Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Verrips realiseert fraaie transfer naar Premier League na lang gesteggel

Laatste update:

Michael Verrips gaat aan de slag in de Premier League. De Nederlandse doelman heeft een contract voor vier seizoenen ondertekend bij Sheffield United, zo maakt de promovendus bekend. De transfer had heel wat voeten in de aarde, aangezien zijn oude club KV Mechelen aanvankelijk weigerde mee te werken.

Twee weken geleden ontbond Verrips zijn contract bij Mechelen eenzijdig, nadat de club werd veroordeeld tot degradatie vanwege matchfixing. Mechelen vocht de contractontbinding echter aan en voerde de afgelopen dagen via advocaten gesprekken met het kamp-Verrips. Wat beide partijen precies zijn overeengekomen is onduidelijk, maar voor Verrips bleek een transfer naar Engeland uiteindelijk toch mogelijk.

De 22-jarige sluitpost stapte een jaar geleden over van Sparta Rotterdam naar Mechelen. Verrips, die een verleden heeft bij MVV Maastricht, FC Twente, PSV en Vitesse, speelde afgelopen seizoen 35 officiële wedstrijden voor de Belgische club, die naar de Eerste Klasse promoveerde en de Belgische beker in de wacht sleepte. Met die prestaties speelde hij zich in de kijker bij het gepromoveerde Sheffield.

Verrips trainde al mee bij de club en is blij om zich nu officieel speler te mogen noemen van Sheffield. "Ik zie ernaar uit om met de ploeg naar Bournemouth te gaan", doelt hij op de eerste competitiewedstrijd, die zondag wordt afgewerkt. "Ik heb een warm welkom gekregen en ik zie uit naar deze uitdaging. Ik heb een goede indruk gekregen van de club en van de mensen hier. Ik ben blij met het vertrouwen dat in mij is gesteld en ik hoop te kunnen laten zien wat ik kan."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

word die daar echte 1e doelman dan of 2e keeper

8 augustus 2019 om 20:33

Tweede doelman achter Dean Henderson.

8 augustus 2019 om 20:36

Ik ga uit van tweede keeper. Sheffield heeft Henderson wederom gehuurd van United. Die heeft het vorig seizoen uitstekend gedaan, en dus een behoorlijke bijdrage geleverd aan de promotie.

Die zie ik niet ineens banken. Is simpelweg beter en getalenteerder dan Verrips.

Leuke transfer voor Verrips, maar de manier waarop hij dit gedaan heeft is werkelijk walgelijk.
Tegenwoordig doen ze het schijnbaar allemaal. Niet komen opdagen voor de trainingen, langer wegblijven dan de afspraak is en iets vinden om je contract éénzijdig op te kunnen zeggen.

8 augustus 2019 om 20:22

Je contract laten ontbinden vanwege matchfixing is toch wat anders dan wat Lukaku heeft gedaan. Als een speler vanwege matchfixing geschorst wordt, ontbindt de club zijn contract ook. Een transfer forceren zoals Lukaku en Koscielny hebben gedaan, is inderdaad walgelijk.

8 augustus 2019 om 20:30

Nou wat denk wat Verrips gedaan heeft dan? KVM mag in de hoogste klasse spelen en hij heeft dit excuus gebruikt om zijn contract te laten ontbinden en zodoende een transfer te forceren.
Zal ik er even bij vermelden dat Verrips ook niet meer is komen opdagen op de training.

8 augustus 2019 om 20:54

Wat Verrips heeft gedaan, is 1 van de meest hypocriete en zielige soaps die ik al in de voetbalwereld gezien heb. Wellicht onder druk van entourage/makelaar maar Lukaku en Koscielny zijn brave koorknaapjes vergeleken met deze rat.

8 augustus 2019 om 21:30

Stel Verrips had aan matchfixing gedaan had je het dan wel goed gevonden als de club zijn contract ontbonden had? Zo ja, waarom dan niet andersom? Ik zou ook niet voor zo'n club willen spelen.

8 augustus 2019 om 21:44

De hypocrisie gaat erom dat hij eerst perfect tevreden was bij Mechelen en niet het minste probleem had met de club en haar verleden. Hij zei dit nog een week voor zijn vertrek in een interview. En de matchfixing van Mechelen was al maanden bekend, gaf nooit aan dat ie wou vertrekken. Dan, maanden later, is Sheffield opeens geïnteresseerd, en wil meneer plots niets meer met de club te maken hebben omwille van die zaak. Pure bullshit natuurlijk, hij wil een transfer. Mechelen had hem die transfer ook best gegund maar hij geeft hen de kans niet om te onderhandelen met Sheffield, meneer komt niet meer trainen en vertrekt als een dief in de nacht en laat zijn contract ontbinden.

8 augustus 2019 om 21:45

Hij speelde op dat moment niet eens voor KV Mechelen. het was gewoon een verkapte constructie om een transfer te forceren.

Je gelooft toch niet daadwerkelijk dat hij dat gedaan heeft vanwege matchfixing.
eerst komt hij niet opdagen om een transfer te forceren en de clubs komen er niet uit over transfer, vervolgens laat hij zijn contract ontbinden ivm matchfixing.

8 augustus 2019 om 23:30

Hij deed het schijnbaar omdat hij geen zin had in een degradatie nav matchfixing. Misschien niet netjes aangepakt, dat zou kunnen. Maar om hem zo weg te zetten tov bijvoorbeeld Koscielny en Lukaka is bizar.

8 augustus 2019 om 23:49

Hij deed het pas nadat de rechtbank al bekend had gemaakt dat Mechelen niet zou degraderen voor die matchfixing, gewoon een hele ondankbare jongen.

8 augustus 2019 om 21:36

Als je club in verband wordt gebracht met matchfixing zou ik ook zsm wegwillen of de manier chiq is valt ids over te betwisten maar snap niet zo goed waarom je juist daarop de nadruk wil leggen..

Wanneer heeft mechelen matchfixing gepleegd?

8 augustus 2019 om 20:57

2 seizoenen geleden, laatste speeldag. Maar ze zijn niet veroordeeld tot degradatie, zoals het artikel beweert.

Hoop dat die gast wegkwijnt op de bank bij Sheffield. Wat een misselijk mannetje om het zo te spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren