Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Vilhena reageerde gelukkig niet zoals El Ghazi bij zijn eerste goal'

Laatste update:
/

Willem van Hanegem vond het doelpunt van Tonny Vilhena in de wedstrijd tegen FC Utrecht (3-2) het mooiste moment van het weekend. De oud-voetballer en -trainer gunde de middenvelder een dergelijk moment 'na al die ellende van afgelopen seizoen', zo benadrukt de Kromme maandag in het Algemeen Dagblad.

''Die jongen is een heel jaar vernederd, moest vaak lang warmlopen en mocht er dan soms toch niet eens in." Van Hanegem is blij dat Vilhena zijn doelpunt 'gelukkig' niet vierde zoals Anwar El Ghazi zondag tegen AZ. "Daar word je niet goed van. Hij schiet die bal prachtig binnen en dan juicht hij niet en moet iedereen stil van hem zijn. Vreselijk!"

Vilhena klopte diverse malen op zijn borst en wees naar het embleem van Feyenoord. ''Ook hij is uitgefloten door zogenaamde eigen supporters, maar hij liet zien dat hij heel blij was", vervolgt Van Hanegem. "Dat komt omdat hij een echte Feyenoorder is! Je zag hem ook naar het embleem op zijn shirt wijzen. Op dat soort jongens moeten we zuinig zijn.''

Wat vind jij van de viering van Anwar El Ghazi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kunnen we van hanegem laten.stoppen zich met voetbal te bemoeien.... altijd maar dat vingertje wijzen

10 augustus 2015 om 07:25

Op je pik getrapt? Vond zelf dat Anwar ook echt te debiel voor woorden voor de camera stond bij de NOS.. vorig jaar hing hij precies het zelfde verhaaltje op dat het zo'n emotionele jongen is..

10 augustus 2015 om 07:32

Van Hanegem heeft 100 procent gelijk. Ik ben blij dat er dit soort mensen zijn. Die niet de vinger op de lippen, maar op de zere plek leggen.

10 augustus 2015 om 07:35

Dan is hij in ieder geval consequent. Dat vingertje vond ik ook niet handig , maar snap de emotie ook wel. Continue door Nederland vergald worden na Rapid Wien (wat uiteraard een blamage was), maar dat heeft meer invloed op die jongens dan jij en ik je kunnen voorstellen.

10 augustus 2015 om 07:40

Waarom zal die op zen pik getapt zijn?
De enigste die zich echt aanstelt is van Hanegem, wanneer gaat die man is een keer columns schrijven die echt voetbalinhoud hebben in plaats van dingen over randzaken waar zen clubvoorkeur weer belangrijker is als een objectieve kijk?
Leuk hoor dat embleem kussen, persoonlijk heb ik daar net zo'n hekel aan als handgebaartjes.
Vilhena de echte 'feyenoorder' naait de club die hem jaren heeft opgeleid straks zo hard dat die lekker voor niks de deur uitloopt, wees er maar zuinig op.
El Ghazi tekende laatst gewoon bij tot 2019.



10 augustus 2015 om 07:57

De verslaggever drukte m wel mooi in een hoek, maar op zich redde el ghazi zich er nog wel aardig uit. Vingertje is wel belachelijk natuurlijk, als je voetballer wordt, moet je kunnen omgaan met kritiek. Dankzij de vele aandacht voor voetbal heb je een hoog salaris. Niemand heeft t meer over de mooie goal a la andy vd meijde

10 augustus 2015 om 08:03

Als de Boer zijnde moet je doe jongen op de vingers tikken. Vertel hem dat de kritiek terecht is en iedereen vrij is om kritiek te leveren als je een half miljoen per jaar binnenharkt

10 augustus 2015 om 08:18

Hij heeft ook gelijk.

Maar de vergelijking trekken is zo zielig. Dat verhoogt alleen maar het gezeur tussen supporters. Kijk gewoon naar Vilhena en zeg "hij reageert heel volwassen". Maar niet "gelukkig doet hij niet als El Ghazi".

Maar goed, we weten van Van Hanegem dat hij een oude man is met de brede blik van een doperwtje. Dus misschien moeten we dit soort supportersgedrag van hem gewoon verwachten.

10 augustus 2015 om 09:23

@christianvieri

Hij redde zich er niet meer uit hoor.
Verslaggever: Maar als je zo met je vingertje wijst, dan zeg je dus dat de kritiek onterecht is.

El Ghazi: Ja.

Verslaggever: Waarom dan?

El Ghazi: ja moeilijk moeilijk, ga ik niet op in, maar het raakt ons.

Nou nou.. Daar redt hij zich knap uit he.

10 augustus 2015 om 09:26

Willem410, jij begrijpt dus ook gewoon niet hoe de situatie is. Ik zal het proberen uit te leggen. Tonny Vilhena was 2,5 seizoen lang basisspeler onder Ronald Koeman. Hij speelde eigenlijk altijd op een redelijk niveau en af en toe had hij wedstrijden er tussen waarin hij geweldig speelde.

Toen kwam het moment dat Fred Rutten trainer werd. Vilhena werd van het middenveld afgehaald voor El Ahmadi. Het feit dat je El Ahmadi ophaalt om Vilhena te vervangen, die absoluut niet vervangen hoeft te worden, getuigd al van een vertrouwensgebrek. Vervolgens heeft Vilhena gewoon geen kansen meer gekregen. Hij mocht af en toe een kwartiertje invallen ja, maar dat was vaak op moeilijke momenten. Eigenlijk gooi je zo'n jongen dan in het diepe, want de kans is groot dat hij in een kwartier zich niet kan bewijzen. Mede hierdoor krijgt hij een hele hoop shit over zich heen, wat gewoon vreselijk onterecht is. In mijn ogen is het heel erg logisch dat hij zijn contract nog niet heeft verlengd. Het wordt namelijk tijd dat hij de plek van El Ahmadi weer krijgt, of haal Toornstra er maar uit. Ik weet zeker dat als Gio hem het goede gevoel weer terug geeft, dat hij dolgraag wil blijven. Vilhena is altijd keihard blijven trainen, heeft werkelijk waar nooit, maar dan ook echt nóóit negatieve uitlatingen gedaan of gezeurd.

Het verbaast mij juist dat hij hier zo goed mee om is gegaan afgelopen jaar. 95% van alle profvoetballers zou zijn kont tegen de krib gooien. Tonny, die thuis ook nog eens een moeder heeft die ernstig ziek is, ging alleen maar harder werken. En nog kreeg hij geen kansen en werd hij zoals Willem ook zegt af en toe echt vernedert. Ik heb zo gruwelijk veel respect voor deze jongen, dat ik er echt heel echt slecht tegen kan als mensen zoals jij roepen dat hij Feyenoord 'naait' door zijn contract niet te verlengen.

10 augustus 2015 om 09:28

Grappig toch dit. Ze bedoelen namelijk allebei het zelfde. Onder aan de streep maakt dat de actie van Vilhena net zo irritant en provocerend. Anwar gebruikt een vingertje, Tonny slaat op zijn borst. Beiden willen laten zien kijk mij eens. Beiden achterlijk gedrag van 2 "jochies" in het voetbal..

10 augustus 2015 om 09:31

@Striiker
Hij heeft helemaal hiet gezegd dat de kritiek onterecht is. Op de vraag of het onterecht was zeinhij al dat hij daar niet op in gaat.

On: het is wel weer duidelijk voor welke club meneer van hanegem is. Je hebt er heel veel aanbdat hij opnz'n borst slaat geweldig en dan straks voor niks vertrekken.

10 augustus 2015 om 09:34

@striker

Sterker nog.. De verslaggever zei:

"met het vingertje insinueer je dat de kritiek terecht is, is dat ook zo?"

"ja dat weet ik niet, dat moet je aan hen vragen"

"nee, ik bedoel; vind jij het terecht?"

Hij kent het woord 'insinueer' niet

On: Het is ook belachelijk hoe el Ghazi doet. Je scoort werkelijkwaar een wereldgoal, iets waarvoor je voetballer bent geworden. Als je mensen terecht wil wijzen had je rechter moeten worden. Wel nog even het woord 'insinueren' gaan leren

10 augustus 2015 om 09:42

Ja precies.

Ik ben supporter van Psv, maar ik kijk eigenlijk bijna alles (tenzij PSV al verloren heeft, dan heb ik geen zin meer in voetbal dat weekend).

Dan zit je Ajax te kijken, scoort El Ghazi, denk ik; Zo! wat een goal zeg, lekker hoor!

Gaat ie ''juichen'', denk ik; dat is nou jammer, hele moment weg.

10 augustus 2015 om 10:46

Ze zijn tegenwoordig een beetje snel op hun pikkie getrapt. Die jongen speelde, net zoals bijna het hele elftal een waardeloze tweeluik tegen Rapid Wien. Dan komt er meer dan terechte kritiek en datag al helemaal als je bij Ajax voetbal. Als je die bal er dan zo inknalt moet je toch helemaal los gaan bij het juichen? Nee, even laten zien dat je een emotionele jongen bent. Rot toch op, die Kazim is helemaal gek, verwende nesten zijn het gewoon.

10 augustus 2015 om 11:29

@ znathan Wordt het dan geen tijd dat El Ghazi naar zichzelf gaat kijken? Dat gedrag van gisteren zegt genoeg, hij wil zich zo graag meten aan Cristiano Ronaldo. Alleen zal hij dat niveau nooit bereiken. Wanneer hij in Wenen niet zelfzuchtig was geweest was Ajax nu misschien wel door geweest in de Champions League.

10 augustus 2015 om 12:12

@oz81 Dat is ook toepasbaar op Vilhena. Zijn hand op zijn hart/embleem. Zijn pijn & liefde is blijkbaar groter dan een afkeer & arrogantie jegens kritische fans.

10 augustus 2015 om 12:35

Nee oke dus Kazim deed het wel voor... Die maakte een hoop gebaren bij die goal

10 augustus 2015 om 14:28

El Gazi is gwn een arrogante speler eerste klas, zijn voorbeeld is Ronaldo en wilt hem imiteren. Als je zo'n goal maakt hoor je te juichen!

10 augustus 2015 om 17:58

Holy shit!

Krijgt dat een groen randje?

Serieus?

En dan heb ik het niet over het eerste gedeelte, maar het stukje "vilhena naait de club".
Echt waar?
Zijn de mods hier van zo een kortzichtig niveau dat zij zo een conclusie beamen..?

Wat heb je nodig om hier mod te worden?

Werkelijk waar ongelooflijk, nee echt serieus..
Triest.

En dan eraan toevoegen " El Ghazi tekende laatst gewoon bij tot 2019"
Omg... Haha.
Ja alle jonge spelers van Ajax hebben bijgetekend en een hoop jonge spelers van Feijenoord niet.

Vervolgens is de algehele conclusie op VZ: "dat zal wel aan de mentaliteit van die jongens bij Feijenoord liggen, niet aan de club"
lol wtf?

Het niveau in dit land daalt echt drastisch.. word met de week erger. smh.

10 augustus 2015 om 07:30

Hij beschrijft hier precies wat ieder normaal denkende toeschouwer dacht bij het zien van de beelden. Ja Willem is een zuurpruim maar heeft hier gewoon gelijk

10 augustus 2015 om 07:44

Elke normaal denkende voetbalsupporter geeft er geen drol om hoe een speler juicht en of ie wel juicht. De media en mensen die zich liever met randzaken bezig houden wel.

10 augustus 2015 om 08:09

Is het niet el ghazi die zich met randzaken bezig houd? Ga toch voetballen man en heb plezier. Je hoeft niet stoer te doen. Blijkbaar vind el ghazi dit wel nodig. Zegt genoeg over hem. Als je dit ook doet om de kritiek van vorige week dan is het alsnog belachelijk, want dat was 100x zo belangrijk en toen gaf meneertje de bal niet af en dat koste Ajax de nek uiteindelijk. Blijkbaar vind el ghazi 1 eredivisie wedstrijd even belangrijk en vind hij dat hij iedereen z'n mond heeft gesnoerd. Pfff triest.

10 augustus 2015 om 09:34

Dinsdag ging het er echt om. Toen stond El Ghazi er niet. Hij scoorde nu geweldig maar die vinger vind ik ook zo debiel. Als je dan zo'n grote mond hebt, laat het dan zien als het er om gaat. De commentator zei het precies goed: Die goal was ook goed genoeg als reactie. Veel Mooier zelfs.

Kazim is er ook zo een. Reageren op woorden van Te Vrede, pfff. Die gasten kunnen blijkbaar tegenwoordig niks meer hebben.

Wat dat betreft was de reactie van Vilhena idd te prijzen.

10 augustus 2015 om 08:03

Hij heeft gewoon gelijk. Zulke jongens vinden zichzelf zo stoer. Het is ook niet de eerste keer dat el ghazi zulk gedrag vertoont of uitspreekt.
Zo heb je memphis ook die eff op de foto gaat met pogba en real meets real er onder schrijft.
Om van de kotsen. Maar in hun hoofd vinden ze zichzelf heel stoer op dat moment. Prutsers.
Overigens mooie goal van el ghazi en blij dat Vilhena weer wat heeft gespeeld.

10 augustus 2015 om 08:40

Ben ik met je eens maar dat slaan op t logo is precies dezelfde poppenkast. Hij loopt straks gewoon transfer vrij weg

10 augustus 2015 om 10:00

Hij kan ook kazim erbij betrekken ipv el gazi . Maarja willem blijft een zielepoot.

Inderdaad. Zet vilhena nou eens een heel seizoen op 10. Verleng zijn contract met 3-4 seizoenen. En ik weet zeker dat je hem dalijk voor 15 mil verkoopt. En hij er ook ieder seizoen minimaal 10 inlegt. Hij is nu al 10 klasses beter dan Immers en Toornstra.

Die gebaartjes liet hij wel over aan Kazim. Van mij mag Te Vrede er nu lekker 2 in schieten (en dan zonder gebaartjes)

Kom op zeg, dat van el ghasi was niet op de suporters maar op de critisie van analisisten zoals jij van hanegem, laat eens dat vingertje naar ajax, want je kan werkelijk nooit iets goed vertellen over ajax, al spelen ze met bravour.

10 augustus 2015 om 07:36

Kom op, je mag ook wel een beetje kritisch zijn naar spelers van jouw club. Ik heb meerdere vrienden die voor Ajax zijn en die vonden allemaal dat El Ghazi zich als een idioot gedroeg na beide goals. Hij speelde tegen Rapid als een natte krant, heel Ajax speelde slecht. Raar dat analisten dan kritiek hebben he? Alsof het hun beroep is...

10 augustus 2015 om 08:41

slig, ik geef ook commentaar op mijn eigen club, wees daar maar niet bang over. Als ze wat verkeerd doen of ze spelen niet goed, geef ik ook daar commentaar over. Maar de media maakt dingen altijd groter dan dat ze zijn en ja ik neem het ook hun wel kwalijk dat ze eruit zijn geknikkerd in de CL, alleen wanneer die gif gezakt is, zeik ik wat minder en al ghasi speelde inderdaad niet goed bij rapid, zoals meerdere spelers.

Parasiet en elleo, men kan zich vergissen, laat de mensen in hun waarde en let niet zo op de taal, alleen wanneer je echt niet kan lezen wat er staat, is het natuurlijk misselijk om te lezen.

10 augustus 2015 om 07:46

Ach, zo is het niet alleen bij Ajax hoor. Castaignos werd hierdoor ook overal aan de schandpaal genageld.

10 augustus 2015 om 07:56

Waarom raakte die kritiek hem zo? Vindt hij dat we teveel van Ajax verwachten als we denken dat ze sterker zijn dan Rapid?

10 augustus 2015 om 08:16

dat wordt toch ook verwacht en niet alleen van ajax, maar een psv en feyenoord ook.

10 augustus 2015 om 08:30

Maar dan is de kritiek als het niet lukt toch logisch en terecht? Waarom dan dat vingertje? Op mij komt dat vingertje heel zwak over, daarmee zegt hij dat we teveel van ze verwachtten.

10 augustus 2015 om 09:22

als een balletje breed leggen al te veel gevraagd is.. En dan met zo'n opportuun schot je gelijk halen?

Om te kotsen..

10 augustus 2015 om 09:40

@ Afcfokke

Knappe en realistische reactie! Tuurlijk wordt er veel kritiek geleverd, maar dat is terecht.
Zorgen dat Ajax in de Europa League punten voor Nederland kan scoren zou hartstikke mooi zijn en ik denk dat 80 van de Nederlanders daar ook op hoopt. Er zijn altijd mensen die Ajax helemaal niks gunnen, maar die denken niet verder dan hun neus lang is.

10 augustus 2015 om 19:34

Weet je waarom de kritiek hem raakt? Omdat voetballers ook mensen zijn. Naar het lijkt erop dat het iedereen raakt want de reacties hierop zijn van dezelfde orde. Moeten we ons nu echt druk gaan maken om gebaartjes? Jaren terug maakte de media zich druk om de Afrikaanse manier van juichen en was ook belachelijk.

Zal mij echt een rotzorg zijn hoe een speler zijn frustraties eruit gooit zolang hij er maar niemand mee kwetst. Maar wat kunnen wij in Nederland toch goed het vingertje wijzen naar de belachelijke acties van een ander.

10 augustus 2015 om 08:26

Dit is "ouwe mannen gelul", gisteren ook bij studio voetbal. Laat die jongens, als hij vind dat hem en zijn team genoten onrecht is aangedaan dan mag hij toch zijn emoties uiten. Vilhena juicht zo, dat is hoe hij dat wil en El Ghazi doet het op zijn manier.
Ze zijn gelukkig niet het zelfde anders zou het wel heel saai zijn. Heeft ook wel met een generatiekloof temaken gok ik!

10 augustus 2015 om 09:19

Ik weet niet hoor, ik ben slechts 1 jaar ouder dan El Ghazi en persoonlijk vind ik dit erg ondankbaar ogen. Doelpunten maak je toch niet voor de analysten, maar voor jezelf, je club en je supporters? Vier die doelpunten dan ook met hen ipv aandacht te besteden aan de kritiek van de media. Het beste wat je kunt doen is je voeten laten spreken en dat deed El Ghazi ook, dan is het niet nodig om zo'n gebaar te maken na een prachtig doelpunt.

10 augustus 2015 om 10:35

lekker makkelijk, het zijn ook maar gewoon jongetjes van 20 tot 25. Zijn ook gewoon mensen van vlees en bloed, de een die kanzijn emotie meer en beter onde controle houden. Van Hanegem en heel veel anderen willen dat ze juichen met 2 handen in de lucht en een huppeltje ..... tijden veranderen!
Het zelfde is als wanneer ze zeuren over die kop telefoons, waar maken ze zich druk om!?

10 augustus 2015 om 11:53

Leeftijd is pas een makkelijk excuus. Als jonge jongen moet je juist dankbaar zijn als je in het eerste van Ajax mag spelen, dat is toch het mooiste wat er is? Toon dan een beetje meer respect naar je supporters. Ik vind het ook raar dat je gelijk over de koptelefoons begint, waarmee je eigenlijk zegt dat mensen ouder dan 25 geen mening mogen hebben vanwege wat jij een generatiekloof noemt. Respect naar je supporters is van alle generaties en heeft niets, maar dan ook echt helemaal niets, met koptelefoons te maken.

10 augustus 2015 om 12:15

Ik heb kop telefoons er bij gehaald omdat dit dezelfde mensen zijn die daarover zeuren. Als hij een dansje zou maken omdat hij had gescoord zou men ook zeuren over het "raar" vieren. Bij Studio voetbal vonden ze het ook raar dat spelers tegenwoordig naar de dugout rennen om het met een andere speler of staf te vieren. En dat bedoel ik met generatie kloof. En respect komt van 2 kanten! We kunnen ook blij zijn met de talenten die we in NL hebben en ipv ze meteen de grond in te boren bij slechte prestaties kun je ze ook juist oppeppen.

10 augustus 2015 om 14:04

Het respect komt toch ook van 2 kanten?! De supporters komen naar het stadion en geven veel geld uit om hun spelers, dus ook El Ghazi, aan te moedigen, als dat geen uiting van respect is weet ik het ook niet meer. Als El Ghazi zich respectloos behandeld voelt door de media en de analysten kan dat, maar zoals ik al zei maak je het doelpunt voor je club en je supporters, niet voor de media.

Het analyseren van het juichen is wel een ding tegenwoordig.

10 augustus 2015 om 09:24

Het negeren van een balletje breed ook.. dat is wel precies de reden waarom ik El Ghazi totaal niet begrijp.

Ach ja de gebaartjes zijn niet meer weg te denken uit het voetballen tegenwoordig. Vingertje voor de mond, een hartje maken, het embleem kussen etc.

De kromme vindt Vilhena een echte Feyenoorder, maar hij is wel een speler, die straks misschien transfervrij de deur uitloopt...

Laat El Ghazi zo maar reageren. De Ajacieden waren terecht pissed off, vanwege hun slechte prestatie, de uitschakeling en de bakken kritiek. Volgende week juicht Anwar gewoon weer blij me iedereen !

10 augustus 2015 om 08:05

Maar Anwar vond de kritiek dus niet terecht? Als dat zo is slaat dat vingertje netgens op natuurlijk. De kritiek was wel degelijk terecht. Waar wat mij betreft wel discussie over kan zijn is de toon van de kritiek.

10 augustus 2015 om 08:45

Hij heeft niet gezegd dat hij het niet terecht vond. Dat liet hij in het midden.

10 augustus 2015 om 10:46

Waarom zou hij anders een vinger op z'n mond leggen?

Goh de een mag wel puberaal reageren en de ander niet. Beetje zielig Willem van je

10 augustus 2015 om 07:50

Juist daar zeg je het zelf! De één heeft een mentaliteit van een puber en de ander niet.

Nu 3x raden welke van de twee verder komt in het leven, gebaseerd op mentaliteit.

10 augustus 2015 om 10:03

Degene met de meeste kwaliteit op het veld naar het doelpunt toe, niet na het doelpunt met het juichen.

10 augustus 2015 om 12:16

Wat snap je niet aan: "gebaseerd op mentaliteit."?

10 augustus 2015 om 13:37

Jij verzint het woordje mentaliteit erbij, puberaal reageren en een verkeerde mentaliteit hebben zijn 2 verschillende dingen. Een vinger voor de mond houden kan puberaal gedrag zijn, maar het zegt totaal niks over de mentaliteit.
Van Hooijdonk zei gister bijvoorbeeld zelf dat hij dat een keer had gedaan toen die in de 30 was. Er zijn ook genoeg oudere spelers die dat doen, als straks Ronaldo dat gebaar maakt dan gaat je verhaal al helemaal niet op of heeft die ook geen mentaliteit?

Als er namelijk 1 ding niet verkeerd is bij El Ghazi is het zijn mentaliteit wel.

11 augustus 2015 om 18:57

Laten we mentaliteit anders formuleren. Karakter. Het is een kleinzerig karakter die El Ghazi. Dat is een facet van mentaliteit.

En terecht! Dat soort geneuzel dat je niet juicht na een doelpunt..... Al was het een intikkertje geweest: wees blij! Je voetbalt toch voor een club en voor de supporters?! Vier het feest dan ook met hen!

als die zo wilt juichen, laat hem dan juichen. Hij maakt toch het doelpunt? Altijd dat eeuwig gezeik om niks. We mogen hem bekritiseren dan mag hij toch ook zijn mening uiten?
alleen in Nederland maken ze om zulke kleine dingen wereldnieuws.

Hebben mensen niks beter te doen ?

Ik hoop dat ik dat vingertje van El Ghazi nog vaak mag zien dit seizoen. Dat betekent namelijk goed nieuws voor Ajax en slecht nieuws voor van Hanegem.

10 augustus 2015 om 14:18

@fubar

Beste reactie tot nu toe.

Waarom maken Feyenoorders zich altijd meer druk om Ajax, dan Ajax zelf?
Kijk alle reacties weer van ze hier.

Ronaldo
Van Persie
Henri
Figo
En zelfs Kuyt

Om maar even en paar namen op te noemen, want zij gingen El Ghazi allemaal voor met dat vingertje.
Toen maakte niemand zich druk en ook van Hanegem niet, maar ooh weeh als een Ajacied dit doet, dan zullen we laten zien hoe we dit uit kotsen.

Dat vingertjevoor de mond is vervelend maar word net zo kotsmisslijk van die spelers die hartjes maken en naar het embleem wijzen.als er morgen een club komt is ie weg.

Wel vind ik het fijn voor die jongen omdat ie scoorde.ik zat als ajax supporter naar die wedsrtijd te kijken en kon een kleine glimlach niet na laten. Want die jongen heeft wel heel veel shit over zich heen gekregen.oke hij speelde niet goed de laastste tijd maar moet je dan zo iemand volledig afbranden. Snap dat trouwens nergens hoor bij elke club gebeurd dat.maar misschien zijn al die spelers niet zo goed als men hoopt.is dat dan een reden om iemadn helemaal kapot te maken?omdat hij niet zo goed is/goed speelt?

Heerlijke voetballer, elke voetballer heeft zo nu en dan wel eens rare trekjes, zolang ze goed voetballen who cares.

Had het idee dat ghazi op de andere hoek mikte maar dat dit een flinke afzwaaier en zwabber was.

Ik las de titel en dacht gelijk dat Wimpie dit gezegd zou hebben. Wat een chagrijnige man is het ook geworden. Eerst al commentaar op het juichen van Kazim, nu weer op El Ghazi. Waar je je druk om kan maken.

Heeft van Hanegem nou iets negatiefs over Ajax te melden, en iets positiefs over Feyenoord? Dat hebben we nog nooit gezien! Je kan deze man natuurlijk niet meer serieus nemen na dit chronische gebrek aan objectiviteit

Waarom zegt meneer van Hanegem niets over Kazim Richards? Dat constante afzeiken van Ajax ongeacht wat de reden is, is juist het punt waarom de meeste mensen een hekel hebben aan van Hanegem.

Als hij de mogelijkheid ziet om maar iets negatiefs te zeggen dan neemt hij dat met beide handen aan.

10 augustus 2015 om 13:57

Volgens mij heb je dat artikel gemist, want hij had duidelijk ook commentaar op het juichen van Kazim.

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=252863

Ik vond anders de manier van juichen van Vilhena en Kazim ook debiel hoor. Wat is die van Hanegem toch een rare oude knorrige man geworden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren