Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertrek basiskracht Barça dreigt: ‘Daar hebben we niets aan gedaan’

Laatste update:

Het begint er steeds meer op te lijken dat de wegen van Daniel Alves en Barcelona na dit seizoen zullen scheiden. De rechtsback beschikt over een aflopend contract bij de Catalaanse grootmacht en het heeft er alle schijn van dat de Braziliaan van plan is van zijn transfervrije status te profiteren.

/

Alves liet al doorschemeren dat hij komende zomer graag de overstap naar de Premier League zou maken. Namens Barça geeft ook technisch directeur Andoni Zubizarreta aan dat de clubleiding geen aanstalten maakt om de verdediger een vernieuwde verbintenis voor te leggen. “Daar hebben we nog niets aan gedaan”, vertelt de beleidsbepaler aan Esport3.

“We hebben wel met hem gesproken over zijn contract, maar we moeten nog bekijken welke weg we zullen bewandelen. Het hangt ook af van de beslissing van de FIFA”, doelt Zubizarreta op de uitsluiting van de transfermarkt die de Catalanen in januari en in de zomer boven het hoofd hangt. Maar het is goed dat we weer een scherpe Alves hebben gezien, dat is belangrijk”, benadrukt de directeur.

Denk je dat Daniel Alves bij Barcelona blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat hij blijft. Wat denken jullie?

13 oktober 2014 om 11:51

Ik denk dat het voor Barcelona gaat afhangen hoe Montoya en Douglas zich dit seizoen gaan ontwikkelen. Als dat naar wens gaat vertrekt Alves en vangt een van die twee dat op, als het niet goed gaat zullen ze Alves nog wel een last-minute aanbieding gaan doen om er een seizoen aan te plakken.

13 oktober 2014 om 11:54

Denk dat hij wel genoeg heeft gehad van la liga en toe is aan een nieuw avontuur.

13 oktober 2014 om 16:07

denk ik ook hoor hij wil volgens mij wel weg. ze hadden hem eigenlijk al 2 jaar geleden weg moeten doen. als back van barca of Madrid moet je snel weer verversen omdat het toch een positie is waar de jongens telkens op moeten komen kijk naar Arbeloa

13 oktober 2014 om 23:46

Ik hoop dat hij zo boos is, dat ie het boekje over Barca en haar geheimen opentrekt!

13 oktober 2014 om 12:05

Ik denk dat ie toe is aan iets nieuws.

13 oktober 2014 om 12:23

Ik hoop dat hij blijft.. Deze vreselijke gozer hoef ik liever niet in de BPL te zien..

13 oktober 2014 om 12:43

Denk ik ook. De vorige keer ging Barca ook overstag en ging akkoord met zijn hogere salaris eisen. Zou ook niet weten bij welke BPL club hij zou moeten gaan spelen. UTD heeft centrale verdedigers nodig. City heeft Zabaleta. Chelsea heeft ivanovic. Arsenal zou kunnen of Tottenham. Maar dat is een achteruitgang tegenover Barcelona.

Bayern zou perfect zijn. Vervanger van Rafinha. Maar dat is geen BPL club

13 oktober 2014 om 13:02

@ Thermisol
Liverpool denk ik. Johnson is natuurlijk ook een groot drama, dus ik denk dat Liverpool graag deze Alves binnen boord neemt

13 oktober 2014 om 15:36

Ze hebben Manquillo voor 2 seizoenen gehuurd

13 oktober 2014 om 23:55

Arsenal denk ik niet. Ze staan nou niet bepaald bekend om hun bizar hoge salarissen en hebben met Debuchy en Chambers al een degelijke rechtsback en een talentvolle speler voor de toekomst. Zelfs al zouden ze nog een rechtsback willen, er zullen vast betere alternatieven zijn voor deze dure speler die al over zijn top is.

En vorige week ofzo werd er nog gezegd door meneer Alves dat hij zeker weten zou blijven bij Barcelona. Hoezo stemmingmakerij?

13 oktober 2014 om 11:52

Niet alles geloven wat je leest.....

13 oktober 2014 om 11:59

Daarom zeg ik.. hoezo stemmingmakerij?

13 oktober 2014 om 11:51

Verkopen lijkt mij wel toch. Anders zitten de spelers nood gedwongen een jaar langer bij de club.

13 oktober 2014 om 11:52

Ja, bij een embargo mag je gewoon spelers verkopen.

En wie neemt het dan over, als ze daadwerkelijk niemand mogen kopen?

13 oktober 2014 om 11:52

Montoya, er zijn helaas weinig andere opties beschikbaar. Zou wel weer een staaltje mis-management van Zubi zijn.

13 oktober 2014 om 11:53

Montoya of Douglas, maar die hebben allebei al aangetoond niet het gewenste niveau te hebben.

Vorige week werd toch bekend gemaakt dat hij zijn contract ging verlengen? Dus of dit is oud nieuws of dat nieuws van vorige week was onzin.

De ene week blijft hij, de andere week wil hij vertrekken. Alves kan nog steeds prima voetballen, maar hij word wel minder. Barca zou het ook zonder hem afkunnen, ga ik vanuit. We zullen zien of hij vertrekt of niet.

Barca zou moeten proberen om van Pedro een rechtsback te maken.
De Barca backs spelen heel hoog, en moeten vooral snel zijn.
Pedro is een vechter, is vrij snel, en kan die flank zonder problemen op en af belopen.

13 oktober 2014 om 12:03

Is inderdaad helemaal geen gek idee.
Hij is toch een speler die graag druk zet op de opponent. Op positioneel en tactisch gebied zal hij bijgeschoold kunnen worden, maar Pedro kan dit vrij gemakkelijk oppakken.

Ik zeg: doen.

13 oktober 2014 om 17:29

Zou misschien wel een leuk idee zijn, maar ik denk niet dat Pedro daarop zit te wachten.
Volgend seizoen Alba als aanvallende back en Montoya als verdedigende gebruiken zo heb je meer balans ipv Alba en Alves. Alhoewel Montoya niet overtuigd, misschien een opbloeing zoals Bartra?

13 oktober 2014 om 23:26

Probleem is dat Bartra te traag is voor die positie. Bovendien is hij totaal niet technisch en kan hij mede hierdoor geen gevaar stichten voorin.

Zubi is echt incompetent, hij heeft gewoon bijna 1.5 jaar amper wat te doen nu en desondanks heeft hij nog niks hieraan gedaan en het komt ook nog eens respectloos over naar Alves.
Alves is de beste Barca rb ooit, is duidelijk minder maar nog steeds veruit onze beste optie momenteel.
As we het een seizoen lang met Montoya of Douglas moeten doen wordt het em niet, misschien dan maar Bartra omscholen tot rb.

13 oktober 2014 om 13:28

Alves had 2 jaar geleden nog verkocht moeten worden. Elk succesvol team wordt op den duur minder hongerig. Dit is gedeeltelijk te voorkomen door te zorgen dat er bijtijds nieuw bloed wordt toegevoegd die zorgt voor hernieuwde concurrentie en nieuw hiërarchie. Barcelona heeft dat mijn inziens veel te laat gedaan.
Alves had 2 jaar geleden heel veel geld opgebracht. Clubs als City, PSG hadden met gemak 40+ miljoen op tafel gelegd voor hem. Nu is Alves een stuk minder, wat volgens mij puur met zijn motivatie te maken heeft. 2 jaar lang een mindere speler gehad en 0 euro's voor aankopen.

13 oktober 2014 om 13:41

Barca is sowieso heel slecht in transfers nu onder Zubi, spelers worden voor het maximale bedrag gehaald en voor een schijntje weggedaan of verhuurd.
Ik hoop dat hij snel vervangen wordt in 2016 zodat er weer normaal beleid gevoerd kan worden.

13 oktober 2014 om 14:03

Dit is echt totale onzin. In het seizoen 2011- 2012 gaf Alves 18 assists! Natuurlijk gaan ze een belangrijke kracht niet verkopen na zo'n seizoen ook al levert hij nog zo veel geld op prestaties zullen altijd voorop staan bij Barca 2 jaar geleden was alves sowieso de beste rechtsback die er is en ook nu nog zijn er niet veel betere backs. Ook het feit dat jij zegt dat Barca spelers moet verkopen omdat ze niet hongerig meer zijn naar succes is onzin. Het succes is juist te danken aan een goed team en spelers die elkaar door en door kennen op het veld daarom kunnen ze ook zo'n goed combinatievoetbal spelen. Je gaat dus niet allemaal nieuwe spelers halen omdat hierdoor de sfeer verpest kan worden en spelers aanpassingstijd nodig hebben. Sowieso zijn Barca aankopen ook nooit een super groot succes dus ze zijn zeer verstandig om het bij de spelers te houden die meerdere maals hebben laten zien hoe goed ze zijn en die door velen als het beste team ooit werden beschreven.

13 oktober 2014 om 18:09

Dat mag jij totale onzin vinden. Als er ook maar enige waarheid in jouw verhaal zou zitten kan jij mij dan misschien vertellen waarom Barcelona dan nu niet veel beter is dan 2 jaar geleden?

Jouw redenatie volgend waren ze het beste team ooit. Hebben de spelers geen enkele aanpassingstijd nodig gehad, omdat er vrijwel geen wisselingen waren en kan het combinatievoetbal alleen maar beter zijn geworden. Wat vreemd dat de werkelijkheid ons leert dat Barcelona het afgelopen seizoen niet in de buurt kwam van het geweldige niveau dat ze jaren terug hadden. Dan lijkt er van jouw redenatie weinig te kloppen of wel?

Elke sporter/spelersgroep moet constant geprikkeld blijven worden om zich te kunnen ontwikkelen. Een belangrijk punt hierbij is concurrentie. Bij Barcelona is die er intern veel te weinig geweest. Voor alle belangrijke spelers was de basisplaats min of meer gegarandeerd en hoefde niemand zich meer te bewijzen omdat de hiërarchie al duidelijk was. Door op z'n tijd wat veranderingen door te voeren met 1/2 transfers houdt je een groep langer geprikkeld en gemotiveerder.

jaartje blijven en na transferban weg gaan. Zo krijgt barca een kans om een Echte vervanger te regelen zoals danilo/sciglio etc en geen Douglas..

Hij is over zijn top dus het is geen ramp voor Barca. Heeft ook een dramatisch wk gespeeld. Het was altijd een van de belangrijkste spelers van Barca maar nu is het over.

Jammer, toch een van de beste, zo niet beste, rechtsback die Barcelona ooit heeft gehad. Ik vind een Montaya kwalitatief minder, ook al is die nog jong.

Eigen fout van Barca. Of ze hadden Alves moeten verlengen of ze hadden een fatsoenlijke rechtsback moeten halen. Nu zitten ze met een (mogelijk) dik probleem

Echt dom van barcelona dat ze daar niet aan dachten alves zei ook dat dit zijn laatste jaar was bij barcelona gaan ze rare speler halen douglas??

Dani alves dankjewel voor al die mooie jaren en die mooie voorzetten en doelpunten
maar de laaste tijd zie je dat het een beetje er van af is bij hem dus van mij mag hij wel weg hoor
1 van de beste backs die we ooit hebben gehad
respect!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren