Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VIDEO - Lukaku en Rashford delen rivaal Manchester City tik uit

Laatste update:

Manchester United heeft de derde opeenvolgende overwinning ter voorbereiding op komend seizoen geboekt. In het kader van de International Champions Cup was het team van manager José Mourinho te sterk voor stadsgenoot Manchester City. De krachtmeting in Houston eindigde in 2-0, dankzij treffers van Romelu Lukaku en Marcus Rashford.

Wie heeft op dit moment een betere ploeg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
21 juli 2017 om 14:55

Een oefenmatch waar beide met hun A elftal stonden united speelde vele maten beter.

21 juli 2017 om 15:58

Ja want Roberts , Adarabioyo en Foden zijn City basisspelers... Als die 3 samen 5 wedstrijden in het eerste spelen dan zou dat al heel wat zijn. Overigens was Ederson wel lekker bezig bij die 1-0. Toch niet weer een Bravo'tje binnengehaald mag ik hopen.

21 juli 2017 om 18:38

Hij zag er echt niet goed uit en dat kan tellen als binnenkomer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren