Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vilhena voelt niets voor Sampdoria en blijft thuis

Laatste update:

Feyenoord en Sampdoria zijn er samen uitgekomen, maar Tonny Vilhena voelt er zelf niets voor om Rotterdam-Zuid in te ruilen voor het Italiaanse Genua. De middenvelder kan voor een transferbedrag van vier miljoen euro de overstap maken: De Telegraaf en Voetbal International weten echter dat Villhena niet mee wil werken. De vlucht die woensdag voor hem gereed zou staan laat hij links liggen.

/

Zijn zaakwaarnemers hebben een verkeerd beeld geschetst en bij de Serie A-club aangegeven dat Vilhena wel zou instemmen. Daar is dus geen sprake van. “Tonny wil helemaal niet naar Italië. Hij is hier bij ons gezin en zit voetbal te kijken. Hij is niet met zijn hoofd in de Serie A, hij blijft gewoon trainen en voetballen voor Feyenoord. Mensen hoeven niet te denken dat ze hem onder druk kunnen zetten. Dan sta ik keihard voor mijn zoon”, zegt vader Toy resoluut tegen De Telegraaf.

Hij spreekt van een vertrouwensbreuk en het lijkt ondenkbaar dat de Stellar Group zich nog mag ontfermen over de zakelijke belangen van Vilhena. Vanwege een ziekte bij Vilhena’s moeder wil de voetballer zelf sowieso niet te ver vertrekken. Bij Feyenoord blijven heeft de voorkeur boven alles op dit moment. Sampdoria is hoopvol dat het Vilhena toch zo ver weet te krijgen dat hij naar Italië zal komen.

Ik begrijp dat Tonny Vilhena niet meewerkt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb ook liever dat hij blijft want we hebben een aterke bank nodig tot suc6.

26 augustus 2015 om 00:35

Kom op Gio, geef Tonny de kans op een basisplek en haal hem over om bij te tekenen. Niemand word vrolijk als Tonny weggaat en voor zijn carrière is het ook het best om te blijven mits hij speelt.

zou hem graag op 10 zien spelen, mits hij een beetje in vorm is

Prachtig. Eindelijk eens een speler die eens niet voor het geld kiest, ook al zijn de clubs er al uit en ziet de zaakwaarnemer al euro-tekens. Hopelijk gaat het gauw weer goed met z'n moeder en krijgt Vilhena nog genoeg kansen van Van Bronckhorst om belangrijk te zijn voor Feyenoord dit seizoen.

25 augustus 2015 om 23:59

Hij had wel voor een andere club getekend als die familieomstandigheden er niet waren. Hij was gewoon niet tevreden bij Feyenoord omdat hij niet zeker is van een basisplek.

26 augustus 2015 om 00:05

Tja.. dat is misschien waar. Maar dat weet je ook nooit helemaal zeker.

26 augustus 2015 om 00:14

En terecht...

Hij wilt spelen en geef m eens ongelijk, hij zit nu al 2 jaar achter elkaar op de bank. Had onder Koeman een hele belangrijke rol op t Middenveld en nu is die rol blijkbaar uitgespeeld.

Dat is hetzelfde op kantoor... Als jou rol is uitgespeeld, dan ga je ook iets anders Zoeken logisch toch

26 augustus 2015 om 01:58

Als jij op kantoor niet meer presteert dan lijkt het mij logisch dat je leidinggevende wilt dat het beter gaat en als er dan geen verbetering in zit krijg je ook een minder belangrijke rol

26 augustus 2015 om 04:06

Uh nee dan wordt je gewoon ontslagen.

26 augustus 2015 om 00:01

Zeg maar nee dan krijg je er 2...

Volgende zomer is hij transfervrij, wat erg gunstig is voor zijn salaris en tekengeld

26 augustus 2015 om 00:12

Hij heeft al meerdere malen aangegeven in Nederland te willen blijven vanwege zijn familie omstandigheden (oftewel ernstig zieke moeder). Dus druk hem nou aub niet te snel in een hoekje.

Om je vervolgvraag te beantwoorden (waarom tekent hij dan niet voor een jaar bij): Momenteel heeft hij weinig uitzicht op veel speeltijd, als hij een jaar bijtekent ligt zijn lot in de handen van Feyenoord die zelf een vraagprijs kunnen vaststellen. Weinig clubs willen goed in de buidel tasten voor een speler die na 1 leuk jaar 2 seizoenen moet banken. Als transfervrije speler zijnde krijg je dus meer opties en kan hij zelf bepalen wat voor zijn carrière beter is. Als hij loyaal tegenover z'n club is laat hij een clausule van 10% doorverkoop noteren voor Feyenoord (dit deed Konoplyanka bijvoorbeeld ook bij Sevilla, als gebaar richting Dnipro), maar ook dat is dan zijn vrije keuze.

26 augustus 2015 om 12:03

Hij neemt ook gewoon een heel dom risico hier.
Wat als hij na de winterstop zwaar geblesseerd raakt aan een kruisband bijvoorbeeld. Hoe denk jij dan dat het er voor hem uit gaat zien. Dan wil niemand hem meer voordat hij weer helemaal hersteld is. Stel dat hij het Strootman scenario voor zijn voeten krijg. Wie kan hij dan nog helpen. Dan zit hij gewoon zonder inkomen. Hij zou gewoon veel slimmer zijn om te tekenen voor een paar jaartjes en dan gewoon goeie clausules in het contract laten opnemen voor hemzelf. Nee ik heb het idee dat hij niet heel slim bezig is. Hoop overigens dat hem dat allemaal niet overkom. maar ........

26 augustus 2015 om 12:15

Vilhena kiest nu gewoon voor zijn familie en laat het voetbal voor wat het is.
Hij gaat op dit moment nergens tekenen niet bij Feyenoord maar ook niet bij een andere club en geef hem nog groot gelijk ook. Kan er alleen maar respect voor hebben dat hij voor zijn familie kiest ipv zijn eigen voetbal carriere. Hulde!

26 augustus 2015 om 01:06

''eindelijk eens een speler die eens niet voor het geld kiest''.

Ik begrijp dit niet. Ieder mens kiest voor geld als hij/zij meer kan verdienen bij een andere werkgever. Omdat het om voetballers gaat moet dat anders zijn? Waarom?

26 augustus 2015 om 01:16

Omdat er geen miljoenen mensen gespannen naar jouw kantoorafdeling zitten te kijken.

26 augustus 2015 om 01:27

Omdat voetballers van dit niveau tegenwoordig bedragen verdienen waardoor ze de rest van hun leven niet meer zouden hoeven te werken als ze fatsoenlijk met geld kunnen omgaan. Dan is het makkelijk om te kijken naar andere zaken dan geld. Los daarvan spelen bij voetballers hopelijk ook sportieve ambities nog een rol. Als het iedereen alleen om het geld ging, zouden er veel meer topspelers naar Saudi Arabië of Qatar gaan.

26 augustus 2015 om 07:43

Ach ja, jij begrijpt het niet met als argument dat iedereen toch voor meer geld zou kiezen. Dit brengt mij bij het citaat (ik weet niet meer van wie):
"Alleen hebberige mensen denken dat iedereen dat is."

26 augustus 2015 om 10:16

T gras is niet altijd groener aan de overkant. Je kunt ergens anders wel meer kunnen verdienen , maar als je t ergens al ontzettend naar je zin hebt. Waarom zou je dan gaan. Geld is echt niet zaligmakend hoor

Hij zal wel blijven, maar moet dan wel begrijpen dat bij 'gelijke geschiktheid' voor een bepaalde positie hij niet als eerste zal worden gekozen. Zie eerder spelers met een aflopend contract bij andere clubs.
Ik begrijp echter absoluut dat hij voor zijn familie kiest.

26 augustus 2015 om 00:13

Maar teken dan twee jaar bij zou je zeggen he..

1 en 1 is dat hij volgend jaar gratis naar elke willekeurige club kan en hij zelf kan gaan kiezen. Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat hij nog voor een jaar gaat tekenen om Feyenoord een bedrag na te laten

26 augustus 2015 om 00:00

En gelijk heeft ie.

Is de beste speler op 10. Niet immers niet toornstra of iemand anders maar op 1 of andere manier komt hij daar niet. Daarbij zou hij (mocht Feyenoord hem niet meer opstellen, omdat hij weigert bij te tekenen) toch via een arbitrage zaak een transfervrije status kunnen krijgen

26 augustus 2015 om 00:07

Hehe iemand die snapt dat vilhena beter is als toornstra en immers.

26 augustus 2015 om 00:18

Maar kennelijk niet snapt dat hij geen 10 is. Heeft daar maximaal 3 of 4 wedstrijden gestaan, voor de rest toch echt naast Clasie en dus achter Lexie.

26 augustus 2015 om 00:36

Maar de wedstrijden dat hij er stond heeft hij het wel goed gedaan. Tenminste, kan me nog een wedstrijd herinneren waar hij 2x scoorde op 10

Hij heeft ook meer voetballend vermogen dan immers en toornstra dus waarom niet?

26 augustus 2015 om 05:55

Hij heeft het alleen zo bar weinig laten zien. Immers en Toornstra zijn idd beperkte vortballers maar krijgen toch veelal de voorkeur van verschillende trainers, Koeman Rutte en van Bronckhorst zullen het toch niet alle drie verkeerd zien ze zullen Vilhena niet voor niets bijna nooit op tien gezet hebben?

26 augustus 2015 om 00:02

Ik denk dat hij feyenoord wel wat gunt hoor. Let maar op als hij aan het spelen raakt dan tekent hij wel bij, maarja voorlopig stelt gio meneer immers op...

Misschien haalt psv hem wel op.. Die zoeken nog een extra middenvelder.

26 augustus 2015 om 00:16

hmm betwijfel het.. in deze roerige tijd voor hem zo'n gevoelige overstap? Hij speelt al vanaf zijn zesde voor Feyenoord, denk eerder dat hij bijtekent als er vertrouwen in hem uitgesproken word.

Logisch dat hij wil blijven als zijn moeder ziek is, al weet ik niet wat ze heeft. Misschien dat hij hoopt op Southampton!? Misschien verhuur binnen Nederland en hij verlengt zijn contract met een jaar.

26 augustus 2015 om 06:26

@dumbell zijn moeder heeft k*** en wilt nog graag bij haar zijn wat te begrijpen is ik vind dat Feyenoord daar ook medewerking aan moet geven dit is al triest genoeg.

Ongelooflijk dat Feyenoord uberhaupt zaken doet terwijl ze weten van de situatie. Vilhena wil niet weg ivm zijn moeder. Ik snap dat je geld wil verdienen, maar hierbij moet je je af en toe ook mens tonen.

26 augustus 2015 om 00:02

Dat is dan toch aan Vilhena ?

26 augustus 2015 om 00:06

Ik vind het te ziek voor woorden dat je dan nog zaken wil doen ook. Ze weten dat Vilhena niet weg wil, heeft hij ook aangegeven. Ze weten ook van de situatie. Zulke onderhandelingen moet je niet eens aangaan. En dan nog voor zo'n miezerig bedrag laten gaan. Lekkere waardering.

Ja, het moet ook van twee kanten komen. Maar deze jongen heeft geen kwaad word gezegd en zette zich altijd in, en nog steeds. Dat hij niet wil verlengen is ook zijn goedrecht. Als iemand weg wil zeggen we altijd: 'hij houdt zich maar aan zijn contract'. Als iemands contract afloopt: 'smerig, hij had moeten bijtekenen zodat de club wat verdient'. Moeten spelers dan levenslang blijven...

26 augustus 2015 om 00:17

Mijn punt is dat het Feyenoord's goed recht is om hem proberen te verkopen. Als Vilhena om persoonlijke redenen dat niet wil is dat prima en prijzenswaardig. Vilhena besluit dus en Feyenoord hoeft dat niet voor hem te besluiten. Zie daarover mijn andere post.

26 augustus 2015 om 00:18

Denk je dat een andere club anders gehandeld zou hebben in deze zaak? dit is nou eenmaal de keiharde voetbalwereld.

26 augustus 2015 om 00:34

Een beetje respect is wel op zijn plaats voor hem hoor. Als iemand aangeeft dat hij in nederland wil blijven omdat zijn moeder doodgaat ga je niet onderhandelen met andere clubs over hem. Echt achterbaks van feyenoord! Feyenoord is sowieso al een club die geassocieerd kan worden met het woord wanbeleid. Al hun talenten behandelen ze als een stuk stront. Kongolo moet op een andere plek spelen omdat een amateur als ven der heijden centraal moet staan, feyenoord kiest liever houthakker immers dan een toptalent als vilhena en ook met boetieus een toptalent krijgen ze het voor elkaar dat hij voor een schijntje naar basel vertrekt onbegrijpelijk! Feyenoord komt nog wel in de shit terecht hoor dat voorspel ik alvast mannen als vermeer, van der heijden, botthegin, el ahmadi, immers, toornstra, veijnovic, kuyt, kazim, kramer en elia verdienen goed en zullen feyenoord nooit een transfervergoeding van boven de 5 miljoen opleveren.

26 augustus 2015 om 00:42

Feyenoord zet hem wel onder druk met dat akkoord. Ik snap je punt maar ik vind dat een club als Feyenoord netter met spelers om moet gaan. En al helemaal als hij er al 14 jaar speelt

26 augustus 2015 om 00:45

Amen

26 augustus 2015 om 01:53

wat een grote onzin.

1 Als een speler niet weg wil dan tekent hij bij.
2 Als een speler echt zoveel waarde hecht aan de familieomstandigheden dan gaat hij helemaal niet weg uit Nederland of helemaal niet weg.
3 Als hij zo mentaal zo moeilijk zit gaat hij niet moeilijk doen om een paar rotcenten.
4 Het gaat niet om zijn woorden maar om zijn daden. Hij tekent niet bij maar zegt dat hij niet weg wil. Dat is tegenstrijdig. Of hij wil meer verdienen bij Feyenoord basis zijn of zeer veel verdienen bij club van keuze. Spreek je dan dan uit wat je wil en ga niet spreken van respectloosheid.
5 Spelers hebben een morele obligatie om hun clubs een transfervergoeding te gunnen, zeker wanneer ze uit de jeugd komen en er veel in hem is geïnvesteerd en weg willen.
6 Het is juist respectloos dat hij zijn familieomstandigheden misbruikt als reden om naar zijn gewenste club te gaan. Zeg dan gewoon dat je Sampdoria een geweldige klote club vind. Maar nee, het is zo achterbaks.
7 Wat zijn vader bedoeld is: Wij worden niet onder druk gezet, wij zetten Feyenoord onder druk. Mijn zoon verkoop je alleen aan de goede club anders loopt hij lekker weg uit zijn contract. Die mensen van de stellar group kunnen er niets van, ze verkopen hem niet naar de goede club uit Duitsland of Belgie.

Dat je zo denkt prima, maar spreek het uit. Dan is het voor iedereen duidelijk dat je de makkelijkste route kiest.

26 augustus 2015 om 06:30

Hij spreekt zich uit hij wil spelen en niet te ver bij zijn stervende moeder vandaan ik vind jou respectloos.

26 augustus 2015 om 06:38

Wat mij bevreemd is dat Vilhena niet weg wil vanwege de ziekte van zn moeder.
Als volgend seizoen zn moeder nog ziek is en hij kan transfervrij weg dan vraag ik me af of hij miljoenen laat lopen en geen miljoenen contract tekend in een mooie competitie?
Ik denk zelf van niet.

26 augustus 2015 om 00:04

Volgens het artikel hebben zijn zaakwaarnemers een verkeerd beeld geschetst over de intenties van Vilhena. Daar kan Feyenoord niks aan doen.

26 augustus 2015 om 00:09

Hij spreekt van een vertrouwensbreuk en het lijkt ondenkbaar dat de Stellar Group zich nog mag ontfermen over de zakelijke belangen van Vilhena.

Ik zie nergens staan dat het om de Stellar Group gaat. Jammer dat daar geen citaat over is.

Zal me niet verbazen als Psv nog aanklopt. Beetje agressie en power kunnen ze wel gebruik op dat lichtgewicht middenveld.

26 augustus 2015 om 01:32

Vilhena is ook een lichtgewicht en staat niet bekend om zijn power.

26 augustus 2015 om 07:37

Grapjas. Vilhena is klein maar erg sterk.

Respect voor deze jongen!

Jammer Feyenoord kan die miljoenen goed gebruiken. Bijtekenen zit er toch niet meer in, nu gaat die gratis de deur uit aan het einde van dit seizoen..

26 augustus 2015 om 00:06

hij krijgt een andere zaakwaarnemer dus misschien dat hij nu wel weer wilt praten met van Geel?

26 augustus 2015 om 07:36

Winter is er nog een kans en ik zie hem nog wel bijtekenen als hij minuten blijft maken onder Gio.

Geweldig besluit van de familie Vilhena! Nou hoop ik dat ze zo verstandig zijn om weer met Feyenoord rond te tafel te gaan voor (minimaal) een 2 jarig contract.

Zal mij niets verbazen dat Van Geel de zaakwaarnemers geld heeft aangeboden om Vilhena nog voor deze transferperiode te laten vertrekken.

Ik zie hem nog wel bijtekenen en dat feyenoord nog geld voor hem krijgt, zou overigens niet dom zijn toch?

26 augustus 2015 om 00:19

zou geweldig zijn!

Hij moet gewoon een jaartje bijtekenen met een gelimiteerd transfersom in zijn contract.
Heeft hij de rust om bij zijn familie te zijn en krijgt feyenoord nog wat centjes volgend jaar.
Iedereen blij.

26 augustus 2015 om 00:21

Helemaal mee eens! hij moet niet vergeten dat Gio nu de trainer is en niet rutte..

ligt het aan mij of wordt de bron vermelding bewust weggelaten door VZ dat mag toch helemaal niet? ik zie iedere keer een witte balkje als het gaat om de bronvermelding..

On topic..

Goed van die jongen om deze keuze te maken familie gaat voor het geld en of ze je nou onder druk zetten of niet.. hoop dat het snel beter gaat met zijn mams

Voor 5000 man spelen of voor 50.000 en om evt t kampioenschap. En een zieke moeder dan snap ik goed dat je hier blijft.

26 augustus 2015 om 09:35

5000 man? Doe dat maar keer vijf beste man. Daarbij speel je ook nog eens in een veel sterkere competitie. Maar gezien zijn situatie snap ik wel dat hij wil blijven.

Vilhena naar PSV haha, dat zou echt een stunt zijn en heel pijnlijk voor Feyenoord. Overigens begrijp ik wel dat hij 'samp' afwijst.

26 augustus 2015 om 02:01

Had een goede ruil kunnen zijn, vilhena voor locadia.
Dan was Kramertje niet nodig.

26 augustus 2015 om 02:12

Maar Kramertje gaat jullie nog heel veel doelpuntjes opleveren

26 augustus 2015 om 09:15

Ik zie persoonlijk meer in Locadia. Die heeft erg veel potentie!

Logisch. Ik snap en ben blij dat hij blijft, goede voetballer en werkt hard. Ik hoop dat hij weer de basisplaats krijgt die hij verdient, anders snap ik dat hij niet wilt verlengen. Ik hoop van wel natuurlijk, al is het maar 1 jaar

Ik denk dat het nu aan Feyenoord ligt of Vilhena blijft of niet. Vilhena lijkt mij een echte Feyenoorder en speelt de laatste tijd sterk bij de beloften. Als hij dit jaar een kans krijgt i.p.v Immers bijvoorbeeld zie ik hem wel bijtekenen. Als hij op de bank blijft vertrekt hij transfervrij.

Als ik Vilhena was zou ik een nieuw contract tekenen en vragen om op huurbasis ergens anders in NL te voetballen... zo blijft ie eventueel in de buurt en heeft ie meer kans op speeltijd. Als hij dan goed presteert, wat ik wel verwacht, dan krijgt hij vast wel zijn basisplaats.. dan jaartje Feyenoord weer en een mooie transfer maken daarna. Dus 3 jarig contract en gaan.. Een beetje speler met clubliefde gaat toch niet transfervrij weg.. zo treurig zou dat zijn.

Fantastisch. Eerst Raiola eruit sodemieteren en binnenkort Stellar Group. Misschien tekent hij dan alsnog bij. Wat een familie. Laten zich niet onder druk zetten, respect.

Waarom verlengt hij niet gewoon met 1 jaar? Dat stopt alle speculaties en dan kan hij bij zijn zieke moeder blijven. Ondertussen zijn z enij Feyenoord blij en wortd Vilenha niet eruit gekeken. Dat lijkt me voor die jongen ook prettiger. Dan kun je volgend jaar zomer opnieuw naar de situatie kijken. Als hij niet wil verlengen dan gaat het hem toch om het geld en een vrije transfer.

Topvoetballer moet meer in huis hebben dan Vilhena tot nu heeft laten zien. Ik heb mij vorig seizoen menig keer geërgerd aan zijn slappe houding op het veld.sjokkend ipv strijdend. Max inzet tonen is een minimale vereiste voor elke topsporter. Ben je niet bereid tot het gaatje te gaan, dan is dat zeker in een teamsport funest. Je laat daardoor de druk op je medespelers toenemen, dat heb ik regelmatig gezien.
Immers mist idd veel kansen, maar werkt altijd keihard, onderschept ook veel ballen daardoor wat zeer belangrijk is. Hij mist het inzicht en de techniek van Tonny anders liep hij al lang niet meer in Nl.
Als Tonny echt iets wil, dan moet hij elke minuut knallen en niet tevreden zijn met 1 of 2 mooie steekballetjes of 1 mooie goal. Daar schort het bij hem momenteel aan.
Hij zou op zich prima op 10 kunnen met snelle spelers voor hem zoals Elia en Bilal en een spits die de juiste loopacties maakt. Kramer dus ipv Kaziem. Zo zou ik zondag iig spelen. Misschien zelfs wel met Kuyt ipv Kramer.

26 augustus 2015 om 11:10

Ben ik het niet mee eens. Sommige spelers hebben een bepaalde houding waardoor het lijkt alsof ze nonchalant zijn maar dat het helemaal niet zo is. Vilhena komt soms ook zo over. Vorig seizorn vond ik hem bij vlagen te gemotiveerd waardoor alles mislukte. Oa tegen Roma was dat. En hij werd toen jeel erg misbruikt. Heeft volgens mij op 5 posities gespeeld. Dat kan je toch niet van een talent vragen? Of in ieder geval geen constante prestaties. Zelfs Kuyt zou daar moeite mee hebben. Dit seizoen focust Vilhena zich gelukkig weer als middenvelder en zie je zijn klasse terug komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren