Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Video en foto's op social media lijken toekomst Ibrahimovic te verraden

Laatste update:

AC Milan heeft dinsdag het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2020/21 officieel gepresenteerd. Het alom bekende tricot bevat wederom de rode en zwarte banen, al zijn deze banen een stuk breder dan op het shirt dat in deze jaargang wordt gebruikt. De shirts, geproduceerd in samenwerking met kledingsponsor Puma, zijn geïnspireerd op de 'elegantie en grandeur van de stad Milaan', zo meldt de club in het persbericht.

"Het shirt van AC Milan staat symbool voor de trots van de miljoenen fans over de hele wereld", verklaart penningmeester Casper Stylsvig de keuze voor het shirt voor aankomend seizoen. "Met het nieuwe design wordt een ode gebracht aan de traditie, cultuur en de iconische architectuur waar Milaan om bekend staat. AC Milan heeft zaken als innovatie, gemeenschapszin, integriteit en inclusiviteit hoog in het vaandel staan en deze kernwaarden komen in het nieuwe design van Puma erg goed naar voren."

In de presentatievideo en bijbehorende foto's is een kleine rol weggelegd voor Zlatan Ibrahimovic, waardoor op de sociale media volop wordt gespeculeerd over de toekomst van de 38-jarige spits. Verschillende Italiaanse media verwachten dat de routinier na afloop van zijn contract in het San Siro, op 31 augustus, vertrekt. Vanwege de presentatie van het nieuwe Milan-shirt doken echter weer verhalen op dat Ibrahimovic zijn verblijf bij de nummer zes in de Serie A wil verlengen. Laatstgenoemde keerde in januari terug bij de club die hem tussen 2010 en 2012 ook al onder contract had staan.

Zie jij Zlatan Ibrahimovic volgend seizoen nog bij AC Milan spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het Milan-shirt is zo klassiek dat het onmogelijk is om deze te verpesten. Ook deze shirts vind ik prachtig. Komt misschien ook omdat het altijd mijn favoriete team uit Italie is geweest. Het einde van dat filmpje is overigens echt gruwelijk, die pose van Zlatan maakt het compleet voor mij.

28 juli 2020 om 12:50

Ik zou eens het nieuwe tenue van Inter bekijken als ik jou was. Er valt genoeg te verpesten aan zo’n mooi klassiek shirt.. Deze is wel echt mooi weer, Italiaanse shirts doen het sowieso wel vaak goed!

28 juli 2020 om 13:27

Kijk ook eens naar die van Juve...Ik hoop echt oprecht dat we volgende seizoen terug de wit met zwarte strepen tenues hebben. Die van dit seizoen waren echt lelijk en was totaal niet vanouds. Die werden echt zwaar verpest. Ik vind sowieso dat shirts die geschiedenis van de club uitschijnen niet mogen veranderd worden. Een beetje aanpassen mag absoluut, maar niet totaal vern....

28 juli 2020 om 13:46

Die shirts van Juve dat is tot hier aan toe. Maar hoe kan je in hemelsnaam van zo een prachtig embleem overstappen naar het huidige embleem dat is getekend door een 3 jarige? Blijf het afgrijselijk vinden.

28 juli 2020 om 14:08

Idd, het meest trieste wat ze hebben kunnen doen. Een tang op een varken.

28 juli 2020 om 14:09

Vreselijk, deze verkrachting van het authentieke shirt van AC Milan. Maar tegenwoordig schrik ik v.w.b. shirt design, nergens meer van op. Het heeft maar 1 doel: merchandising. En daar hebben inhoudsloos geopperde kernwaarden niks mee van doen. Dit net gepresenteerde nieuwe AC Milan thuis shirt lijkt verdacht veel op dat van b.v. Atalanta United FC, of OG Nice destijds. Nou, kwalitatief inmiddels bijna even sterk. Een volgende overeenkomst;-).

Aha, dat zijn net die shirts van de jaren 2002-2006. Alleen is het nu Puma en Fly Emirates ipv Adidas en Opel Mooi shirt, heb altijd Milan shirts wel wat gevonden. Zwart, wit, rood. Ideaal gewoon.

Prima shirtjes. Zag gisteren het nieuwe shirt van Man. City in de winkel en die zga er ook mooi uit. Puma vind ik in tegenstelling tot bijvoorbeeld een Nike de afgelopen jaren het goed doen als het gaat om shirt ontwerp.

Heel mooi shirt weer. Milan heeft altijd wel mooie shirts, behalve die met dat witte polo-kraagje. Vond ik toen echt heel lelijk. Dit is wel top weer. Dan nog even over Zlatan. Als hij niet teveel salaris vraagt, zou ik hem lekker nog houden. Is blijkbaar toch belangrijk voor de club zowel binnen als buiten het veld. Dat hij oud is, boeit niet. Luca Toni was met 37/38 jaar ook nog belangrijk voor Verona, Quagliarella werd vorig seizoen met zijn 36 jaar nog topscorer van de competitie dus dan kan Zlatan ook heus nog wel een jaar erbij plakken en belangrijk zijn aangezien Zlatan overall een hoger niveau heeft aangetikt dan beide heren.

In wat voor opzicht komen de kernwaarden als inovatie, integriteit gemeenschapzin en inclusiviteit goed naar voren? Waarom moeten mensen altijd zulke inhoudsloze woorden zeggen, het is gewoon een voetbalshirt met zwart en rode strepen, niks meer en niks minder. Het shirt vind ik verder prima, maar ik snap niet echt waarom puma elke keer de schuine streepjes bovenaan elk nieuw shirt doet.

28 juli 2020 om 13:19

Die woorden komen dan ook uit de mond van iemand die gaat over commerciële zaken. Typisch PR-onzin praatje.

28 juli 2020 om 15:43

Het is ook wel iets van deze tijd. Allereerst is het commercieel aantrekkelijk om de meest ver gezochte leuzen los te laten op iets simpels als de shirtkleuren en de opzet die een club al jaren heeft en politiek-correctheid en maatschappelijke mooi-praat doen het commercieel vaak ook wel goed. Dat word dan telkens uitgemolken. Zoals Acmark ook al aangeeft, dat zijn typische PR-praatjes.

Ze moeten AC milan weer een topclub maken. Kan toch niet dat ze het maar goed vinden wat daar gebeurd? 13 jaar geleden een van de sterkste clubs op de wereld. Nu vechten ze voor een europees plek.

28 juli 2020 om 13:24

@bf1994
Er zijn weinig clubs in de wereld die alleen maar pieken meemaken, AC Milan gaat dit jaar in ieder geval op zijn gemak Europees voetbal halen en hebben na de break geweldig gepresteerd. Als je dan bedenkt dat er veel talent in die selectie zit dan lijkt het me duidelijk dat ze hun dieptepunt wel gehad hebben, die komen er echt wel weer.

28 juli 2020 om 13:42

Je definitie van een piek is dan dat een club structureel meedoet in de champions league?

28 juli 2020 om 15:40

@bf1994
Als ze spelen zoals ze pakweg de laatste helft van het seizoen speelden zitten ze heel dicht tegen die CL plekken, als je eenmaal weer in het CL circus zit kan het qua aantrekkingskracht en geld heel rap omhoog gaan en het voordeel voor Milan is dat hun selectie behoorlijk toekomstgericht is als je even verder kijkt dan Zlatan of Kjaer die er beiden voor de nodige ervaring zitten.

28 juli 2020 om 16:14

Heb je gelijk in dat er dan meer aantrekkingskracht aanwezig zal zijn. Hoop dat het ze lukt. Heb niet echt sympathie voor ac milan, maar die club werd wel degelijk gemist in de europese top scene

28 juli 2020 om 15:46

Dat is niet zo simpel. Die club heeft een lange periode van verval meegemaakt waar er een periode nauwelijks geld was. Ze zitten ook nog steeds met die FFP-regels in hun maag en het beleid is in het afgelopen decennium nou ook verre van goed geweest. In de toekomst zullen ze denk ik wel weer naar de bovenkant van de Serie A gaan, maar een Europese topclub worden is gewoon heel erg moeilijk. Niet alleen worden clubs massaal overgenomen tegenwoordig, ook de concurrentie in Italie en Milan is erg groot voor ze. Juventus, Internazionale en AC Milan zijn traditioneel getrouw de grootmachten in Italie, maar het is allemaal wel wat breder geworden nu.

28 juli 2020 om 16:24

Ik denk dat Milan inderdaad, zoals al even genoemd werd, op den duur wel weer in de top 4 gaat belanden. Als je naar het spel kijkt na de coronabreak dan mag je voorzichtig optimistisch zijn. Voor het eerst in jaren zie ik als Milan supporter aantrekkelijk voetbal en dat redelijk stabiel sinds de hervatting, met eindelijk ook weer eens wat overtuigende zeges ipv telkens een 1-0 en 2-1. Het zal inderdaad lastig worden om weer aan te haken bij de echte Europese top. Met de jonge talenten die er zijn, is ook wat geluk nodig. Hoe gaat een Bennacer zich bijvoorbeeld ontwikkelen? En kan hij behouden worden voor Milan? Ze moeten juist zorgen dat spelers zoals Donnarumma/bennacer/hernandez behouden blijven en niet over paar jaar vertrekken naar een absolute topclub. Ik denk dat dat de enige weg is terug naar de Europese top, tenzij op wonderlijke wijze absolute topspelers aangetrokken kunnen worden. Er staat voor nu een basis voor de toekomst waar verder opgebouwd kan worden.

Mooi shirt. Dat Zlatan er in poseert, zegt niet zoveel. Ook Biglia zien we, die zo goed als zeker vertrekt na dit seizoen. Al melden betrouwbare bronnen wel dat Milan dichtbij is om de contracten van Gigio en Zlatan te verlengen, het salaris zal nog wel een obstakel vormen. Zou mooi zijn als Zlatan nog minimaal een jaar blijft, voegt de broodnodige ervaring toe aan de selectie.

Ibrahimovic heeft echt een belachelijke cv opgebouwd, one of a kind, ik hoop dat Ac Milan hem langer kan strikken, en dan in de zomer een paar goede aankopen doen, je hoeft als AC Milan niet met geld te smijten zoals andere club dat doen, dat komt wel weer, nu moet je slimme aankopen doen

Ben ik de enige die AC met Adidas wil zien. Juve, Arsenal en Utd met Nike. De wijziging bij Chelsea van Adidas naar Nike vind ik niet zo slecht. Spurs ziet er nu ook goed uit. Alleen van Nike naar 3 strepen is zo’n verandering. Mensen die gek op Nike zijn hebben vaak 0,0 met Adidas.

28 juli 2020 om 14:40

Juve met Kappa

28 juli 2020 om 14:59

nee, Milan met Kappa

28 juli 2020 om 15:38

Nee, Milan met Lotto

30 juli 2020 om 02:16

Roma met Kappa. Wat een mooi shirt rond 2003/2004.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren