Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Viergever hoorde nog niets over contract: ‘Gebeurt dat niet, dan niet’

Laatste update:

Het contract van Nick Viergever bij Ajax loopt over anderhalf jaar af. Ondanks dat de verdediger de laatste tijd basisspeler is in Amsterdam, heeft hij nog niks gehoord over een eventuele verlenging van zijn verbintenis. Viergever zegt tegen Het Parool dat hij zich op zijn plaats voelt in Amsterdam.

“Ik krijg vertrouwen van de technische staf. Nu moet de club dat vertrouwen nog uitspreken. Maar zo niet, dan niet. Ik zit goed in mijn vel”, zegt de verdediger al 28 wedstrijden in het shirt van Ajax speelde. “We hebben een leuk team, we doen mee om de titel en kunnen donderdag de achtste finale van de Europa League bereiken. Ik heb het naar mijn zin.”

“Zelfs op de training van afgelopen zaterdag was iedereen scherp. We zijn als team fit en gretig”, stelt Viergever. Ajax wist het lastige uitduel tegen Vitesse met 0-1 te winnen, maar zag Davy Klaassen wel een strafschop missen. Viergever heeft wel een oplossing voor dat probleem. “Ik zei in de kleedkamer al: misschien moeten we eens een simpele verdediger achter die bal zetten.”

Vind jij dat Ajax het contract van Nick Viergever moet verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft zich verrassend goed ontwikkeld tov van zijn nivo bij Az,invloed van de trainer?

20 februari 2017 om 16:15

Denk niet dat het aan deze trainer ligt, want hij heeft het vorig jaar onder Frank de Boer ook prima gedaan toen hij er ineens in stond met Vd Hoorn.

20 februari 2017 om 16:45

Lastig om te zeggen, misschien door ander spelsysteem? Wat ik wel frappant vond was een artikel in VI waarbij Sanchez en Viergever vergeleken werden. Ik ben zeer tevreden over Sanchez maar vond Viergever altijd maar ok. In het artikel hadden ze alle statistieken naast elkaar gezet (koppen, acties, etc) en wat bleek. Nagenoeg even goed. Had ik nooit verwacht en zo zie je maar weer dat het goed is om dieper te analyseren.

20 februari 2017 om 18:34

Dat is inderdaad zo. Alleen ik ben zelf ook veel bezig met statistieken als data analist en wat je vooral ziet is dat eigenlijk iedereen even goed kan zijn. Het ligt er maar net aan wat voor statistieken je erbij pakt. Als je iemand ziet spelen is het natuurlijk wel duidelijker hoe goed die is dan via bepaalde statistieken..

Is dit seizoen gewoon een constante factor in het team van Ajax en zorgt zelden voor problemen. Op basis van dit seizoen heeft hij alle recht op contractverlenging.

“ik zei in de kleedkamer al: misschien moeten we eens een simpele verdediger achter die bal zetten.”

Subtiele manier om jezelf vooruit te schuiven als penaltynemer

Jaartje erbij dan misschien? Hij deed t vorige laatste helft vd comp goed. Nu ook. Maar geeft geen garanties.. ik zeg door selecteren .. verkopen en niveau proberen te krikken. Stukje bij beetje. Hoop gewoon dat we Riedje en Tete binnen houden. De Ligt komt eraan. En evt een aankoop..

20 februari 2017 om 16:58

waarom zou je iets kopen als je Viergever hebt. Een aankoop is geen garantie op succes. Viergever verbaasd vriend en vijand door zich zo te ontwikkelen. Een ervaren verdediger in de Ajax verdediging..

is een speler die je gemakkelijk bij je team kan hebben, zeker op de manier zoals hij dit seizoen speelt.

Is wel een goed moment voor hem om in het buitenland te cashen, zou zeggen Ajax ga een contract aanbieden voor deze ervaren speler of zet hem op de verkooplijst.

Viergever is makkelijk in pas baar, laat zo'n jongen de rest van zijn carrière bij Ajax spelen.

Beetje ala Schone als een uithangbord figureren.

20 februari 2017 om 19:32

Weet niet of je dat Als Ajax zijnde wel moet willen. Ajax heeft gewoon veel goede talenten en Viergever is oke maar Ajax is toch wel echt zijn plafond. Het moet niet zo zijn dat een speler als viergever de ontwikkeling van de Ligt en Riedewald blokkeert. Want dat zijn wel spelers waar je meer dan 20 miljoen aan kan verdienen mocht alles goed uitpakken.

20 februari 2017 om 19:32

Weet niet of je dat Als Ajax zijnde wel moet willen. Ajax heeft gewoon veel goede talenten en Viergever is oke maar Ajax is toch wel echt zijn plafond. Het moet niet zo zijn dat een speler als viergever de ontwikkeling van de Ligt en Riedewald blokkeert. Want dat zijn wel spelers waar je meer dan 20 miljoen aan kan verdienen mocht alles goed uitpakken.

20 februari 2017 om 20:09

Ik zou hem nog 1 seizoen laten staan en op het einde van volgend seizoen vervangen door de Ligt.. Misschien kan Riedewald de plek van Schone wel weer langzaam overnemen. Of Barca moet met 40 miljoen voor de tank uit colombia komen aan het einde van seizoen.

22 februari 2017 om 22:39

Riedewald en de Ligt verdienen een basisplaats.

Hij mag lkkr banken, Ajax is groter dan Viergever.
Viergever is een leuke speler die de jeugd iets kan leren.

Ik vind dit 1 van de meest onderschatte voetballer.
Tacties kan het nog iets beter , maar z'n snelheid en z'n mentaliteit is gewoon goed.
Zag laatst bij een wedstrijd dat die 2de snelste speler was. 33,3 km/u👍👍

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren