Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse buigt in eigen huis voor sterrenteam van Chelsea

Laatste update:

Vitesse heeft woensdag in GelreDome een oefenwedstrijd tegen Chelsea verloren. De ploeg van trainer Peter Bosz moest met 1-3 buigen voor de Engelse topclub, die deze week op trainingskamp is in Gelderland. José Mourinho stuurde bijna al zijn sterren het veld in tegen Vitesse.

In de eerste helft legde Chelsea reeds de basis voor de overwinning. Mohamed Salah opende al vroeg de score, na voorbereidend werk van Diego Costa. Een rake vrije trap van Cesc Fàbregas betekende de 0-2. Vitesse had veel initiatief, kreeg kansen en liet bij vlagen ook goed verzorgd voetbal zien. De kansen voor onder meer Bertrand Traoré en Kelvin Leerdam leverden niets op.

Na de onderbreek leek Zakaria Labyad voor de aansluitingstreffer te zorgen, maar het aluminium stond in de weg. Diego Costa, de grootste aankoop van deze zomer, bereidde een kwartier voor tijd ook de 0-3 van ex-Vitessenaar Nemanja Matic voor, na een blunder van Guram Kashia. Marco van Ginkel speelde tegen zijn voormalig werkgever bijna zeventig minuten mee bij Chelsea en Nathan Aké viel in de slotfase in bij de bezoekers. Invaller Uros Djurdjevic redde vlak voor tijd de eer van Vitesse: 1-3.

Vitesse eindigt komend seizoen in de top vijf

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoals ik al dus had verwacht heeft Courtois gewoon plaats mogen nemen op de bank! Die gaat gewoon een heel seizoen banken vrees ik.

30 juli 2014 om 21:45

Als je gekeken had, zag je dat Courtois op de tribune zat.

30 juli 2014 om 21:48

Haha das niet veel beter hoor!

30 juli 2014 om 21:50

Hij is pas net teruggekomen in Londen van zijn vakantie etc., dus het is logisch dat hij niet op de bank zit/in het veld staat. Ik zou er in ieder geval geen conclusies aan verbinden met betrekking tot wie er dit seizoen in de goal staat. Cech deed het vandaag wel heel sterk verder.

30 juli 2014 om 23:01

Courtois zat op de bank hoor. En hij keek heel sip toen de derde doelman wel minuten mocht krijgen en hij niet.

30 juli 2014 om 21:46

Vitesse speelde niet eens met zijn beste 11. en die 1e goal van Chelsea was buitenspel... Vitesse had meer kansen dus een redelijk resultaat

30 juli 2014 om 21:50

Ja moeilijk als de spelers uit je beste 11 eigendom zijn van de club waar je tegen speelt.

30 juli 2014 om 22:15

Zwaar leven heb jij.

31 juli 2014 om 03:09

Nee de beste elf van vitesse stonden tegen over op het veld

30 juli 2014 om 21:47

Praat toch niet zo'n onzin als je er niets van af weet. Courtois was nog niet selecteerbaar dus zat niet eens op de bank. Beeney zat op de bank en is nog het veld ingekomen. Hazard was ook al aanwezig, zondag zullen ze misschien (waarschijnlijk) in actie komen.

30 juli 2014 om 21:52

Je zal wel zien

30 juli 2014 om 21:49

Haha geweldig. De kenner uithangen met foutieve informatie.

30 juli 2014 om 21:51

Ga eerst even op zoek naar de feiten. Courtois heeft zich, net als Mikel en Hazard, vanmiddag om 15.00 gemeld bij de selectie van Chelsea. Het lijkt me dan ook logisch dat hij vandaag niet speelt.

30 juli 2014 om 21:53

@ Cfcrotterdam en King_osgood

Voor hoeveel gaan we wedden dat Courtois dit seizoen voor geen meter zal spelen?

30 juli 2014 om 21:56

Ik durf wel te wedden dat Courtois gaat spelen want anders zou hij echt niet terugkomen. Tevens moet Chelsea nog een speler verkopen die ouder is dan 25 jaar en dat zou zomaar Cech kunnen worden. Chelsea kan nu namelijk niet alle spelers selecteren dus er moet nog iemand weg.

30 juli 2014 om 21:59

Zullen we wedden dat hij gaat spelen. Vraag is alleen waar. Ik denk bij Chelsea, maar een laatste verhuur valt niet uit te sluiten.

30 juli 2014 om 23:01

Als ik het goed heb heeft Courtois een rugnummer gekregen. Cech heeft 'gewoon' nummer 1 en ook Schwarzer en Blackman hebben een nummer gekregen.

31 juli 2014 om 07:11

domme opmerking: een hoop spelers zijn notabene Vandaag pas teruggekeerd van vakantie.....die hebben nog geen minuut getrained !!

Hoe speelde Van Ginkel?

30 juli 2014 om 21:48

Solide zoals hij dat altijd doet. Had nog een mooie tackle gemaakt. Lijkt klaar voor 't eerste

30 juli 2014 om 21:49

Iets minder sterk dan de vorige oefenwedstrijden die ik van hem gezien heb. Was minder bij het spel betrokken en had een paar keer balverlies, maar goed, dat kan gebeuren. Hij maakt over het algemeen behoorlijk indruk in deze oefencampagne. Hoop stiekem dat hij in de basiself komt te spelen komende jaargang, maar de concurrentie is immens natuurlijk.

30 juli 2014 om 22:01

Niet opvallend. Gleed wel één keer de bal fenomenaal weg bij een tegenstander. Denk dat hij veel minuten gaat maken dit seizoen.

30 juli 2014 om 23:42

Minder dan in de vorige wedstrijden, maar wel heel degelijk. Geen fouten gemaakt.

Ik was aanwezig en ben na afloop op de foto geweest met 12 Chelsea spelers. Wat een droom zeg! Viel me op dat de Spanjaarden stug doorliepen, evenals Mourinho, daar waar de anderen vrolijk met iedereen op de foto ging. Geweldig!

Prima overwinning. Fabregas met een geweldige vrije trap en Costa die onbaatzuchtig is en perfect de ruimtes induikt. Krijg steeds meer zin in het nieuwe seizoen.

31 juli 2014 om 00:45

Nou ja opbouwend laat chelsea nog niet veel zien. Dit team is daarentegen wel beter dan vorig jaar. Diego Costa is sterk met veel ruimte achter de verdediging dat is bekent maar chelsea moet toch ambiëren om een tegenstander vast te zetten. Ik vind persoonlijk dat ze nog een verdedigende middenvelder nodig hebben een echte spelmaker. Van Ginkel komt er wel maar die gaat dit seizoen nog geen potten kraken. Ik hoop dat chelsea bovendien nog een verdediger koopt dan ben je zeker weten kampioen.

Mooie wedstrijd, terechte overwinning van een klasse Chelsea in de eerste helft. Vitesse komt nog wel tekort voor dit soort ploegen is ook logisch. Van ginkel speelde 65 minuten vrij onopvallend. Djurdjevic scoorde het vitesse doelpunt. Nu op naar de competitie

31 juli 2014 om 00:24

Leuk in ieder geval dat Djurdjevic gespeeld en gescoord heeft. Hij heeft lang moeten wachten dat geeft die jongen ook vertrouwen. Laat de competitie nu maar komen ik denk dat Vitesse met PSV en Ajax gaan meedoen om de eerste drie plaatsen. Feyenoord lijkt toch erg verzwakt en Twente ook al schrijf ik ze niet af.

Verliezen van de grote baas. Vitesse zal er wel staan over week of 3 à 4 dan krijgen ze de laatste afvallers van Chelsea en kunnen ze weer op elkaar inspelen.

Weet iemand tegen wie Chelsea de aankomende wedstrijd speelt?

30 juli 2014 om 21:57

Dit was de laatste wedstrijd van de Europese tour geloof ik. Nu nog thuis tegen Sociedad en een toernooi in Turkije voor zover ik weet.

30 juli 2014 om 22:03

Ok thanks!

Lijkt me trouwens wel echt moeilijk om te kiezen tussen Cech en Courtois. Cech is al jarenlang de nr 1 keeper en doet het nog steeds uitstekend, maar Courtois gaat niet van nummer 1 keeper bij atletico madrid terug naar chelsea om vervolgens een bankzitter te worden

30 juli 2014 om 22:41

Excuus! Noverca heeft gelijk!

30 juli 2014 om 22:02

Ze spelen zondag nog tegen Werder Bremen in Bremen

Costa liet bij vlagen zien een bijtertje te zijn, maar zijn kwaliteiten overheersten vandaag. Draaide een aantal keer goed open en bewaarde tot twee keer toe goed het overzicht voor een assist. Vond Vitesse verrassend goed. Fris voetbal met Bertrand die er voor mij samen met Labyad bovenuit stak aan Arnhemse zijde! Aan Chelsea zijde vond ik vooral Costa goed spelen. Salah enkele keren slordig bal verlies. De aansluiting tussen de aanval en het middenveld ontbrak, maar dat is niet gek met de afwezigheid van Hazard, Oscar en Willian die daar normaalgesproken spelen. Cech had enkele goede saves in huis en toont nog regelmatig aan nog lang niet versleten te zijn. Wordt een hele zware keus voor Mourinho, omdat als hij voor de toekomst kiest hij ook keihard door de mand kan vallen.

30 juli 2014 om 22:21

Doordat Costa begint te lopen heb je ineens mogelijkheden hij neemt 1 of 2 verdedigers met zich mee waardoor er ruimtes onstaan ook toont hij niet zelfzuchtig te zijn 1 goal en 2 assists in 2 wedstrijden zijn mooie stats. Wat me opviel was dat het achterin soms best onrustig kon zijn

30 juli 2014 om 22:34

Achterin vond ik het ook nog niet goed staan inderdaad. Vond vooral Luis onwennig spelen. Cahill zal Terry wel naast zich willen zien. Azpi wel sterk.

30 juli 2014 om 23:30

Ik was er ook en vond vooral matic erg sterk spelen, hoe vaak hij goed stond opgesteld en hoe vaak hij een mooie paas gaf! Matic motm voor mij.

Weet iemand of het beetje vol in het stadion was?

30 juli 2014 om 22:07

20.000 man, op zich aardig voor een oefenwedstrijd. Vitesse speelde aardig tot de 16. We missen duidelijk nog een spits (dauda) ze hebben toch aardig wat kansen gecreëerd. Een ploeg als Chelsea kom je niet tegen in onze com. Een plek bij de eerste 5 is mogelijk.

30 juli 2014 om 22:09

19.700 nog wat. Redelijk gevuld dus.

30 juli 2014 om 22:33

Ik zat er. Bijna 20.000 man was er. Business tribune was bijna leeg net als het uitvak, rest van de tribunes waren goed gevuld.

Mooi dat Mourinho van Ginkel liet starten. Wedstrijd niet gezien omdat ik Standard - Panathinaikos en Feyenoord - Besiktas heb gevolgd. Zondag tegen Werder Bremen, hopelijk mag Courtois dan z'n opwachting al maken.

30 juli 2014 om 22:38

Mourinho heeft zojuist gezegd dat Courtois dan 45 minuten gaat spelen. Eindelijk zien we Courtois in een Chelsea shirt.

Viel me alleszins mee wat ik te zien kreeg van Vitesse. Ook de nieuwelingen deden het prima. Overigens Nakamba alleen al een contract geven omdat hij z'n prachtige voornaam op z'n shurt heeft staan: Marvelous!

Vitesse haalt minstens de top van het rechterrijtje komend seizoen.

31 juli 2014 om 00:28

De top van het linker rijtje bedoel je denk ik.

Knap om te zien hoe Chelsea de fouten bij Vitesse afstraft. Gelukkig was niet elke fout een goal.
Toch een degelijk Vitesse gezien en jammer dat Traore faalt voor de keeper. Ben erg content met Wallace, die deed het aardig aan die zijkant.

Erger me wel aan labyad, die pingelt te veel waar veel balverlies uit komt.

Trots op ons vitesse, leuk combinatiespel. Alleen kashia verdedigend minder. Djurdjevic scoort moet meer speelminuten krijgen.

Ik heb een beetje heen en weer zitten zappen, maar ik vond dit een stuk leukere pot dan die van Feyenoord. Vitesse heeft mij eigenlijk wel positief verrast. Mijn verwachtingen waren ook wel erg laag, maar ik vond ze leuk spelen en creëren!

Chelsea maakt zojuist bekend dat het Ryan Bertrand voor één jaar verhuurd aan Southampton! De eerste aanwinst van Koeman is daar dus binnen en geen verkeerde.

30 juli 2014 om 23:33

Ja want Pelle en Tadic zijn geen aanwinsten van koeman?

30 juli 2014 om 23:38

Scherp. Wel de eerste defensieve versterking dus misschien bedoelde ik dat wel.....

Nakamba viel echt goed in speelde vorig seizoen bij Nancy hoop dat Vitesse hem contracteert. Chelsea was minder maar zijn zo ongeloofelijk effectief. En Diego Costa is zo goed maar zo'n vervelend onsportief mannetje.

Vitesse viel mij bijna in alle opzichten erg mee vandaag. Ik heb goed voetbal aan de bal gezien (op een aantal keer heel slordig balverlies met de lange bal na). Ik vond met name Room toch erg onrustig keepen... Die vrije trap van Fabregas bijvoorbeeld moet hij gewoon hebben. Half hoog, niet erg hard en niet helemaal in de hoek.

Hoe dan ook is het verschil tussen Chelsea en Vitesse uiteraard goed zichtbaar. Die gasten draaien zo makkelijk weg en elke aanname is haast goed. Bij Vitesse is het dan toch even anders georganiseerd en worden er meer persoonlijke fouten gemaakt.

Door deze wedstrijd heb ik wel weer veel zin in komend seizoen gekregen. Dit Vitesse kan wederom verrassen, daar ben ik nu van overtuigd. Pröpper wordt de man van het seizoen dit jaar let maar op! Hij begint beter en beter te spelen en heeft nu voor het eerst zon voorbereiding kunnen meemaken waarin hij duidelijk basiskracht is. Hoge verwachtingen heb ik van hem dit jaar!

Kan iemand mij vertellen hoe Room het doet in de voorbereiding?! En vandaag?

30 juli 2014 om 23:39

Room heeft vandaag weinig gevangen. Wel met de bal aan de voet een corner weggegeven door hem over de eigen achterlijn te schieten. Velthuizen straalt veel meer rust uit.

31 juli 2014 om 00:27

Ik vind room de hele voorbereiding nog niet overtuigen. Piet zal wel gewoon nummer 1 blijven. Room oogt onzeker en die vrije trap leek vanaf de tribune wel houdbaar.

Verder prima pot gezien. Viel me alles mee dat vitesse nog een aantal puike kansen heeft gecreëerd. Maar zoals het hele seizoen vorig jaar, we missen een spits. Hopelijk is die dauda snel fit. Zeker met de blunders van kashia moet er veel gescoord worden..

Kruiswijk en Room snel weg doen zou ik zeggen !!

31 juli 2014 om 02:52

Kruiswijk is er net...

31 juli 2014 om 06:51

k*** chesea

31 juli 2014 om 08:16

Nou nou nou gedraag je!

2 augustus 2014 om 17:59

@arsenalfc564

ik zal het ze zeggen.

31 juli 2014 om 08:10

Ik vond Kruiswijk echt niet slecht spelen hoor? Room was inderdaad wel erg onzeker in de goal.

Wat mij verbaast is dat Bosz de hele tijd loopt te schreeuwen om een spits en dan deze wedstrijd 86 minuten gaat spelen zonder spits terwijl er 3 op de bank zaten. Volgens mij is hij de storende factor bij Vitesse.

31 juli 2014 om 11:06

Dauda is nog niet fit genoeg om te spelen dat is vorige week al aangegeven, Pedersen mag vertrekken en maar goed ook.
Djurdjevic had ik graag wat langer zien spelen maar Bosz heeft nog niet het vertrouwen in hem daarnaast heeft hij het in jong vitesse ook nog niet echt laten zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren