Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Virgil van Dijk hoort erbij en ik zou Van der Vaart niet meenemen’

Laatste update:

Pierre van Hooijdonk behoorde in 1998 tot de WK-selectie van het Nederlands elftal. Nu zestien jaar later zou de oud-aanvaller wel weten wie hij mee zou nemen naar het mondiale eindtoernooi in Brazilië. Het keepersgilde moet bestaan uit Jasper Cillessen, Tim Krul en Michel Vorm. “Deze drie keepers zijn in mijn ogen gewoon de beste keus voor Oranje.”

/

Van Hooijdonk is voorstander van de aanwezigheid van Virgil van Dijk. “Gewoon een hele goede verdediger. De Schotse competitie is echt niet minder dan de Eredivisie. Iedereen doet daar minachtend over”, verzekert de oud-speler van Celtic tegen de NOS. Ook Terence Kongolo verdient een vliegticket. “Het voordeel van Kongolo is dat hij zowel linksback als centraal in de verdediging kan spelen, ook wanneer Oranje naar een systeem met vijf verdedigers zou moeten omschakelen”, legt Van Hooijdonk uit. “Dan kun je Kongolo goed gebruiken.”

In de aanval heeft Van Hooijdonk plaats voor de gebruikelijke namen, maar de middenlinie kent twee verrassingen: de aanwezigheid van Davy Klaassen en de absentie van Rafael van der Vaart. “Een aanvallende middenvelder met veel diepgang. Het is misschien geen jongen voor de basis, maar met het oog op de toekomst een goede speler”, stelt Van Hooijdonk, die Van der Vaart zou thuislaten. “Hij heeft nauwelijks gespeeld bij Hamburger SV. Niet meenemen.”

Rafael van der Vaart hoort in de WK-selectie van Oranje thuis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Hooijdonk is de enigste die ik nog serieus bij Studio Voetbal. Ik ben het vaak met hem eens en ook nu weer vind ik dat hij nuttige dingen zegt.

On: Ik weet niet of ik van der Vaart zo snel zal thuis laten. Is toch een speler met veel ervaring en ik ga er van uit dat er vrijwel veel jonge spelers meegaan.

Wat betreft Klaassen en van Dijk, dat vind ik ook. Klaassen voor op de bank, van Dijk in de basis.

Ik zou van Dijk ook zeker weten meenemen, maar van der Vaart niet meenemen zou ik niet zo verstandig vinden. Hij kan nog best van toegevoegde waarde zijn ook met zijn ervaring

Met alle respect, maar hoe vaak zien de meesten hier van Dijk spelen. En de Schotse competitie stelt nog minder voor dan de onze. Al vind ik wel dat hij een kans verdient hoor. Ik bedoel als zelfs Bruma wordt geselecteerd.

5 mei 2014 om 08:58

En hoevaak kijk jij naar de Schotse competitie?

5 mei 2014 om 09:08

Nooit eigenlijk, en daarmee ga ik er van uit dat weinigen dat doen en zo ook niet tot een juist oordeel van hem kunnen komen en klakkeloos zeggen dat hij zo goed is. Hij verdient heus een kans, maar of hij stukken beter is dan de andere verdedigers? Daar kunnen weinig over oordelen.

5 mei 2014 om 09:41

Jup daar heb je gelijk in. Ik denk dat er maar zeer weinig mensen naar de Schotse competitie kijken, alhoewel het wel op Sport 1 komt. Als ik het zie staan op m'n tv kijk ik er ook niet naar. Het trekt me gewoon niet.

Ik maakte deze opmerking alleen omdat je zegt dat mensen van Dijk niet zien spelen en dus insinueer je dat men hem niet kan beoordelen, maar vervolgens zeg je wel dat de Schotse competitie slechter is dan de Nederlandse. Dit terwijl je zelf er dus ook nooit naar kijkt, beetje hypocriet

5 mei 2014 om 09:46

Ik kijk af en toe wedstrijden uit schotland. Het is ten eerste vaak niet om aan te zien, kick and rush en betonvoetbal. Van dijk is een van de beste van de competitie, en heeft CL ervaring. Maar aan de andere kant: hij heeft in de competitie geen topaanvallers tegen zich staan.

5 mei 2014 om 09:51

De Schotse competitie staat een stuk lager op de UEFA-coëfficiëntenlijkst, dus zo gezien is het een mindere competitie. Een competitie waar de kampioen met 20 punten verschil kampioen wordt.

5 mei 2014 om 11:19

Maldini, als ieder jaar maar 1 club kampioen kan worden. En dat al bij wijze van spreken in januari, dan lijkt het me een zwakkere competitie. Zeker sinds de Rangers zijn weggevallen. Maar dat hij een kans verdiend lijkt me zeker, mag mooi ipv die prutser Bruma.

In de Schotse competitie is Celtic met 30 (!) punten verschil kampioen geworden. Dertig! Je maakt mij niet wijs dat van Dijk daar ook maar 1 tegenstander van formaat is tegengekomen. Ik wil best geloven dat het een goede verdediger is maar de spitsen die hij op het WK zal tegenkomen heten hoogstwaarschijnlijk geen Sutton of Boyd. Van Dijk, ook al heb ik weinig van hem gezien, lijkt me niet veel beter dan de Vrij of Veltman. 1 of 2 van hen moeten zeker mee maar in eerste instantie niet voor in de basis.

Ook is het ineens populair om van der Vaart thuis te laten, maar ik denk dat jem nog hard nodig kunt hebben. Wie geeft garanties dat Sneijder goed is als hij het hele seizoen al hangend op links speelt? Neem nu gewoon mee en laat de vriendjes het op het veld uitvechten. Met De Guzman achter de hand.

5 mei 2014 om 11:14

Higdon was daar de beste spits (topscorder) dus trek je conclusies maar haha, lekker van Dijk thuislaten bij Groningen had die ook vaak foutjes hoor, alleen met uitstraling kom je er niet.

5 mei 2014 om 11:47

Kerel.... Wat heb jij er toch weinig verstand van als je dat durft te beweren... Bij Groningen was hij al beter dan welke cv van Feyenoord dan ook... Lekker vasthouden met die oogkleppen... Veel plezier die drie wedstrijden op het WK

5 mei 2014 om 12:01

Als dat zo was speelde die nu bij Ajax, PSV of Twente.
Maar die besloten niet voor niks van der Hoorn, Bruma, Rekik en Martina te halen..

5 mei 2014 om 12:58

Niet iedereen kiest voor een stap naar 1 van die clubs. Hij heeft voor celtic gekozen en staat nu in de belangstelling van de engelse top. Hoezo zou hij minder zijn dan die prutsers uit de eredivisie..

5 mei 2014 om 13:12

Omdat die wel worden geselecteerd voor het Nederlands elftal en totaal geen prutsers zijn, van Gaal is één van de beste trainers van de wereld en weet precies wie de beste opties zijn. Dat jij het nou prutsers vind, de laatste maanden presteren Veltman, de Vrij, Kongolo etc erg goed.

5 mei 2014 om 13:58

"die besloten niet voor niks van der Hoorn, Bruma, Rekik en Martina te halen.." Die besloten dat omdat die er net zo weinig kijk op hebben als jij

Mensen let op mijn woorden hij neemt lex immers die van gaal is niet te volgen

Ik zou Van der Vaart juist ten allen tijden mee nemen en in de basis laten starten. Hij is de enige 10 die we hebben die Van Persie en Robben beter laat spelen. Als je Sneijder op stelt, kun je beter zonder Van Persie spelen, want die krijgt dan toch geen bal.

De keuze is tussen Van der Vaart+van Persie en Sneijder+huntelaar, en dan kies ik voor het eerste duo.

5 mei 2014 om 09:51

Spijker op zijn kop. Sneijder en vdv zijn de enigen die de creativiteit hebben om op topniveau achter de spits te spelen. Alleen heb je met een voetballende spits(rvp) niets aan Sneijder omdat hij altijd de vleugels zoekt of zelf schiet. VDV zoekt juist de combinatie en sluit dan bij.

Beste opstelling:

Krul,
Van der wiel, Bruma, van dijk, emanuelson
Wijnaldum, guzman, nigel de jong
Robben, van persie, lens

5 mei 2014 om 09:21

Voor Bruma zou ik Vlaar erin zetten en voor de guzman sneijder.
Voor de rest helemaal mee eens

5 mei 2014 om 09:29

Dat is wel heel aanvallend, ik zie liever Pieters op links en Janmaat op rechts, op de cv zou ik Vlaar zetten op de plaats van Bruma en Van dijk zou ik laten strijden met Rekik voor de plek( ik weet dat de meeste me raar aankijken hiervoor) Lens zou ik ook laten concurreren/afwisselen met Depay, die heeft nog nooit teleurgesteld bij Oranje. Voor de rest een goede opstelling

5 mei 2014 om 09:57

Bruma...

Schei toch uit man.
Vlaar, de Vrij of Mathijsen maar zeker geen Bruma.

Van Dijk is wel een belangijke schakel bij Celtic, maar ja bij Celtic is dat natuurlijk ook niet zo moeilijk.

Hoezo weinig gespeeld hij heeft 26 wedstrijden gespeeld rare gozer die Pierre

5 mei 2014 om 09:48

25x in de basis en 1x ingevallen. Heeft dus 8x niet aan de aftrap gestaan en 7x helemaal niet gespeeld.
Dat is vooral in de laatste paar wedstrijden.
Tegen Bayern speelde hij de laatste x dan wel, maar werd na 40! minuten al gewisseld, zijn 1 na laatste wedstrijd was op 12 maart.
Daarvoor heeft hij van wedstrijd 1 tot speelronde 12 in elke wedstrijd gespeeld.
Toen miste hij er 3 en speelde van 16 t/m 21 weer alles.
Dan speelt hij inderdaad niet veel meer, als je aan het begin van het seizoen vrijwel altijd in de basis stond en dan nu in 12 wedstrijden er 5 helemaal niet speelt.

Ga toch weg, Celtic wordt kampioen, dan een hele tijd niks en dan de rest. Dat is tegelijk de enige ploeg die hier mee zou doen om het kampioenschap. De rest is jupiler league niveau

Veel lees ik hier dat Van Dijk geen weerstand heeft en geen goede spelers tegen over zich krijgt... Nou sorry hoor kan iemand mij vertellen wat de verdedigers in Nederland aan topspelers tegen over zich krijgen? Zag Veltman ook weer heerlijk in de fout gaan dit weekend bij volgens mij het tweede doelpunt... En het heeft geen gevolgen maar het gebeurt wel weer....
Van Dijk is gewoon een volwassen goede verdediger met rond de 100 wedstrijden betaald voetbal. Hij speelt ook nog eens bij een team wat in de competitie altijd in balbezit speelt, netzo als sommige mensen menen dat Oranje ook moet spelen.... Misschien is hij wat langzaam in draaien ed. (vind het persoonlijk meevallen), maar welke topverdediger is nou echt snel? Gaat er vooral om op de goede plek te staan en ingrijpen, en niet hoe snel je een rondje kan draaien.....

Je hebt spelers die bij hun club geweldig zijn maar in het nationale elftal tegenvallen en andersom. Van VdV gaat altijd dreiging uit als hij voor Oranje speelt. Hij werkt hard en inspireert zijn team. Meenemen dus, misschien alleen als supersub, maar zeker meenemen.

Die dikke papzak, Vdv, zou ik lekker thuis laten bij Sabia. Heb niks aan en gaat alleen maar klagen als hij niet speelt.

Lekker bezig hier die moderators....
Plaats je een nette en ja wel een korte reactie, dan wordt die zomaar verwijderd. Met het verwijt gebrek aan onderbouwing. Zeer triest en betreffende moderator graag 100 punten in mindering brengen! Wat een wanvertoning!.
En ja dit zal me wel een punt kosten en die is dan wel terecht.... Maar laat ze maar wat doen aan die trieste moderators....!!!!!!

Fysiek heeft Van Dijk meer weerstand in Schotland. Veltman wordt wekelijks slechter.

V Dijk uit schotland ....kan, maar ik zal Douglas uit de top van rusland pakken.
Vermeer zal ik ook meenemen voor als het penalty schieten wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren