Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verschil van vier miljoen euro weerhoudt Milan nog van Turks kampioen

Laatste update:

AC Milan hoopt José Ernesto Sosa op korte termijn te kunnen onthullen als aanwinst voor het seizoen 2016/17. De 31-jarige middenvelder moet overkomen van Besiktas, waar hij zich de voorbije twee seizoenen uitstekend manifesteerde. Sosa en Milan zouden zelf al akkoord zijn, maar een akkoord tussen de clubs is er nog niet.

/

Vincenzo Montella wil Sosa graag hebben voor meer ervaring op het middenrif en weet dat de Argentijn al een seizoen in Italië speelde, bij Napoli. Na die tijd zwierf de middenvelder langs Metalist Kharkiv en Atlético Madrid, om vervolgens bij Besiktas uit te komen. Na de verovering van de titel in Turkije lonkt er nu dus een terugkeer naar de Serie A.

La Gazzetta dello Sport weet dat Sosa en Milan er samen al uit zijn met betrekking tot een meerjarig contract. Probleem is wel dat Besiktas een afkoopsom van acht miljoen euro verlangt voor de routinier en dat Milan vooralsnog niet meer wil bieden dan vier miljoen. In de ogen van de Italianen moet Besiktas sowieso water bij de wijn doen, anders gaat de deal niet door.

Heeft AC Milan José Sosa echt nodig?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als milan dit soort spelers steeds blijft aantrekken komen ze nooit meer terug aan de top. Ze moeten een cam halen ala ever banega

8 juli 2016 om 09:29

Sosa is geen wereldtop maar kan je verzekeren dat hij dubbel zo goed is als wat er nu rondloopt in Milaan.

wat moet milan nou met deze speler.Met deze spelers ga je zeker niet naar de wereldtop.Hij is al 31 jaar en heeft zeker geen potentie meer. probeer dan nog een gotze te halen ofzo

8 juli 2016 om 09:28

Denk niet dat gotze naar milan wilt

Oh nee, gaan we deze kant opnieuw op..... Net niet spelers, die ook nog is oud zijn.

8 juli 2016 om 10:24

Ook mijn eerste reactie.

Met alle respect maar deze speler is toch geen toevoeging voor Milan? Matige speler, oud en negers lang gebleven bij een club. Niet dat het wat uitmaakt maar toch.
Dit zou een eventuele top 6 opstelling waard zijn denk ik,

Donnaruma
Abate
Zapata
Romagnoli
de Sciligo
Boateng
Montolivo
Bonaventura
AANKOOP
Bacca
Niang
8 juli 2016 om 13:48

Sosa matig noemen en dan Boateng opstellen?

8 juli 2016 om 13:03

I see what you did there..

B-garnituur. Heb je niets aan.

Deze speler is beter dan elke middenvelder die er nu rondloopt bij Milan, Boneventura uitgezonderd. Besiktas kan deze speler makkelijk voor 8-10 miljoen aan China verkopen. 8 miljoen of wegwezen voor Milan.

8 juli 2016 om 10:18

Geheel met je eens. Mensen hierboven hebben het over een matige speler. je zou bijna denken dat ze Pogba, Modric en Iniesta op het middenveld hebben bij Milaan.

Voor alle niet Turkse competitie volgers kan ik Sosa als volgt omschrijven!
Besiktas fans willen hem kosten wat het kost behouden!!
Fb,gs en alle overige 15 clubs zouden van blijdschap 4 uur buiten rennen als we hem verkopen!

Sosa mag helemaal nergens heen, we gaan voor minimaal de kwartfinales @ Cl.
Maar zijn vrouw wil niet meer terug wegens de aanslagen. Ze hebben sinds kort net een baby tweeling dus ik snap haar ook wel aan de ene kant. Mochten we hem echt helemaal niet kunnen behouden dan gewoon aan China verkopen voor 10 en niet minder.

Ik heb liever nog een jaar Atiba & Sosa dan die money die ze op dit moment voor ze bieden. Ik zie zowel FB als GS op dit moment totaal niet als een dreiging.
Wij daarin tegen hebben juist GG en waarschijnlijk Kolarov ook binnen! Dan blijft er enkel nog de laatste man posities over!

Milan fans jullie zijn geen wereldtop meer en Sosa zou met jullie huidige selectie zo jullie beste middenvelder kunnen zijn!

8 juli 2016 om 13:11

Kwartfinale lijkt me wel ambitieus hoor. Veel gaat afhangen van de groepsloting dus als ik jou was zou ik je verwachting wel iets naar beneden stellen. Neemt niet weg dat het wel mogelijk is met een wat gelukkige loting.

8 juli 2016 om 15:34

Kwartfinale is te ambitieus, ik ben al heel blij als we de poulefase doorkomen. Meer zit er denk ik niet in op dit moment.

dit zou echt een goede team zijn met veel ervaring en kwaliteit.

donnaruma
abate
zapata
alex
rodriqeuz
witsel
montolivo
ziyech
farfan
bacca
insigne
8 juli 2016 om 15:36

Ik vind hier alleen de verdediging een beetje matig.. Ik zou Romangoli i.p.v Zapata of Alex doen.

Wat moet AC Milan nou met José Sosa? Leuk dat hij een paar goede seizoenen achter de rug heeft bij Beşiktaş, maar ik denk niet dat hij van meerwaarde zal zijn voor Milan. Het wordt tijd dat die Chinezen Milan snel overnemen en echt gewoon goed gaan investeren, want spelers als Sosa heeft Milan al genoeg rondlopen en gehad, de afgelopen jaren.

Zelf hoop ik dat Milan deze spelers nog laat vertrekken:

- Suso.
- Luiz Adriano.
- Keisuke Honda.
- Cristián Zapata.
- Alessandro Matri.
- Gabriel Paletta.
- Michael Agazzi.

Deze spelers zouden dan eventueel verhuurd kunnen worden:

- Gabriel.
- Jherson Vergara.
- José Mauri.
- Hachim Mastour.

Op deze spelers hoop ik dan als versterkingen:

- Gianluca Lapadula (is al binnengehaald).
- Leonel Vangioni (is al binnengehaald).
- Bruno Peres.
- Mateo Musacchio.
- Axel Witsel.
- Franco Vázquez.
- Alexandre Lacazette.

In mijn ogen moet alles weer helemaal opnieuw en rustig opgebouwd worden bij Milan. De trainer moet dan dus ook de tijd krijgen om wat op te bouwen en niet na minimaal 'n half jaar tot maximaal 'n jaar ontslagen worden en er moet dan ook gericht geïnvesteerd worden.

Donnarumma
Bruno Peres
Musacchio
Romagnoli
Antonelli
Bonaventura
Montolivo
Witsel
Vázquez
Lacazette
Bacca
8 juli 2016 om 15:13

Denk inderdaad dat alles opnieuw opgebouwd moet worden! en dat daar de tijd voor uitgetrokken moet worden! alleen ik denk waar Milan nu mee bezig is ook een goed elftal mee op kan zetten zoals je kan zien in de opstelling!

Donnarumma
De Sciglio
Romagnoli
Musacchio
Calabria
Kucka
André Gomes
Pjaca
Kovacic
Bonaventura
Bacca
8 juli 2016 om 15:35

@Rochester ,

Helemaal met je eens, alleen Mastour is al verhuurd aan PEC.

8 juli 2016 om 15:36

Prima opstelling, ik heb alleen persoonlijk liever Mattia de Sciglio als linksback(deed het vond ik best goed voor Italie dit Ek), en dan heb ik liever Bonaventura op het linker middenveld i.p.v het rechter middenveld.

Ik als Fener fan zou heel blij zijn als onze concurrent zo'n belangrijke speler zou weg doen ! Waar hebben het de mensen hier boven het over met matige speler bla bla ? Wat is Milan nou Milan is gewoon een middenrangs club in Italie. Sosa is geen matige speler voor Milan maar Milan is een matige club voor Sosa. Als hij blijft speelt hij in de CL en voor de titel in de competitie met een lekker salaris alle aandacht op hem vedette van het team gekste fans van Turkije in een nieuw stadion. Zo'n sfeer zal die nooit krijgen in Milan. Half gevuld stadion en blij zijn als je van Chievo thuis wint omdat je dan naar plek 7 ofso kunt stijgen.

Wat moet Sosa nou in Milaan. Speelt lekker in de top van Turkije en gaat de Champions League in. Hoop niet dat hij een stap terug doet en naar Milan gaat, zou echt zonde zijn.

Verwachten sommigen hier dat Milan even snel Payet of Götze gaat halen? Daarvoor zijn ze te ver afgezakt, laten ze nou eerst weer meedoen om de prijzen. Sosa is een prima speler voor Milan, maar als 3-4 is wat ze willen betalen, mogen ze verder kijken.

8 juli 2016 om 21:02

Sosa is te goed voor middenmoter Milan, lekker bij Bjk blijven en CL spelen, hij heeft niks te zoeken bij een club die nergens voor spelen.

9 juli 2016 om 01:20

Dat gaat wat te ver, Milan is toch Milan, een hele grote club. Ze komen er wel bovenop, maar dat gaat tijd kosten. En voor de overgangsperiode is Sosa een prima speler.

Mijn opstelling

Donnarumma
Abate
Abdennour
Romangoli
De Sciglio
Calhanoglu
Aankoop
Witsel
Bonaventura
Bacca
Lapadula

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren