Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertrekt succescoach uit de Eredivisie na historisch jaar? ‘Hij gaat niet door’

Laatste update:

De tafelgasten van De Eretribune denken dat Rogier Meijer aan zijn laatste seizoen bezig is als trainer van NEC. Onder meer Kees Luijckx en Karim El Ahmadi vinden het een teken aan de wand dat het zo lang duurt voordat er iets naar buiten wordt gebracht door de bekerfinalist.

Meijer is al geruime tijd in gesprek met de clubleiding van NEC, maar witte rook kwam er vooralsnog niet. Ondanks de knappe prestatie in de Eredivisie - NEC is door de 3-1 zege op PSV voorbijgegaan aan Ajax - en de bekerfinale, heerst er onzekerheid.

"De twijfel over Rogier Meijer is best gek, toch?", snijdt presentator Jan Joost van Gangelen het onderwerp aan. "Aan het begin van het seizoen moest hij oprotten, maar het schijnt echt een vakman te zijn."

El Ahmadi denkt dat de houding van NEC Meijer ertoe heeft bewogen om zelf de handdoek in de ring te gooien. "Zal hij nu zelf niet twijfelen om bij te tekenen? Als hij niets achter de hand heeft, gaat hij niet zo lang wachten toch?"

Volgens Luijckx is er allang duidelijkheid. "Hij is eruit, dat zei hij twee weken geleden al, alleen het moment om het naar buiten te brengen is er nog niet geweest. Gevoelsmatig denk ik dat hij niet doorgaat. Anders hadden we het al wel gehoord."

"Waar dat mee te maken heeft? Het heeft natuurlijk wel lang geduurd. Nu pas krijgt NEC de erkenning door de bekerfinale en de prestaties in de competitie. NEC is een club waar je heel goed kan doorgroeien."

Marciano Vink raadt NEC aan om door te gaan met Meijer. "Hij kent de groep en de spelers kennen zijn werkwijze. Stel dat ze hem nu laten gaan en er komt een trainer die totaal geen klik heeft. Dan heb je een jaar weggegooid en krijg je weer het chagrijn dat er heel lang geweest is."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit team word eind dit jaar uit elkaar verkocht. Als jij PSV 3-1 over de knie zet, denk je dat het in het buitenland geen nieuws is. Rogier Meier goede klik, goede coach voor dit NEC, dus al met al als hij blijft , hoeveel blijven er met hem om het succes van dit jaar, volgend jaar een staartje te geven.

31 maart 2024 om 04:45

Doet mij een beetje denken aan ADO toendertijd met bulykin, verhoek, toornsra, immers enzo. In dat jaar ook heel veel gewonnen was wel genieten als supporter van een club die nooit wat wint maar de prijs daarna is inderdaad vaak wel hoog hele team plus trainer weg en vrij weinig voor terug gekregen en 8 jaar later zitten we weer in de KKD 🤣.

31 maart 2024 om 10:11

Heleboel "ik denk" journalistiek dit. Allemaal aannames en zogenaamde weetjes. Geen enkele bron oid. Zwak stukje tv als je het mij vraagt

Als ik AZ was zou ik ff bellen naar Meijer. Van die Martens ben ik persoonlijk nog geen fan.

31 maart 2024 om 09:24

Kan Twente ook gelijk even bellen wanneer Oosting vertrekt

31 maart 2024 om 11:29

Martens doet het anders hartstikke aardig. Staat defensief eindelijk eens goed en er worden geen wedstrijden meer nonstop weggegeven. Potten die je gezien je stand moet winnen worden ook gewonnen.

Die gaat gewoon weg, is al een tijdje duidelijk. Maken ze natuurlijk pas na de bekerfinale bekend. De opvolger is ook al binnen, dus wat dat betreft regelen ze het goed. Maar Kees van Wonderen gaat naar NEC

Ik hdb via via begrepen dat hij naar Twente gaat. Oosting vertrekt. Waar hij naar toe gaat is onbekend. Slechts geruchtem dat een Duitse club hem benaderd heeft

31 maart 2024 om 13:02

Dan ben je de enige met deze informatie denk ik, volgens mij gaat Oosting nergens heen.

1 april 2024 om 15:50

Ik ga er van uit dat je hier tzt op terug komt. Ik heb dit via een makelaar gehoord

Aan het begin van het seizoen zaten supporters daar nog met witte zakdoekjes te zwaaien... Absurd ook hoor voor een club als NEC. Met zulke supporters zou ik ook gaan twijfelen.

31 maart 2024 om 10:00

Heerlijke scorebord journalistiek, Henk!

Op het moment van witte zakdoekjes had NEC met de laatste wedstrijden van vorig seizoen meegerekend, NEC slechts 1x in 10 wedstrijden gewonnen van een al gedegradeerd Groningen. Voor de rest 2x gelijk en 7x verloren… Daarnaast hadden ze sowieso al record aantal gelijk spelen onder hem behaald. Dat je je als NEC supporter dan zorgen kan maken snap ik, want dat zou ik ook doen.

31 maart 2024 om 12:38

Heerlijke scorebord journalistiek, maar je vergeet voor het gemak dat het pas de 2e eredivisie seizoen was, gewoon plek 12. Terwijl NEC ook nog eens via een gigantische omweg promoveerde met een 9e, 8e en 7e plaats. Dat zijn de resultaten de afgelopen 5 seizoenen. Dan is het gewoon knap dat je zoveel weet gelijk te spelen en plek 12 weet te spelen. Het zijn gewoon onrealistische supporters. NEC is altijd een grijze muis in de eredivisie geweest met eens in de zoveel jaren een knappe prestatie omhoog. Gemiddeld eindigd NEC eigenlijk altijd tussen plek 10 en 17. Eigenlijk al sinds 1995. En dan gaan ze klagen omdat hij met vele gelijk spelen plekkie 12 stond. Tsjah. Dan ken je je eigen club gewoon simpelweg niet. En de prestatie die Meijer dit seizoen haalt is een evenaring van 22 jaar geleden en dat is nog altijd de beste prestatie ooit uit de club historie. Ben een beetje bang dat mijn eigen clubje ook zo achterlijk gaat doen mochten wij weer promoveren.

31 maart 2024 om 14:09

Ik vind dat ook te makkelijk geredeneerd. Zo goed als NEC het nu doet, zo slecht deed NEC het hiervoor. Ze wonnen in 2 seizoenen slechts 6(?) maal thuis, lieten de laatste wedstrijden van het vorig seizoen helemaal lopen en begonnen slecht aan de competitie. Dat had niet alleen met de uitslagen te maken, maar ook met de fitheid van spelers. Ik ben er geen voorstander van dat supporters spelers en coach opwachten, maar de kritiek was te begrijpen.

Andersom geldt nu ook dat Meijer het nu echt geweldig doet en daar alle credits voor verdient. NEC speelt herkenbaar voetbal, met lef en intensiteit. Het andere uiterste, maar dan in positieve zin, want dit is echt ongekende weelde.

Los van de supporters, heeft de club de trainer altijd gesteund, ook toen het minder ging. Ik snap het wanneer Meijer nu een stap gaat maken, dit is moeilijk te overtreffen. Om het aan de houding van de club te wijten zoals het in het artikel staat vind ik onzin. Ook toen de supporters kritisch waren, bleven de mensen vanuit de organisatie hem steunen.

We gaan het zien. Ik vind het ook vooral een hoop gedoe om niets. Toen het slecht ging was er onvrede, nu gaat het goed en geniet iedereen in Nijmegen er van. Voetbal is emotie en dat zie je simpelweg terug in de beleving.

31 maart 2024 om 14:25

Precies wat deuce zegt. Altijd mooi om te zien dat mensen die de club niet volgen, of misschien een gedeelte volgen. Het toch beter weten en maar vinden dat wij als supporters niet zo uit de hoogte moeten doen. We zijn inderdaad vanuit het niks gepromoveerd vanaf een 7e plek. Dat was heerlijk, maar vorig jaar hadden we echt wel een selectie die gewoon rond die play offs plek mee kon doen. Dat deden we ook zo'n 25 wedstrijden lang, tot die laatste 8/9 wedstrijden.
Het voetbal is eigenlijk al jaren niet om aan te zien, laf en bij elke 1-0 voorsprong gingen we de voorsprong verdedigen, dit ging dan ook weer 8 van de 10 keer fout.
De laatste maanden doet Meijer het uitstekend, en laten we ook heel ander voetbal zien, met veel meer lef.
Ik was ook iemand die Meijer liever zag gaan, maar de laatste tijd doet hij geen gekke dingen, en voetballen we echt top. Alleen zo af en toe nog een wissel waar ik mn twijfels bij heb, maar dat heeft volgens mij elke trainer wel.
(lars Olden Larsen kan er geen klote van en heeft nog geen enkele wedstrijd laten zien een beetje talent te hebben).

Ik weet ook niet goed wie Meijer zou moeten overnemen als hij zou gaan, misschien Sibum? Weet niet of die er al klaar voor is maar doet het in ieder geval goed met Roda dit jaar en heeft een verleden bij ons.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren