djstoffel
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 25 april 2007
  • djstoffel
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 3.356
  • Onbekend
  • 3
Persoonlijke berichten
27 oktober 2010 om 16:35
#2

ben van 1983

22 juni 2011 om 14:56
#4

Gozer, het ging in die discussie helemaal niet om de Arena! Het zegt veel over jou en over degene op wie ik reageerde dat de arena er bij gehaald wordt als het over de uitstraling van het Gelredome gaat.
Ik wist idd niet dat dat eerst tribuneplaatsen waren. Als dat zo is dan komt dat bij succes voor Vitesse dus ook wel goed.

Jammer dat je die hoeken/gymzaal dan weer letterlijk neemt. Iedereen behalve jij zal er iets figuurlijks in zien, en dat was ook precies de bedoeling. Dat er niemand meer optreedt in de Arena zal me echt een grote rotzorg zijn. Wat mij betreft wordt het ook alleen een voetbalstadion. Veel plezier dan in je multifunctionele entertainment tempel.

22 juni 2011 om 14:57
#5

Oh en chique hoor, ''selectieve verontwaardiging''. Ik ben heel kritisch op de Arena maar ook op alle andere stadions. Misplaatste opmerking dus.

25 augustus 2011 om 13:04
#6

sowww wat die is die gozer vermoeiend zeg haha!

26 augustus 2011 om 23:02
#7

Sorry zag nou pas de reactie waarop gereageerd was,ja over het paard getilde vitesse,bij elkaar gekocht zooitje wat echt als een kaartenhuis in elkaar stort. Lovende woorden van Bony zijn natuurlijk goed als je Ajax uit hebt,maar deze ploeg uit arnhem is een tikkende tijdbom vooral met van den Brom!

Aangepast op 26 augustus 2011 om 23:07 door dabjes.

25 oktober 2011 om 18:40
#8

als je zegt dat lyberia oukraine en ogo bij elke eindtoernooi aanwezig zijn dan ben je niet op de hoogte van het heden daagse voetbal. misschien heb je het over een ander sport maar dit is voetbalzone dat alleen maar over voetbal gaat.

30 oktober 2011 om 19:51
#9

Gelijkspelen is niet verliezen :)

Hoewel een gelijkspel wel zo voelt is het altijd iets anders dan een nederlaag.

Daarnaast was VVV was incidenteel , VVV kreeg 3 kansen waarvan ze er 2 scoorde. Veder hield het op met de puntendelingen buitenshuis, de enige andere was tegen PSV (2-2).

Aangepast op 30 oktober 2011 om 19:53 door Adzevedo.

8 december 2011 om 00:10
#10

als die 1e goal van Ajax was gevallen was het spelverloop idd anders geweest.
dan was die 2-0 ook niet zo snel gevallen, en waren de koppen van Ajax ook niet gaan hangen.

wordt je toch moedeloos van als 2 goals onterecht worden afgekeurd.

12 februari 2012 om 22:04
#11

Wat bedoel je met 14 jaar?

12 februari 2012 om 22:52
#12

Kom niet uit doetinchem hoor, kom uit een plaatsje in de buurt van Doetinchem. Daar is iedereen voor Feyenoord

Verder vond ik het wel mooi die gefrustreerde reacties vanmiddag, jij niet? Of ben je voor Vitesse?

20 februari 2012 om 12:33
#13

selec,tieve verontwaardiging? Wie zegt dat ik voor Utrecht ben en/of de Galgenwaard mooi vind? Ik ben niet voor Utrecht noch vind ik de Galgenwaard een mooi stadion. Hoewel er wel meer sfeer is dan de Gelredome.
Voor dat je dat soort aannamens gaat doen kun je het misschien beter eerst checken..
Maar ik zie al weer dat je dit eerder al bij iemand uit Amsterdam hebt gedaan dus het zal wel..

Gelredome blijft een sfeerloze evenementen hal waar vrijdag het Tros piraten festijn gehouden wordt, zaterdag Indoor Truck Racing/pulling en zondag een potje voetbal..
Dat is gewoon waardeloos..

20 februari 2012 om 15:46
#14

Haha, hou op man. Ik volg het voetbal in Gelderland al jaren dus ik ken die periode ook wel. Sterker nog ik kom uit Nijmegen, dus ik denk dat ik wel weet wat er qua hoogte en dieptepunten zijn geweest in Arnhem. Jij roept allemaal dingen over mij terwijl je helemaal niks weet van me en dat komt je verhaal niet ten goede. Laat staan je argumentatie.. Dus hou in ieder geval maar op over de Galgenwaard omdat ik toevallig in Utrecht woon en begin maar vast verhalen te verzinnen over de Goffert of over het feit dat ik uit Nijmegen kom.

En prima dat het toen sfeervol was met het succes van toen maar we hadden het over nu. Daarbij kan het dan wel sfeervol zijn geweest toendertijd maar het was toen, en blijft ook nu gewoon een lelijk stadion. Bovendien helpt het niet dat het er bijna nooit vol zit..

Het is niet dat dat het enige stadion is dat niet om aan te zien is. Sterker nog, het meerendeel in Nederland ziet er niet uit. Inderdaad ook de Galgenwaard en de Arena. En wat betreft de concerten in de Kuip;) heb je wel eens naar de Kuip gekeken? Hoe kan je dat vergelijken met de Gelredome? Kijk alleen al naar de artiesten in de Kuip: Michael Jackson, Stones, Pink Floyd, Bob Dylan, Guns 'n Roses. Maar ongetwijfeld was het in de Gelredome bij: Lady Gaga, Tiesto, Sinneke en The Spice Girls ook epic.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 3 juni
De familie van Ajax-target Arda Güler is op huizenjacht in Amsterdam. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren