet uit met betrekking tot de vraagprijs. Die Königsblauen zouden anderhalf miljoen euro hebben gevraagd voor Annan, maar voor Vitesse was dat wat aan de hoge kant.

/

Inmiddels zouden beide clubs wel op één lijn zitten en is een vast contract voor Annan mogelijk wel een optie. Onder John van den Brom speelde de 26-jarige Ghanees vorig seizoen 21 wedstrijden, waarvan het grootste deel als basisspeler. De nieuwe trainer Fred Rutten kan nog wat vers bloed gebruiken; Ismaïl Aissati leek aangetrokken te worden, maar de gesprekken met hem mislukten uiteindelijk toch nog.

Annan was naar informatie van Omroep Gelderland maandag aandachtig toeschouwer bij de training van Vitesse op Papendal. Volgens de Eredivisionist ging het echter om een privé-bezoek van de middenvelder. Annan zelf beantwoordde de vraag of hij binnenkort een verbintenis ondertekent bij de club met 'misschien'. Zijn contract in Gelsenkirchen loopt nog twee seizoenen door.

Anthony Annan is een waardevolle versterking voor Vitesse

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vites moet daadkrachtig optreden en Annan vastleggen! Ongelooflijk belangrijke speler. Van der Heijden komt dik te kort op die positie, dat is allang duidelijk.

30 juli 2012 om 16:02

Inderdaad, was een van de belangrijkste spelers van afgelopen seizoen. Als ze hem kunnen vastleggen moeten ze dat zeker doen.

1,5 miljoen is toch niet veel voor Annan? Zeer belangrijke speler vorig jaar. Nog redelijk jong dus valt ook aan te verdienen.

30 juli 2012 om 15:26

1,5 miljoen is op zichzelf niet veel. Ware het niet dat hij de gehele maand Januari en half Februari weg is, i.v.m Africa Cup. Bovendien verdient hij norm veel bij Schalke, om en nabij de 2 miljoen euro.

30 juli 2012 om 15:59

Gelukkig is het ook niet ieder jaar Afrika Cup. ;

Ok, 2 miljoen is inderdaad aan de hoge kant.
Geld is er bij Vitesse wel, maar ik mag toch hopen dat 2 miljoen zelfs voor hen te veel is. Dan is dus de keus aan Annan. Of geld, of speeltijd.

Goeie speler voor vitese hoop voor hun dat hij komt.

Zou een mooi middenveld zijn, Theo op links annan met de punt naar achter en Marco van ginkel op rechts.

Annan was vorig jaar zeer belangrijk voor vitesse. Vooral gezien de andere spelers vooral aanvallende intensies hebben. De middenvelders dan.br

Wanneer vitesse erin slaagt Janssen, Annan en een goede rechtsback aan te trekken zijn ze titelkandidaat. Echt waar.

Velthuizen
Aankoop! - Kashia - Kalas - Van Aanholt/of als Büttner blijft hij natuurlijk!

van Ginkel - Annan - Jansen

Ibarra - Bony - Reis

30 juli 2012 om 15:27

Of zoiets:

Velthuizen
Aankoop
Kalas
Kashia
Büttner/Aanh
Annan
Ibarra
Janssen
Van Ginkel
Reis
Bony
30 juli 2012 om 15:34

Zeker een mooie selectie, Zit potentie in en een redelijk evenwicht. Maar is de bank sterk genoeg om serieus lang mee te doen om de titel?
En zijn er geen geruchten of interesses naar Bony..? Had toch verwacht dat die lastig binnenboord te houden zou zijn. Al was de aankoopprijs (en dus de vraagprijs nu) een aanzienlijk bedrag (niet duur, dat is iets anders).

30 juli 2012 om 15:37

Als je die selectie ziet, zie je veel talenten, aangevuld met 2 ervaren krachten (janssen en Annan) De rest is allemaal jonger dan 25 jaar volgens mij.

Er is wel interesse voor Bony, maar nog niet concreet. Cska had zich in de winter al gemeld, maar een bod van 13 miljoen is van tafel geveegd. Hij heeft onlangs zijn contract verlengd tot 2015, dus hij is ook niet voor een prikkie op te halen.

Vitesse heeft zelf 3,4 miljoen betaald voor Bony, een schijntje als je het nu vergelijkt, maar dat is altijd afwachten.

Je hebt gelijk dat de bank nog sterker moet worden. Er zullen in totaal nog 5 á 6 spelers gehaald worden, waarvan Janssen en Annan er dus 2 moeten zijn. Daarnaast zullen er nog 2 of 3 echt goede spelers moeten komen.

Wat mij betreft kun je met zo'n selectie meedoen voor de bovenste 5 of 4 plekken.

30 juli 2012 om 16:36

Fredje gaat echt niet met twee spitsen spelen. En Kasia en Kalas staan ook andersom. Ik denk meer zoiets:

Edit: sorry ik had de reactie van Maher 4 Ever niet goed gelezen. Want dit is exact hetzelfde.

Dan kunnen ze die opstelling misschien een keer als variant gebruiken als reis op links niet gaat lopen

Velthuizen
Struik/Yasud
Kasia
Kalas
V Aanholt
Van Ginkel
Annan
Janssen
Ibarra
Bony
Reis
30 juli 2012 om 16:58

Dat is volgens mij een beter elftal dan bijv feyenoord kan opstellen. Reis en bony is in potentie een dodelijk koppel.

30 juli 2012 om 15:30

Zo makkelijk is dat wel in Nederland ja, als je 3 topspelers hebt in je selectie, een redelijke verdediging dan ben je zeker kandidaat om kampioen te worden.
Janssen en Bony zie ik al als 2 topspelers voor eredivisiebegrippen.

30 juli 2012 om 15:30

Dat zou inderdaad een erg sterke opstelling zijn! Al doet Van der Struik het tegenwoordig beter dan je denkt op rechtsback hoor. Vind ik toch vaak sterk spelen.

En dat middenveld is idd om je vingers bij af te likken, net als de voorhoede trouwens.

En dan heb je nog een bank met Hofs, Havenaar, Propper.

Begint ergens op te lijken! Titelkanidaat vind ik alleen nog een te groot woord. Daar is selectie sowieso niet breed genoeg voor. Top 5 is wel haalbaar.

30 juli 2012 om 15:37

ik ben het niet helemaal met je eens mick026! ik vind dat Struijk nog te wisselvallig is! Zijn slechte optreden uit tegen L.plovdiv heeft hij weer goed gemaakt door zijn sterke optreden thuis! Hij is te wisselvallig,dus Rutten moet of Struijk elke wedstrijd laten spelen of gewoon helemaal niet! Ik hoop dat ze een goede Rb(kieftenbeld misschien iets?) en dat ze Alex als 2de rechtsback gebruiken zodat de jeugd ook een kans krijgt! Struijk en Yasuda mogen van mij part weg als Vitesse echt bovenin mee wilt doen zijn deze jongens gewoon niet van dat niveau!

30 juli 2012 om 15:34

Dit is inderdaad serieus een sterk team! Titelkandidaat is overdreven, maar mikken op een plek in de top 3 zou hier mee kunnen.

Maak er dan wel een 4-1-3-2 opstelling van, want denk niet dat reis op de vleugel z'n kwaliteiten kan tonen. Of nog een aankoop op de Lv-positie. Het ziet er iig niet verkeerd uit voor Vitesse, al kunnen ze een paar blessures niet opvangen.

30 juli 2012 om 15:35

In potentie een goed team maar Ibarra heeft vorig seizoen niet bijzonder gepresteerd , van Aanholt is totaal door het ijs gezakt , Janssen lijkt het niet meer te hebben en is waarschijnlijk echt over zijn top heen en daarnaast heb je nog Reis die nog steeds niet helemaal de oude is , scoort leuk tegen amateurploegen en in voorbereidingen maar in de Eredivisie was het nog niet bijzonder.

Het is een goed team maar dan moet ook wel echt alles meezitten en Janssen nog een seizoen boven zichzelf uitstijgen zoals bij Twente , Bony blijven en Reis weer totaal de oude worden.

30 juli 2012 om 15:41

Ibarra is een geweldig talent die hoge ogen gaat gooien. Afgelopen seizoen heeft hij het goed gedaan op de rechtsbuiten. Hij is erg snel, heeft een verwoestend schot. Dus ik ben het niet helemaal met je eens.

30 juli 2012 om 15:41

@ V-watcher! Ik ben het niet met je eens wat betreft Ibarra en Janssen! Ik vond Ibarra de wedstrijden dat hij heeft gespeeld goed voetballen,hij is snel,kan een actie maken,heeft een redelijke voorzet en een verwoestend schot! Als je ziet hoe vaak deze jongen word neer gehaald omdat hij gewoon erg snel is en zijn tegenstander makkelijk passeert en nog een hard schot in zijn poten heeft. Janssen vond ik in de 2de helft van het vorige seizoen 1 van de uitblinkers bij Ajax! Hij heeft buitengewoon goed gevoetbald na zijn slechte 1ste seizoenshelft! van Aanholt had wat mij betreft niet hoeven komen en wij kunnen alleen hopen dat Reis de oude weer word en Bony blijft!

30 juli 2012 om 15:48

Vind Ibarra in potentie wel een zeer goeie speler voor Vitesse maar ik vond het dit seizoen op een paar wedstrijden na gewoon niet heel bijzonder.

Bij Janssen twijfel ik vooral aan zijn fysieke gesteldheid , met zijn levenswijze zal hij waarschijnlijk niet meer lang mee gaan en ik twijfel of hij de rol van leider en regiseur van dit Vitesse nog wel aankan , je haalt iemand binnen met een zeer dik salaris waarvan je niet weet of hij de ploeg echt op het veld verder kan brengen.

30 juli 2012 om 16:01

Ibarra is in potentie zeker een goede speler daar heb je gelijk in! Toch blijft hij een hele gevaarlijke speler met zijn snelheid en schot!

Janssen Moet nu komen! Hij zit idd in zijn laatste seizoenen van zijn carrière en ik ben van mening dat hij nu nog belangrijk kan zijn voor dit jonge Vitesse! Met zijn ervaring,inzicht,schot en passing kan hij spelers vrij voor het goal neer zetten,de ruimte zoeken en voetbal in de ploeg brengen! Bij Vitesse hebben veel spelers toch nog even het balletje terug tikken i.p.v. voor uit durven te voetballen. In mijn ogen beheerst Janssen dit. Met zijn kwaliteiten kan hij dit Vitesse beter maken maar het is afvragen of hij het een heel seizoen vol houd!

30 juli 2012 om 19:01

Ibarra voel me juist in positieve zin op vorig seizoen. Hij kan een goede actie maken en heeft ook een goed schot. Alleen zijn voorzet kan nog beter, maar daar kan die nog op trainen.
Van Aanholt heeft geen sterk seizoen gedraaid, maar er zaten een paar goede wedstrijden bij. Hij kan het zeker wel, anders zou Chelsea hem niet kopen. Misschien dat het er onder Rutten uit komt. En als Buttner blijft hebben we een goede linksback.

Janssen is zeker een belangrijke speler mocht hij komen. Hij zal nog 1 of 2 seizoen goed presteren, en kan met zijn ervaring, inzicht, techniek en goede schot veel betekenen voor Vitesse. Verder is hij een echte Arnhemmer en voor veel strijd zorgen.

Het is alleen te hopen dat Annan komt. Hij was samen met Bony een van de belangrijkste spelers afgelopen seizoen.

30 juli 2012 om 16:00

Reis een buitenspeler? Apart ...

Ik dacht toch echt dat het een centrumspits was, en verder kan hij niet zo veel.
En hij presteerde vorig seizoen gewoon belabberd. Begint dat al beter te worden bij hem dan?

30 juli 2012 om 16:10

@ psvfan1994. Misschien omdat hij vorig seizoen net terug kwam van een blessure er bijna 2 jaar lang uit lag en dus geen wedstrijd ritme had! Nu begint hij eindelijk weer een beetje in vorm te raken alleen het is hopen dat hij terug komt op zijn oude niveau en van daar uit door kan groeien!

Omdat Bony fysiek de sterkste spits in de Eredivisie is en in de 16 dodelijk is staat hij natuurlijk in de spits! Reis is een jongen die je moet laten spelen bij dit Vitesse als linksbuiten omdat je daar anders Hofs moet neer zetten die zijn beste tijd heeft gehad. Dus dan maar Reis,in de voorbereiding en tegen L.plovdiv heeft hij een goede indruk achter gelaten al wil dat niet veel zeggen. Hij is op de weg terug

30 juli 2012 om 16:16

Na een half jaar speelde hij nog belabberd. Dat je de eerste 2 maanden ofzo nog onwennig bent kan ik me voorstellen, maar daarna mag er toch wel flink vordering in komen te zitten.

En om nou iemand op te stellen op de plek waar hij in feite helemaal niet kán spelen ''omdat hij nou eenmaal moet spelen'' is ook iets vreemds. Een verdediger zet je ook niet in de spits ''omdat hij moet spelen'' ;

30 juli 2012 om 16:23

Ik heb een goed gevoel over Reis als linksbuiten! Het is op dit moment meer een alternatief. Ik denk dat Vitesse nog wel op zoek gaat naar een linksbuiten.

Nou, ben benieuwd. Het zou geweldig zijn als hij definitief bij Vitesse zou tekenen. Met van Ginkel, Janssen en Annan heb je dan echt een goed middenveld. Er zal deze week wel meer duidelijkheid komen omtrent de transfer-geruchten bij Vitesse.

Dat zou mooi zijn als hij komt, die kan je er goed bij hebben. Maar begin volgend jaar moeten we hem ook weer missen samen met bony, Wand dan spelen ze weer voor de africa-cup.

Dit is niet waar. Schalke en Vitesse waren eind mei ook al akkoord over de transfersom. Het probleem was dat Annan een, voor Vitesse-begrippen, buitensporig salaris vroeg.

Vanochtend op de training van Vitesse stond Annan langs de kant, wellicht met zaakwaarnemer maar dit kan ik niet bevestigen. Een aantal supporters vroegen of hij terugkwam, zijn antwoord luidde: 'maybe, maybe.'

Dat er iets speelt is zeker, maar ik zou m'n medesupporters aanraden de vlag nog even binnen te laten!

30 juli 2012 om 15:34

Elke Vitesse-supporter weet inmiddels wel dat je de vlag pas buiten kan hangen, wanneer Ted van Leeuwen een handje schudt met de speler. Zelfs dan is het nog even afwachten, maar zo is het nou eenmaal bij Vitesse. Als supporter vind ik dat juist leuk, elke dag wel weer iets nieuws, altijd spanning, altijd onzekerheid. FC Hollywood aan de Rijn is daarom ook een uitstekende naam.

Ik denk dat Annan wel gaat komen, hij beleeft ontzettend veel plezier bij Vitesse, is dikke maatjes geworden met Hofs en Bony en wilt graag voetballen. Annan vroeg eerst 2 miljoen, maar zal inmiddels wel nagedacht hebben over zijn toekomst. Ik zie hem graag komen, en het liefst vandaag of morgen nog, zodat hij mee kan doen tegen Anzhi Makachkala.

Zo'n 2 miljoen voor deze speler lijkt me toch een prima bedrag hoor! Belangrijke speler toch wel vorig seizoen onder v/d Brom.

Weet nog die fantastische pegel van hem afgelopen seizoen, kon er naar blijven kijken.

30 juli 2012 om 15:35

Welke pegel? Ik denk dat jij Ibarra bedoelde, dat geweldige schot tegen Heracles Almelo?

Ik had verwacht dat Vitesse deze zomer zou gaan doorselecteren en zich verder zou gaan versterken maar tot nu toe is daar nog helemaal niks van terecht gekomen , ze lijken eerder zwakker te worden als misschien Bony en waarschijnlijk Buttner vertrekken.

Als je structureel subtop wil gaan spelen dan moet je toch wel spelers als vd Struijk dumpen en spelers als Bony en Buttner niet gelijk hoeven te verkopen als ze goed presteren , Bony heeft een aardig seizoen gedraaid maar het was niet fantastisch , Vitesse lijkt meer een handelshuis geworden waar men voor zoveel mogelijk geld zo snel mogelijk de spelers wil doorverkopen.

30 juli 2012 om 15:38

@ V-wachter

Hoevaak kijk jij Vitesse live als ik vragen mag?

Die vd Struik speelt de laatste tijd helemaal niet slecht hoor. Ook vorig seizoen was ie thuis tegen zowel Ajax, PSV en SC Heerenveen gewoon sterk. Alleen tegen Feyenoord had ie t moeilijk.

Yasuda en Van der Heijden zijn eerder spelers die eraf moeten.

30 juli 2012 om 15:42

van der Struijk hoort niet in de basis te staan bij een team wat serieus bovenin mee wil doen , is een leuke speler voor teams als Willem II , NAC , NEC , Zwolle maar hoort hier gewoon niet.

Speelt inderdaad wel redelijk maar dat heeft ook wel te maken met het feit dat men ook niet meer zoveel van hem verwachte dus dan is het snel al goed wat een speler dan laat zien.

Yasuda moet inderdaad ook gedumpt worden maar van der Heijden zie ik wel toekomst in als hij het vertrouwen krijgt en een betere instelling aan de dag brengt.

30 juli 2012 om 16:07

@ Mick026! Lees mijn reactie die ik hierboven onder de jouwe heb gezet! Van de Struijck is te wisselvallig om een basisspeler te zijn! Dat komt omdat hij gewoon te weinig speelde. Hij moet of het hele seizoen basis is gewoon helemaal niet. V-watcher heeft gelijk,bij een club als willem Ii,nac,nec,zwolle,heracles ofzo zou hij elke wedstrijd spelen en miss wel de hoogste cijfers krijgen maar bij dit Vitesse dan hoger op wilt moet je spelers als vd Heijden,vd Struijck,yasuda,hofs,van aanholt er eigenlijk niet bij hebben! Dit was vorig seizoen goed voor de 7de plaats! En Zelfs toen vd heijden/struijck/van aanholt niet eens basis stonden werd dit behaald! Laat ze maar een goed RB kopen en daarachter Alex,een jongen voor de toekomst die mag ruiken aan het echte werk

30 juli 2012 om 16:22

Waarom hoort van der struijk niet in de basis ? Als hij het gewoon goed doet en zijn tegenstanders de baas is dan zie ik het probleem niet. En dus hoort hij gewoon in de basis, zolang hij zijn werk goed doet en niet verzaakt. Wat hij vorig seizoen al heeft bewezen.

Het gaat om prestaties en zijn niveau op dit moment, Niet naar zijn oude niveau van vroeger, zijn oude clubs of zijn naam of whatever jij jezelf ergert aan hem.

EN over je eerst stukje, vitesse krijg zeker wel nieuwe spelers, is nog genoeg tijd. Volgens mij heeft vitesse toch ook bony al langer in arnhem laten houden en op dit moment gaat hij toch helemaal niet weg ?
Over buttner is simpel, die speelde gewoon erg goed vorig seizoen. Contract loopt bijna af en er was veel serieuze belangstelling. Daarnaast om ook bij oranje beter in beeld te komen is een buitenlandse competitie beter voor hem en hij speelt al best lange tijd voor vitesse. Gaf altijd 110%, dus er is niemand bij vitesse die hem deze stap misgunt. Hij zelf wat het belangrijkste is wil nu ook gewoon weg, een speler tegen zijn zin bij een club willen houden zorgt alleen maar voor problemen.

Je stukje over een handelshuis is onzin, hoe jij het uitlegt in ieder geval. Want vitesse is net zoals elke andere NL club gewoon een handelshuis, maar wat jij zei: "vitesse lijkt meer een handelshuis geworden waar men voor zoveel mogelijk geld zo snel mogelijk de spelers wil doorverkopen.", klopt voor geen meter. Want noem eens voorbeelden ?juist ja, die heb je niet.

30 juli 2012 om 15:41

Vergeet niet dat de clubs nog 1 maand hebben om spelers te kopen.
De meeste transfers vinden altijd plaats in de laatste 3 dagen en Vitesse
zal heus wel nog een speler of 2 halen voordat augustus voorbij is.

30 juli 2012 om 15:42

Vitesse wil nog 5 tot 6 spelers halen.

30 juli 2012 om 15:54

Weet je toevallig voor welke posities?
En zijn er al geruchten over mogelijke spelers?

31 juli 2012 om 00:53

Ze willen nog een rechtsback halen, een linksbuiten, een centrale verdediger en nog 2 spelers op het middenveld. Namen heb ik nog niet gehoord buiten Annan, Verhaegh en Janssen om. Als ik meer weet, zal ik het wel melden.

30 juli 2012 om 15:44

@V watcher:hoe haal je het in je hoofd om het woord handelshuis te gebruiken als er nog niets verkocht en gekocht is.
Wat is Twente dan wel niet?

30 juli 2012 om 15:50

Laat die mensen toch. Sommige mensen hebben totaal geen verstand van voetbal, of inzicht in de gebeurtenissen rondom Vitesse. Waarom zou Vitesse anders Janssen willen halen? Om door te verkopen, lachwekkend....

Elke club in Nederland dient als handelshuis. Als een grote club in Europa je speler wilt hebben, kan je hem echt niet behouden hoor.

30 juli 2012 om 17:23

Inderdaad, hij heeft die groene balk zeker gekregen bij de plus, voor een zak aardappelen ofso.

Hij praat alsof hij alles weet maar hij er de ballen verstand van, niks dus. In ieder geval geen verstand van vitesse, dat lijkt me duidelijk.

30 juli 2012 om 15:58

V-watcher als jij er zoveel van denkt te weten, vertel mij wie vitesse heeft doorverkocht vanaf dat Jordania (16-08-2010) eigenaar is geworden, als jij er 2 kan noemen krijg je een duimpje omhoog lukt het je niet dan zie ik jou niet meer reageren op zaken zolang je inhoudelijk niet op de hoogte bent.

30 juli 2012 om 16:25

Handelshuis hoeft niet per se te maken te hebben met verkopen maar ook dat men veel spelers huurt zoals 2 jaar geleden met Rajckovic , Delac , Matic , Aissati , Caldirola en Riverolai vorig seizoen met Davila , Kalas.

Pluim is onder het bewind van Jordania verkocht , daarnaast om te zien hoeveel spelers er korstondig zijn gehaald zoals Babangida , Kingston en Aborah. Daarnaast kan je ook Nilsson noemen als speler die verkocht is en waarschijnlijk ook Pedersen.

In hoeverre ben je dan geen handelshuis , er worden veel spelers aangetrokken ook veel voor de korte termijn en vooral veel gehuurd.

30 juli 2012 om 16:32

Het eerste jaar stonden er nog maar 12 spelers onder contract. Er moest snel gehandeld worden . Dat verklaart de vele wisselingen in het eerste en ook nog het tweede jaar. Inmiddels begint het meer vorm te krijgen, . Dus geen handelshuis. Maar een club die vanuit het niets iets aan het opbouwen is.

30 juli 2012 om 16:37

Pluim, inderdaad. Je bent goed op de hoogte. Nilson twijfel ik want volgens mij Isin net voor jordania weg gegaan, Pedersen is verhuurd dus nog eigendom Vitesse

30 juli 2012 om 16:37

V-watcher : je bent zoveel onzin aan het verkondigen dat ik me afvraag wat je deol ermee is.
Wat heeft het huren van spelers met handelshuis te maken?
Wat verdient Vitesse daaraan? Daarnaast ben je nogal in de verleden tijd aan het praten. Nilson, pluim pffff?. Laat ik het daar maar bij laten
Heb wel wat beters te doen .

30 juli 2012 om 16:42

Ik citeer;
Vitesse lijkt meer een handelshuis geworden waar men voor zoveel mogelijk geld zo snel mogelijk de spelers wil "doorverkopen".

Ik zal toch even op je ingaan ondanks dat ik mijn club Vitesse ook wel Hollywood aan de Rijn (nooit saai) niet hoef te verdidigen.

Rajkovic, Matic, Delac, Aissati, Riverola, Kingston en Babangida werden gehuurd tussen 16-08-2010 en 30-08-2010 omdat de selectie bestond uit 12 man, de smalle selectie had te maken met het naderen van een faillisement!!!! en wat ben ik blij dat die spelers gehuurd zijn en niet gekocht dat heet beleid, of denk je dat wij blij waren geweest met al deze namen voor een vast contract, nee dit was een tussenoplossing.

Caldirola was al gehuurd voor de overname, Aborah heeft gewoon een contract van 1 jaar uitgediend ik weet niet wat daar slecht aan is.

Eerst zeg jij handelshuis en doorverkopen, dan zeg jij alleen handelshuis en nu leg ik jou nog maar een keer uit dat de meeste namen in verband staan met de overnameperikelen.

Zullen we dan dit verhaal nog een keer herhalen en dan vanaf 16-08-2011 ( 1jaar na de overname) toen er al een basis was ?

Zie nu trouwens dat jij voor feyenoord bent hahaha waarom zou ik vitesse nog gaan verdedigen ;

30 juli 2012 om 17:00

Dus jij wilt beweren dat spelers als Rajkovic , Matic en Aissati niks aan dit Vitesse hadden toegevoegd , ik weet zeker dat ze dan verder waren dan ze nu zijn.

Ik weet niet waar je op doet met Feyenoord , Feyenoord heeft dit seizoen 7 spelers aangetrokken maar niet je hele selectie kan bestaan uit eigen jeugd , bij Feyenoord heeft men tenminste oog voor de jeugd en bij Vitesse verkopen ze liever Pluim en halen ze een Chanturia.
Feyenoord is samen met Ajax nu gewoon het voorbeeld van hoe het Nederlandse voetbal groot is geworden , misschien uit nood maar alles beter dan het vreemdelingenlegioen waar de voertaal sowieso niet Nederlands is.

30 juli 2012 om 17:43

Pluim vergelijken met chanturia ? Serieus ??

Als er 1 ding wat zeker is dan is het wel dat vitesse hun jeugd zeer belangrijk vindt. Zijn altijd veel jeugdspelers door gekomen maar om (wat jordania wil, snel) naar de top te willen gaan, komen de meeste daar gewoon nog te kort voor.
Maar misschien als je onderzoek had gedaan dan weet je dat vitesse zeer nadrukkelijk bezig is om de jeugd te verbeteren. Met het trainingscomplex en alles eromheen zullen jonge talentjes een stuk eerder kiezen voor vitesse en daarnaast scouten ze nu ook meer buitenlandse talenten.

Inderdaad heeft feyenoord veel jeugdspelers en het oog ervoor, er zat de laatste jaren immers ook geen geld voor aankopen. Veel keus hadden ze dus niet he, mja ze hebben geluk dat hun jeugd gewoon goed is. Maar of al die spelers nu ook zouden hebben gespeeld wanneer feyenoord de laatste jaren gewoon veel geld ter beschikking had gehad(zoals Psv) lijkt mij van niet.

30 juli 2012 om 17:44

@v watcher: ach ja, na ''handelshuis gooit deze knakker ook maar de term ''vreemdelingenlegioen'' naar buiten.
Op zoiets onzinnigs gaan we toch helemaal niet serieus reageren!

Misschien uit nood zeg je. Waarom laat je dat woord niet gewoon weg. Dan lijkt het tenminste nog een beetje reeel wat je uitkraamt.

30 juli 2012 om 17:50

Pluim is mislukt bij Roda , speelt nu bij zwolle.
Voertaal is gewoon Nederlands.

Rajkovic en aissati voegen wellicht iets toe maar matic totaal niet.

Blij weinig van je verhaal over zo.

30 juli 2012 om 17:59

ik nam je net nog serieus! maar na handelshuis en vreemdelingenlegioen niet echt meer!

Vitesse is alles behalve dat. Jongens als van ginkel,propper,hofs,velthuizen.buttner,vd heijden,havenaar(half japans),room,vd struijk,lieder,van aanholt zijn toch echt spelers met Nederlandse afkomst? dus aub informeer beter en kom dan met je domme woordjes want het slaat totaal nergens op! Daarbij hebben we 3 spelers uit Georgie: Chanturia,kashia,qazaishvilli. Dan heb je nog spelers als Kalas(tjech),bony(ivoriaan),reis(braziliaan)peders... dus van de 21 spelers zijn er 10 van buitenlandse afkomst waarvan er 5 in de basis staan? dus V-watcher,als je dat al een vreemdelingenlegioen vind kom dan gaan we dat ook zeggen over groningen,heerenveen,heracles,vvv en vast nog wel wat meer!

30 juli 2012 om 18:22

die V staat niet voor Vitesse (watcher) hé?

30 juli 2012 om 18:48

V-watcher

Leuk dat je met je velen punten jezelf een groen randje geeft een aantal reacties hierboven.
Maar dat wil nog niet zeggen dat wij daar intrappen. Want je verstand van voetbal ( en vooral Vitesse) is ver te zoeken.

Begrijp niet waarom voetbalzone je geen punten afpakt.

on.

Het zou geweldig zijn als je Anan en Theo met v Ginkel op 1 middeveld heb staan. Alleen is het vaker gebleken dat dit soort nieuws niet door ging.

Met hun erbij en 2 backs dan zie ik plek 5 wel aankomen

30 juli 2012 om 16:12

@vwatcher

Er is nog niet een speler verkocht en je hebt het over een handelshuis.
Daarnaast Moeten Nederlandse clubs vaak hun beste spelers verkopen.
Dat is voorlopig nog niet gebeurt bij vitesse, sterker nog bony heeft bijvoorbeeld bijgetekend tot 2015

30 juli 2012 om 18:31

V-watcher,
Vanwaar dit soort reacties tegen Vitesse? Je hebt zelf clubs als paris saint-germain en Porto als favoriete club staan dus ik vind het dan wel vreemd dat je dan een club als vitesse als handelshuis en vreemdelingenlegioen neerzet. Ik snap ook niet dat als het over Vitesse en in dit geval Annan gaat er elke keer weer dit soort nutteloze discussies bij gehaald moeten worden.

Ik hoop dat het snel voor het eerste treffen met anzji rond kan zijn...dan kan vdheijden op de plek van de geschorste Kalas, en is het gemis van Kalas geen ramp meer.

30 juli 2012 om 15:38

van der Heijden centraal is zelfmoord. Helemaal tegen spelers als Eto'o en Boussoufa.

30 juli 2012 om 15:44

Struik centraal achterin naast Kashia.
Frank heeft zijn beste wedstrijden gespeeld centraal achterin.
Hopen dat Annan komt en dan samen met Theo en Marco op het middenveld.

30 juli 2012 om 16:51

Nu je het zegt is dat idd een betere optie...en dan gewoon yasuda op rechts idd...

Hoe zit het met Cziommer krijgt die nog een contract bij Vitesse?

30 juli 2012 om 15:47

Dat is nog niet zeker. Hij traint nog wel mee, maar van een contract is op dit moment nog geen sprake. Ik zie hem opzich wel graag komen, heeft veel ervaring en het is een nuttige middenvelder om 'erbij te hebben'. De vraag is of Cziommer dit zelf ook ziet zitten. Het is nu afwachten, maar in de laatste week van Augustus zullen er wel weer een paar transfervrije voetballers worden vastgelegd.

30 juli 2012 om 16:00

Jaa dat denk ik ook zijn ervaring kan wel belangrijk zijn voor Vitesse, verder denk ik dat jullie wel echt een nieuwe rechtsback moeten hebben, want die positie is wel erg zwak!

30 juli 2012 om 16:04

@vitesse20, hij is in onderhandeling met onze zuiderburen

31 juli 2012 om 00:51

Dat wordt inderdaad beweerd. Maar Vitesse zou hem niet mee laten trainen als hij bij NEC een contract gaat tekenen. Overigens zou ik het niet heel erg vinden, een voetballer moet zijn wedstrijden spelen, als dat bij NEC is, gun ik hem dat wel.

Ik geloof dat Vitesse, Yoshida moet aantrekken!

30 juli 2012 om 15:48

Yoshida is een goede verdediger, maar niet het niveau wat Vitesse nastreeft. Yoshida zou eventueel wel kunnen fungeren als 3e of 4e centrale verdediger, maar een international van Japan ziet dat denk ik niet zitten.

30 juli 2012 om 18:58

Vitesse moet voor de RB positie Kieftenbeld halen van Groningen!

Dan heeft Vitesse kanp onderhandeld, 1.5 miljoen voor een goede en sterke controleur met doorgroeimogelijkheden en internationale ervaring is geen gekke prijs. Heeft het verder prima gedaan vorig jaar.

dan moet het aan het salaris liggen,
het lijkt me sterk dat vitesse annan niet 1,5 mil waard vind

oh oh als Jansen en Annan komen gaat het een heel leuk seizoen worden !!

Met kalas en Kasia als betrouwbare verdedigers en Bony met Reis in de aanval. Kan niet wachten !

30 juli 2012 om 15:56

Jaa dan heeft Vitesse zeker een sterk team en ik denk dat dit seizoen Reis echt ons positief gaat verrassen. Ben alleen bang dat Bony nog deze zomer verkocht gaat worden dat zal wel jammer zijn voor het Nederlandse voetbal!

30 juli 2012 om 16:04

En Ibarra en van Ginkel. fap

Annan is een redelijke speler zeker voor Vitesse. Voor zo'n lage prijs moet je zeker zaken doen.

Chanturia zie ik dit seizoen wel uit de verf komen raar dat niemand daar over praat.

30 juli 2012 om 16:29

Chanturia is een speler die teveel voor zijn eigen belang gaat,als Fred dit er uit weet te halen en hij meer doet voor het team dan voor zichzelf kan hij verrassen dit seizoen! Al lijkt Chanturia mij een vervelend ventje maar is natuurlijk in potentie een geweldige speler. Maar hij moet afleren alles zelf te willen doen en alles te willen opeisen! Hij denkt er te makkelijk over en doet maar wat zoals je zag tegen L.ploviv! o.a met die strafschop

Totaal niet onder de indruk van wat Vitesse deze zomer op de spelersmarkt doet. Als ze echt willen aanhaken aan de top van Nederland en op korte termijn landskampioen willen worden moeten ze toch wat spelers van kwaliteit halen. Het duurt tenslotte ook nog even om ingespeeld te raken. Het middenveld kan wel wat kwaliteit gebruiken en aan een Theo Janssen op leeftijd die nog maximaal 2 jaar kan presteren heb je met het oog op de toekomst vrijwel niks aan.

@storing: 'totaal niet onder de indruk'... ha ha snap ik. Is namelijk nog niets gebeurd. Beetje inhoudsloze opmerking dus.

Mooi, Annan is een belangrijke speler geweest vorig seizoen voor Vitesse. Helemaal voor zo'n lage prijs is hij een topaankoop!

Volgens mij kijk jij echt nooit naar Vitesse Storing of wel? Als je in de rust hebt gekeken na Vitesse-l.plovdiv is er duidelijk gezegd dat de spelersmarkt nog niet echt op gang is gekomen en Vitesse niet de club/middelen heeft om spelers van grote formaat zo vroeg in de transferperiode aan te trekken! Ik verwacht dat spelers zonder club,ongelukkige spelers,spelers/makelaars die geld willen zien rond midden augustus worden aangeboden omdat ze voor het verstrijken van de transferperiode na een andere club willen waar misschien wel geld zit en die europees voetbal speelt en bovenin mee doet in de competitie

jackson da lima reis let op this kid

Vind de titel een beetje te voorbarig en nergens op gebaseerd. Maar het zou natuurlijk heel mooi zijn als Vitesse Annan terug haalt naar Arnhem en hem definitief vast kan leggen.
Maar voor nu zie ik het nog maar even als een gerucht. Dat hij in Arnhem was zegt natuurlijk niet gelijk dat Vitesse met Annan in onderhandeling is. (Al hoop ik natuurlijk van wel)

Komop Vitesse doorzetten nu met Jansen en Annan. Nog een rechtsback erbij en dan staat de basis. De overige 3 aankopen zijn dan aanvullend. Een linksvoor, extra centrale verdediger. Hofs, struijk, vd Heijden en Yasuda lozen, komen allen tekort. Fuck man stel je voor dat dit allemaal lukt, en dat hier in Arnhem. Vol verwachting Jordania Make our dreams come true

Geweldig nieuws als Annan erbij gaat komen.
Dan wordt het echt doorschakelen naar de top van de Eredivisie.

Als Wilfried Bony (waarvoor momenteel geen interesse is van buitenlandse clubs, Cska is inmiddels voorzien met Suarez van Anderlecht) ook dit seizoen nog blijft kunnen er mooie dingen gebeuren in Arnhem.

Struijk wordt iedere keer neergesabeld in de reacties op vz, maar heeft vorig seizoen naast Kashia en Kalas verdedigend een TOP seizoen gespeeld. Ja, het is een beetje een anti held, maar liet vorige week donderdag tegen Plovdiv weer zien dat hij het nog steeds goed kan.

Ik verheug me echt op het nieuwe seizoen. Als spelers als Janssen, Annan en evt een nieuwe rechtsback komen denk ik dat Vitesse wel in de top 5 kan eindigen. Aanval ziet er goed uit met Bony Reis en Ibarra. Het middenveld ziet er dan een stuk beter uit met namen als Van ginkel, Annan, en Janssen. En de verdediging zal er met een nieuwe rechtsback ook beter uit zien met Kalas Kashia van Anholt en een aankoop voor de rechtsback positie.

Annan heeft een goed seizoen bij Vitesse erop zitten, past wel bij Vitesse. Ik hoop dat hij weer naar Vitesse gaat en dat is een goed teken voor Vitesse.

Doen Vitesse( ik als zijn landgenoot) Vind het een speler die bij hun past. Heeft het vorig jaar goed gedaan bij Vitesse. 1,5 miljoen voor Annan is toch niet zoveel ? De vraag is alleen of Annan water bij de wijn gaat doen want 2 miljoen verdienen bij Vitesse gaat sowieso niet gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren