Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ beantwoordt verwachte fax met bod op Moisander als 'niet serieus'

Laatste update:

Anderlecht heeft volgens Het Nieuwsblad een eerste bod uitgebracht op AZ'er Niklas Moisander. Trainer John van den Brom wil de Finse verdediger heel graag naar Brussel halen. De eerste fax die verstuurd werd bevatte echter een te laag bedrag, zo blijkt. AZ mikt op vier à vijf miljoen euro voor aanvoerder Moisander en het bod van Paarswit kwam daar niet bij in de buurt.

/

“Niklas zit in de wachtkamer. Ik heb hem gesproken en zowel hij als ik willen bij Anderlecht opnieuw samenwerken zoals indertijd bij Ajax”, laat Van den Brom zaterdag weten in de Belgische krant. De clubs zijn nu aan het onderhandelen en het is wachten op een telefoontje van mijnheer Van Holsbeeck om te zeggen dat er een akkoord is.”

Van den Brom kwam ook aan het woord over Anthony Annan. Vorig seizoen werkte hij met de middenvelder samen bij Vitesse: toen verhuurde Schalke 04 hem. Vitesse wil hem graag nogmaals een jaar huren, maar ook Anderlecht leek een poging bij die Knappen te doen. Dat valt echter wel mee: “Ik vind Annan een goeie speler, maar hij staat op ons lijstje in het geval Biglia nog zou vertrekken. En dat is voorlopig niet aan de orde.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach het spelletje is begonnen, straks is de transfer goedgekomen voor 3,5 miljoen ofzoiets. Kijk er niet meer van op, we verkopen onze spelers toch altijd voor spotprijzen ivm de rest.

4 augustus 2012 om 19:00

Dat is nu verleden tijd, de schulden zijn afbetaald en dus kunnen er hogere eisen gesteld worden en gaan spelers niet meer voor een klein prijsje weg

Als hij werkelijk rond de 4 a 5 miljoen moet gaan kosten zal op dit moment Anderlecht de enige sereiuze kandidaat zijn. Zij hebben naruurlijk best wel wat inkomsten verkregen met de verkoop van Suarez. Ajax heeft al eerder aangegeven geen transfers meer te willen betalen rond dat bedrag, kijk maar naar Narsingh. Dus zal Anderlecht op dit moment voor zo'n bedrag de enige optie zijn. Daarom denk ik dat AZ best wel bereid zal zijn om met Anderlecht te gaan praten en verwacht dat beide clubs wel tot een akkoord zullen gaan komen.

4 augustus 2012 om 08:57

Ajax gaat inderdaad nooit dat bedrag op tafel leggen voor Moisander, Anderlecht acht ik daar ook eerder toe instaat, maar de transfer van Suarez is nog niet rond, ik heb namelijk gelezen dat hij niet door de medische tests is gekomen, maar dat word vast nog vervolgt.

Als v d Brom Moisander echt graag wil dan gaat Anderlecht daaraan voldoen, want een mee voetballende centrale verdediger missen ze echt. Volgens mij is dat een begrip dat niet bestaat in Belgie omdat quasi niemand het daar heeft. Mooie stap voor Moisander.

4 augustus 2012 om 09:36

en terecht, waarom zou ajax 5 milj betalen en 1 milj salaris en dan over 4 jaar ook nog een restwaarde van 0 euro. En de fouten die hij maakt kan een blind of denswil ook wel maken dan.

4 augustus 2012 om 09:54

disaster je doet je naam eer aan:
Jij suggereert dat Moisander een slechte verdediger is, maar dat is hij uiteraard helemaal niet. Mede dankzij Moisander heeft AZ afgelopen jaren zowel nationaal als internationaal heel erg goed gepresteerd. Dit kwam mede door het geringe aantal tegentreffers dat AZ incasseerde en vooral daarin had hij een grote rol. Tel daarbij nog is op dat hij ondertussen een ervaren verdediger is en ook een leider in de verdediging en dat maakt het helemaal onzinnig om hem te gaan vergelijken met een paar "rookies".

4 augustus 2012 om 12:39

@multatuli #6
Jij mag dan misschien idolaat zijn van Moisander maar ik en met mij volgens mij nog vele anderen zien Moisander voor een zogenaamde ervaren verdediger nog steeds fouten maken, onnodige overtredingen begaan en daardoor ook onnodig vrije trappen weergeven.
Heb het niet zelf bijgehouden maar al meermalen is het aantal gele kaarten (en 2 rode kaarten als ik me niet vergis) voorbijgekomen op dit forum.
Een 'goede' verdediger moet juist voorkomen dat hij zo veel gele kaarten vangt en vooral is het verbazingwekkend dat een verdediger van een ploeg die dominant voetbal speelt zo'n aantal achter zijn naam kan noteren.
Dan geef ik disaster gelijk dat Ajax dan beter voor Blind of Denswil kan gaan want dan bespaart Ajax ook nog eens geld.

4 augustus 2012 om 10:06

Alleen is de transfer zo goed als afgeketst na de medische keuring. Maar verwacht wel dat ze eruit gaan komen.

De fax. De voetbalwereld klaagt steen en been over het conservatieve Fifa, maar ondertussen gewoon lekker blijven faxen. Hoe kan je een bod uit dat apparaat überhaupt serieus nemen?

4 augustus 2012 om 09:56

@pryor:
Serieuze mensen zien graag een handtekening onder een bod staan. Dat gaat met een fax nog altijd net even sneller dan met een email. Trouwens een beetje onzinnig om te gaan lopen mekkeren op het gebruik van een fax.

Ik blijf mij verwonderen over het feit dat deze informatie naar buiten komt! Voor wie is dit nu belangrijk? Er zijn 3 partijen betrokken, de verkopende partij, de speler en de kopende partij. Wie brengt deze informatie naar buiten en waarom? Wat hebben wij aan deze informatie? Helemaal niets dus!

Gezien de perikelen van Suarez zal Az nu wel spijt hebben dat ze het bod afgewezen hebben. Wie anders geeft miljoenen uit aan Moisander? Op leeftijd, kort lopend contract...

4 augustus 2012 om 10:39

Dat klopt weg miljoenen ze zijn daar bij AZ niet slim bezig.

4 augustus 2012 om 11:09

Joh, op leeftijd? Deze jongen word eind september pas 27, en volgens mij is een leeftijd om te stoppen nog 6 á 7 jaar verder. Kort lopend contract valt nou ook wel weer mee.. Medio 2014?

4 augustus 2012 om 11:13

ik meen mij te herinneren dat hij een contract tot 2013 had, maar goed, daar kan ik naast zitten. Verder is die jongen, wanneer hij een gemiddeld contract van 4 jaar tekent, 31 jaar oud, best wel oud voor een verdediger dus ook voor een club om er nog wat aan te verdienen.

4 augustus 2012 om 12:59

Je zit ernaast, kan gebeuren. 1 juli 2014 en dan is hij 28. Is itt andere clubs gewoon te checken op de officiële AZ site.

5 augustus 2012 om 13:56

@ gerritvooijs
Ik heb het toch over dit jaar ?

@ Enkidoe

Ja in die zin heb je zeker gelijk hoor, maar sowieso heb je natuurlijk dat ze de speler het liefst voor contract afloop van de hand doen. En misschien verdient hij nog een knappe transfer als hij de kans krijgt om in de Champions League te spelen.

Moisander gaat zeker weg of het nu Anderlecht of Ajax is de clubs zullen heus wel komen en het zou nog kunnen dat het pas rond komt rond 31 augustus de laatste dag van de transferwindow. Het zal in ieder geval minder dan 5 miljoen worden denk ik.

4 augustus 2012 om 13:00

Hoe later de transfer hoe duurder de speler. 31 augustus is het 6miljoen en jij snapt net als ik waarom !

Ajax lijkt er weer naast te grijpen, je kunt je afvragen of het beleid op lange termijn wel effect sorteert...

Het maakt niet uit zo lang je alternatieven hebt die net zo goed of bijna zo goed zijn. Als echter blijkt dat het niveauverschil tussen Sana en Narsingh gigantisch is en dat dadelijk ook blijkt voor de linkercentrale verdediger, dan kun je jezelf afvragen of het nu wel zo verstandig is. Ik vond 4,1 miljoen voor een speler als Narsingh namelijk geen slecht bedrag. Misschien dat het over een aantal jaar wel ervoor zorgt dat je gemakkelijker spelers binnen haalt, maar dat zullen we moeten afwachten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren