Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Virgil van Dijk ontkent geruchten: ‘Er is niks aan de hand, dus ‘that’s it’’

Laatste update:

In Engeland verschenen onlangs berichten dat Virgil van Dijk binnen afzienbare tijd zijn handtekening zal zetten onder een nieuw contract bij Liverpool. Beide partijen zouden een akkoord hebben bereikt over een nieuwe zesjarige verbintenis. Van Dijk verwijst die geruchten nu in gesprek met Sky Sports naar het rijk der fabelen, door te stellen dat hij van niets weet.

“Er is niks aan de hand, dus that’s it”, antwoordt Van Dijk op vragen over de vermeende contractonderhandelingen. De 28-jarige verdediger krijgt vervolgens de vraag of hij graag met Liverpool in gesprek wil over een langer verblijf. “Dat is niet aan mij. Ik heb enkele berichten in de media gezien, waarin gesteld werd dat er al een akkoord bestond over een nieuw contract.”

Kompany: 'Van Dijk beste verdediger Premier League'

“Maar we zijn niet eens met elkaar in gesprek. Het enige dat ik op dit moment doe, is focussen op de wedstrijden en dan zien we wel wat er in de toekomst gaat gebeuren”, stelt de aanvoerder van Oranje. Zijn huidige contract bij Liverpool loopt voorlopig nog door tot medio 2023. The Reds telden anderhalf jaar geleden ruim 84 miljoen euro neer om Van Dijk over te nemen van Southampton. Sindsdien kwam hij tot tachtig officiële wedstrijden voor Liverpool, met wie hij vorig jaar de Champions League wist te winnen.

Liverpool en Van Dijk begonnen dinsdagavond echter weinig gelukkig aan de nieuwe editie van het miljardenbal. The Reds gingen in het Stadio San Paolo met 2-0 onderuit tegen Napoli. De tweede treffer van i Partenopei kwam tot stand door een slippertje van Van Dijk, die Fernando Llorente in staat stelde om het duel te beslissen.

Zie jij Virgil van Dijk op korte termijn vertrekken bij Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Virgil gaat nergens heen, de leider van de LFC die nog kampioen moet worden. Voor het geld hoeft hij het niet te doen en er is nog zat uitdaging in de PL en CL om bij Liverpool aan te gaan voor hem.

18 september 2019 om 12:44

Ben het helemaal met je eens, maar het blijft natuurlijk wel zo dat VVD dit zelf ook had kunnen antwoorden. Hij laat het nu toch een beetje lijken alsof hij open zou staan voor een transfer naar bijv. Spanje.

18 september 2019 om 12:48

Hij heeft die vraag al meerdere keren beantwoord dus kan wel begrijpen dat je niet elke keer hetzelfde zegt.

18 september 2019 om 14:55

Van Dijk bij Barcelona zou anders wel ideaal zijn. De ideale opvolger van Pique. Liverpool doet het de laatste tijd erg goed, maar Barcelona is natuurlijk een groter club.

18 september 2019 om 15:04

Zou het geweldig vinden als Virgil naar Barca zou komen! Zou over 2 jaar makkelijk kunnen als Pique dan is gestopt of gewoon vervangen moet worsen gezien leeftijd.

18 september 2019 om 16:34

"Natuurlijk groter" zegt ie dan. Gelukkig spreek je voor jezelf. Liverpool is beter dan Barcelona en het is to-taal niet vanzelfsprekend dat Barcelona een grotere club is. Zijn sinds de komst van Ronaldinho en Messi opgestoomd in de laatste 10 a 15 jaar, meer niet. Het is ook maar waar je grootte op baseert. Van Dijk gaat helemaal nergens heen, maar blijf vooral lekker hopen dat de beste verdediger ter wereld naar jullie komt.

18 september 2019 om 16:35

Makkelijk kunnen? Gaat Barca 200 miljoen of meer betalen voor de beste verdediger op de planeet?

Volgens mij is van Dijk kraakhelder in zijn antwoord. Volgens mij lees ik "ik ben niet eens in onderhandeling". Dat sluit werkelijk alles uit. Klaar en simpel.ik voeg daar graag aan toe dat ik ook niet hoop dat hij uit Liverpool vertrekt. Hij heeft daar de absolute heldenstatus, heeft er een coach die hem goed ligt, heeft een prachtig team om zich heen en heeft een prachtige uitdaging in het behalen van de felbegeerde landstitel met de club. Hij zou er onterfelijk mee worden in de stad.aangezien hij ook geld als water verdient zou ik niet weten waarom hij zich zou moeten laten verleiden door de bekende rij grootmachten uit Spanje en Italie.

18 september 2019 om 16:36

Precies dit dus. Liverpool is wereldtop en momenteel de beste club in Europa. Nul reden om naar Barcelona of Real Madrid te vertrekken. En Juventus is al helemaal lachwekkend, in niets groter of beter dan Liverpool.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren