Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Villarreal hoort van Engelse interesse en kan transferrecord gaan breken

Laatste update:

Het lijkt erop dat de toekomst van Yéremy Pino in Engeland ligt. De pas negentienjarige aanvaller van Villarreal heeft de interesse gewekt van zowel Arsenal als Liverpool, maar GOAL meldt dat the Gunners het meest concreet zijn. De Spaanse club zou een bod van 45 miljoen euro tegemoet kunnen zien voor de speler die nog tot 2027 vastligt. Mocht dit bedrag kloppen, dan maakt dit Pino de duurste uitgaande transfer ooit voor Villarreal.

De spelers van de Europa League-winnaar van 2020/21 zijn gewild. Naast de aanhoudende interesse in verdediger Pau Torres, ligt dus ook Pino goed in de markt. Villarreal kan een enorm bod uit Engeland verwachten en zou dit naar alle waarschijnlijkheid niet willen weigeren. Weliswaar heeft Pino een afkoopclausule van 80 miljoen euro in zijn huidige contract, maar Villarreal zou een lager bod ook willen accepteren. Hoewel zij nog geen formeel bod van Arsenal hebben ontvangen, is dit slechts een kwestie van tijd.

Mocht de deal doorgang vinden, dan kan de aanvaller de duurste vertrekkende speler ooit worden voor el Submarino Amarillo. De afgelopen jaren raakte de club al veel goede spelers kwijt, maar dat leverde ook veel financiële mogelijkheden op. Pablo Fornals (West Ham United, 28 miljoen euro), Samuel Castillejo (AC Milan, 21 miljoen euro), Cédric Bakambu (Beijing Guoan, 40 miljoen euro) en Eric Bailly (Manchester United, 38 miljoen euro) gingen Pino voor.

Pino speelde tot op heden 77 officiële duels voor Villarreal, waarin hij veertien goals noteerde en goed was voor vijf assists. Op 6 oktober 2021 maakte hij zijn debuut voor Spanje in de met 1-2 gewonnen Nations League-finale tegen Italië. Tot nu toe speelde hij vier interlands en maakte hij in een vriendschappelijke overwinning op IJsland afgelopen maart zijn eerste doelpunt voor la Roja.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die gast is ook een aanrader in Football Manager. Topper!

Dit is wel echt een parel van Villarreal. Hij kan op beide vleugels uit de voeten, maar is toch meer een rechtsbuiten. Doordat hij rechtsbenig is, kan hij ook prima vanaf links uit de voeten. Maar Arsenal heeft op rechtsbuiten Saka rondlopen en op linksbuiten Martinelli. En Liverpool heeft natuurlijk Salah op rechtsbuiten rondlopen en op linksbuiten Diaz, maar ik denk dat je Diaz ook wel een centrale rol kan geven en als een soort nummer 10 kan laten spelen.

Zie hem dus liever naar Liverpool vertrekken, ook omdat ik denk dat Klopp echt wel wat met hem kan. Arteta ook, maar die heeft op de vleugels een aantal goede opties en bij Liverpool zie ik hem wel een basisplek veroveren. Diaz heeft naar mijn mening ook het vermogen om als een 10 te spelen, en dan kan je met Salah en Pino op de vleugels spelen en Núñez in de spits.

Overigens knap werk wat Villarreal weer verricht. Niet eens een hele grote club qua supporters en stad, maar zijn toch altijd wel een zeer geduchte tegenstander geweest waar geen enkele team graag tegen speelt. Zijn toen in 2012 gedegradeerd, maar hebben het daarvoor en daarna over het algemeen altijd heel goed gedaan en behoren toch wel tot de top van de subtop in zowel Spanje als heel Europa naar mijn mening.

Volg ze al vanaf het moment dat Pellegrini daar hoofdtrainer was en ze Forlán, Riquelme, Reina, Cazorla, Senna, etc. hadden. Hebben daarna ook gewoon hele goede spelers gehad met Rossi (dat vond ik net als Forlán echt zo'n goede spits, helaas had Rossi pech met blessureleed uiteindelijk), Godin, Cani, Diego López, Capdevilla, Soriano, Nilmar, Nihat, Valero, Bailly, Musacchio, Rodri, etc. gehad en ook Altidore (stond toen samen met Adu als absoluut megatalent bekend vanuit Amerika), Tomasson en Pirés hebben er nog gespeeld.

En nu hebben ze ook gewoon nog goede spelers rondlopen, met dus Pino, Torres, Estupiñán, Foyth, Chukwueze en Danjuma die goed zijn en best wel wat waarde vertegenwoordigen. Maar ook de 'oudere' garde zoals Asenjo, Moreno, Alcácer, Parejo (voor een schijntje binnengehaald), Coquelin, Capoue en Raúl Albiol die daar ook spelen en hun waarde nog steeds hebben voor Villarreal.

Ook Reina is teruggekeerd bij Villarreal sinds een paar weken, maar zal vooral gehaald zijn als tweede doelman.

10 augustus 2022 om 19:04

Je hebt meer dan twee spelers nodig voor twee posities.

10 augustus 2022 om 19:50

Heel verhaal, maar toch maar 1 vraag vanuit mij: hoe kom je erbij dat Diaz ook op 10 kan spelen?

10 augustus 2022 om 20:52

Precies mijn gedachte. Mensen denken vaak makkelijk over een speler even op een andere positie zetten, maar helaas werkt dat niet zo. Daarnaast speelt Liverpool met de punt naar achter en gaan ze niet ineens hun opstelling veranderen om deze jongen in te passen.

Doordat hij op beide vleugels kan is het een perfecte speler voor Arsenal! Wat doet die scouting van United trouwens? Zijn die met zomervakantie ofzo?

11 augustus 2022 om 01:58

Zeker bij Diaz… een enorme wildebras die vooral veel ruimte nodig heeft en waarvan zijn explosiviteit het grootste wapen is. 3 maal raden wat juist niet handig is op 10…

De scouting van United is zeker met vakantie. Al jaren. Maar Yeremy is in mijn ogen niet wat ze op het moment nodig hebben. Liever 2 van het rijtje Savic, Rice, Tielemans en Neves.

11 augustus 2022 om 10:01

Neves zou denk ik qua prijs/kwaliteit de beste optie zijn. Als je dan nog SMS weet te halen dan heb je ineens een heel mooi complementair middenveld met een combinatie van kracht, techniek en scorend vermogen. Kost je waarschijnlijk wel rond de 130 miljoen, maar Ten Hag opzadelen met Rabiot en Mcfred zou wel echt schandalig zijn. Dan zou ik als Ten Hag zijnde de eer aan mezelf houden en vriendelijk bedanken voor de mooie weken.

Jammer dat ze dat bij United altijd moeilijk hebben om eens daadkrachtig op te treden.

Wat moet Liverpool met deze speler? Ze hebben genoeg spelers voorin. Bij Liverpool komt hij echt niet aan spelen toe.

10 augustus 2022 om 19:05

Salah, Jota en Salah. 3 spelers voor twee posities is niet genoeg. Plus Jota speelt nog wel eens centraal.

10 augustus 2022 om 22:23

Salah, Jota, Firmino, Nunez en Diaz voor 3 posities. Hij zou dan de zesde man worden voor de voorste 3 posities. Bij Arsenal heb je Saka, Martinelli, Jesus, Smith Rowe en Pepe. Als ik Arsenal was zou ik Pepe aanbieden als ruilmiddel. Emery was immers degene die hem 80 miljoen waard vond.

10 augustus 2022 om 23:41

Emery wilde Pepe niet eens, hij wilde Zaha. Sanllehi wilde Pepe

Vraag je af, slapen ze bij Man U?

Deze man is het meer waard dan Antony (80m vraagprijs) of Gakpo (40m vraagprijs).

voor 45 mil deze topper. Wat doen ze bij Man U???

Dan zie je Barcelona overal spelers vandaan toveren maar oog voor een Spaans talent hebben ze niet. Ik had deze jongen gehaald. Al begrijp ik ook dat deze jongen niet naar barca zou gaan in deze tijd. Wat een heerlijk talent is dit zeg. En hij word alsmaar beter.

10 augustus 2022 om 19:40

ipv wie dan? ze hebben toch wel een aantal grote spaanse talenten bij barca.
verder met je eens dat barca gewoon geld weggooid momenteel met aankopen zonder enige toekomst.

Pino klinkt als wen geschikte toevoeging. Jong, goed aangeschreven en kan op beide winger posities uit de voeten. Gok dat vertrek Pepe wel een vereiste is. Maar die mag als ruilmiddel worden aangeboden, aangezien Emery zo’n groot fan was is dat geen probleem.

Snap niet zo goed dat er nauwelijks interesse was/is voor Moreno aangezien die toch aardig presteerde. Zou hem wel eens bij een Dortmund oid willen zien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren