Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verratti ziet in ex-Ajacied opvolger voor Kluivert bij PSG: ‘Waarom niet?’

Laatste update:

Maxwell zit in de herfst van zijn carrière als voetballer. De 35-jarige linksback heeft een aflopend contract bij Paris Saint-Germain en hoewel hij zijn afscheid nog niet definitief heeft aangekondigd, is het niet ondenkbaar dat hij zijn schoenen na dit seizoen aan de wilgen hangt. Ploeggenoot Marco Verratti vindt dat PSG er alles aan moet doen om de Braziliaan aan de club verbonden te houden.

Verratti ziet in Maxwell een geschikte technisch directeur, de rol die nu Patrick Kluivert nog invult bij de Parijzenaren. “Ik kan me voorstellen dat hij een bestuursfunctie gaat bekleden bij PSG. Waarom geen technisch directeur? Hij is door iedereen geliefd, praat met iedereen en kan vijf of zes talen”, schrijft hij in zijn column voor Goal. “Hij vertolkt het imago van de club als geen ander. Ik zou dat een goed idee vinden.”

De Italiaanse middenvelder heeft de ex-speler van onder meer Ajax en Barcelona hoog zitten. “Hij is mijn vriend en ik maak nu gebruik van hem omdat ik nog maar drie maanden met hem speel”, aldus Verratti. “Dus ik breng veel tijd met hem door. Ik heb nog nooit iemand een slecht woord over hem horen zeggen. Hij heeft alles gewonnen in zijn leven, maar blijft bescheiden.”

Is Maxwell de gedroomde opvolger van Patrick Kluivert bij PSG?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het klopt volgens mij ook wel dat Maxwell een geliefd persoon is en feit is nou eenmaal dat hij de club zeer goed kent.
Maar of er dan een goede TD in hem schuilt, vind ik moeilijk te beoordelen.

18 april 2017 om 12:06

Ach, het is me ook een raadsel hoe PSG bij Kluivert is uitgekomen. Dat is nu ook niet door zijn glansrijke voorgeschiedenis als TD. Wellicht ook z'n talenknobbel?

18 april 2017 om 13:40

Nee tuurlijk, maar als PSG er niet in slaagt om een echte td als Monchi aan te trekken blijft die functie in Parijs ook meer eentje van aanzien waar ze graag een oud-speler hebben zitten. Vandaar de aanstelling van Kluivert. Maar aangezien die man louter slechte publiciteit met zich lijkt mee te brengen en nou niet bepaald overloopt van het charisma zie ik ze Maxwell inderdaad wel eens aanstellen. Hij is nou meer iemand met uitstraling die mensen snel mogen dan Kluivert.

18 april 2017 om 13:50

Stemmingmakerij a la (wilfried) de Jong. Dit is vooral in Nederland en dan vooral bij mensen, die een ongezonde afkeer van Ajax hebben.

18 april 2017 om 13:55

Wat heeft Ajax hier nou weer mee te maken? Maxwell komt ook van Ajax hoor slimmerd. Tjonge jonge, hoe sommige Ajax-fans zich toch altijd meteen benadeelt voelen, sneu gewoon. Ook zo egocentristisch zeg. Dit heeft met PSG en Kluivert als persoon te maken, Ajax heeft er in de verste verte niets mee van doen, hoe moeilijk dat ook voor je is om te geloven dat Ajax ergens niets mee te maken heeft. Ik kom uit Belgiã« en heb geen voorkeur noch afkeur voor welke Nederlandse club dan ook

18 april 2017 om 16:15

@real8madrid je vergist je volgens mij: je bedoelt waarom Feyenoorders en PSV-ers zich altijd zo benadeelt voelen...

18 april 2017 om 17:06

Volgens mij zie ik hier geen Feyenoorder of PSV-er op z'n paard springen simpelweg omdat ik een kwaad woord spreek over iemand die toevallig 3 jaar bij Ajax heeft gespeeld...

Ik ben van geen van deze 3 clubs fan. Maar het is hier een Ajax fan die zich tekortgedaan voelt en zijn cluppie erbij betrekt. Gevolgd door een andere Ajax-fan die de daarbij volgende kritiek op sommige Ajax-fans niet kan hebben en er weer 2 andere clubs bij betrekt om de focus op hen te leggen en even kwaad over hen te spreken. Het gaat over Kluivert en Maxwell. En het zijn 2 Ajax-fans die erin slagen de discussie naar de Nederlandse topclubs te leiden...

Blijf vooral doen wat je doet en ondertussen het tegenovergestelde beweren, maakt je vooral niet ongeloofwaardig.

Als je het niet van mij wil aannemen, tja van wie dan wel? Ik ben in deze zo objectief als ze maar komen. De hele Eredivisie en haar topclubs kunnen mij persoonlijk gestolen worden hoor. Ik heb absoluut geen voorkeur voor PSV of Feyenoord, ik reageer gewoon op wat ik hier op vz van de fans van deze 3 clubs zie

18 april 2017 om 11:03

Ook zonder Marcelo, heeft Maxwell imo te weinig interlands gespeeld.
Bij Inter had hij al nr.1 moeten zijn, omdat R. Carlos er al mee gestopt was als international. Marcelo kwam toen pas net kijken bij Real Madrid, waar hij het er moeilijk had in zn eerste en misschien zelfs tweede jaar. Schandalig dat hij maar 10 potjes als international heeft gespeeld.

Blijf stiekem de hoop houden dat hij nog een jaartje bij Ajax wil ballen. Denk dat elke ajacied zn schoenen dan kust hahahahahaha.
Of het een goede TD is, i dont know. Talen kennen en een geliefd persoon zijn maakt je nog geen goede TD. Communicatie en keiharde onderhandelingskills zijn belangrijker en Maxwell staat volgens mij bekend als een iets te lief persoon en dat maakt keiharde onderhandelingskills hebben lastig.

Hij is altijd een voorbeeldprof geweest en komt zeer verstandig en integer over. Hij is daarmee een perfect uithangbord, maar of hij daarmee ook al een directeursfunctie kan bekleden? Dat is moeilijk in te schatten. Dat je in de voetballerij geen diploma's hoeft te halen voor dit soort functies is niets nieuws, maar of dat goed is weet ik niet.

Ondanks dat ik hem nooit heb zien spelen bij Ajax, is hij altijd mijn favoriete linksback geweest. In eerste instantie vooral omdat hij daarna bij Inter en Barcelona heeft gespeeld. Ik was vooral trots dat Ajax zon spelen had gescout, gekocht, beter gemaakt en naar een topclub had doorverkocht.

In 2013 ben ik naar PSG-Nice gegaan, toen raakte ik al helemaal onder de indruk. Hij was toen toch al 31, maar bezette de volledige linkerflank. Als PSG moest verdedigen, was hij de linksback, waar hij op papier ook stond. Maar als PSG in de aanval was, stond hij linksbuiten. En dat de hele wedstrijd door, keer op keer.

Hierboven zie ik een reactie van Conti, waarin hij zegt dat hij altijd stiekem hoopt dat Maxwell terugkeert naar Amsterdam. Onrealistisch, ben ik bang, maar ik doe zeker met je mee!

zou geweldig zijn om maxwell in ajax tr mogen zien een ware droom maar daar blijft het denk ik ook bij. marcelo vind ik persoonlijk niet echt een klasse beter. is meer persoonlijke voorkeur. roberto carlos dat was werelds beste daar kon marcelo en maxwell samen nog iets van leren.

18 april 2017 om 12:42

ow in de tijd van roberto carlos was maldini oök nog aanwezig. hij was nog beter. dat is samen met baresi de beste linksback en verdediger aller tijden. itialaanse verdedigers zijn sowieso mijn voorkeur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren